FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 01 mar 2017, 21:39

PitarBordo je napisao/la:
fico je napisao/la:kaže spiker: "uči će ako zatreba." Isto ko da je termin, a ne Premijer liga. :damn:
Zamisli ti taj nivo... Joooooooooooooooooooj ženo je8at' ću ti majku. [emoji38]
To je samo da smire navijace da ne hebu upravi i Duljevicu sve redom. Do kad nas misle drzati za levate? :)

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 01 mar 2017, 21:43

Prvo eliminisati pljuvače sa foruma da bi Dulja produžio. :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 01 mar 2017, 21:45

pitic je napisao/la:Prvo eliminisati pljuvače sa foruma da bi Dulja produžio. :kafa:
Ako ce potpisati, ja se samobanujem!!!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 01 mar 2017, 21:46

Pošteno. Ako potpiše nedostajat ćeš nam @Evandere. Falit će nam pesimizma. :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 01 mar 2017, 21:48

i duljevic je pljuvac :kafa:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 mar 2017, 21:48

TobeYarabi je napisao/la:i duljevic je pljuvac :kafa:
Pljuje po nama, jel :lol: :lol:

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 01 mar 2017, 21:50

hilmo je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:i duljevic je pljuvac :kafa:
Pljuje po nama, jel :lol: :lol:
to si ti rekao :mrgreen:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 01 mar 2017, 21:52

Za njegovo produženje trebaju se konkretni koraci uraditi. Prvo banirati @Higha poslije toga banirati zamjenike džematskog odbora koji udaraju na drugove mu Rustemovića, Saida i Bekiće. Bez konkretnih rokada počevši od foruma neće potpisati. :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 mar 2017, 21:54

pitic je napisao/la:Za njegovo produženje trebaju se konkretni koraci uraditi. Prvo banirati @Higha poslije toga banirati zamjenike džematskog odbora koji udaraju na drugove mu Rustemovića, Saida i Bekiće. Bez konkretnih rokada počevši od foruma neće potpisati. :kafa:
Idemo li u vip lozu sad u subotu? :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 01 mar 2017, 21:55

Trebali bi barem će karta biti jeftinija za ložu nego za tribinu :rol:
SRETAN BROJ - 1725

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 mar 2017, 21:57

Ja ba :urnebes:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 01 mar 2017, 22:04

Ne isplati se davati 10 KM kriminalnoj hobotnici u Olimpicu, treba tražiti alternativna riješenja oko stadiona da bi se utakmica gledala. Hoće na pitarima da se opare barem zadnji put.
SRETAN BROJ - 1725

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 01 mar 2017, 22:06

pitic je napisao/la:Ne isplati se davati 10 KM kriminalnoj hobotnici u Olimpicu, treba tražiti alternativna riješenja da bi se utakmica gledala. Hoće na pitarima da se opare barem zadnji put.
gledanje iz dzamije for free :kafa:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 01 mar 2017, 22:23

Prije nekoliko godina (tu kartu imam još) dolazim ja na Otoku tražim gdje se prodaju karte nigdje kučice, trafike za prodaju karti :? . Počnem se osječati kao svemirac kojeg su tek bacili u ovaj grad da ne znam gdje se karte kupuju. Pitam nekog lika znaš li možda gdje se karte kupuju vjerovatno je lik kontao iz koje sredine je ovaj došao da bi gledao utakmicu Sarajeva :lol: kaže meni lik vidiš onu dvojicu starohana iza željeznih rešetaka kraj terena u florescentnim presvlakama odeš do njih oni ti kroz željeze rešetke daju kartu ti njima kroz željezne rešetke 5 KM u ruke. Tako i uradim. Dođem na ulaz vidim oni grmalji iz securitasa uzimaju raji upaljače kaže onaj jedan zaštitaru pa nisam došao da gađam svoje igrače kaže njemu zaštitar, ali pokušat ćeš gađati domaće igrače kao i ostali :urnebes: :urnebes: U onoj gužvi i hausu jedva uđem nekako na šarenu tribinu čujem neku dernjavu ispred ulaza kaže raja nestalo karti, a još bruku ljudi ispred ulaza hoće da uđu. Poče priča da bi sada oni koji su ostali vani, kupili kartu i za 15, 20 KM samo da bi ušli, a cijena karti bila 5 KM. Tako da se ne trebamo smijati ovoj cijeni od 10 KM možda opet naraste cijena za neke na 20 km ako budu kasnili :urnebes: :urnebes: Sjednem na onoj šarenoj tribini i gledam nekih 15-tak momaka na onom balkonu na bazenu. Raširili se, fino im pogled najbolji karta najeftinija, kontam, e jesam budala što neplatih kartu za bazen.
SRETAN BROJ - 1725

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 01 mar 2017, 22:38

Evander je napisao/la: To je istina.
Svi igraci ovdje su hendikepirani sto kao mladi ne uce kretnje, postavljanja i ostale stvari koje treba raditi na terenu. Nije taktika postaviti igrace 442. Taktika je da svaki igrac zna svoje kretnje, zadatke, ko koga mijenja pozicionoako on ode naprijed, ko zatcara prostor, ko preuzima i slicno. To u nasoj ligi ne postoji. Zato ovdje niti jedan strani trener ne moze uspjeti, ovo sto se ovdje igra razlicit je sport. Kodro je to pokusao implementirati kod nas, igraci ga blijedo gledali i kontali kakve ovaj gluposti prica.
Radi toga su nasi igraci velikom vecinom tarabe kad odu vani, cast izuzecima.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
:thumbup: :thumbup:
Objasnio najveci problem BH fudbala :bow:
1946~

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 mar 2017, 22:38

pitic je napisao/la:Prije nekoliko godina (tu kartu imam još) dolazim ja na Otoku tražim gdje se prodaju karte nigdje kučice, trafike za prodaju karti :? . Počnem se osječati kao svemirac kojeg su tek bacili u ovaj grad da ne znam gdje se karte kupuju. Pitam nekog lika znaš li možda gdje se karte kupuju vjerovatno je lik kontao iz koje sredine je ovaj došao da bi gledao utakmicu Sarajeva :lol: kaže meni lik vidiš onu dvojicu starohana iza željeznih rešetaka kraj terena u florescentnim presvlakama odeš do njih oni ti kroz željeze rešetke daju kartu ti njima kroz željezne rešetke 5 KM u ruke. Tako i uradim. Dođem na ulaz vidim oni grmalji iz securitasa uzimaju raji upaljače kaže onaj jedan zaštitaru pa nisam došao da gađam svoje igrače kaže njemu zaštitar, ali pokušat ćeš gađati domaće igrače kao i ostali :urnebes: :urnebes: U onoj gužvi i hausu jedva uđem nekako na šarenu tribinu čujem neku dernjavu ispred ulaza kaže raja nestalo karti, a još bruku ljudi ispred ulaza hoće da uđu. Poče priča da bi sada oni koji su ostali vani, kupili kartu i za 15, 20 KM samo da bi ušli, a cijena karti bila 5 KM. Tako da se ne trebamo smijati ovoj cijeni od 10 KM možda opet naraste cijena za neke na 20 km ako budu kasnili :urnebes: :urnebes: Sjednem na onoj šarenoj tribini i gledam nekih 15-tak momaka na onom balkonu na bazenu. Raširili se, fino im pogled najbolji karta najeftinija, kontam, e jesam budala što neplatih kartu za bazen.
Sjecam se ja toga, 100% istina :urnebes: :urnebes: :urnebes:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 01 mar 2017, 22:40

pitic je napisao/la:Za njegovo produženje trebaju se konkretni koraci uraditi. Prvo banirati @Higha poslije toga banirati zamjenike džematskog odbora koji udaraju na drugove mu Rustemovića, Saida i Bekiće. Bez konkretnih rokada počevši od foruma neće potpisati. :kafa:
Osjecam se prozvano :nene:
Viva la dzemat :kafa:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 01 mar 2017, 22:44

pitic je napisao/la:Prije nekoliko godina (tu kartu imam još) dolazim ja na Otoku tražim gdje se prodaju karte nigdje kučice, trafike za prodaju karti :? . Počnem se osječati kao svemirac kojeg su tek bacili u ovaj grad da ne znam gdje se karte kupuju. Pitam nekog lika znaš li možda gdje se karte kupuju vjerovatno je lik kontao iz koje sredine je ovaj došao da bi gledao utakmicu Sarajeva :lol: kaže meni lik vidiš onu dvojicu starohana iza željeznih rešetaka kraj terena u florescentnim presvlakama odeš do njih oni ti kroz željeze rešetke daju kartu ti njima kroz željezne rešetke 5 KM u ruke. Tako i uradim. Dođem na ulaz vidim oni grmalji iz securitasa uzimaju raji upaljače kaže onaj jedan zaštitaru pa nisam došao da gađam svoje igrače kaže njemu zaštitar, ali pokušat ćeš gađati domaće igrače kao i ostali :urnebes: :urnebes: U onoj gužvi i hausu jedva uđem nekako na šarenu tribinu čujem neku dernjavu ispred ulaza kaže raja nestalo karti, a još bruku ljudi ispred ulaza hoće da uđu. Poče priča da bi sada oni koji su ostali vani, kupili kartu i za 15, 20 KM samo da bi ušli, a cijena karti bila 5 KM. Tako da se ne trebamo smijati ovoj cijeni od 10 KM možda opet naraste cijena za neke na 20 km ako budu kasnili :urnebes: :urnebes: Sjednem na onoj šarenoj tribini i gledam nekih 15-tak momaka na onom balkonu na bazenu. Raširili se, fino im pogled najbolji karta najeftinija, kontam, e jesam budala što neplatih kartu za bazen.
SVI NA BAZEN!!! SVI SVI SVI! IGRA SARAJV'O :kralj: :kralj:
A poslije tekme u saunu malo :ljepota: :ljepota:
Definitivno si mi dao ideju hahahah
1946~

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 01 mar 2017, 22:51

@MortemHz

Ali, još čuvam kartu gdje je Sarajevo gost na Koševu u PLBiH :lol: Piše jasno na karti stadion AFH Olimpic (Sarajevo) vs Sarajevo (Sarajevo) :lol: Prava uspomena :mrgreen:

Olimpic - Sarajevo u eri kada je Olimpic zadnji put igrao svoje domaće utakmice na Koševu. dolazim pred kučicu gdje inače kupujemo karte dade mi neki lik kartu veličine računa napravljena na običnom papiru :urnebes: Odem na ulaz na koji najčešće ulazim dočekuje me 1 zaštitar i jedan čiča od nekih 70 godina koji ti cijepa kartu šta ćeš čovjek se bori za dnevnicu. Gledam onog jednog zaštitara čudno mi ja navikao da me dočekuje jedno 5 do 7 zaštitara i po koji drot. Uđem sve mi čudno drugi spiker, druge pjesme sviraju prije utakmice sve mi nekako teško pade, ali 3 bobe su opet bile tu. :cool:
SRETAN BROJ - 1725

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 01 mar 2017, 22:54

:urnebes:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mire971, Pact1921, Zeko87 i 18 gostiju.