FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Majkl
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 28 feb 2017, 15:42

Samo vam kazem ,sacekajte jos malo nemojte ni jednu ni drugu stranu jos optuzivati.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 28 feb 2017, 15:49

Memara je napisao/la:Tim 19. kola BH Telecom Premijer lige BiH | Igrači FK Sarajevo Saša Novaković, Elvis Sarić i Anel Hebibović izabrani su u tim posljednjeg kola Premijer lige BiH prema izboru Sport Centar, ****-ba i Dnevni avaz.

Nista novo za Novakovica :kafa:
Strasan igrac, a raja kukala opasno kad je dosao.
1946

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 28 feb 2017, 15:52

Pravite veci cirkus od anamo onih od kluba. :facepalm:
Kad Hebibu istice ugovor? Momak trenutno igra zivotom :salut:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 28 feb 2017, 15:59

slika

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 28 feb 2017, 16:02

franklampard8 je napisao/la:
Memara je napisao/la:Tim 19. kola BH Telecom Premijer lige BiH | Igrači FK Sarajevo Saša Novaković, Elvis Sarić i Anel Hebibović izabrani su u tim posljednjeg kola Premijer lige BiH prema izboru Sport Centar, ****-ba i Dnevni avaz.

Nije jedini koji je popljuvan prije nego je i zaograo ;)
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 28 feb 2017, 16:03

Zna li neko kad igramo sa cigannima? Ne treba mi satnica samo datum :)
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 28 feb 2017, 16:03

Mokes je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la:

Nije jedini koji je popljuvan prije nego je i zaograo ;)
Ko i uvijek kod nas.
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 feb 2017, 16:11

pasica je napisao/la:Zna li neko kad igramo sa cigannima? Ne treba mi satnica samo datum :)
Ne zna se to jos
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 28 feb 2017, 16:15

MortemHz je napisao/la:
pasica je napisao/la:Zna li neko kad igramo sa cigannima? Ne treba mi satnica samo datum :)
Ne zna se to jos
Do mene je, ne znam sta me prenese pa kontam da imamo jos igrati s njima na Kosevu u ovom regularnom dijelu.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

YNWA
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la YNWA » 28 feb 2017, 16:33

jurisicduska je napisao/la:Produžio ne produžio, moralo se znati to do početka sezone. Ne možeš ući u sezonu i da izlaze članci svaki dan kako hoće i neće i kako je ovo i ono. Unosi se nemir među ekipu i stvara se ružna atmosfera među igračima. A jedino to ko eto imamo i ko da suu se potrudili da i to sruše.

Najbolji jest, zaslužuje najveću platu, zaslužuje da mu se izađe u susret i sa klauzulom. Ono što isto zaslužuje da ako ne produži do odmah sad je da mu se skine traka, da ga se pošalje na tribinu, makar završili 13. Od 12. ekipa, nikad ne smijemo biti taj klub gdje će igrač biti veći od kluba i raditi šta hoće a mi ga napravili. Pa nek na ljeto ide gdje hoće. Treba mi kapitensku nosat frajer bez obraza?

Pogotovo ne zaslužuje da nas spikr obavještava o njegovom stanju ko da je abuzemze prije utakmice.
Kakvu mi korist imamo ako se on posalje na tribinu ?
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Speirs
Kontakt:

Post Postao/la Speirs » 28 feb 2017, 16:35

jurisicduska je napisao/la:Produžio ne produžio, moralo se znati to do početka sezone. Ne možeš ući u sezonu i da izlaze članci svaki dan kako hoće i neće i kako je ovo i ono. Unosi se nemir među ekipu i stvara se ružna atmosfera među igračima. A jedino to ko eto imamo i ko da suu se potrudili da i to sruše.

.
Ma, 100%. To je jedina istina. Ovo sto se sada desava je cirkus, i nekako neugodna situacija. Osjetilo se to odmah nakon sto je usao u igru u nedjelju. Nije prvi ni posljednji slucaj da se klub i igrac ne mogu da dogovore, ali ovo je specificno jer je lik neki kapiten i trebao bi biti primjer kako se rjesava ta situacija. Izadje se sa istinom i cao. Ja vodje i ggovana :roll:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 28 feb 2017, 16:59

Jedina pozitivna stvar utakmice s Vitezom su 3 boda. Sve ostalo me tjera da se zapitam, kako cemo dalje.. Uvijek sam gledao pozitivno i sirio pozitivu, ali ko god kaze da smo protiv Viteza nesto pokazali, to je vec pres.er.avanje :salut:
1946~

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 28 feb 2017, 17:01

fico je napisao/la:
kinosvra je napisao/la:
fico je napisao/la:Ako ne produži poslat ga na zapad i nek do kraja sezone trenira sa juniorima, nek izgubi formu, pa makar ne osvojili nista ove sezone. Na taj način poslati poruku novim generacijama da niko nije veći od Kluba. Ne mogu neki manekeni, šatro fudbaleri biti veći od FKS! Svaka čast Peri, Novakoviću, Marku i Ahmetu!!!
Sta bolan svaka cast Peri...na cemu?
Jer je produzio zato sto je dobio pare koje nigdje drugo ne moze dobiti, ili Novaku koji ima platu skoro ko cijeli nas vezni red i napad.

Nemam nista protiv njih, rade korektno posao za koji su (pre)placeni ali nisu za dizanje u nebesa.

A Duljevic je satro fudbaler i maneken...hahahahah.

Marku su takodjer ponudjeni smijesni uslovi za produzenje, Ahmet je potpisao 1+1, i na ljeto je slobodan igrac jer jos nije nista dogovorio oko druge godine ugovora.

Polahko, nije nista crno ni bijelo...svaka prica ima dvije strane.
Nisam ja "neko" u klubu poput tebe pa da znam ko ima kakva primanja. Sjedim na istoku i vidim kako se ko ponaša na terenu. A ovi koje sam pomenuo su maksimalni profesionalci koji svaku tekmu ostave srce na terenu. Da li bi Haris Duljević igrao u reprezentaciji da ne nosi dres FKS? Da li bi Haris Duljević imao mogućnost odlaska vani da nije dobio u FKS 13 novih prilika, bez obzira što je često znao utakmicu prošetati, bez ikakvih asistencija i golova?
Igrao bi gdje hoces, pogotovo da nije u BiH.
On igra u ekipi koja je u 3 godine koliko je tu promijenila trenera bar 15 puta.

U toj situaciji se tesko i dokazati i pokazati.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 28 feb 2017, 17:03

Cemu "zabrinutost" za sljedecu tekmu,zar nam Olimpik nije duzan neke bobe?? :kafa:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 28 feb 2017, 17:04

ThrillerHz je napisao/la:Jedina pozitivna stvar utakmice s Vitezom su 3 boda. Sve ostalo me tjera da se zapitam, kako cemo dalje.. Uvijek sam gledao pozitivno i sirio pozitivu, ali ko god kaze da smo protiv Viteza nesto pokazali, to je vec pres.er.avanje :salut:
Znali smo mi poprilicno redovno popusit ovakve tekme....ne treba potcjenjivati sposobnost pobjedjivanja i kad si **** na terenu i imas problema....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 28 feb 2017, 17:22

nije uredu cijena karata za onu lgbt tribinu
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 feb 2017, 17:23

socrates je napisao/la:Cemu "zabrinutost" za sljedecu tekmu,zar nam Olimpik nije duzan neke bobe?? :kafa:
Nije
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

jurisicduska
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la jurisicduska » 28 feb 2017, 17:26

YNWA je napisao/la:

Najbolji jest, zaslužuje najveću platu, zaslužuje da mu se izađe u susret i sa klauzulom. Ono što isto zaslužuje da ako ne produži do odmah sad je da mu se skine traka, da ga se pošalje na tribinu, makar završili 13. Od 12. ekipa, nikad ne smijemo biti taj klub gdje će igrač biti veći od kluba i raditi šta hoće a mi ga napravili. Pa nek na ljeto ide gdje hoće. Treba mi kapitensku nosat frajer bez obraza?

Pogotovo ne zaslužuje da nas spikr obavještava o njegovom stanju ko da je abuzemze prije utakmice.
Kakvu mi korist imamo ako se on posalje na tribinu ?
Kratkoročno nikakvu, ali i kratkoročno šta će nam igrač kojem mi nismo na prvom mjestu, i koji glavom neće sigurno biti tu, ako ima planove za dalje čuvati će se svjesno ili nesvjesno. Dugoročno slijedeći put kad ispuniš nečije uslove a on odbije zna da će presjediti ostatak ugovora i trenirati sa pionirima i ugroziti svoju karijeru, jer šest mjeseci bez takmičarske utakmice iziskuje još šest mjeseci da dođeš sebi a nakon pauze od šest mjeseci jako je teško naći klub, pa u tom klubu pružiti partije koje zadovoljavaju pa nametnuti se pa napredovati pa zaslužiti ostanak i ugovor itd. Drugo igrač koji ima reference golova i asistencija iza sebe može dogovoriti bolje uslove od igrača koji ne igra pola godine ili godinu. Sve to ima svoje itekako. Kome mi nismo na prvom mjestu da je c Ronaldo on nama ne treba biti i ekipi. Samo pobjednici. borci, profesionalci i uigravati Lelića od kojeg sličan učinak očekujem.

Klub iznad pojedinca, rezultata, svega. Samo Sarajevo. Imaš neke vrijednosti i njeguješ ih bez obzira na vanjske faktore.

Ako produži svaka čast, nek igra svaku.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 28 feb 2017, 17:37

You tub kanal izbacio sazetak utakmice :tokralju:

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 28 feb 2017, 17:42

socrates je napisao/la:Cemu "zabrinutost" za sljedecu tekmu,zar nam Olimpik nije duzan neke bobe?? :kafa:

E i ja sam to pomislio vjeruj mi. Kontam nesto cupat ce se na nama. Pa dali smo im opstanak prosli put. Hladno 0 2 u subotu...A onda protiv listice 12 milja na Hasetu..I karanje Slobode, ionako su u raspadu. Ode im Krpa nemaju sta traziti...Nastavi niz..
Zadnja izmjena: Amca007, dana/u 28 feb 2017, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: SamoTi4000, skoJaa i 21 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []