Izdvojio bih Sarica u veznom redu jer je odradio sasvim dobro svoj posao, to je i gol pokazao. Imao je dosta dobrih lopti i najvise igru pokusao da povuce a nije se krio. Od Andjusica nisam nista ocekivao jer kada sam ga vidio na onoj poziciji znao sam da ce tesko nesto biti od toga, uloga Stojceva ga nece proslaviti. O Rustemu necu nista jer je kako god okrenes meta navijaca. Krila odsijecena od ionako nepovezanog veznog reda gdje se Merso morao vracati. Slaba podrska bekova u napadu. Tanko. Tanko. Tanko.robertkosar je napisao/la:Evo da se i ja osvrnem na jucerasnju tekmu! Lose! Lose!! Lose!!! Sredine nigdje, nepovezanost i izgubljenost, neznam sta je Cala radio na pripremama. Prije rata se nije islo po Turskoj. Pripreme su se odradjivale na moru i planinama i igraci su bili fizicki jaci i spremniji.Igrac koji nije prosao osnovnu skolu fudbala nije mogao biti u prvom timu ili akoga je neko progurao postao bih vrlo brzo predmet sprdancije navijaca. Trener rece los teren strasno puno uzima snage pa dragi cala i igracima viteza je uzimao snagu. Kontam mozda je prva utakmica pa zakocilo malo igrace . To cemo vidjeti sljedece kolo, Mada mislim da se nije smjelo uci u proljetnu sezonu sa igracima tipa rustem ,radovac, i slicni. Ocigledno je bilo i juce da nam zadnji vezni ne postoji.
Vezano za psihu, tacno je da imas tip igraca kojem treba motivacija ili izazov pa makar to bila psovka dok onaj drugi treba puno podrsku, paznju trenera dok mu sve negativno smeta ali ako taj kad tad ne pukne i pokaze prvenstveno sam sebi da moze i zna onda ga mozes j.b.ti.