FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad prvo 0-1 na OtoKi pa onda idemo dalje. Ne vjerujem da ćemo "im ogatiti hloptanje" 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
0:2 u subotu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Za Siroki ocekujem opstu mobilizaciju. To ce biti idealna prilika da ovaj tim pokaze da zna i da vrijedi i da povrati vjeru navijaca.
Olimpic me ne brine, to dobijamo.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta mislis koliko bi moglo biti navijaca na Koševu ako uzmemo Olimpik i Travnik naravno, ne smijemo to zaboraviti.Evander je napisao/la:Za Siroki ocekujem opstu mobilizaciju. To ce biti idealna prilika da ovaj tim pokaze da zna i da vrijedi i da povrati vjeru navijaca.
To je pravi rezultat, u protivnom, šta će nam kritikovati forumašihilmo je napisao/la:Sad prvo 0-1 na OtoKi pa onda idemo dalje. Ne vjerujem da ćemo "im ogatiti hloptanje"
Nego ja oćekujem da HM u subotu zavije u cr(ve)no neke
Ne volim tako da razmisljam unaprijed ,ali u jakom smo dobroj poziciji sto cemo nadam se znati s obzirom na kvalitet i sjajnu atmosferu u ekipi znati iskoristiti,ali sa pobjedom protiv Olimpika,koju nece nimalo lako biti ostvariti i pred dobro ispunjenim tribinama pobjeda protiv Travnika bi nam donijela,veliku najavu za mec sa Listicom i eventualna pobjeda sto je i ocekivano da ostvarimo bez obzira na rezultate konkurenata bi nam dobijelo ucvrscivanje u vrhu i bili bi glavni favoriti za titulu i otisli bi na megdan Slobodi rastereceni i sto bi nam bio veliki plus da pruzimo sto bolju partiju.Ali ponavljam ne volim ovako unaprijed jer u fudbalu ne mozes nista predvidjeti i planirati ali bio sam slobodan da iznesem ove stvari ,ne podcjenjujuci nikoga.Zato svi podrska jer svi smo mi bolsenici bordo boje.
P.S, Mogu zamisliti atmosferu protiv Listice akp sve bude uredu
@hilmo hocemo li mu halaliti
P.S, Mogu zamisliti atmosferu protiv Listice akp sve bude uredu
@hilmo hocemo li mu halaliti
Zadnja izmjena: Majkl, dana/u 01 mar 2017, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Uz lijepo vrijeme 7000MortemHz je napisao/la:Sta mislis koliko bi moglo biti navijaca na Koševu ako uzmemo Olimpik i Travnik naravno, ne smijemo to zaboraviti.Evander je napisao/la:Za Siroki ocekujem opstu mobilizaciju. To ce biti idealna prilika da ovaj tim pokaze da zna i da vrijedi i da povrati vjeru navijaca.
0:2 plafon ne brinem se da cemo uzeti.abd protiv Sirokog mnogo ozbiljnije pristupiti kako agresivnosti tako i koncentraciji pred golom.da nam se ne ponovi Dusanovo otimanje lopte Ahmetu
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
- PitarBordo
- Kontakt:
To bi bio plafon ja mislim.Evander je napisao/la:Uz lijepo vrijeme 7000MortemHz je napisao/la:Sta mislis koliko bi moglo biti navijaca na Koševu ako uzmemo Olimpik i Travnik naravno, ne smijemo to zaboraviti.Evander je napisao/la:Za Siroki ocekujem opstu mobilizaciju. To ce biti idealna prilika da ovaj tim pokaze da zna i da vrijedi i da povrati vjeru navijaca.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Isto mislimo.Evander je napisao/la:Uz lijepo vrijeme 7000MortemHz je napisao/la:Sta mislis koliko bi moglo biti navijaca na Koševu ako uzmemo Olimpik i Travnik naravno, ne smijemo to zaboraviti.Evander je napisao/la:Za Siroki ocekujem opstu mobilizaciju. To ce biti idealna prilika da ovaj tim pokaze da zna i da vrijedi i da povrati vjeru navijaca.
Joj ludnice,lik pise kako smo najgori i da nam igraci pojma nemaju,ne znaju osnove fudbala,tako par stranica,sad kao protiv Sirokog je prilika da ekipa pokaze da zna i da vrijedi,to pise isti lik,je li to navijac Sarajeva?Otvori se zemljo...
Esport je napisao/la:To je pravi rezultat, u protivnom, šta će nam kritikovati forumašihilmo je napisao/la:Sad prvo 0-1 na OtoKi pa onda idemo dalje. Ne vjerujem da ćemo "im ogatiti hloptanje"![]()
![]()
Nego ja oćekujem da HM u subotu zavije u cr(ve)no neke
Nemam ja ništa protiv da ovu dobijemo sa 1-0, onda u kupu probati situaciju riješiti u prvoj utakmici, e tu nam je potrebno bar 3-0, kako bi se u revanšu odmorili glavni igrači za Tuzlu, a šansa dala onima koji manje igraju i akademcima.
@PAPE1
Svako ima pravo da piše šta želi i kako želi, sve dok ne krši pravila foruma.
- sarajevo46
- Kontakt:
Misljenja su mozda razlicita ljudima ovdje, ali cilj je svim isti 100% PODRŠKA SARAJEVU.PAPE1 je napisao/la:Joj ludnice,lik pise kako smo najgori i da nam igraci pojma nemaju,ne znaju osnove fudbala,tako par stranica,sad kao protiv Sirokog je prilika da ekipa pokaze da zna i da vrijedi,to pise isti lik,je li to navijac Sarajeva?Otvori se zemljo...
- PitarBordo
- Kontakt:
ONI TI GA PUŠE LEONEEEEEEEEEEE LEONEEEEEEEEEEE LEONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne zna jos, trebaju javiti do petka.fico je napisao/la:Zna li se hoće li Hebibović biti spreman za Olimpik?
Leone vrati se. Imas gajbu pive od mene 
Stid moze biti sve one koji su mjesecima radili na tome da otjeraju Leona!
- PitarBordo
- Kontakt:
+100000!!!Evander je napisao/la:Leone vrati se. Imas gajbu pive od mene
Samo Saraj'vo.
Ma znam,ne bi ni valjalo da svi isto mislimo,ne mozes samo srati po forumu svaki dan,znam i ja da nemamo kvalitet,da nemamo uslovan stadion,da nemamo nekog trenera itd,pa jel trebam svaki dan pisati o tome,samo crnjaciti?Kakva je svrha?Kad neko ponudi neko bolje rjesenje,svaka cast,takve ljude postujem,ove za tastaturom i jos koji ne idu ni na utakmice,dno....sarajevo46 je napisao/la:Misljenja su mozda razlicita ljudima ovdje, ali cilj je svim isti 100% PODRŠKA SARAJEVU.PAPE1 je napisao/la:Joj ludnice,lik pise kako smo najgori i da nam igraci pojma nemaju,ne znaju osnove fudbala,tako par stranica,sad kao protiv Sirokog je prilika da ekipa pokaze da zna i da vrijedi,to pise isti lik,je li to navijac Sarajeva?Otvori se zemljo...
- PitarBordo
- Kontakt:
Trebaš! Svaki dan koji prešutiš a znaš da nešto ne štima i sam si dio problema!PAPE1 je napisao/la:Ma znam,ne bi ni valjalo da svi isto mislimo,ne mozes samo srati po forumu svaki dan,znam i ja da nemamo kvalitet,da nemamo uslovan stadion,da nemamo nekog trenera itd,pa jel trebam svaki dan pisati o tome,samo crnjaciti?Kakva je svrha?Kad neko ponudi neko bolje rjesenje,svaka cast,takve ljude postujem,ove za tastaturom i jos koji ne idu ni na utakmice,dno....sarajevo46 je napisao/la:Misljenja su mozda razlicita ljudima ovdje, ali cilj je svim isti 100% PODRŠKA SARAJEVU.PAPE1 je napisao/la:Joj ludnice,lik pise kako smo najgori i da nam igraci pojma nemaju,ne znaju osnove fudbala,tako par stranica,sad kao protiv Sirokog je prilika da ekipa pokaze da zna i da vrijedi,to pise isti lik,je li to navijac Sarajeva?Otvori se zemljo...
Samo Saraj'vo.