FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
finale kupa FKS-mladost. opet ce husref prisustvovati spektaklu pred punim kosevom 
-
Svrdigajlo
- Kontakt:
U subotu na konferenciji za medije DOBRE VIJESTI ZA NAVIJAČE FK SARAJEVO....
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ne treba se uopste paliti na ove bijedne pokusaje, jer dokle god pojedinci na ovakve gluposti dobijaju paznju, oni ce to ponavljati iznova i iznova... Jadno da jadnije ne mozefranklampard8 je napisao/la: Hoce covjek da bude smijesan i da zadovolji forumski puk pljuvanjem igraca naseg kluba.
1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Duljević produzuje ili?Svrdigajlo je napisao/la:U subotu na konferenciji za medije DOBRE VIJESTI ZA NAVIJAČE FK SARAJEVO....
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Stadion? Ove godine pocinju radoviMortemHz je napisao/la:Duljević produzuje ili?Svrdigajlo je napisao/la:U subotu na konferenciji za medije DOBRE VIJESTI ZA NAVIJAČE FK SARAJEVO....
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
Svrdigajlo
- Kontakt:
Kažu nešto još veće!MortemHz je napisao/la:Duljević produzuje ili?Svrdigajlo je napisao/la:U subotu na konferenciji za medije DOBRE VIJESTI ZA NAVIJAČE FK SARAJEVO....
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znam da je Nedžad rekao da ce ''dati'' stadion kantonu, federaciji ili da bude na drzavnom nivou ako oni ne pocnu sa radovima ove godine.Amca007 je napisao/la:Stadion? Ove godine pocinju radoviMortemHz je napisao/la:Duljević produzuje ili?Svrdigajlo je napisao/la:U subotu na konferenciji za medije DOBRE VIJESTI ZA NAVIJAČE FK SARAJEVO....
Ekipa koja bi prezimila u Europi
Posebno ovaj tandem na sredini terena

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nadam se da ce biti tacno, vidjet cemo..Svrdigajlo je napisao/la:Kažu nešto još veće!MortemHz je napisao/la:Duljević produzuje ili?Svrdigajlo je napisao/la:U subotu na konferenciji za medije DOBRE VIJESTI ZA NAVIJAČE FK SARAJEVO....
-
belosevic28
- Kontakt:
Obaveznofico je napisao/la:Hoće li vas djevojke pustiti na Kup, 8. marta?belosevic28 je napisao/la:Rado, no i moja ljepsa polovina je u nedjelju nazocnaBenkara21 je napisao/la:Biću i ja sa djevojkom, bujrum, ima jaranica
@MOkes, znas me u dusu, vazda sam djelovao po boku
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Budu li vam djevojke ljubomorne kada gledate Rustema na terenu?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
J**+ mu mater k'o i ja.Besic je napisao/la:Budu li vam djevojke ljubomorne kada gledate Rustema na terenu?
Moja se "lozila" na Radovca ,kaze sladak ,malesanBesic je napisao/la:Budu li vam djevojke ljubomorne kada gledate Rustema na terenu?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Evolution87
- Kontakt:
Ova moja je redovna na Kosevu, tako da nece biti problem 8. mart 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
belosevic28
- Kontakt:
Samo poneki uzdah je sve sto se moze primijetitiBesic je napisao/la:Budu li vam djevojke ljubomorne kada gledate Rustema na terenu?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da te ne postujem rekao bi ti sad nesto..miky_hz je napisao/la:Moja se "lozila" na Radovca ,kaze sladak ,malesanBesic je napisao/la:Budu li vam djevojke ljubomorne kada gledate Rustema na terenu?Od tog momenta je Samke vise na klupi i karijera mu ide ka dole
- TobeYarabi
- Kontakt:
U mene zena se zaljubila u tana
MortemHz je napisao/la:Da te ne postujem rekao bi ti sad nesto..miky_hz je napisao/la:Moja se "lozila" na Radovca ,kaze sladak ,malesanBesic je napisao/la:Budu li vam djevojke ljubomorne kada gledate Rustema na terenu?Od tog momenta je Samke vise na klupi i karijera mu ide ka dole
Igraj Sarajvo nema vezeeeeeee
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
s obzirom da nisam navijac sarajeva jel mi moze neko reci sta se dogodilo sa tanovim ulaganjima? jel taj covjek ulaze jos fine pare ili je digao ruke? Pitam jer koliko vidim, sarajevo je i dalje najskuplji tim u drzavi ali ni blizu onakva razlika nije bila ko na pocetku. Istina ni na pocetku nije sarajevo opravdalo ocekivanja ali makar su bili skoro pa duplo skuplji od svih ostalih, ovako su tek nesto malo skuplji i vrijedniji od drugoplasirane ekipe i uopce nisu toliko jaci koliko bi trebali biti s obzirom da su prakticno jedini koji imaju tako jaku licnost iza sebe.
Jel to Tan digao ruke i odustao ili sta se desava?
Uglavnom 95% ekipe su bosanci sto otprilike znaci da bi takve igrace saajevo svakako moglo dovesti i sa i bez Tana. Tako da mi djeluje ko da nemaju nekog budzeta posebno
Jel to Tan digao ruke i odustao ili sta se desava?
Uglavnom 95% ekipe su bosanci sto otprilike znaci da bi takve igrace saajevo svakako moglo dovesti i sa i bez Tana. Tako da mi djeluje ko da nemaju nekog budzeta posebno
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Totti bi uletio majklu sa obje noge ja mislim. **** saida šta bi biloMokes je napisao/la:Ekipa koja bi prezimila u Europi
Posebno ovaj tandem na sredini terena![]()
edit: Hilmo ŠSŠ?
4.10.2009.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, atomskaNavika, bvsic, GangEvil, OzmoodPinglewood, Sazg, Vanja8 i 29 gostiju.