Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: Bundesliga
Očekujem jednu od najneizvjesnijih sezona u historiji Bundeslige.
Vom Jäger zum Gejagten
jOOj da mi je gledat,al haman nema kanala!!!! ccc
Također.geronimo je napisao/la:Očekujem jednu od najneizvjesnijih sezona u historiji Bundeslige.
Bajern, Šalke, Wolfsburg, HSV, Werder i tako dalje! Sve jako ko zemlja. Ne mogu dočekati 20.8.
Moram priznati da sam do prije par godina (tačnije do ovog buma koji su napravili naši igrači) bundesligu potcjenjivao i nisam pretjerano pratio ni volio. Sad mi je to najbolja,najzanimljivija i ubjedljivo najdraža liga od svih. Sve ima, stadione,publiku, brz i atraktivan fudbal, zvijezde tj. dobre igrače, nepredvidiva je. Ma tip top.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
potrazite na veetle.com tu vazda bude prijenosa...isto probajte iraqgoals.net ja sam tu prosle sezone gledao dosta tekmi bundesa....
Iraqgoals za mene uvek daje najbolje streamove sa dobrim kvalitetom.
Ali ako hocete pravi ugodjaj za stream idite na Balkansport tamo ce vam biti streamovi sa ES Srbija,ali trebate internet ne manji od 1 mb/s.
Ali ako hocete pravi ugodjaj za stream idite na Balkansport tamo ce vam biti streamovi sa ES Srbija,ali trebate internet ne manji od 1 mb/s.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Omerbavarac
- Kontakt:
Proslu sezonu Bundeslige je prenosila neka Rumunska ili Madjarska televizija, ne znam tacno. Uglavnom, taj program je bio na Thor satelitu, eh sad vecina tih programa je kodirana, ali neki ima slobodan, pa mozda bas na tom bude prijenos. Ko ima digitalnu, neka trazi, mozda i ubode pravi kanal.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jel se plaća tu šta , i jel budu sve tekme? Imam 4mb/s tako da neće biti problem.Devil je napisao/la:Iraqgoals za mene uvek daje najbolje streamove sa dobrim kvalitetom.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Radi normalno kao i svaki stream,to je ustvari isto straonica kao atdhe,kao myp2p...samo sto pustaju streamove sa domacih tv kanala(makedonija,srbija,hrvatska,BIH,CG...)slika je isto ekstra,samo se registrujes i to je to.tanzla je napisao/la:Jel se plaća tu šta , i jel budu sve tekme? Imam 4mb/s tako da neće biti problem.Devil je napisao/la:Iraqgoals za mene uvek daje najbolje streamove sa dobrim kvalitetom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- bistrikboy
- Kontakt:
by IFFHS
Top 350
(1st August 2009 - 30th July 2010)
1. (1.) FC Barcelona España/4 297,0
(1.) FC Internazionale Milano Italia/4 297,0
3. (3.) FC Bayern München Deutschland/4 257,0
4. (6.) SV Werder Bremen Deutschland/4 236,0
(5.) AS Roma Italia/4 236,0
(6.) Chelsea FC London England/4 236,0
7. (9.) Club Atlético de Madrid España/4 231,0
8. (10.) Olympique Lyonnais France/4 230,0
9. (6.) Fulham FC England/4 224,0
10. (12.) Manchester United FC England/4 217,0
Top 350
(1st August 2009 - 30th July 2010)
1. (1.) FC Barcelona España/4 297,0
(1.) FC Internazionale Milano Italia/4 297,0
3. (3.) FC Bayern München Deutschland/4 257,0
4. (6.) SV Werder Bremen Deutschland/4 236,0
(5.) AS Roma Italia/4 236,0
(6.) Chelsea FC London England/4 236,0
7. (9.) Club Atlético de Madrid España/4 231,0
8. (10.) Olympique Lyonnais France/4 230,0
9. (6.) Fulham FC England/4 224,0
10. (12.) Manchester United FC England/4 217,0
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Velika potražnja za novim Özilom. Ilkay Gündogan, mladi veznjak Nürnberga je na meti Hoffenheima, HSV, Bayera...
Hoffe je već ponudila "Clubu" 7 miliona, dok menadžer kluba iz Frankena neće da čuje dok neko ne ponudi 10 mil.
Hoffe je već ponudila "Clubu" 7 miliona, dok menadžer kluba iz Frankena neće da čuje dok neko ne ponudi 10 mil.
Vom Jäger zum Gejagten
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ben Arfa je jako blizu Hoffenheimu pa će Hopp najvjerovatnije odustati od Gundogana.Inače radi se o supertalentu koji bi ove godine trebao potpuno eksplodirati.Nurnberg nije klub za njega.geronimo je napisao/la:Velika potražnja za novim Özilom. Ilkay Gündogan, mladi veznjak Nürnberga je na meti Hoffenheima, HSV, Bayera...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Da, ali i on je povezivan sa više klubova BundesligeFRANK RIBERY je napisao/la:Ben Arfa je jako blizu Hoffenheimu pa će Hopp najvjerovatnije odustati od Gundogana.Inače radi se o supertalentu koji bi ove godine trebao potpuno eksplodirati.Nurnberg nije klub za njega.geronimo je napisao/la:Velika potražnja za novim Özilom. Ilkay Gündogan, mladi veznjak Nürnberga je na meti Hoffenheima, HSV, Bayera...
Menadžer Hoffe Tanner izjavio je da bi dolazak Ben Arfa na Neckar arenu bio ravan senzaciji.
Ayew (sin Abedi Pele-a) je vrlo blizu prelaska u VfB.
Vom Jäger zum Gejagten
Evo pratim rezultate ovih prijateljskih utakmica:
Palermo-Bochum 2:2
Dortmund-Manchester city 3:1
Hamburger-Chelsea 2:1 i još znam za nekoliko vrlo dobrih rezultata, ali se ne mogu sjetiti
Ovo mora da nešto znači u korist Bundeslige
Hamburger-Chelsea 2:1 i još znam za nekoliko vrlo dobrih rezultata, ali se ne mogu sjetiti
01.08.Klare je napisao/la:Evo pratim rezultate ovih prijateljskih utakmica:
E.Frankfurt-Chelsea 2:1
B. M`Gladbach-Liverpool 1:0
31.07.
Bochum-Getafe 4:2
K`lautern-Auxerre 3:1
30.07.
St.Pauli-R.Santander 3:0
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovi rezultati nisu nikakvo iznenadjenje. Valjda je svima jasno da je Bundesliga sve jaca i jaca.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
u Evropi neka se pokazuOmerbavarac je napisao/la:Ovi rezultati nisu nikakvo iznenadjenje. Valjda je svima jasno da je Bundesliga sve jaca i jaca.![]()
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Omerbavarac
- Kontakt:
Je li smatras pod Europom samo LP ili i ono drugo takmicenje?juznjak> je napisao/la:u Evropi neka se pokazuOmerbavarac je napisao/la:Ovi rezultati nisu nikakvo iznenadjenje. Valjda je svima jasno da je Bundesliga sve jaca i jaca.![]()
odavno nisu osim Bayerna pa cemo onda o Kvalitetu BL hebes prijateljske
naravno i Kup UefaOmerbavarac je napisao/la:Je li smatras pod Europom samo LP ili i ono drugo takmicenje?juznjak> je napisao/la:u Evropi neka se pokazuOmerbavarac je napisao/la:Ovi rezultati nisu nikakvo iznenadjenje. Valjda je svima jasno da je Bundesliga sve jaca i jaca.![]()
odavno nisu osim Bayerna pa cemo onda o Kvalitetu BL hebes prijateljske
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa ne treba ti veci dokaz. Vrati se proslu, pa pretproslu sezonu unazad i sve ce ti biti jasno. 
treba tog malca potpisat na duzi ugovor jer mu istice za 2 godine da 'der club' zaradi stagod..produzit ugovor i prodat ga sljedece sezone za 15tak miliona..meni samo nije jasno kako tako olahko i za jadne pare pustise jednog od najtalentovanijih bocnih igraca na svijetu diekmiera.,..nebil im se vratili ottl i rise pa da se nemoraju borit za opstanak...geronimo je napisao/la:Velika potražnja za novim Özilom. Ilkay Gündogan, mladi veznjak Nürnberga je na meti Hoffenheima, HSV, Bayera...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.