http://www.fcbayern.t-home.de/de/mannsc ... /index.php
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Cijeli roster tima, a tu su i novi brojevi. Broj 9 je slobodan.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Šećo, šećo
rado bih nastavio konverzaciju sa tobom ali pošto si nam odao tajnu, bojim se da ne ostanem bez titule.
Moram još ovo prokomentarisati, pa nek' dobijem ban.
Nešto mi se podudara @analitičarova priča sa ovom tvojom, on tres'o na maminu freundin a ti na Miroslava.
zato je tebi schwul/schwül stalno u mislima
možda zbog ovog vremena? 
P.S. Hajm'o se uozbiljiti, zar ne vidiš da otjerasmo i ovo malo navijača Bayerna sa teme.
@Klare, kao da je to bitno, Čađo duže vremena out, veće šanse za neku prinovu.
Ipak je bitno.
Čađo izdrži!
Moram još ovo prokomentarisati, pa nek' dobijem ban.
Nešto mi se podudara @analitičarova priča sa ovom tvojom, on tres'o na maminu freundin a ti na Miroslava.
P.S. Hajm'o se uozbiljiti, zar ne vidiš da otjerasmo i ovo malo navijača Bayerna sa teme.
@Klare, kao da je to bitno, Čađo duže vremena out, veće šanse za neku prinovu.
Čađo izdrži!
Vom Jäger zum Gejagten
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Čudno da Bayern ne dovodi golmana, strašno su tanki na toj poziciji. 
Od prinova siguran budi nema ništa.
Zato, naravno da je bitno da imamo što više zdravih igrača.
Kakve su prve procjene(nekoliko sedmica,mjeseci)

A golman je trenutno najnepotrebniji, može Butt još koju sezonu na zavidnom nivou
Kakve su prve procjene(nekoliko sedmica,mjeseci)
A golman je trenutno najnepotrebniji, može Butt još koju sezonu na zavidnom nivou
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Što se mene tiče, on nikad' nije bio na zavidnom nivou.Klare je napisao/la: A golman je trenutno najnepotrebniji, može Butt još koju sezonu na zavidnom nivou
- Omerbavarac
- Kontakt:
Na vrhunskom nije, ali na zavidnom sigurno jeste.OTNYS_YNWA je napisao/la:Što se mene tiče, on nikad' nije bio na zavidnom nivou.Klare je napisao/la: A golman je trenutno najnepotrebniji, može Butt još koju sezonu na zavidnom nivou
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Izvinite za off topic, ali ovo moram navesti:
Neznanje pojedinih autora sa Sportsport.ba se nastavlja
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-40955.htm
Pa oni ne znaju da Medunjanin igra za Maccabi Haifu, a ne za Maccabi TEL AVIV. Maccabi Haifa i Medunjanin su ispali od Dinamo Minska, a Maccabi TEL AVIV je prošao Olympiacosa
Sramota neznanjem ekipe po ko zna koji put.
Pa oni ne znaju da Medunjanin igra za Maccabi Haifu, a ne za Maccabi TEL AVIV. Maccabi Haifa i Medunjanin su ispali od Dinamo Minska, a Maccabi TEL AVIV je prošao Olympiacosa
Druže, Medunjanin igra za Maccabi Tel Aviv... Provjeri još jednomKlare je napisao/la:Izvinite za off topic, ali ovo moram navesti:
U prvom meču je postigao gol iz penala kada je Olympiacos dobio 2-1 u Atheni ekipu Maccabi Tel Aviva....
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
klare jarane da ti nisi naograjso))Klare je napisao/la:Izvinite za off topic, ali ovo moram navesti:
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
Izvor ti je pogrešan, evo ovaj http://en.wikipedia.org/wiki/Maccabi_Tel_Aviv_F.C.Klare je napisao/la:http://transfermarkt.co.uk/en/haris-med ... 30666.html
Neću dalje da se raspravljam
Evo ti još jedan druže sa oficijelne stranice UEFE http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/cl ... index.html
Inače, ne vjeruj tim neznalicama sa transfermarkta, upratio sam česte pogreške za manje poznate timove.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Sosa bi se mogao konačno uhljebiti, aktuelni kandidat za njegovo dovođenje je Lazio.
Konačni stav u vezi Tymoshchuka je da će ostati u klubu, mada je imao ponudu od Dinamo Moskve (8 mio).
Vjerovatni razlog je briga oko njegovih prijerođenih blizanaca. Pored toga, on se zadovoljava sa ulogom edel-jokera.
Konačni stav u vezi Tymoshchuka je da će ostati u klubu, mada je imao ponudu od Dinamo Moskve (8 mio).
Vjerovatni razlog je briga oko njegovih prijerođenih blizanaca. Pored toga, on se zadovoljava sa ulogom edel-jokera.
Vom Jäger zum Gejagten
Pa sta ima Bavarci moji
Nije me bilo odavno, doslo se sa odmora
Imali kakvih novosti ljudi, osim sto nam se stakleni ponovo povrijedio
heh standardno u Bayernu stakleni se povrijedio, pojacanja NEMA i to je to
A bas sam se bio zagrijo oko one price Dzeko nach Bayern ali izgleda nista i od toga heh a spominjalo se tu jos dosta imena ali nista bas me razocaraju
Nego gle ko drugi nego Klare uvijek se pravi najpametniji on sve zna on sve vidi
Nego gle ko drugi nego Klare uvijek se pravi najpametniji on sve zna on sve vidi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nakon sto su zavrsili sa pripremama u Tirolu, igraci Bayerna su dobili jedan vrlo koristan savjet.
Kako on kaze: "odmorite se, nemojte ici u soping i nemojte tulumariti, a ako vam bude dosadno poigrajte se sa vasim zenama.
"Dobro došao. Želim ti mnogo sreće, ali prvaci ćemo biti mi. Arjen. "
Stoji u pismu koje je Robben napisao Raulu. 
Kako on kaze: "odmorite se, nemojte ici u soping i nemojte tulumariti, a ako vam bude dosadno poigrajte se sa vasim zenama.
"Dobro došao. Želim ti mnogo sreće, ali prvaci ćemo biti mi. Arjen. "
Dobrodošao "bubreg za Bayern, bubreg" (ah, kako mi se to svidjelo kad sam pročitao). 
Ma zna Luis šta je prava stvar, tako isto su pitali Gomeza da imenuje privatnog trenera s kim je radio na Urlaubu, a on veli da je ta osoba njegova freundin. Nadam se da nije održavao kondiciju (čitaj sex) na šećerov način (ono, hanuma gore...).

Jeste li poželjeli pročitati neki trač? Ako jeste, evo jednog...Kalle ponovo potvrdio da želi da mu ekipa bude duplo popunjena, tj. da na svakoj poziciji ima po dva igrača. Ako bude još odlazaka, a biće ih, ko bi mogao biti konkurencija Contentu na poziciji LB?
Benoît Trémoulinas, lijevi bek Bordeaux-a.
Ma zna Luis šta je prava stvar, tako isto su pitali Gomeza da imenuje privatnog trenera s kim je radio na Urlaubu, a on veli da je ta osoba njegova freundin. Nadam se da nije održavao kondiciju (čitaj sex) na šećerov način (ono, hanuma gore...).
Jeste li poželjeli pročitati neki trač? Ako jeste, evo jednog...Kalle ponovo potvrdio da želi da mu ekipa bude duplo popunjena, tj. da na svakoj poziciji ima po dva igrača. Ako bude još odlazaka, a biće ih, ko bi mogao biti konkurencija Contentu na poziciji LB?
Vom Jäger zum Gejagten
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Valjda je Gorlitz otisao u Ingolstadt

Što će vam on jedino na pesu može igratgeronimo je napisao/la:Dobrodošao "bubreg za Bayern, bubreg" (ah, kako mi se to svidjelo kad sam pročitao).
Ma zna Luis šta je prava stvar, tako isto su pitali Gomeza da imenuje privatnog trenera s kim je radio na Urlaubu, a on veli da je ta osoba njegova freundin. Nadam se da nije održavao kondiciju (čitaj sex) na šećerov način (ono, hanuma gore...).![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ima boljih, iako je i ovaj posjeduje veliki kvalitet. Valjda je cak dobio i poziv za repku Francuske.geronimo je napisao/la:Dobrodošao "bubreg za Bayern, bubreg" (ah, kako mi se to svidjelo kad sam pročitao).
Ma zna Luis šta je prava stvar, tako isto su pitali Gomeza da imenuje privatnog trenera s kim je radio na Urlaubu, a on veli da je ta osoba njegova freundin. Nadam se da nije održavao kondiciju (čitaj sex) na šećerov način (ono, hanuma gore...).![]()
Sad je jos bolji.LBJ MVP je napisao/la:Što će vam on jedino na pesu može igratjoj sjećam se kad sam njega doveo u ekipu i razvaljivao po lijevoj strani je li bio 8 i 9 pes ne sjećam se
P.S. a osim Lazia, i Napoli je bacio oko na Sosu.
vozdra raja imal kakih novosti ubi neizvjesnost

ma to oni kod nas traze novog Maradonu ali u Sosi nece njega nacP.S. a osim Lazia, i Napoli je bacio oko na Sosu.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.