FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 01 mar 2017, 16:49

Mokes je napisao/la:Imao je Jesic to adekvatno obrazovanje, pa nas u crno zavi.
Jesic je los trener. Dzeno nije trener u opste i kao takav bilo je neozbiljno da bude na klupi.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedhulk » 01 mar 2017, 16:50

Sad zamislite Tana kako se raspitiva o stanju u Sarajevu, Kortrijku, Cardiffu, LA, svaki dan, od 00 do 24h, kako idu treninzi, jel' se krade, ko su igraci, zasta ne igramo 442 itd. :D :urnebes:
A uopce mu fudbal nije nesto od cega zivi, sporedna stvar...i npr. svi klubovi cine jedno 7% bogatstva (naravno Sarajevo najmanje vrijedi u parama), i sad bi trebao da visi po Evropi i prati to. Poslacemo zahtjev da se preseli njegova kancelarija u Titovu :urnebes:
Postoji nesto sto se zove saradnik, koji je poslan i koji kontrolise Tanovu imovinu, bar kad je fudbal u pitanju. Jednostavno, Tan ne gleda na fudbal kao na strast, vise kao investicija. Tacka.
Ja stvarno ne znam sto je problem sto imamo nekog vlasnika, jer danas svi to imaju, na ovaj ili onaj nacin. A da ne brine za nas, to je laz. Pocni od stvaranja uslova da mozemo normalno funkcionisati (dugovi, kamp itd.), preko davanja para (TA, Visit Mal..), do slanja svog saradnika u Klub.
Druga je stvar ako je neko kontao da ce se svake godine upumpavati par milioncica eura, a ne mozes igrati grupnu fazu evropskog takmicenja jer nemas stadiona. Bacena investicija.
Samo polako, vidite da ce lik da nas proda samo ako neko bas zagrize, pa eto prilike ekipi koja nije zadovoljna Tanom, da nadje druge, koji znaju bolje..kao sto su vaktile pojedinci trazili Tana, nakon sto nisu uspjeli da nadju investitora u BiH.
Vozdrica.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 01 mar 2017, 16:50

Predstavnici navijačke skupine "Horde zla" posjetili su danas teško oboljelog Nedima Smječanina i uručili poklone, te novac koji je skupljen na humanitarnom turniru u režiji UNFKS. Naš Nedim i dalje treba pomoć, a račun na koji možete donirati novac je:
Intesa Sanpaolo banka: za konvertibilne marke - 1541079922388713
IBAN Ba391541079922388713
S.W.I.F.T. UPBKA22

Nisu svi, kao što smo mi...
slika
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 mar 2017, 16:53

muhamedhulk je napisao/la:... pa eto prilike ekipi koja nije zadovoljna Tanom, da nadje druge, koji znaju bolje
Slažem se, ako Sabrina, Valentin i ostatak menadžmenta žele da Sarajevo dalje raste, koliko danas već traže potencijalne kupce koji će biti više zainteresovani za klub i neće ga gledati kao začelje ogromnog portfolia.
Samo Saraj'vo.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 01 mar 2017, 16:54

Evander je napisao/la:Nego, zanimljivo kako se o ovim stvarima sad pise. Raja je podjeljna pola-pola sto je ok.

Prije par mjeseci, ja kad isto pricah, bih najveci pljuvac i neko ko prica gluposti.
Ponavlja li se prica kao za Kustu i Dinu?

Najavih ja nedavno da ce u roku godinu dana navijaci skandiratu protiv Tana?
Garantujem da ce se to desiti do kraja godine.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Jest ti svanulo,zar ne??Popusti bolan ne bio vise.Idi u kakvu kafanu nacugaj se od srece,zguzi sta, ali popusti vise srati citavo vrijeme od kada se pojavila informacija i koja se mijenjala svaka 2 sata.
Ili idi pa se malo u pakas gurbetima uvlaci ismijavajuci FK Sarajevo.Nije ti to dosta bilo,nego orgijas sa svojim:jesam bio u pravu i jedva cekas da se desi kakav belaj.Ti se hranis svakim problemom koji ima Sarajevo, nebitno sta je u pitanju.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 01 mar 2017, 16:56

Ma rijesice to braca tj pojedinci ovdje oni najbolje znaju prije 20 godina kako je bilo,kako je sad,kako ovdje ljudi imaju plate 500 maraka a oni o nekim milionskim ulaganjima mastaju,valjda je malo ovo sto je tan ulozio,oni sve znaju,Abramovic da dodje nesto bi nasli da kazu,sprdnju i ruglo pravite. Najbolje sami da pisu i vode ove fine rasprave samo,ja vam licno necu smetat i kazem Tan je smecar,ocekujemo nekog naseg da nas izvadi da ulozi milijarde i da zaredom osvojimo 20 titula,valjsa nadjete i predlozite te sposobne ljude koje do sad nismo nasli,jer puno je u ovom gradu uspjesn8h i pametnih koji jedva cekaju da bace koji milion na fudbal. Samo mastajte potencijalni investitori cekaju u redovima,legende vrece sa milionima spremile da otkupe uloge kao i prije par godina, Tan pravi smetnju al otjerace ga ljudi dace strasnu ponudu koju odbit nece moci Vozdrica i od mene. I pozdrav za ove sto vrte istu pricu svaki dan 24 sata Tan je ubleha,nikad nam gore nije bilo,nista u Sarajevu ne valja kod ostalih je odlicno i bice bolje kad se Baljak vrati uapamtili smo sve vise napamet

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 mar 2017, 16:56

Simptomatično je kad 20 ljudi piše isto, a samo se Evandera proziva jer je on to pisao prije ostalih. Nije da se takav ciklus ne ponavlja već godinu dana. :lol:
Samo Saraj'vo.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 01 mar 2017, 16:56

PitarBordo je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:
Ili ova sramota:

http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html

Protiv Lecha opet Dženo u kadru a ispod ime Samer Naser.
Joj statistike protv Leša. Kako smo igrali tada nježan fudbal. Oni 15 faulova mi 8. :mrgreen:

Da je Ćala bio umjesto njega, imali bi mi 44 faula oni 15, i nama još 6 žutih kartona. :D
Ja sam bio prvi protiv Čalinog povratka, jer sam mislio da će ga ova Tanovska atomska situacija u klubu sažvakati, ali sada - ne mogu da ne žalim što ga nisu vratili odmah nakon Jarnija. Pa ovaj je jedini, pored živog Husrefa, koji gleda teren jer je bolesnik bordo boje. A nama trenutno samo takvi izgleda prolaze. Zato nam i "vlasnik" i garnitura niže **** rezultate jer niko od njih ne živi za FKS.

Mada glupo bi možda od nas i bilo tražiti bolesnike na svim pozicijama, mislim da većina traži barem nekoga koga zanima sportski segment pa sve ostalo, šta ja znam. Ja kad kupim FKS znat' ću kako i šta. :D
I to je opasno imat bolesnike na ključnim mjestima. Mogu isto izgoriti u želji za uspjehom. Treba i imati ljude hladne glave, sa rezonskim razmišljanjem.
A imamo mi ljudi ba koji su bolesnici za bordo bojom, a hladne glave. Al nažalost nema ih u klubu.
A nek Ćala, Zijo i Tošo budu primjeri da je to uspjeh. I srce i glava.
A to za kupovinu kluba, ma vala odma mojne dugo čekati. Sad il nikad. :mrgreen:

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 01 mar 2017, 16:56

Oooooo yebem ti amidza majku, pa FKS je vece od sva tri ta tvoja sranja zajedno!!! Yebemo ti mater amidzaaaaaa, amidzaaaaa, amidzaaaaa...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 mar 2017, 16:57

Interesantno je kako je @evander mene optuživao da se ulizujem komšijama i blatim klub. A vidi sad

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 mar 2017, 16:57

zlo87 je napisao/la:Predstavnici navijačke skupine "Horde zla" posjetili su danas teško oboljelog Nedima Smječanina i uručili poklone, te novac koji je skupljen na humanitarnom turniru u režiji UNFKS. Naš Nedim i dalje treba pomoć, a račun na koji možete donirati novac je:
Intesa Sanpaolo banka: za konvertibilne marke - 1541079922388713
IBAN Ba391541079922388713
S.W.I.F.T. UPBKA22

Nisu svi, kao što smo mi...
slika
Jel u 6 tekma?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 01 mar 2017, 16:58

muhamedhulk je napisao/la:... pa eto prilike ekipi koja nije zadovoljna Tanom, da nadje druge, koji znaju bolje
Slažem se, ako Sabrina, Valentin i ostatak menadžmenta žele da Sarajevo dalje raste, koliko danas već traže potencijalne kupce koji će biti više zainteresovani za klub i neće ga gledati kao začelje ogromnog portfolia.
A ko je rekao da su oni protiv? Meni se oni cine kao pozitivna stvar u Klubu, i tek su dosli (Sabrina i Valentin). Prije da su ove neke taldzije i sl. u pobuni (ako pobune i ima).
I nije ni prije Uprava dovodila Tana, nego BP, ako se dobro sjecam...tako da svi koji vole FKS, neka povuku veze i traze, mole, kao sto su ovi birvaktile. Ja zadovoljan sa pogacom, ne treba mi kruha preko. :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 01 mar 2017, 16:58

Zar igre na terenu nisu jedino sta navijace treba da zanima? Ne vidim da ce ista promijeniti konstantno pricanje o Tanu, upravi, platama itd. imamo to sto imamo i tako moramo do kraja sezone izgurati, a sve sto mozemo je pruziti im podrsku i nadati se najboljem, jer taman i da sta mozemo promijeniti, to nece biti moguce prije juna tj kraja sezone :salut:
1946~

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 mar 2017, 16:58

zagor1987 je napisao/la:Ma rijesice to braca tj pojedinci ovdje oni najbolje znaju prije 20 godina kako je bilo,kako je sad,kako ovdje ljudi imaju plate 500 maraka a oni o nekim milionskim ulaganjima mastaju,valjda je malo ovo sto je tan ulozio,oni sve znaju,Abramovic da dodje nesto bi nasli da kazu,sprdnju i ruglo pravite. Najbolje sami da pisu i vode ove fine rasprave samo,ja vam licno necu smetat i kazem Tan je smecar,ocekujemo nekog naseg da nas izvadi da ulozi milijarde i da zaredom osvojimo 20 titula,valjsa nadjete i predlozite te sposobne ljude koje do sad nismo nasli,jer puno je u ovom gradu uspjesn8h i pametnih koji jedva cekaju da bace koji milion na fudbal. Samo mastajte potencijalni investitori cekaju u redovima,legende vrece sa milionima spremile da otkupe uloge kao i prije par godina, Tan pravi smetnju al otjerace ga ljudi dace strasnu ponudu koju odbit nece moci Vozdrica i od mene. I pozdrav za ove sto vrte istu pricu svaki dan 24 sata Tan je ubleha,nikad nam gore nije bilo,nista u Sarajevu ne valja kod ostalih je odlicno i bice bolje kad se Baljak vrati uapamtili smo sve vise napamet
Ovo uvećano niko osim tebe ovdje nije napisao. :urnebes:
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 mar 2017, 17:00

zagor1987 je napisao/la:Ma rijesice to braca tj pojedinci ovdje oni najbolje znaju prije 20 godina kako je bilo,kako je sad,kako ovdje ljudi imaju plate 500 maraka a oni o nekim milionskim ulaganjima mastaju,valjda je malo ovo sto je tan ulozio,oni sve znaju,Abramovic da dodje nesto bi nasli da kazu,sprdnju i ruglo pravite. Najbolje sami da pisu i vode ove fine rasprave samo,ja vam licno necu smetat i kazem Tan je smecar,ocekujemo nekog naseg da nas izvadi da ulozi milijarde i da zaredom osvojimo 20 titula,valjsa nadjete i predlozite te sposobne ljude koje do sad nismo nasli,jer puno je u ovom gradu uspjesn8h i pametnih koji jedva cekaju da bace koji milion na fudbal. Samo mastajte potencijalni investitori cekaju u redovima,legende vrece sa milionima spremile da otkupe uloge kao i prije par godina, Tan pravi smetnju al otjerace ga ljudi dace strasnu ponudu koju odbit nece moci Vozdrica i od mene. I pozdrav za ove sto vrte istu pricu svaki dan 24 sata Tan je ubleha,nikad nam gore nije bilo,nista u Sarajevu ne valja kod ostalih je odlicno i bice bolje kad se Baljak vrati uapamtili smo sve vise napamet
Ovo uvećano niko osim tebe ovdje nije napisao. :urnebes:
Iz krajnosti u krajnost.. :lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 01 mar 2017, 17:01

hilmo je napisao/la:Interesantno je kako je @evander mene optuživao da se ulizujem komšijama i blatim klub. A vidi sad
Sta se ja ulizujem?

Prati malo prepucavanja.
Ti si upravo taj koji nikad nije ulazi ni u kakve rasprave sa njima, dok smo mi ratove vodili. Ti si tad povaljivao nase forumase.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 mar 2017, 17:03

Nisu ni @hilmo ni @Evander štrumfovi, drugačiji im politički ideali jedino. :D
Samo Saraj'vo.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 mar 2017, 17:06

ko god misli da neki klub u BIH moze da igra evropu redovno, uzima titule, nema duga a da nema INVESTITORA STRANOG taj bas zivi u utopiji nekoj.

rezultati "rada" nasih ljudi se vide vrlo brzo, obrni okreni, ukradi, potplati, je.bo drzavu i dug, **** kamate, ma kakva plata, neka cekaju....

I onda nakon 2-3 godine "idile" potplacenih novinarskih clanaka i lazne eurofije na naplatu stignu "pozajmnice" sa 10-ak % kamate, ito od dana posudbe, lazni dobavljaci i radnici...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 mar 2017, 17:07

ONI TI GA PUŠE LEONEEEEEEEEEEEE LEONEEEEEEEEE LEONEEEEEEEEEEEE.

Nastavite sa raspravom. :kafa:
Samo Saraj'vo.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 01 mar 2017, 17:09

Ma yebo njih Pantelija, ali kako natjerati amidzu da se okrene ka FKS? Zna li neko kakve vradzbine da mu napravimo!?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], muhamedhulk i 16 gostiju.