FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 23 feb 2017, 18:22

DeeWa je napisao/la:s obzirom da nisam navijac sarajeva jel mi moze neko reci sta se dogodilo sa tanovim ulaganjima? jel taj covjek ulaze jos fine pare ili je digao ruke? Pitam jer koliko vidim, sarajevo je i dalje najskuplji tim u drzavi ali ni blizu onakva razlika nije bila ko na pocetku. Istina ni na pocetku nije sarajevo opravdalo ocekivanja ali makar su bili skoro pa duplo skuplji od svih ostalih, ovako su tek nesto malo skuplji i vrijedniji od drugoplasirane ekipe i uopce nisu toliko jaci koliko bi trebali biti s obzirom da su prakticno jedini koji imaju tako jaku licnost iza sebe.
Jel to Tan digao ruke i odustao ili sta se desava?
Uglavnom 95% ekipe su bosanci sto otprilike znaci da bi takve igrace saajevo svakako moglo dovesti i sa i bez Tana. Tako da mi djeluje ko da nemaju nekog budzeta posebno
Tan je definitovno digao ruke od Sarajeva, a tome u prilog govori i cinjenica da nam Akademci nemaju ni za cokoladice, te da igracima prvog tima kasne plate po 3-4 mjeseca. Jedno je sigurno: opstanak Sarajeva kao kluba je doveden u pitanje.Mnogi ti to nece priznati ali smo blize gasenju nego dovodjenju pojacanja tipa Stojcev, Benko, Jajalo, Delac... Nazalost, ali tako je. Tan je digao ruke, obje...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 23 feb 2017, 18:23

DeeWa je napisao/la:s obzirom da nisam navijac sarajeva jel mi moze neko reci sta se dogodilo sa tanovim ulaganjima? jel taj covjek ulaze jos fine pare ili je digao ruke? Pitam jer koliko vidim, sarajevo je i dalje najskuplji tim u drzavi ali ni blizu onakva razlika nije bila ko na pocetku. Istina ni na pocetku nije sarajevo opravdalo ocekivanja ali makar su bili skoro pa duplo skuplji od svih ostalih, ovako su tek nesto malo skuplji i vrijedniji od drugoplasirane ekipe i uopce nisu toliko jaci koliko bi trebali biti s obzirom da su prakticno jedini koji imaju tako jaku licnost iza sebe.
Uglavnom 95% ekipe su bosanci sto otprilike znaci da bi takve igrace saajevo svakako moglo dovesti i sa i bez Tana. Tako da mi djeluje ko da nemaju nekog budzeta posebno

Sta da ti kazem gasimo se,prodajemo svw u Butmiru,selimo u 4 ligu.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 23 feb 2017, 18:29

Ljudi su ti dali ispravne odgovore.
1946

Svrdigajlo
Kontakt:

Post Postao/la Svrdigajlo » 23 feb 2017, 18:56

Tan je ulozio značajna sredstva u vraćanje dugovanja koja su napravile ranije uprave tako da je Sarajevo jedini klub u državi koji nije nikome dužan ni marke.Ulozena su sredstva u kupovinu ono 70.000 m2 zemljišta na kome se pravi moderan trening kamp za prvi tim i Akademiju za mlade igrače iz regije. U prošlosti je bilo promašaja prilikom transfera i dosta sredstava je isplaćeno na raskide ugovora sa tim igračima. Sarajevo je na dobrom putu ali ništa ne ide preko noći. I drugi klubovi ulažu u igrače .

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 feb 2017, 19:04

Mokes je napisao/la:Ekipa koja bi prezimila u Europi
slika
Posebno ovaj tandem na sredini terena :tokralju: :zviz:
:bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 23 feb 2017, 19:21

MortemHz je napisao/la:
slika
:bow:
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 23 feb 2017, 19:24

:hmmmmm: Ko ce istok najaviti? Rustemovic ili Said?
ŠTA SE OVO DEŠAVA

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 23 feb 2017, 19:27

Majkl je napisao/la::hmmmmm: Ko ce istok najaviti? Rustemovic ili Said?
Ma Sajkaca, svakako mu je to omiljena tribina :ljepota: :ljepota:
Svaki put je trcao na istok kad go da, tako ce aBd biti i u nedjelju.

Ima opet da se prolama: oni ti ga puse Saide :bow: :bow:

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 23 feb 2017, 19:48

slika
Majkl = Rustemovic
Sabrine mi moje!

hzzavidovici
Kontakt:

Post Postao/la hzzavidovici » 23 feb 2017, 19:48

Zašto se hvaliti nečim kad nije tako? Sarajevo nije jedini klub koji nije dužan u ovoj ligi. Lištica, mađari, bivši Maestral (a ne Elektro Bosna) također nisu dužni nikome, odnosno pokrivaju se koliko su dugi. Šta li se to kotrlja iza brda? Tako veliko pa da se čeka konferencija u subotu?
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu

Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 feb 2017, 19:53

pitic je napisao/la:Travnik se je za duele protiv Sarajeva spremao u Makarskoj. Pa evo šta im je kapiten već ranije rekao za kup. Sada se pitam gdje nas svrstavaju u ove jače ili slabije. :kafa: Još hoće dalje.

U srijedu će biti održano i žrijebanje parova Kupa naše zemlje, a NK Travnik plasirao se među osam najboljih u ovom takmičenju. "Čekamo izvlačenje parova, dosta smo optimistični što se tiče tog takmičena i ako nam se ukaže prilika pokušati ćemo otići što dalje. Svakako da tu ima par malo jačih ekipa, ali i slabijih, te bi dobro bilo ako nas zapadne neki od slabijih protivnika. Međutim, šta god da bude mi ćemo se prikazati u najboljem svjetlu i pokušati proći što dalje", dodao je na kraju razgovora za kapiten NK Travnik Ajdin Nuhić.
Postavio sam pitanje gdje nas svrstavaju u jače ili slabije :?: i danas sam dobio odgovor. Ipak u slabije :kafa:

Feđa Dudić pomoćni trener NK Travnik:

Dudić: Bolje što smo izvukli Sarajevo, nego Široki ili Zrinjski.
SRETAN BROJ - 1725

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 feb 2017, 19:55

hzzavidovici je napisao/la:Zašto se hvaliti nečim kad nije tako? Sarajevo nije jedini klub koji nije dužan u ovoj ligi. Lištica, mađari, bivši Maestral (a ne Elektro Bosna) također nisu dužni nikome, odnosno pokrivaju se koliko su dugi. Šta li se to kotrlja iza brda? Tako veliko pa da se čeka konferencija u subotu?
Zrinjski je duzan dok je Metalleghe nastao jucer.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 feb 2017, 20:19

Svrdigajlo je napisao/la:U subotu na konferenciji za medije DOBRE VIJESTI ZA NAVIJAČE FK SARAJEVO....
Drug ne bi ti Brkića :?:
SRETAN BROJ - 1725

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 23 feb 2017, 20:23

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 feb 2017, 20:26

Današnji trening.

SRETAN BROJ - 1725

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 23 feb 2017, 20:27

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 23 feb 2017, 20:40

slika

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 23 feb 2017, 20:47

pitic je napisao/la:Današnji trening.

Ja ne znam koji mi ku.rac uopšte i idemo u Tursku na pripreme, ovi tereni su bolji od 95% premijerligaša!

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 23 feb 2017, 20:52

Memara je napisao/la:
pitic je napisao/la:Današnji trening.

Ja ne znam koji mi ku.rac uopšte i idemo u Tursku na pripreme, ovi tereni su bolji od 95% premijerligaša!
Zbog prijateljskih utakmica i uigravanja.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 23 feb 2017, 20:57

kinosvra je napisao/la: Zbog prijateljskih utakmica i uigravanja.
Logično ali to nije bila poenta ovog mog posta. Za pare koje potrošimo u Međugorju i Antaliji mogu se dovesti ozbiljni klubovi za prijateljske i pripremne utakmice.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 33 gosta.