To je pravi rezultat, u protivnom, šta će nam kritikovati forumašihilmo je napisao/la:Sad prvo 0-1 na OtoKi pa onda idemo dalje. Ne vjerujem da ćemo "im ogatiti hloptanje"
Nego ja oćekujem da HM u subotu zavije u cr(ve)no neke
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To je pravi rezultat, u protivnom, šta će nam kritikovati forumašihilmo je napisao/la:Sad prvo 0-1 na OtoKi pa onda idemo dalje. Ne vjerujem da ćemo "im ogatiti hloptanje"
Uz lijepo vrijeme 7000MortemHz je napisao/la:Sta mislis koliko bi moglo biti navijaca na Koševu ako uzmemo Olimpik i Travnik naravno, ne smijemo to zaboraviti.Evander je napisao/la:Za Siroki ocekujem opstu mobilizaciju. To ce biti idealna prilika da ovaj tim pokaze da zna i da vrijedi i da povrati vjeru navijaca.
Olimpic me ne brine, to dobijamo.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
To bi bio plafon ja mislim.Evander je napisao/la:Uz lijepo vrijeme 7000MortemHz je napisao/la:Sta mislis koliko bi moglo biti navijaca na Koševu ako uzmemo Olimpik i Travnik naravno, ne smijemo to zaboraviti.Evander je napisao/la:Za Siroki ocekujem opstu mobilizaciju. To ce biti idealna prilika da ovaj tim pokaze da zna i da vrijedi i da povrati vjeru navijaca.
Isto mislimo.Evander je napisao/la:Uz lijepo vrijeme 7000MortemHz je napisao/la:Sta mislis koliko bi moglo biti navijaca na Koševu ako uzmemo Olimpik i Travnik naravno, ne smijemo to zaboraviti.Evander je napisao/la:Za Siroki ocekujem opstu mobilizaciju. To ce biti idealna prilika da ovaj tim pokaze da zna i da vrijedi i da povrati vjeru navijaca.
Esport je napisao/la:To je pravi rezultat, u protivnom, šta će nam kritikovati forumašihilmo je napisao/la:Sad prvo 0-1 na OtoKi pa onda idemo dalje. Ne vjerujem da ćemo "im ogatiti hloptanje"![]()
![]()
Nego ja oćekujem da HM u subotu zavije u cr(ve)no neke
Misljenja su mozda razlicita ljudima ovdje, ali cilj je svim isti 100% PODRŠKA SARAJEVU.PAPE1 je napisao/la:Joj ludnice,lik pise kako smo najgori i da nam igraci pojma nemaju,ne znaju osnove fudbala,tako par stranica,sad kao protiv Sirokog je prilika da ekipa pokaze da zna i da vrijedi,to pise isti lik,je li to navijac Sarajeva?Otvori se zemljo...
Ne zna jos, trebaju javiti do petka.fico je napisao/la:Zna li se hoće li Hebibović biti spreman za Olimpik?
+100000!!!Evander je napisao/la:Leone vrati se. Imas gajbu pive od mene
Stid moze biti sve one koji su mjesecima radili na tome da otjeraju Leona!
Ma znam,ne bi ni valjalo da svi isto mislimo,ne mozes samo srati po forumu svaki dan,znam i ja da nemamo kvalitet,da nemamo uslovan stadion,da nemamo nekog trenera itd,pa jel trebam svaki dan pisati o tome,samo crnjaciti?Kakva je svrha?Kad neko ponudi neko bolje rjesenje,svaka cast,takve ljude postujem,ove za tastaturom i jos koji ne idu ni na utakmice,dno....sarajevo46 je napisao/la:Misljenja su mozda razlicita ljudima ovdje, ali cilj je svim isti 100% PODRŠKA SARAJEVU.PAPE1 je napisao/la:Joj ludnice,lik pise kako smo najgori i da nam igraci pojma nemaju,ne znaju osnove fudbala,tako par stranica,sad kao protiv Sirokog je prilika da ekipa pokaze da zna i da vrijedi,to pise isti lik,je li to navijac Sarajeva?Otvori se zemljo...
Trebaš! Svaki dan koji prešutiš a znaš da nešto ne štima i sam si dio problema!PAPE1 je napisao/la:Ma znam,ne bi ni valjalo da svi isto mislimo,ne mozes samo srati po forumu svaki dan,znam i ja da nemamo kvalitet,da nemamo uslovan stadion,da nemamo nekog trenera itd,pa jel trebam svaki dan pisati o tome,samo crnjaciti?Kakva je svrha?Kad neko ponudi neko bolje rjesenje,svaka cast,takve ljude postujem,ove za tastaturom i jos koji ne idu ni na utakmice,dno....sarajevo46 je napisao/la:Misljenja su mozda razlicita ljudima ovdje, ali cilj je svim isti 100% PODRŠKA SARAJEVU.PAPE1 je napisao/la:Joj ludnice,lik pise kako smo najgori i da nam igraci pojma nemaju,ne znaju osnove fudbala,tako par stranica,sad kao protiv Sirokog je prilika da ekipa pokaze da zna i da vrijedi,to pise isti lik,je li to navijac Sarajeva?Otvori se zemljo...
Ma ya ba, ovdje je uspješan trener onaj koji najbolje fizički spremi ekipu. U našem slučaju, uspješan može bit samo onaj koji živi za klub, bivši as, legenda itd. Probavali smo s Mehom, Ješićem, Jarnijem, a vjerujem da bi isti qrac bio i da smo Ranijerija doveli. Nama su valjali Husref, Janjoš, Dženo, pa i Varešanović nije imao loše rezultate (drugo mjesto u doba viršli i sa Avdićem, Hamzićem, Hirošem itd). Jedini koji je nešta valjao a da nije "naš" je Jović, al' i njemu nikako ne mogu zaboravit onu blamažu protiv Zete tako da se svodi na isto. Suština je, trenerčina ovdje je onaj koji te nauči da trčiš i malo nafura na grb za koji igraš, a sve taktičke ideje objesi mačku o rep.Evander je napisao/la:To je istina.muhamedhulk je napisao/la:Slazem se oko igraca i taktike, ali brat bratu ni kod drugih to nije nista bolje..ko jos ganja neku ljepotu u ligi, ciji to treneri saltaju taktike kroz utakmicu i sl. To da znaju..pa ne bi ovdje igrali sigurno
Svi igraci ovdje su hendikepirani sto kao mladi ne uce kretnje, postavljanja i ostale stvari koje treba raditi na terenu. Nije taktika postaviti igrace 442. Taktika je da svaki igrac zna svoje kretnje, zadatke, ko koga mijenja pozicionoako on ode naprijed, ko zatcara prostor, ko preuzima i slicno. To u nasoj ligi ne postoji. Zato ovdje niti jedan strani trener ne moze uspjeti, ovo sto se ovdje igra razlicit je sport. Kodro je to pokusao implementirati kod nas, igraci ga blijedo gledali i kontali kakve ovaj gluposti prica.
Radi toga su nasi igraci velikom vecinom tarabe kad odu vani, cast izuzecima.
Haj bit će to dobro aBd.MortemHz je napisao/la:Ne zna jos, trebaju javiti do petka.fico je napisao/la:Zna li se hoće li Hebibović biti spreman za Olimpik?
Zamisli ti taj nivo... Joooooooooooooooooooj ženo je8at' ću ti majku.fico je napisao/la:kaže spiker: "uči će ako zatreba." Isto ko da je termin, a ne Premijer liga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.