FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sarajlija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sarajlija » 01 mar 2017, 12:07

Ma ja... Najlakse je kada se spomene Tan i losi igraci reci: "Dovedi nam ti nekog."
Ne mora on ulagati 20 miliona, nisam ja rekao, ali par miliona svake godine bi trebao od kojih bi mi kasnije rezultatima i uspjehom pravili jos vise....
On to ne radi pa ni mi ne mozemo ovo drugo raditi !!! Neozbiljan si, ne zelim na taj nacin razgovarati sa bilo kim...
Za sve postoji rjesenje.... Svi su ga klubovi nasli i koliko vidim svi vracaju dugove i funkcionisu... Mi ga eto ne bi pronasli??
To je ono prica Dine Selimovica i slicnih da su oni dovodjenjem Tana klub spasili jel???? :lol: :lol: :rol: :rol:

Sto smo se prodali ako nece svake godine investirati u nas??? Daj objasni mi bgt...
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 01 mar 2017, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 mar 2017, 12:07

Polako, braćo! Bod protiv Olimpica će vratiti mir u bordo tabor. :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 mar 2017, 12:08

zagor1987 je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Kakvi vise dugovi???? Prodali smo se da ocistimo dugove??? Hocemo da ulaze u nas i da osvajamo trofeje, da ponovo postanemo najtrofejniji kao nekad, da uzivamo u igri nasih pulena a ne da kosu cupamo zbog Rustemovica i njemu slicnih, necemo da se zvizdi igracima kada izlaze vec da aplauzom ispratimo sve i jednog ratnika koji je pokazao i kvalitet i volju, hocemo da svaku utakmicu vrvi od raje, hocemo da napravimo konacno taj iskorak i odemo u grupnu fazu.... Sve to smo ocekivali sa onim malezijskim **** a nista se od toga nije ostvarilo.... Niti jedan njegov klub nema nikakav uspjeh, ispadaju u druge lige, tavore po sredini tabele... **** vas dugovi mogli smo potpisati reprogram na pet,deset, dvadeset godina pa polako vracati i normalno funkcionisati a da nas nista ne koci a pri tom imati svoj klub.... Nista od onoga sto smo zeljeli nemamo...Jesmo li se za to prodali? :puke: :puke: :puke:

Jesmo li mi koji ovo zelimo manji navijaci od vas koji ste ovim zadovoljni??? :puke: :puke: :puke: :puke: :crazy: :crazy: :crazy:
Daj dovedi nam nekog ti da ce tako ulagat,da ce napravit tim da bjezimo svima 10 bodova,da osvojimo 10 titula zaredom,da ulaze 20 miliona svake godine. U kakvom filmu vi zivite i znate li uopste u kakvoj drzavi zivite gdje ljudi bjeze ato dalje? Ko ce bolan ulozit 100 milja a ne par miliona kako ti pricas. Pricas da smo mogli dogovoriti reprogram ko bi svaki mjesec placao recimo 20 milja maraka i od cega? Znaci ti bi placao reprogam 20 milja recimo plus da ti klub normalno funkcionise haha stvarno ambiciozno al mi reci kako bi mi te pare namakli i od cega? Zaborqvi da cemo vazda prvi biti sa 20 boddovq razlike da cemo derat sve po 10 nula. Drugi smo na tabeli a pisete kao da je sve dno dna to jedino moze kod nas. Posto su ti ambicije ogromne i nerealne daj nam reci kako je bilo 20 godina prije Tana napisi te milione koji su se ulagali,te titule silne itd
Bravo :thumbup:

MaroonKrajina
Kontakt:

Post Postao/la MaroonKrajina » 01 mar 2017, 12:09

S -11 na -2
Drugi na tabeli s 2 boda iza prve ekipe
20:3 gol razlika
Sedam utakmica zaredom pobijedili, šest bez primljenog gola. Ne bih vas ja više zadržavao :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 01 mar 2017, 12:13

joker90 je napisao/la:Polako, braćo! Bod protiv Olimpica će vratiti mir u bordo tabor. :salut:
:? :shock: :o :wtf:

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 01 mar 2017, 12:13

Zip je napisao/la:Zbog cega niko ne prica o pozitivnoj seriji FKS?
Zasto niko ne pise da je FKS imao 11 bodova zaostatka u odnosu na prvoplasiranog, da smo sad ja samo 2 boda od prvog mjesta?

Zbog cega niko ne pise da smo jedna od namjladjih ekipa u ligi, i s takvim rosterom se vracamo u igru za titulu prvaka drzave?

Kako vas levate, dodje neko i baci udicu... a vi ko pravi levati se upecate u zamku.

Al vrijeme ce pokazati ko je i sta radio protiv kluba.

Ljudi na -2 smo, umjesto sto trosimo energiju na lose poslovanje prosle gpdine, bolje bi bilo da tu istu energiju usmjerimo da bi stvorili neku pozitivnu pricu, podrzali igrace ma kakvi oni bili...

Samo -2, jbte sami odlucujemo o tituli prvaka, u nasim je rukama ista, zasto ne pomoci da svi skupa budemo kao jedno?
Prijatelju neznam jesi li bio na utakmici protiv Viteza ... ja sam bio na istoku ....vj mi niko nije pozitivan bio ... barem 100 ljudi sto su oko mene bili ...
Niko ne spori da je Cala sa pomocnicima napravio CUDO .... al taj isti Cala je rekao sta mu treba ( pojacanje na vise pozicija ) i nije ih dobio .... ja se nemogu ljutit na njega kakv god rezultat da Sarajevo ostvari ... Potajno se nadam makar jednom trofeju ... al ovako daj Boze da ne fasujemo kakvu povredu jer nemas koga na nekim pozicijama ....
Svi smo mi ovdje zato sto VOLIMO SARAJEVO ali smo negativni jer znamo svi da smo sad trebali biti iznad konkurencije .... ali nismo .... i oni potrebni koraci da bi bili izostaju .... osnovna stvar je bila 2-3 igraca na bitnim pozicijama i nisi ih dobio .... al pojacanja ....
Drug moj ja bi bio najsretniji da sam izasao sa Koseva nasmijan da su svi prezadovoljni igrom .... prvi put u zivotu sam napustio Kosevo pognute glave ko da smo izgubili a pobijedili smo ... Mucimo se jarane sa Vitezom .... tuga gledas igraca na sredini koji nema ideje sta da radi nego samo vraca loptu golmanu i zadnjim igracima i moli Boga da mu ko ne doda .... i takav ti covjek kapiten ...
Fali prijatzelju duh i ambicija da se napravi nesto ... to lagano iz Titove nestaje .... stagniramo drug ... evidento je da se rezu troskovi i to se vec previse osjeti na prvom timu ... boli drug moj kad vidis da nemogu meda ...
Sarajevo treba na pojedinim utakmicama da ima rutinske pobjede ali ih nema ... drzi-nedaj do zadnje minute ... svaka utakmica na aparatima i zahvaljujem Bogu sto protivnici nisu uspjesni u 100%tnim prilikama ...
Na kraju pogledaj igrace .... lica im kako se razocaraju kod neke prilike jer im kolega nezna iz 5 prilika tacan pas napravit ... nekad nemogu ni oni da vjeruju ... pa o cemu pricamo ...
Zadnja izmjena: DBR1987, dana/u 01 mar 2017, 12:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 01 mar 2017, 12:16

Da mi smo budale jer zelimo klubu boljeg vlasnika koji ce vise paznje posvetiti rezultate a vi ste pravi navijaci.... Ja nas ne dijelim svi smo mi navijaci Sarajeva i svi smo tu iz istog, svi ga volimo vise od zivota ali jednostavno sam nezadovoljan ovim malezijcem i to cu jasno pisati... Zelim rezultate, iskorak, imamo predispozicije za to.... Ne znam kako mozete biti zadovoljni ovim???

Ne brukajte se... cuj gurbeti napakovali ovaj clanak a clanak zapravo objavio inostrani medij, ovi samo kopirali... :lol: :lol: :lol: :lol:
Stvarno nekad ne razmisljate...... :nedam: :nedam:
04.10.2009 !!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 mar 2017, 12:16

slika

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 mar 2017, 12:17

fks74 je napisao/la:Ljudi žive u oblacima misle da su u Njemačkoj pa da će Sarajevo biti Bajern.Nema od toga ništa.Nismo mi u talu sa sda strankom neda nama niko marke džaba kao nekima tamo.
Ne tacno . ljudi zele da budemo barem Rijeka,Maribor,Bate Borisov,Ludogorec. Mi smo u rangu vojvodine, zrinjskog ,zelje , vardara .

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 mar 2017, 12:20

Treba uvesti bordo šerijatsku policiju! Svima koji kritikuju i ne pišu da smo najorganizovaniji klub u regionu, odmah na vrata da kucaju. Mene evo, većina forumaša lično zna, ja sam spreman prvi da platim što sam nekad kritike iznosio! Pojave se na vratima sa sjekirama, uđu i izlupaju ti kompjuter, laptop, mobitel, pa ćeš qrcu više kritikovati i imati svoje mišljenje! Živio nam amidža TAN! Pozdrav Tanovini! :salut:

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 mar 2017, 12:21

Zasto niko ne pise da je FKS imao 11 bodova zaostatka u odnosu na prvoplasiranog, da smo sad ja samo 2 boda od prvog mjesta?

Zbog cega niko ne pise da smo jedna od namjladjih ekipa u ligi, i s takvim rosterom se vracamo u igru za titulu prvaka drzave?

Kako vas levate, dodje neko i baci udicu... a vi ko pravi levati se upecate u zamku.

Ljudi na -2 smo, umjesto sto trosimo energiju na lose poslovanje prosle gpdine, bolje bi bilo da tu istu energiju usmjerimo da bi stvorili neku pozitivnu pricu, podrzali igrace ma kakvi oni bili...

Samo -2, jbte sami odlucujemo o tituli prvaka, u nasim je rukama ista, zasto ne pomoci da svi skupa budemo kao jedno?
Sve i jedan portal u ovoj državi naginje Skretničarima. Svake sezone u ovo doba najave plavog proljeća, neki sportski gestovi, sad pozitivna priča oko stadiona... gdje su dugovanja, gdje su objave o misterioznom nestanku struje i TV prenosa u Krupi a 15 min kasnije pada gol, gdje je neki tekst o tome kako taj klub nema trofeja ako porodica Osim nije na vlasti??? Oko nas se uvijek dižu medijske hajke, te namještamo utakmice, kupujemo titule, naši navijači su huligani... nikad nisam vidio članak o tome kako navijači Sarajeva pokrenu humanitarnu akciju na sjeveru za neko bolesno dijete, kako se svako 2 mjeseca organizuje darivanje krvi, kako navijači Sarajeva posjete djecu sa posebnim potrebama (ovo zadnje je istina bilo, al' jedan članak kojeg su svi shareovali dalje). Al' ne, mnogo je važnije i pozitivnije što su navijači Vase donijeli hranu radnicima pa se o tom piše četiri dana. U jednu ruku me boli što nas država kroz portale toliko mrzi i Vasu ističu kao ljepši i pozitivniji klub u gradu, al u drugu ruku, drago mi je što smo svima trn u oku, što portalčići ne bi imali šta pisat' da nije Bordo svetinje!
P.S. sretan Dan nezavisnosti svima. Prkosna, slobodna, ponosna! <3
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 mar 2017, 12:22

MaroonKrajina je napisao/la:S -11 na -2
Drugi na tabeli s 2 boda iza prve ekipe
20:3 gol razlika
Sedam utakmica zaredom pobijedili, šest bez primljenog gola. Ne bih vas ja više zadržavao :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
Aha.
A sta ako se npr desi da udemo u seriju 0-1-3,pa odemo opet na -10 ili -12,sto nije nerealno da se desi?!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 mar 2017, 12:25

DBR1987 je napisao/la:

Prijatelju neznam jesi li bio na utakmici protiv Viteza ... ja sam bio na istoku ....vj mi niko nije pozitivan bio ... barem 100 ljudi sto su oko mene bili ...
Niko ne spori da je Cala sa pomocnicima napravio CUDO .... al taj isti Cala je rekao sta mu treba ( pojacanje na vise pozicija ) i nije ih dobio .... ja se nemogu ljutit na njega kakv god rezultat da Sarajevo ostvari ... Potajno se nadam makar jednom trofeju ... al ovako daj Boze da ne fasujemo kakvu povredu jer nemas koga na nekim pozicijama ....
Svi smo mi ovdje zato sto VOLIMO SARAJEVO ali smo negativni jer znamo svi da smo sad trebali biti iznad konkurencije .... ali nismo .... i oni potrebni koraci da bi bili izostaju .... osnovna stvar je bila 2-3 igraca na bitnim pozicijama i nisi ih dobio .... al pojacanja ....
Drug moj ja bi bio najsretniji da sam izasao sa Koseva nasmijan da su svi prezadovoljni igrom .... prvi put u zivotu sam napustio Kosevo pognute glave ko da smo izgubili a pobijedili smo ... Mucimo se jarane sa Vitezom .... tuga gledas igraca na sredini koji nema ideje sta da radi nego samo vraca loptu golmanu i zadnjim igracima i moli Boga da mu ko ne doda .... i takav ti covjek kapiten ...
Fali prijatzelju duh i ambicija da se napravi nesto ... to lagano iz Titove nestaje .... stagniramo drug ... evidento je da se rezu troskovi i to se vec previse osjeti na prvom timu ... boli drug moj kad vidis da nemogu meda ...
Sarajevo treba na pojedinim utakmicama da ima rutinske pobjede ali ih nema ... drzi-nedaj do zadnje minute ... svaka utakmica na aparatima i zahvaljujem Bogu sto protivnici nisu uspjesni u 100%tnim prilikama ...
Na kraju pogledaj igrace .... lica im kako se razocaraju kod neke prilike jer im kolega nezna iz 5 prilika tacan pas napravit ... nekad nemogu ni oni da vjeruju ... pa o cemu pricamo ...
Imas pravo. Nismo zadovoljni igrom, nisu ispunili nasa ocekivanja sto se ljepote tice.
Nisam ni ja bio zadovoljan igrom, al sam zadovoljan s 3 boda. Na kraju, to je najbitnije.

S takvom igrom, uzasnom, mi smo se vratili u igru za titulu.

Kad smo igrali prelijep fudbal, izostajali su bodovi. Prica ovde na forumu je bila "Yebo ljepotu, kad mi ne mozemo uzeti propali Olimpik, Celik, Borac, itd"

Sad ne igramo lijepo, al osvajamo bodove. E sad se prica okrenula.

I ja bih volio da mozemo dobijati po 4 5 golova razlike, al realnost je drugacija.
Sve dok pobjedjujemo, to je za mene odlicno.

BODOVI titulu osvajaju a ne lijepa igra.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 01 mar 2017, 12:28

Puno je konfuzije i svako ima drugacije misljenje. Mi NE ZNAMO sta je Tan obecao pri preuzimanju kontrole nad klubom. Moja je pretpostavka da je on obecao vratiti dug, uraditi akademiju i nista vise. Za ostalo klub mora sam pozitivno poslovati bez "inekcija". Ostali tvrde da je Tan zavrnuo pipu a kao htio je davati, drugi kazu da zbog lopova ne daje vise a htio je.

Mislim da kad je uvidio da je hrpa lopova u klubu da je prekinuo gradnju Akademije, a da ostalo nije nikad ni planirao. Problem su sto su nas lopovi unutar kluba uzeli (kao i oni koji su napravili prethodni dug) i sto nismo izasli u Evropu pa se ove godine ne mozemo finansirati i placati pojacanja. To zahvalimo nesposobnim (sir Hurtic) i lopovima iz uprave uz pratnju kvazi-menadzera (parazit Majkl,....).

KenChoo je izgleda razocarao Tana pa sada hoce sve da rasproda. Bloomberg (najjaci finansijski izvor u svijetu) kaze da je u Kotrijk ulozio 150m funti a sada trazi 50m za isti - dakle prodaja sa gubitkom (da se kutarise bejala). Dao bi on i FKS za 3m maraka nekom ozbiljnom kupcu. Takodje ne postoji investitor koji ce ulagati puno u sredinu koja ima najmanji GDP u Evropi. Ako je mala kupovna moc raje, nema tu kuveta citaj profita). Dakle potencijal je u proizvodnji i prodaji mladih igraca. To je jedini razlog investiranja ili ako Sanela ima 3 miliona pa da proba. Zadnji problem je sto kod nas nisi vlasnik nego "kontrolises" klub a investitori vise vole vlasnistvo a ne kontrolu u rizicnim podrucjima.

Puno ih godinama sere zasto "legende" nisu dale lovu - e sada je ocigledno zasto. Razmislite.

Istina je da kadgod je kriticno za plasman da mediji krenu u napad protiv nas. Isto je bilo i prosle godine pred kraj, sjetite se.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 01 mar 2017, 12:28

Zip je napisao/la:
DBR1987 je napisao/la:

Imas pravo. Nismo zadovoljni igrom, nisu ispunili nasa ocekivanja sto se ljepote tice.
Nisam ni ja bio zadovoljan igrom, al sam zadovoljan s 3 boda. Na kraju, to je najbitnije.

S takvom igrom, uzasnom, mi smo se vratili u igru za titulu.

Kad smo igrali prelijep fudbal, izostajali su bodovi. Prica ovde na forumu je bila "Yebo ljepotu, kad mi ne mozemo uzeti propali Olimpik, Celik, Borac, itd"

Sad ne igramo lijepo, al osvajamo bodove. E sad se prica okrenula.

I ja bih volio da mozemo dobijati po 4 5 golova razlike, al realnost je drugacija.
Sve dok pobjedjujemo, to je za mene odlicno.

BODOVI titulu osvajaju a ne lijepa igra.
Slazem se drug .... 3 boda su 3 boda ..... al iskreno mi reci koliko si optimistican kad nas 6 najjachih ostane u igri ?
I tvrdim da se titula uzima na "malim" utakmicama .... al hocemop li imat snage za kraj jer nemamo klupu dovoljno dobru da moze podnijet umor i kup i svaku sljedecu utakmicu "derbi" ..... i nedo Bog povredu ....
Zadnja izmjena: DBR1987, dana/u 01 mar 2017, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 01 mar 2017, 12:29

bordobijeli je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Ljudi žive u oblacima misle da su u Njemačkoj pa da će Sarajevo biti Bajern.Nema od toga ništa.Nismo mi u talu sa sda strankom neda nama niko marke džaba kao nekima tamo.
Ne tacno . ljudi zele da budemo barem Rijeka,Maribor,Bate Borisov,Ludogorec. Mi smo u rangu vojvodine, zrinjskog ,zelje , vardara .
Daleko smo mi od Vojvodine i Vardara....

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 01 mar 2017, 12:29

:thumbup: Upravo tako, nesto nas mediji ne spominju da imamo najmladji tim i da kao takvi zaostajemo samo -2 za aktuelnim sampionom, ne spominje se nesto ni ta nasa serija od 6 uzastopnih pobjeda s dobrim izgledom da je nastavimo vec i za vikend. Problema ima, nije sve sjajno to svi znamo, a sta treba sad popljuvati i ovo malo ako nista dobre atmosfere oko kluba.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 01 mar 2017, 12:33

ovo da se ne smije kupiti ni toalet papir bez kenovog amina je živa istina,kada sam to napisao prije koji mjesec prozvaše me gurbetom,al' najjača je ipak bila da se čala pita za odlaske i dolaske,valja se sada napeti k'o žaba protiv olimpika to je realno najvažnije u ovom trenutku

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: nukleusmember, dana/u 01 mar 2017, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 01 mar 2017, 12:33

Svi bi mi volili da nam igraju vrhunski igraci i da imamo visemilionski budzet al de malo realno pogledajte ko ce ulozit 10 mil po sezoni u drzavu gdje je prosjecna plata 500 KM. Tan je do sad uradio poprilicno dobar posao, da smo mi bili pametniji mogli smo uraditi puno vise. Ovdje neki ocekuju da ce covjek doci sa milionima i rec eto vam dovodite Kramare, Simeunovice i sl. necu vas kontrolisati boli me briga kako ce te potrositi pare. Nije Valentin dzabe dosao poslije onakve prosle sezone, kad su nasi uzimali koliko su htjeli. Sad nam namanje treba nemir u kuci, svi trebamo pruziti podrsku igracima ma kakvi god da su nasi su. Zamislite da ovi sto sergiju za stolice skupljaju imaju nekog milionera pa nebi se moglo proci gradom od njih.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 mar 2017, 12:35

Sarajlijica1946 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Polako, braćo! Bod protiv Olimpica će vratiti mir u bordo tabor. :salut:
:? :shock: :o :wtf:
Zeza se.. :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 27 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []