i da 700 stranica pa pomalo ne morate svaki trač u vezi Baye iznjet
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

jel ti dragoEl_Capitan je napisao/la:Kristalni igrac Robokop 8sedm. out
Tako je to sa njim znam kad je bio clan R.Madrida, malo malo pa OUT, iskljucivo zbog toga je i prodan, imao veliku godisnju platu 5.5 mill,npr 1/5 sezone OUT a tolika pasta godisnje takav luksuz ni R.Madrid nije sebi zelio dopustit i prodali ga Bayernu za 25 mill eura_amel_13_BHf_ je napisao/la:jel ti dragoEl_Capitan je napisao/la:Kristalni igrac Robokop 8sedm. out![]()
qrac naucio, zar ne vidis da mi ova trola geronimo prepravlja postoveOmerbavarac je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Naucio postavljati smaje. Aferim.![]()
nisi valjda razocaran?Jos jednom potvrdjeno i vjerovatno posljednji put da Gomez ostaje u Bayernu i da se Dzeko nece dovoditi. Barem ne ove sezone
joj dilbera, u pmŠtoooo? Ovo mi nije jasno isto kao i ovo što si kopirao
Na privatna pitanja odgovaram putem PP.secer je napisao/la: yebes li ti sta uzivo il se zadovoljavas time sto pokusavas mene virtuelno![]()
Dokaži svoje tvrdnje, spameru jedan!secer je napisao/la: qrac naucio, zar ne vidis da mi ova trola geronimo prepravlja postove![]()
Može biti, osim u nekim slučajevima riječi tipa "mislijo", "lizi", "brez"....secer je napisao/la: drug seco ne koristi ono "cek, cek" i "evo ti".
Što? Zato što ne mogu da odgonetnem ovakve rečenice.secer je napisao/la: joj dilbera, u pm![]()
Za Kalleta sam čuo, romy bi trebalo značiti Rom...kakve veze ima snajder sa svim ovim?romy kalle snajder o nasem dijomantu
geronimo je napisao/la:P.S. Nisam uspjeo odgonetnuti ove zadnje rečenice iz prethodnog posta.![]()
Hajd, valjda mi Klare pomogne u vezi toga.
Da ga banujemo, sta mislis?qrac naucio, zar ne vidis da mi ova trola geronimo prepravlja postove![]()
Razocaran sam cinjenicom da nisu uspjeli dogurati Dzeku u svoje redove, a ostanak Gomeza ne zahtijeva razocarenje, jer ce taj da pokaze sta zna u predstojecem periodu.nisi valjda razocaran?
jbg., davno sam ti nagovjestio-imo si cajta da se pripremish
znao samgeronimo je napisao/la:Na privatna pitanja odgovaram putem PP.
Dokaži svoje tvrdnje, spameru jedan!
hau jes noŠto? Zato što ne mogu da odgonetnem ovakve rečenice.Za Kalleta sam čuo, romy bi trebalo značiti Rom...kakve veze ima snajder sa svim ovim?romy kalle snajder o nasem dijomantu![]()
jes, jes, stavljas imne u probrane forumasheZar ti ne vidiš da ja Džeku stavljam svako malo u početni Elf?
dva su razloga:Kad već spominješ Karlagu, što nam ne reče zašto je naružio Klosea?![]()
mogu probat al sumnjam da ce mo imati uspjehaOmerbavarac je napisao/la: Da ga banujemo, sta mislis?
druze, taj je preskup taman kad bi bio 10 evraSaurman je napisao/la: preskup im Wander Wil
Što se mene tiče, on nikad' nije bio na zavidnom nivou.Klare je napisao/la: A golman je trenutno najnepotrebniji, može Butt još koju sezonu na zavidnom nivou
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.