Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
8
15%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
18
33%
4) St.Pauli
11
20%
5) Mainz
8
15%
6) Augsburg
8
15%
7) Union Berlin
2
4%

Ukupno glasova: 55

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la geronimo » 03 avg 2010, 18:22

Očekujem jednu od najneizvjesnijih sezona u historiji Bundeslige.
Vom Jäger zum Gejagten

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 03 avg 2010, 18:25

jOOj da mi je gledat,al haman nema kanala!!!! ccc

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 03 avg 2010, 18:41

geronimo je napisao/la:Očekujem jednu od najneizvjesnijih sezona u historiji Bundeslige.
Također.
Bajern, Šalke, Wolfsburg, HSV, Werder i tako dalje! Sve jako ko zemlja. Ne mogu dočekati 20.8.

Moram priznati da sam do prije par godina (tačnije do ovog buma koji su napravili naši igrači) bundesligu potcjenjivao i nisam pretjerano pratio ni volio. Sad mi je to najbolja,najzanimljivija i ubjedljivo najdraža liga od svih. Sve ima, stadione,publiku, brz i atraktivan fudbal, zvijezde tj. dobre igrače, nepredvidiva je. Ma tip top.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 04 avg 2010, 00:55

potrazite na veetle.com tu vazda bude prijenosa...isto probajte iraqgoals.net ja sam tu prosle sezone gledao dosta tekmi bundesa....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 avg 2010, 00:57

Iraqgoals za mene uvek daje najbolje streamove sa dobrim kvalitetom.
Ali ako hocete pravi ugodjaj za stream idite na Balkansport tamo ce vam biti streamovi sa ES Srbija,ali trebate internet ne manji od 1 mb/s.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 avg 2010, 01:51

Proslu sezonu Bundeslige je prenosila neka Rumunska ili Madjarska televizija, ne znam tacno. Uglavnom, taj program je bio na Thor satelitu, eh sad vecina tih programa je kodirana, ali neki ima slobodan, pa mozda bas na tom bude prijenos. Ko ima digitalnu, neka trazi, mozda i ubode pravi kanal. :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 04 avg 2010, 12:10

Devil je napisao/la:Iraqgoals za mene uvek daje najbolje streamove sa dobrim kvalitetom.
Ali ako hocete pravi ugodjaj za stream idite na Balkansport tamo ce vam biti streamovi sa ES Srbija,ali trebate internet ne manji od 1 mb/s.
Jel se plaća tu šta , i jel budu sve tekme? Imam 4mb/s tako da neće biti problem.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 avg 2010, 12:22

tanzla je napisao/la:
Devil je napisao/la:Iraqgoals za mene uvek daje najbolje streamove sa dobrim kvalitetom.
Jel se plaća tu šta , i jel budu sve tekme? Imam 4mb/s tako da neće biti problem.
Radi normalno kao i svaki stream,to je ustvari isto straonica kao atdhe,kao myp2p...samo sto pustaju streamove sa domacih tv kanala(makedonija,srbija,hrvatska,BIH,CG...)slika je isto ekstra,samo se registrujes i to je to.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 avg 2010, 16:15

by IFFHS

Top 350
(1st August 2009 - 30th July 2010)

1. (1.) FC Barcelona España/4 297,0
(1.) FC Internazionale Milano Italia/4 297,0
3. (3.) FC Bayern München Deutschland/4 257,0
4. (6.) SV Werder Bremen Deutschland/4 236,0

(5.) AS Roma Italia/4 236,0
(6.) Chelsea FC London England/4 236,0
7. (9.) Club Atlético de Madrid España/4 231,0
8. (10.) Olympique Lyonnais France/4 230,0
9. (6.) Fulham FC England/4 224,0
10. (12.) Manchester United FC England/4 217,0
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 avg 2010, 19:10

Velika potražnja za novim Özilom. Ilkay Gündogan, mladi veznjak Nürnberga je na meti Hoffenheima, HSV, Bayera...
Hoffe je već ponudila "Clubu" 7 miliona, dok menadžer kluba iz Frankena neće da čuje dok neko ne ponudi 10 mil.
Vom Jäger zum Gejagten

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 04 avg 2010, 20:00

geronimo je napisao/la:Velika potražnja za novim Özilom. Ilkay Gündogan, mladi veznjak Nürnberga je na meti Hoffenheima, HSV, Bayera...
Hoffe je već ponudila "Clubu" 7 miliona, dok menadžer kluba iz Frankena neće da čuje dok neko ne ponudi 10 mil.
Ben Arfa je jako blizu Hoffenheimu pa će Hopp najvjerovatnije odustati od Gundogana.Inače radi se o supertalentu koji bi ove godine trebao potpuno eksplodirati.Nurnberg nije klub za njega.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 avg 2010, 21:21

FRANK RIBERY je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Velika potražnja za novim Özilom. Ilkay Gündogan, mladi veznjak Nürnberga je na meti Hoffenheima, HSV, Bayera...
Ben Arfa je jako blizu Hoffenheimu pa će Hopp najvjerovatnije odustati od Gundogana.Inače radi se o supertalentu koji bi ove godine trebao potpuno eksplodirati.Nurnberg nije klub za njega.
Da, ali i on je povezivan sa više klubova Bundeslige :D kao još neki igrači Marseille-a.
Menadžer Hoffe Tanner izjavio je da bi dolazak Ben Arfa na Neckar arenu bio ravan senzaciji.

Ayew (sin Abedi Pele-a) je vrlo blizu prelaska u VfB.
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 04 avg 2010, 23:05

Evo pratim rezultate ovih prijateljskih utakmica:
Palermo-Bochum 2:2
Dortmund-Manchester city 3:1
Hamburger-Chelsea 2:1 i još znam za nekoliko vrlo dobrih rezultata, ali se ne mogu sjetiti
Ovo mora da nešto znači u korist Bundeslige

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 04 avg 2010, 23:49

Klare je napisao/la:Evo pratim rezultate ovih prijateljskih utakmica:
Palermo-Bochum 2:2
Dortmund-Manchester city 3:1
Hamburger-Chelsea 2:1 i još znam za nekoliko vrlo dobrih rezultata, ali se ne mogu sjetiti
Ovo mora da nešto znači u korist Bundeslige
01.08.
E.Frankfurt-Chelsea 2:1
B. M`Gladbach-Liverpool 1:0

31.07.
Bochum-Getafe 4:2
K`lautern-Auxerre 3:1

30.07.
St.Pauli-R.Santander 3:0
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 avg 2010, 00:03

Ovi rezultati nisu nikakvo iznenadjenje. Valjda je svima jasno da je Bundesliga sve jaca i jaca. 8-) 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 05 avg 2010, 00:18

Omerbavarac je napisao/la:Ovi rezultati nisu nikakvo iznenadjenje. Valjda je svima jasno da je Bundesliga sve jaca i jaca. 8-) 8-)
u Evropi neka se pokazu ;) odavno nisu osim Bayerna pa cemo onda o Kvalitetu BL hebes prijateljske 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 avg 2010, 00:21

juznjak> je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Ovi rezultati nisu nikakvo iznenadjenje. Valjda je svima jasno da je Bundesliga sve jaca i jaca. 8-) 8-)
u Evropi neka se pokazu ;) odavno nisu osim Bayerna pa cemo onda o Kvalitetu BL hebes prijateljske 8-)
Je li smatras pod Europom samo LP ili i ono drugo takmicenje? :?

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 05 avg 2010, 00:24

Omerbavarac je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:
Je li smatras pod Europom samo LP ili i ono drugo takmicenje? :?
naravno i Kup Uefa
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 avg 2010, 00:28

Pa ne treba ti veci dokaz. Vrati se proslu, pa pretproslu sezonu unazad i sve ce ti biti jasno. ;)

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 05 avg 2010, 00:35

treba tog malca potpisat na duzi ugovor jer mu istice za 2 godine da 'der club' zaradi stagod..produzit ugovor i prodat ga sljedece sezone za 15tak miliona..meni samo nije jasno kako tako olahko i za jadne pare pustise jednog od najtalentovanijih bocnih igraca na svijetu diekmiera.,..nebil im se vratili ottl i rise pa da se nemoraju borit za opstanak...

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.