Zip je napisao/la:Zbog cega niko ne prica o pozitivnoj seriji FKS?
Zasto niko ne pise da je FKS imao 11 bodova zaostatka u odnosu na prvoplasiranog, da smo sad ja samo 2 boda od prvog mjesta?
Zbog cega niko ne pise da smo jedna od namjladjih ekipa u ligi, i s takvim rosterom se vracamo u igru za titulu prvaka drzave?
Kako vas levate, dodje neko i baci udicu... a vi ko pravi levati se upecate u zamku.
Al vrijeme ce pokazati ko je i sta radio protiv kluba.
Ljudi na -2 smo, umjesto sto trosimo energiju na lose poslovanje prosle gpdine, bolje bi bilo da tu istu energiju usmjerimo da bi stvorili neku pozitivnu pricu, podrzali igrace ma kakvi oni bili...
Samo -2, jbte sami odlucujemo o tituli prvaka, u nasim je rukama ista, zasto ne pomoci da svi skupa budemo kao jedno?
Prijatelju neznam jesi li bio na utakmici protiv Viteza ... ja sam bio na istoku ....vj mi niko nije pozitivan bio ... barem 100 ljudi sto su oko mene bili ...
Niko ne spori da je Cala sa pomocnicima napravio CUDO .... al taj isti Cala je rekao sta mu treba ( pojacanje na vise pozicija ) i nije ih dobio .... ja se nemogu ljutit na njega kakv god rezultat da Sarajevo ostvari ... Potajno se nadam makar jednom trofeju ... al ovako daj Boze da ne fasujemo kakvu povredu jer nemas koga na nekim pozicijama ....
Svi smo mi ovdje zato sto VOLIMO SARAJEVO ali smo negativni jer znamo svi da smo sad trebali biti iznad konkurencije .... ali nismo .... i oni potrebni koraci da bi bili izostaju .... osnovna stvar je bila 2-3 igraca na bitnim pozicijama i nisi ih dobio .... al pojacanja ....
Drug moj ja bi bio najsretniji da sam izasao sa Koseva nasmijan da su svi prezadovoljni igrom .... prvi put u zivotu sam napustio Kosevo pognute glave ko da smo izgubili a pobijedili smo ... Mucimo se jarane sa Vitezom .... tuga gledas igraca na sredini koji nema ideje sta da radi nego samo vraca loptu golmanu i zadnjim igracima i moli Boga da mu ko ne doda .... i takav ti covjek kapiten ...
Fali prijatzelju duh i ambicija da se napravi nesto ... to lagano iz Titove nestaje .... stagniramo drug ... evidento je da se rezu troskovi i to se vec previse osjeti na prvom timu ... boli drug moj kad vidis da nemogu meda ...
Sarajevo treba na pojedinim utakmicama da ima rutinske pobjede ali ih nema ... drzi-nedaj do zadnje minute ... svaka utakmica na aparatima i zahvaljujem Bogu sto protivnici nisu uspjesni u 100%tnim prilikama ...
Na kraju pogledaj igrace .... lica im kako se razocaraju kod neke prilike jer im kolega nezna iz 5 prilika tacan pas napravit ... nekad nemogu ni oni da vjeruju ... pa o cemu pricamo ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko