Decko pricas gluposti samo udaras kontru, a evo imam ti ja 100% informaciju duzina terena u vrapcicima je malo jace od 100m i zadovoljava uefa standard koji je propisan od 100-105m a sirok je 66 i fali mu 2m za uefa standard(68m minimalno) a za PL standard postoji od kad je i napravljen teren. I evo da ti kazem na tvoju zalost i ta 2m ce biti dodana prema predionici gdje ce ici nova tribina... Pun si kompleksa decko ohladi malo...MrBean je napisao/la:Pa ja rekao sam 95x60, od 95 do 105 je 10 a ne 15 metara
Rekonstrukcija stadiona u BiH
-
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Znači ti tvrdiš da je dužina terena u Vrapčićima oko 102 metra recimo, ako je to ono malo jače što kažeš, e onda nisam znao da nam je teren samo 3 metra kraći od Nou Campa wow, zadivljen samRodjeniiBrato je napisao/la:Decko pricas gluposti samo udaras kontru, a evo imam ti ja 100% informaciju duzina terena u vrapcicima je malo jace od 100m i zadovoljava uefa standard koji je propisan od 100-105m a sirok je 66 i fali mu 2m za uefa standard(68m minimalno) a za PL standard postoji od kad je i napravljen teren. I evo da ti kazem na tvoju zalost i ta 2m ce biti dodana prema predionici gdje ce ici nova tribina... Pun si kompleksa decko ohladi malo...MrBean je napisao/la:Pa ja rekao sam 95x60, od 95 do 105 je 10 a ne 15 metara

-
- Kontakt:
Koji si ti glupan ja to ne vjerujem nisam nigdje reko da je 102m nego 10-20cm jace od 100m ako hoces tacno sto znaci da zadovoljava minimalnu duzinu, nou camp i ove ostale velike stadione si vidio samo na tvu sa kamere koja je udaljena xxx metara na vrhu tribine. Na koji god stadion nagazis vidit ces da je sve to u pet deka sto se tice dimenzija nego te tribine od tri sprata na kojim je kapacitet 100k zajebuMrBean je napisao/la:Znači ti tvrdiš da je dužina terena u Vrapčićima oko 102 metra recimo, ako je to ono malo jače što kažeš, e onda nisam znao da nam je teren samo 3 metra kraći od Nou Campa wow, zadivljen samRodjeniiBrato je napisao/la:Decko pricas gluposti samo udaras kontru, a evo imam ti ja 100% informaciju duzina terena u vrapcicima je malo jace od 100m i zadovoljava uefa standard koji je propisan od 100-105m a sirok je 66 i fali mu 2m za uefa standard(68m minimalno) a za PL standard postoji od kad je i napravljen teren. I evo da ti kazem na tvoju zalost i ta 2m ce biti dodana prema predionici gdje ce ici nova tribina... Pun si kompleksa decko ohladi malo...MrBean je napisao/la:Pa ja rekao sam 95x60, od 95 do 105 je 10 a ne 15 metara![]()
![]()

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Pustite debila ljudi sta vam je, ovo je jedna iskopleksirana budala.
Tipicni provokator i pacenik, sa takvim ljudima ne treba u konverzaciju nikako ulaziti niti paznju im davati.
Kad el presidente sa ostalim ljudima iz uprave zavrsi totalnu rekonstrukciju stadiona, ovakvi debili ce samo baliti na svoja pogana usta.
Svi znamo sta je el presidente uradio za 6 mjeseci mandata rezultati su vidljivi i jasni ko dan, a slijedi nam jos dosta toga.

Tipicni provokator i pacenik, sa takvim ljudima ne treba u konverzaciju nikako ulaziti niti paznju im davati.

Kad el presidente sa ostalim ljudima iz uprave zavrsi totalnu rekonstrukciju stadiona, ovakvi debili ce samo baliti na svoja pogana usta.

Svi znamo sta je el presidente uradio za 6 mjeseci mandata rezultati su vidljivi i jasni ko dan, a slijedi nam jos dosta toga.

Zadnja izmjena: ANTIFA !, dana/u 28 feb 2017, 02:17, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Dobili ste prijave za vulgarno ponašanje, vidi se da niste parlamentarni samo psujete i vrijeđate 

-
- Kontakt:
Kad nemas vise nikakvog materijala da pricas protiv ove uprave gdje si u vise navrata to radio na temi veleza evo sad i ovdje(naravno i ovo iznad se tice njih) ne preostaje ti nista drugo nego prijavit nas . LNMrBean je napisao/la:Dobili ste prijave za vulgarno ponašanje, vidi se da niste parlamentarni samo psujete i vrijeđate

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Moram i tebe ispraviti, bez neke uvrede. Dimenzije terena Nou Camp su tacno 105x68 i isto vazi za Santiago Bernabeu te Vincente Calderone i to prvenstveno zbog UEFA koja zeli da svi klubovi imaju iste uslove kao gosti i domacini, pogotovo u kasnijim fazama takmicenja koje ovi klubovi cesto igraju.RodjeniiBrato je napisao/la:a nou camp ima najvecu duzinu od svih stadiona i cini mi se da je veca nego ostali a takodjer to je i najsiri stadion
Prema pisanju Marce teren kod Elche je veci nego propis i to dimenzija 108x70, kod Betisa 107x68, a kod Getafe i Real Sociedad 105x70. Manji od pozeljnih dimenzija ima tipa Rayo Vallecano sa 100x65.
Na google mapama se vidi da je stadion u vrapcicma nepravilnog oblika, ne samo tribina iza gola nego i teren stoji u krivo...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
MrBean trola
Samk ga ignorisite. Momci ovdje korisne informacije proslijeduju i on dode gluposti valja. Samo ign.
Samk ga ignorisite. Momci ovdje korisne informacije proslijeduju i on dode gluposti valja. Samo ign.

-
- Kontakt:
Stvarno si smor.Igra se i igrace se na njemu pa makar bio 90x60....a ti uzmi metar i idi razmjeraj do mile volje.MrBean je napisao/la:Dobili ste prijave za vulgarno ponašanje, vidi se da niste parlamentarni samo psujete i vrijeđate
Sta je navalio lik kad su mu svi vec objasnili jasno stanje 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
ObjasnioSarajlijica1946 je napisao/la:MrBean trola

Inače sam siguran da ovi ljudi iz Veleža nebi ušli u ovaj projekat a da prethodno nisu obratili pažnju na sve te detalje koji stadion čine stadionom uslovnim za službene utakmice pod pokroviteljstvom NSBIH ili UEFA-e. Ko želi realno gledati na stvari bez pakosti ili gutanja vlastitih muda zbog toga što rival napreduje, priznaće da je ovo kako rođeni rade baš po ps-u. Sve po prioritetima što kod nas i nije baš čest slučaj, zato sam uvjeren da će oni brzo biti bitan faktor u bh fudbalu.
I teren na Grbavici se cini manji od Koseva, kao i onaj na BP. Kosevo je atletski stadion, glomazniji je. Isto tako je BB veci od Vrapcica i ostavlja dojam da je teren veci. I sam si spomenuo Camp Nou i to je najbolji primjer koliko oko vara.MrBean je napisao/la:jel moguce da mislite da je teren Koseva i Bijelog Brijega istih dimenzija kao recimo stadion Veleža.
-
- Kontakt:
Oko itekako zna zavarat..ko bi rekao da teren na otoci vecih dimenzija od koseva i grbavice a jeste.8
- 7aprildomemoj
Barem sada u 21 vijeku u eri informatičkog buma ne bi trebalo biti problem izmjeriti dimenzije bilo kojeg stadiona na svijetu. Na google earth se jasno vidi da je stadion u Vrapčićima dug od gola do gola 104 metra i kusur centimetara. Čak je malo i duži od BB. Tako da su glupe rasprave i odokativno nagađanje o dimenzijama 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- 7aprildomemoj
A koji je po tebi to pravilan oblik ? Je li to po jus-u ili nekim drugim standardima propisano kakav oblik mora biti ? Bitno je da ima dimenzije po standardima a to je li okrenut 2 stepena ili koji više prema zapadu, istoku, sjeveru ili jugu je nebitna činjenica. Ali znaš kako se u BIH ono kaže:"hrđavom k...u svaka dlaka smeta"cackalica je napisao/la:Na google mapama se vidi da je stadion u vrapcicma nepravilnog oblika, ne samo tribina iza gola nego i teren stoji u krivo...

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
i ako se poigrate iluzionickim stvarima, tribine oko terena u Vrapcicima su jako blizu tako da je sam teren za igranje "skucen" , dok je Kosevo glomazno i samim tim sto ima prostora za atletsku stazu i onoliko prostora oko njega , sticete dojam da je ogroman stadion, cak i prevelik. Kao i bijeli brijeg naravno.
A Mr. Bean ti se javljas samo oko stadiona. Da nisi kakva gradjevinska firma pa ti vokri sto je haso pokupio radove ?
A Mr. Bean ti se javljas samo oko stadiona. Da nisi kakva gradjevinska firma pa ti vokri sto je haso pokupio radove ?
- sarajevo46
- Kontakt:
Evo ga današnje iz Mostara, da li neko slucajno ima informaciju do kada bi trebala biti završena ova tribina i postavljene stolice na drugu?

- sarajevo46
- Kontakt:
Pripremni radovi na čišćenju terena za svecani pocetak izgradnje Sportsko-rekreacionog centra. Inace ovo bi trebao biti kao trening centar s terenom za utakmice ŽPL a koristio bi SFK Libezo Goražde. Ovo je sjajno i ne mogu da vjerujem da se stvarno radi. POHVALE! PS Ženski fudbal u BiH konacno pocinje da lici na nesto..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.