Jesic je los trener. Dzeno nije trener u opste i kao takav bilo je neozbiljno da bude na klupi.Mokes je napisao/la:Imao je Jesic to adekvatno obrazovanje, pa nas u crno zavi.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jesic je los trener. Dzeno nije trener u opste i kao takav bilo je neozbiljno da bude na klupi.Mokes je napisao/la:Imao je Jesic to adekvatno obrazovanje, pa nas u crno zavi.

Slažem se, ako Sabrina, Valentin i ostatak menadžmenta žele da Sarajevo dalje raste, koliko danas već traže potencijalne kupce koji će biti više zainteresovani za klub i neće ga gledati kao začelje ogromnog portfolia.muhamedhulk je napisao/la:... pa eto prilike ekipi koja nije zadovoljna Tanom, da nadje druge, koji znaju bolje
Jest ti svanulo,zar ne??Popusti bolan ne bio vise.Idi u kakvu kafanu nacugaj se od srece,zguzi sta, ali popusti vise srati citavo vrijeme od kada se pojavila informacija i koja se mijenjala svaka 2 sata.Evander je napisao/la:Nego, zanimljivo kako se o ovim stvarima sad pise. Raja je podjeljna pola-pola sto je ok.
Prije par mjeseci, ja kad isto pricah, bih najveci pljuvac i neko ko prica gluposti.
Ponavlja li se prica kao za Kustu i Dinu?
Najavih ja nedavno da ce u roku godinu dana navijaci skandiratu protiv Tana?
Garantujem da ce se to desiti do kraja godine.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
I to je opasno imat bolesnike na ključnim mjestima. Mogu isto izgoriti u želji za uspjehom. Treba i imati ljude hladne glave, sa rezonskim razmišljanjem.PitarBordo je napisao/la:Ja sam bio prvi protiv Čalinog povratka, jer sam mislio da će ga ova Tanovska atomska situacija u klubu sažvakati, ali sada - ne mogu da ne žalim što ga nisu vratili odmah nakon Jarnija. Pa ovaj je jedini, pored živog Husrefa, koji gleda teren jer je bolesnik bordo boje. A nama trenutno samo takvi izgleda prolaze. Zato nam i "vlasnik" i garnitura niže **** rezultate jer niko od njih ne živi za FKS.Stroj1946 je napisao/la:Joj statistike protv Leša. Kako smo igrali tada nježan fudbal. Oni 15 faulova mi 8.PitarBordo je napisao/la:
Ili ova sramota:
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html
Protiv Lecha opet Dženo u kadru a ispod ime Samer Naser.![]()
Da je Ćala bio umjesto njega, imali bi mi 44 faula oni 15, i nama još 6 žutih kartona.
Mada glupo bi možda od nas i bilo tražiti bolesnike na svim pozicijama, mislim da većina traži barem nekoga koga zanima sportski segment pa sve ostalo, šta ja znam. Ja kad kupim FKS znat' ću kako i šta.
Jel u 6 tekma?zlo87 je napisao/la:Predstavnici navijačke skupine "Horde zla" posjetili su danas teško oboljelog Nedima Smječanina i uručili poklone, te novac koji je skupljen na humanitarnom turniru u režiji UNFKS. Naš Nedim i dalje treba pomoć, a račun na koji možete donirati novac je:
Intesa Sanpaolo banka: za konvertibilne marke - 1541079922388713
IBAN Ba391541079922388713
S.W.I.F.T. UPBKA22
Nisu svi, kao što smo mi...
A ko je rekao da su oni protiv? Meni se oni cine kao pozitivna stvar u Klubu, i tek su dosli (Sabrina i Valentin). Prije da su ove neke taldzije i sl. u pobuni (ako pobune i ima).PitarBordo je napisao/la:Slažem se, ako Sabrina, Valentin i ostatak menadžmenta žele da Sarajevo dalje raste, koliko danas već traže potencijalne kupce koji će biti više zainteresovani za klub i neće ga gledati kao začelje ogromnog portfolia.muhamedhulk je napisao/la:... pa eto prilike ekipi koja nije zadovoljna Tanom, da nadje druge, koji znaju bolje
Ovo uvećano niko osim tebe ovdje nije napisao.zagor1987 je napisao/la:Ma rijesice to braca tj pojedinci ovdje oni najbolje znaju prije 20 godina kako je bilo,kako je sad,kako ovdje ljudi imaju plate 500 maraka a oni o nekim milionskim ulaganjima mastaju,valjda je malo ovo sto je tan ulozio,oni sve znaju,Abramovic da dodje nesto bi nasli da kazu,sprdnju i ruglo pravite. Najbolje sami da pisu i vode ove fine rasprave samo,ja vam licno necu smetat i kazem Tan je smecar,ocekujemo nekog naseg da nas izvadi da ulozi milijarde i da zaredom osvojimo 20 titula,valjsa nadjete i predlozite te sposobne ljude koje do sad nismo nasli,jer puno je u ovom gradu uspjesn8h i pametnih koji jedva cekaju da bace koji milion na fudbal. Samo mastajte potencijalni investitori cekaju u redovima,legende vrece sa milionima spremile da otkupe uloge kao i prije par godina, Tan pravi smetnju al otjerace ga ljudi dace strasnu ponudu koju odbit nece moci Vozdrica i od mene. I pozdrav za ove sto vrte istu pricu svaki dan 24 sata Tan je ubleha,nikad nam gore nije bilo,nista u Sarajevu ne valja kod ostalih je odlicno i bice bolje kad se Baljak vrati uapamtili smo sve vise napamet
Iz krajnosti u krajnost..PitarBordo je napisao/la:Ovo uvećano niko osim tebe ovdje nije napisao.zagor1987 je napisao/la:Ma rijesice to braca tj pojedinci ovdje oni najbolje znaju prije 20 godina kako je bilo,kako je sad,kako ovdje ljudi imaju plate 500 maraka a oni o nekim milionskim ulaganjima mastaju,valjda je malo ovo sto je tan ulozio,oni sve znaju,Abramovic da dodje nesto bi nasli da kazu,sprdnju i ruglo pravite. Najbolje sami da pisu i vode ove fine rasprave samo,ja vam licno necu smetat i kazem Tan je smecar,ocekujemo nekog naseg da nas izvadi da ulozi milijarde i da zaredom osvojimo 20 titula,valjsa nadjete i predlozite te sposobne ljude koje do sad nismo nasli,jer puno je u ovom gradu uspjesn8h i pametnih koji jedva cekaju da bace koji milion na fudbal. Samo mastajte potencijalni investitori cekaju u redovima,legende vrece sa milionima spremile da otkupe uloge kao i prije par godina, Tan pravi smetnju al otjerace ga ljudi dace strasnu ponudu koju odbit nece moci Vozdrica i od mene. I pozdrav za ove sto vrte istu pricu svaki dan 24 sata Tan je ubleha,nikad nam gore nije bilo,nista u Sarajevu ne valja kod ostalih je odlicno i bice bolje kad se Baljak vrati uapamtili smo sve vise napamet
Sta se ja ulizujem?hilmo je napisao/la:Interesantno je kako je @evander mene optuživao da se ulizujem komšijama i blatim klub. A vidi sad
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 11 gostiju.