Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

*p!p!t@*
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la *p!p!t@* » 05 avg 2010, 15:43

Znate sta mi je najdraze do sada sto se tice prelaznog roka vezanog za Real MAdrid....Da Leon i Canales igraju drama....momci ima da vuku naprijed.....buducnost Real Madrida iako oficijelno navijam za Schalke 04 :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 05 avg 2010, 16:20

Smijesno odes na temu Bayern, kazes kristalni igrac out 8 sedimica...dobijes ban trujes temu, spamas je dodje ti posle, koliko banova onda dobiju ovi ostali :mrgreen: :mrgreen: @geronimo smijesan si 8-)

P.S Sinoc su P.Leon i S.Canales imali debi iz snova, odigrali su extra.K.Benzema odigrao 1 polvr, je imao puno prilika cak je i precku pogodio, capiten jucer bio Marcelo odigrao dobro 1 polv, zamijenio ga R.Drenthe i usrao stvar po lijevom boku :evil: :evil:

uh lose Kaka operisan danas, 3,4 mijeseca Out..ajd makar kad se vrati da bude bolje :)
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 avg 2010, 18:31

Los*Blancos je napisao/la:Smijesno odes na temu Bayern, kazes kristalni igrac out 8 sedimica...dobijes ban trujes temu, spamas je dodje ti posle, koliko banova onda dobiju ovi ostali :mrgreen: :mrgreen: @geronimo smijesan si 8-)

P.S Sinoc su P.Leon i S.Canales imali debi iz snova, odigrali su extra.K.Benzema odigrao 1 polvr, je imao puno prilika cak je i precku pogodio, capiten jucer bio Marcelo odigrao dobro 1 polv, zamijenio ga R.Drenthe i usrao stvar po lijevom boku :evil: :evil:

uh lose Kaka operisan danas, 3,4 mijeseca Out..ajd makar kad se vrati da bude bolje :)
Hahahahaha gero opasan :lol: :mrgreen: Mene nije banovo,ali nisam spominjao Icemena :mrgreen:
Dobro je što se Kaka povrijedio sada će Canales,Di Maria i Leon pokazat svoj talenat i možemo Kaku prodat negdje ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 05 avg 2010, 18:35

. Mourinho je nakon(Real M.-America ) utakmice istakao da će s njima, te uz još jedno ili dva pojačanja, imati na raspolaganju respektabilnu ekipu. ;)
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 05 avg 2010, 19:29

Los*Blancos je napisao/la:Smijesno odes na temu Bayern, kazes kristalni igrac out 8 sedimica...dobijes ban trujes temu, spamas je dodje ti posle, koliko banova onda dobiju ovi ostali :mrgreen: :mrgreen: @geronimo smijesan si 8-)
Daj prestani se blamirati. Kada si banovan sa nickom EL_7 trolovao si i spamao gotov svaku temu. Bilo je nekoliko prijava, nije se moglo obrisati sve koliko si smeća napisao.
Prošli ban nisi dobio zbog toga što ti navodiš, nemoj se praviti blesav više nego što jesi.
Jer kakva bi kazna bila, u ovom slučaju trajni ban, ako se ti sutra pojaviš sa novim nickom. Pošto si uporan, ponovo si sa nama...hajd da vidimo i dokle.
Vom Jäger zum Gejagten

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 05 avg 2010, 19:35

Mogul i ja sa njim pokusati :lol:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 05 avg 2010, 19:55

Gero@ bolje idi banuj onog cetnika sto provocira a Fabia ostavi to je moj Spanac :D
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 avg 2010, 19:56

Jbg i kažu da mi nemamo bijelu krv pa pogledaj malo brnjoo rekorder na forumu po banovima,ja drugi :lol: :lol: :mrgreen: evo i el 7 krenulo i onaj drugi james je bio banovan par puta :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 05 avg 2010, 19:59

Nije to do vas, nego do Reala. :mrgreen: Hajm'o se vratiti temi.
Vom Jäger zum Gejagten

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 05 avg 2010, 21:21

geronimo je napisao/la:Nije to do vas, nego do Reala. :mrgreen: Hajm'o se vratiti temi.
Ako te mogu zamoliti da vise ovdje ne dolazis diktatoru jedan :lol: iskoristavas svoj polozaj da se rijesis svojih buducih protivnika koji ce vam guzice razvaliti 13. augusta..znam da ce boliti, i mene je guzica nekoliko dana bolila

Stavi taj ventilator sebi kraj glave da se ohladis :lol: gade jedan :mrgreen:

Hajmo se vratiti temi. Benzema ponovo u repki, kao i Lass

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 05 avg 2010, 23:46

gero gero sta nam uradi... sad nam ljudi ne smiju ni pisati od tebe :lol:

dajte malo aktivnosti, jos malo pa ce nas i hajdukova tema prestici

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 06 avg 2010, 00:36

geronimo je napisao/la:
Daj prestani se blamirati. Kada si banovan sa nickom EL_7 trolovao si i spamao gotov svaku temu. Bilo je nekoliko prijava, nije se moglo obrisati sve koliko si smeća napisao.
Prošli ban nisi dobio zbog toga što ti navodiš, nemoj se praviti blesav više nego što jesi.
Jer kakva bi kazna bila, u ovom slučaju trajni ban, ako se ti sutra pojaviš sa novim nickom. Pošto si uporan, ponovo si sa nama...hajd da vidimo i dokle.
Banuj Omerabavarca :roll: :roll: ne zasto..ne spama :mrgreen: o bavariana :oops: dodje na temu RM i prica o mex.sapunicama :lol: e moj Gero ;) ajd dobro oni su bavarci 8-)
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 06 avg 2010, 02:50, ukupno mijenjano 5 puta.

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 06 avg 2010, 00:41

nemoj ti odmah sve na mene i na rodju bavariana... ja i on pricamo o vaznim stvarima koje svakako imaju veze sa realovim protivnicima iz meksika - a to su sapunice!

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 06 avg 2010, 14:59

[youtube][/youtube] da se jos jednom podsjetimo kako je oderao sapunicke guzove :D

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 06 avg 2010, 15:01

Brnjoo je napisao/la:[youtube][/youtube] da se jos jednom podsjetimo kako je oderao sapunicke guzove :D
dosta nam je sapunica, treba se sad okrenuti LA i cekati Mourinhova iznenadjenja :D
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 06 avg 2010, 15:52

budel dudek branio izgubicemo... zapamtite sta sam vam rekao :lol:

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 06 avg 2010, 15:54

Brnjoo je napisao/la:budel dudek branio izgubicemo... zapamtite sta sam vam rekao :lol:
onda vec pisi poraz :D

pozz braco Realovci vratio se ja s "godisnjeg" :mrgreen:

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 06 avg 2010, 16:04

Brnjoo je napisao/la:budel dudek branio izgubicemo... zapamtite sta sam vam rekao :lol:
Sto Dudek???sve u svemu ocekujem bolju igru protiv LA pogotovo u odbrani ;) P.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 avg 2010, 16:12

Los*Blancos je napisao/la:
Sto Dudek???sve u svemu ocekujem bolju igru protiv LA pogotovo u odbrani ;) P.
Ma ništa dok Maicon ne dođe 8-)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 06 avg 2010, 17:35

Evo citam izjavio doktor koji je operisao Kaku' da mu je karijera mogla biti gotova da nije otisao. Kaze da je dugo vukao ovu povredu i uvijek trpio bol. Mozda je ovo ohrabrivajuce, mozda nakon operacije bude onaj stari.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.