Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Znate sta mi je najdraze do sada sto se tice prelaznog roka vezanog za Real MAdrid....Da Leon i Canales igraju drama....momci ima da vuku naprijed.....buducnost Real Madrida iako oficijelno navijam za Schalke 04 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Los*Blancos
- Kontakt:
Smijesno odes na temu Bayern, kazes kristalni igrac out 8 sedimica...dobijes ban trujes temu, spamas je dodje ti posle, koliko banova onda dobiju ovi ostali
@geronimo smijesan si 
P.S Sinoc su P.Leon i S.Canales imali debi iz snova, odigrali su extra.K.Benzema odigrao 1 polvr, je imao puno prilika cak je i precku pogodio, capiten jucer bio Marcelo odigrao dobro 1 polv, zamijenio ga R.Drenthe i usrao stvar po lijevom boku
uh lose Kaka operisan danas, 3,4 mijeseca Out..ajd makar kad se vrati da bude bolje
P.S Sinoc su P.Leon i S.Canales imali debi iz snova, odigrali su extra.K.Benzema odigrao 1 polvr, je imao puno prilika cak je i precku pogodio, capiten jucer bio Marcelo odigrao dobro 1 polv, zamijenio ga R.Drenthe i usrao stvar po lijevom boku
uh lose Kaka operisan danas, 3,4 mijeseca Out..ajd makar kad se vrati da bude bolje
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Hahahahaha gero opasanLos*Blancos je napisao/la:Smijesno odes na temu Bayern, kazes kristalni igrac out 8 sedimica...dobijes ban trujes temu, spamas je dodje ti posle, koliko banova onda dobiju ovi ostali![]()
@geronimo smijesan si
P.S Sinoc su P.Leon i S.Canales imali debi iz snova, odigrali su extra.K.Benzema odigrao 1 polvr, je imao puno prilika cak je i precku pogodio, capiten jucer bio Marcelo odigrao dobro 1 polv, zamijenio ga R.Drenthe i usrao stvar po lijevom boku![]()
![]()
Dobro je što se Kaka povrijedio sada će Canales,Di Maria i Leon pokazat svoj talenat i možemo Kaku prodat negdje
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- RagazziDelSud
- Kontakt:
. Mourinho je nakon(Real M.-America ) utakmice istakao da će s njima, te uz još jedno ili dva pojačanja, imati na raspolaganju respektabilnu ekipu. 
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
Daj prestani se blamirati. Kada si banovan sa nickom EL_7 trolovao si i spamao gotov svaku temu. Bilo je nekoliko prijava, nije se moglo obrisati sve koliko si smeća napisao.Los*Blancos je napisao/la:Smijesno odes na temu Bayern, kazes kristalni igrac out 8 sedimica...dobijes ban trujes temu, spamas je dodje ti posle, koliko banova onda dobiju ovi ostali![]()
@geronimo smijesan si
![]()
Prošli ban nisi dobio zbog toga što ti navodiš, nemoj se praviti blesav više nego što jesi.
Jer kakva bi kazna bila, u ovom slučaju trajni ban, ako se ti sutra pojaviš sa novim nickom. Pošto si uporan, ponovo si sa nama...hajd da vidimo i dokle.
Vom Jäger zum Gejagten
Mogul i ja sa njim pokusati 
Gero@ bolje idi banuj onog cetnika sto provocira a Fabia ostavi to je moj Spanac 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Jbg i kažu da mi nemamo bijelu krv pa pogledaj malo brnjoo rekorder na forumu po banovima,ja drugi
evo i el 7 krenulo i onaj drugi james je bio banovan par puta 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ako te mogu zamoliti da vise ovdje ne dolazis diktatoru jedangeronimo je napisao/la:Nije to do vas, nego do Reala.Hajm'o se vratiti temi.
Stavi taj ventilator sebi kraj glave da se ohladis
Hajmo se vratiti temi. Benzema ponovo u repki, kao i Lass
gero gero sta nam uradi... sad nam ljudi ne smiju ni pisati od tebe
dajte malo aktivnosti, jos malo pa ce nas i hajdukova tema prestici
dajte malo aktivnosti, jos malo pa ce nas i hajdukova tema prestici
- Los*Blancos
- Kontakt:
Banuj Omerabavarcageronimo je napisao/la:Daj prestani se blamirati. Kada si banovan sa nickom EL_7 trolovao si i spamao gotov svaku temu. Bilo je nekoliko prijava, nije se moglo obrisati sve koliko si smeća napisao.Los*Blancos je napisao/la:Smijesno odes na temu Bayern, kazes kristalni igrac out 8 sedimica...dobijes ban trujes temu, spamas je dodje ti posle, koliko banova onda dobiju ovi ostali![]()
@geronimo smijesan si
![]()
Prošli ban nisi dobio zbog toga što ti navodiš, nemoj se praviti blesav više nego što jesi.
Jer kakva bi kazna bila, u ovom slučaju trajni ban, ako se ti sutra pojaviš sa novim nickom. Pošto si uporan, ponovo si sa nama...hajd da vidimo i dokle.
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 06 avg 2010, 02:50, ukupno mijenjano 5 puta.
nemoj ti odmah sve na mene i na rodju bavariana... ja i on pricamo o vaznim stvarima koje svakako imaju veze sa realovim protivnicima iz meksika - a to su sapunice!
[youtube][/youtube] da se jos jednom podsjetimo kako je oderao sapunicke guzove 
- Nail for Real
- Kontakt:
dosta nam je sapunica, treba se sad okrenuti LA i cekati Mourinhova iznenadjenjaBrnjoo je napisao/la:[youtube][/youtube] da se jos jednom podsjetimo kako je oderao sapunicke guzove
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
budel dudek branio izgubicemo... zapamtite sta sam vam rekao 
onda vec pisi porazBrnjoo je napisao/la:budel dudek branio izgubicemo... zapamtite sta sam vam rekao
pozz braco Realovci vratio se ja s "godisnjeg"
- Los*Blancos
- Kontakt:
Sto Dudek???sve u svemu ocekujem bolju igru protiv LA pogotovo u odbraniBrnjoo je napisao/la:budel dudek branio izgubicemo... zapamtite sta sam vam rekao
Ma ništa dok Maicon ne dođeLos*Blancos je napisao/la:Sto Dudek???sve u svemu ocekujem bolju igru protiv LA pogotovo u odbraniBrnjoo je napisao/la:budel dudek branio izgubicemo... zapamtite sta sam vam rekaoP.
Evo citam izjavio doktor koji je operisao Kaku' da mu je karijera mogla biti gotova da nije otisao. Kaze da je dugo vukao ovu povredu i uvijek trpio bol. Mozda je ovo ohrabrivajuce, mozda nakon operacije bude onaj stari.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.