FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Fico placenik. 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
zagorski je napisao/la:dynamodresden1 je napisao/la:Majk i svrakino banujte se sami
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Poenta je koliko shvatam, neka me neko ispravi ako grijesim. Momcina bi da bude najplaceniji igrac u ekipi, sto trenutno nije
I baca paraf na novi ugovor 
Taj momcina zasluzuje da bude najplaceniji igrac, jer je najbolji, ne samo u ekipi nego i u ligi!!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Poenta je da je ovo već beyond point of no return. Kao što je bilo i sa Olimpikom. Pretpostavljam da s nekom ekipom već ima predugovor i da je sad stvar samo što bi rekli ameri "running out the clock."
Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:zagorski je napisao/la:dynamodresden1 je napisao/la:Majk i svrakino banujte se sami![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
E onda se vracamo na ppcetak sezone. Tu Novakovic dobija najacu platu, kao Hurtic mu je "nariktao" jel ovo hebeni pes, kakve veze ima hurtic sa platama, zar to nije posao uprave 
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ne citam to smece svakako, a informacija je od osobe koja je zaposlena u klubu i kojoj vise vjerujem nego tebi.kinosvra je napisao/la:
Nije istina, ne citaj Avaz.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PitarBordo
- Kontakt:
Čekajte da se dva havera usklade, ovaj jedan govori euforija, ovaj drugi bez euforije, ovaj jedan govori jaki smo k'o nato, ovaj drugi niko nije rekao da smo jaki k'o nato, prvi praiseuje Hurtu, čak mu dao titulu "Sir", ovaj drugi proziva Hurtu da je "riktao" plate igračima.
Kakva urnebesna komedija.
Kakva urnebesna komedija.
Samo Saraj'vo.
Pa produži, Harise, makar zbog Almira! Kad odeš, neko drugi će ga tamburati, a i forma mu pade otkako si s ugovorom počeo ****!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
jurisicduska
- Kontakt:
Produžio ne produžio, moralo se znati to do početka sezone. Ne možeš ući u sezonu i da izlaze članci svaki dan kako hoće i neće i kako je ovo i ono. Unosi se nemir među ekipu i stvara se ružna atmosfera među igračima. A jedino to ko eto imamo i ko da suu se potrudili da i to sruše.
Najbolji jest, zaslužuje najveću platu, zaslužuje da mu se izađe u susret i sa klauzulom. Ono što isto zaslužuje da ako ne produži do odmah sad je da mu se skine traka, da ga se pošalje na tribinu, makar završili 13. Od 12. ekipa, nikad ne smijemo biti taj klub gdje će igrač biti veći od kluba i raditi šta hoće a mi ga napravili. Pa nek na ljeto ide gdje hoće. Treba mi kapitensku nosat frajer bez obraza?
Pogotovo ne zaslužuje da nas spikr obavještava o njegovom stanju ko da je abuzemze prije utakmice.
Najbolji jest, zaslužuje najveću platu, zaslužuje da mu se izađe u susret i sa klauzulom. Ono što isto zaslužuje da ako ne produži do odmah sad je da mu se skine traka, da ga se pošalje na tribinu, makar završili 13. Od 12. ekipa, nikad ne smijemo biti taj klub gdje će igrač biti veći od kluba i raditi šta hoće a mi ga napravili. Pa nek na ljeto ide gdje hoće. Treba mi kapitensku nosat frajer bez obraza?
Pogotovo ne zaslužuje da nas spikr obavještava o njegovom stanju ko da je abuzemze prije utakmice.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 28 feb 2017, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
-
Transfer1312
- Kontakt:
kapitensku treba dati momcini s tvog avatarajurisicduska je napisao/la:Produžio ne produžio, moralo se znati to do početka sezone. Ne možeš ući u sezonu i da izlaze članci svaki dan kako hoće i neće i kako je ovo i ono. Unosi se nemir među ekipu i stvara se ružna atmosfera među igračima. A jedino to ko eto imamo i ko sa su se potrudili da i to sruše.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Jedan je kapiten, Edin Rustemovic!!!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Napusti!!Sabinho je napisao/la:Jedan je kapiten, Edin Rustemovic!!!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Dati kapitensku nekom ko je profesionalac, ko suti i trenira i daje 100% kad god zaigra, a mlad je i odan klubu. Recimo Marko.
4.10.2009.
Samo vam kazem ,sacekajte jos malo nemojte ni jednu ni drugu stranu jos optuzivati.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- franklampard8
- Kontakt:
Strasan igrac, a raja kukala opasno kad je dosao.Memara je napisao/la:Tim 19. kola BH Telecom Premijer lige BiH | Igrači FK Sarajevo Saša Novaković, Elvis Sarić i Anel Hebibović izabrani su u tim posljednjeg kola Premijer lige BiH prema izboru Sport Centar, ****-ba i Dnevni avaz.
Nista novo za Novakovica
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Pravite veci cirkus od anamo onih od kluba.
Kad Hebibu istice ugovor? Momak trenutno igra zivotom
Kad Hebibu istice ugovor? Momak trenutno igra zivotom