brigsiroki je napisao/la:evo ja upisao "Google karte" pa desnin klikon odabereš "izmjeri udaljenost" vidio sam za pecaru bijeli brijeg te grbavica imaju 105 - 68 teren a stadion vrapčići se nevide crte samo malo golovi a i tu sam izmjerio 105 dužinu ,samo je zanimljivo kako je tribina red armi na jednom ćošku 5,a na drugom 9 metara od terena
Red Army tribina je kriva , to se zna odavno, napravljena preko neke stvari davno, ali dobro tada je bilo ono daj sta das jer se pocelo iznova. Ona zadnja dolazi na red zato sto se zna da je to najvatrenija i uskratila bi mjesto za navijanje. Ona ce se odradila komplet u nekoj duzoj pauzi (koliko ja imam informaciju). Ne sumnjam u to posto se na 3 ostale tribine ide sa popratnim sadrzajima unutar istih i da se izvede na ogroman nivo to, a da ostane onako kriva tribina. Za sad je neka, a i sa njom ce se sigurno nesto radit
MrBean je napisao/la:Ta tribina Red Army je rađena na neki neobjašnjiv način pa je otišla ukrivo hahah, ja ne kazem da je manji 15 metara ali jedno 10 jeste sigurno od one maksimalne duzine 105 metara
Rekao si 95x60 , mojne mi sada tih fora. Znas ti covjece sta je 15 metara, pa vezni red i odbrana bi formacijski jedni do drugih stajali, po 7.5 metara na obe polovine. Malo se trzni **** ga ti.
PRihvatit cu cinjenicu da mozda fali metar-dva, pa i 5, ali 15 nije sigurno