PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evander » 01 mar 2017, 20:07

Neandertalac je napisao/la:
Evander je napisao/la: Sve u svemu, duzni ste i Bogu i narodu. A ovo je samo ono sto je javno i sto se zna :)

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Pa nije baš tako ali ako će ti biti lakše misli šta hoćeš. Mislim imaš ove informacije na netu, lako provjerljive i nikakva tajna. Kao što je kod vas tajna, znaš već šta ;)
Joj i vi tajni imate, da nas sve glava zajedno moze zaboliti :D

TobeYarabi
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la TobeYarabi » 01 mar 2017, 20:14

nije tajna da mi nemamo duga. a je li tajna koliko je meljo duzan kamatarima i zasto je o tome zabranjeno pricati? :kafa:

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 01 mar 2017, 20:22

Da li će Zrinjski ostati bez titule? Koliko je to realno? Vaše mišljenje?
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 mar 2017, 20:23

Evander je napisao/la:
Evander je napisao/la: Sve u svemu, duzni ste i Bogu i narodu. A ovo je samo ono sto je javno i sto se zna :)

Pa nije baš tako ali ako će ti biti lakše misli šta hoćeš. Mislim imaš ove informacije na netu, lako provjerljive i nikakva tajna. Kao što je kod vas tajna, znaš već šta ;)
Kakvih tajni?

Vidi, pošto si fin momak. Ja prvi, ako si bar malo pratio ne tvrdim da je kod nas sve bajno i krasno i da nije bilo grešaka. Svaku od njih sam kritikovao. Međutim, ako pogledaš procese koji se vode u našem klubu, svu pozitivnu priču, odaziv navijača na svaku akciju i pored lošijih sportskih rezultata bit če ti jasno da Željo ide naprijed. To će vam još jasnije biti u rezultatski dijelu gdje tvrdim da ćemo bitii jako bitan faktor u igri za trofej. Gledalaca će biti oko 8 milja min po utakmici što je samo po sebi rekord i stvar vrijedna poštovanja a nakon završetka istoka i malo više. A ne zaboravi da se ove sezone Željo iščupao iz jedne ogromne krize koja bi za mnoge bila pogubna.

Eh sada usporedi vašu priču sa našom. Kod vas se tek očekuju turbulencije, veće nego sa početka sezone. Budžet je strašno srezan a duhovi prošlosti ne daju mira. Ono što se nama dešavalo, vas tek čeka i vidjet ćemo kako ćete se sa tim izboriti. Svaki vaš kiks nas diže, u sportskom dijelu naravno.

Svjesni ste vi svega ovoga, snage vašeg tima i Želje koji se zahuktao. Koliko god pokušavali da verbalno promijnite stanje u vašu korist, samo zabluda i ništa više.
Pa vi ne smijete pitati šta jedna dama bez ikakvog iskustva radi ma čelu vašeg kolektiva. A nije da je niste napadali, one slike su pustili vaši ljudi pa dobili po prstima.
Elem neise, jedna atraktivna i interesantna polusezona je pred nama ;)
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 01 mar 2017, 20:31

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Da li će Zrinjski ostati bez titule? Koliko je to realno? Vaše mišljenje?
:?: :?: :?:
Šta su im to našli pa da im oduzmu titulu ?

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evander » 01 mar 2017, 20:40

Evander je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la: Pa nije baš tako ali ako će ti biti lakše misli šta hoćeš. Mislim imaš ove informacije na netu, lako provjerljive i nikakva tajna. Kao što je kod vas tajna, znaš već šta ;)
Kakvih tajni?

Vidi, pošto si fin momak. Ja prvi, ako si bar malo pratio ne tvrdim da je kod nas sve bajno i krasno i da nije bilo grešaka. Svaku od njih sam kritikovao. Međutim, ako pogledaš procese koji se vode u našem klubu, svu pozitivnu priču, odaziv navijača na svaku akciju i pored lošijih sportskih rezultata bit če ti jasno da Željo ide naprijed. To će vam još jasnije biti u rezultatski dijelu gdje tvrdim da ćemo bitii jako bitan faktor u igri za trofej. Gledalaca će biti oko 8 milja min po utakmici što je samo po sebi rekord i stvar vrijedna poštovanja a nakon završetka istoka i malo više. A ne zaboravi da se ove sezone Željo iščupao iz jedne ogromne krize koja bi za mnoge bila pogubna.

Eh sada usporedi vašu priču sa našom. Kod vas se tek očekuju turbulencije, veće nego sa početka sezone. Budžet je strašno srezan a duhovi prošlosti ne daju mira. Ono što se nama dešavalo, vas tek čeka i vidjet ćemo kako ćete se sa tim izboriti. Svaki vaš kiks nas diže, u sportskom dijelu naravno.

Svjesni ste vi svega ovoga, snage vašeg tima i Želje koji se zahuktao. Koliko god pokušavali da verbalno promijnite stanje u vašu korist, samo zabluda i ništa više.
Pa vi ne smijete pitati šta jedna dama bez ikakvog iskustva radi ma čelu vašeg kolektiva. A nije da je niste napadali, one slike su pustili vaši ljudi pa dobili po prstima.
Elem neise, jedna atraktivna i interesantna polusezona je pred nama ;)
Prvo skoci pa reci hop. Sve cemo vidjeti uskoro. Znas kako je ovdje? Momentum se mijenja jako brzo. Cudna je ovo zemlja, cudni su ljudi ovdje.
Za sad, vi ste iza nas na tabeli ;)

cackalica
Kontakt:

Post Postao/la cackalica » 01 mar 2017, 21:03

narodniheroj je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Da li će Zrinjski ostati bez titule? Koliko je to realno? Vaše mišljenje?
:?: :?: :?:
Šta su im to našli pa da im oduzmu titulu ?
:P
Amidzu punca ibraku smsove :rol:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 mar 2017, 21:47

Primijetio sam puno raje pita za tribinu i na ovoj temi pa da podijelim ovo sa vama. :mrgreen:

slika
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 01 mar 2017, 21:59

Neandertalac je napisao/la:Primijetio sam puno raje pita za tribinu i na ovoj temi pa da podijelim ovo sa vama. :mrgreen:

slika
Fino izgleda.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 01 mar 2017, 22:38

Pa nije baš tako ali ako će ti biti lakše misli šta hoćeš. Mislim imaš ove informacije na netu, lako provjerljive i nikakva tajna. Kao što je kod vas tajna, znaš već šta ;)[/quote]
Joj i vi tajni imate, da nas sve glava zajedno moze zaboliti :D[/quote]

Kakvih tajni?

Elem neise, jedna atraktivna i interesantna polusezona je pred nama ;)[/quote]
Niste ni svjesni šta vas čeka nakon izbora 2018.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 01 mar 2017, 22:47

Otisao da namjesti izbore ili da isprosi sta kod starog El Baketa

http://****/nogometna-legenda-na ... istvu-bih/
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evander » 01 mar 2017, 23:26

Neandertalac je napisao/la:Primijetio sam puno raje pita za tribinu i na ovoj temi pa da podijelim ovo sa vama. :mrgreen:

slika
Fina tribina. Slicna onoj na stadionu u Lukavici.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MortemHz » 01 mar 2017, 23:29

Evander je napisao/la:

slika
Fina tribina. Slicna onoj na stadionu u Lukavici.

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 01 mar 2017, 23:32

Ja nmg da vjerujem da maleni nekog ismijavaju kad je stadion u pitanju?
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 01 mar 2017, 23:33

prisonbreak je napisao/la:

slika
Fino izgleda.
Hvala, bice to cakum pakum.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 01 mar 2017, 23:33

slika
Pohvale za tribinu!Ne znam koga da pitam i gdje pitanje da postavim za Kostica,sta je sad konkretno s tim momkom,nije hajcanje da se razumijemo?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 01 mar 2017, 23:38

Hrasno1921 javi se odg ljudima za Kostu :kafa: nisi banovan.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 01 mar 2017, 23:43

Imam jednog druga i iz vrtića mu se svidja jedna cura, al ne moze da je osvoji 20 godina, zovemo ga SLOBODAn
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 01 mar 2017, 23:50

zlo87 je napisao/la:Imam jednog druga i iz vrtića mu se svidja jedna cura, al ne moze da je osvoji 20 godina, zovemo ga SLOBODAn
Počeli ste i mudrolije sa twitera ubacivat? Fino, fino. Amdiža is proud on you
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 01 mar 2017, 23:52

MejdanTz je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:Imam jednog druga i iz vrtića mu se svidja jedna cura, al ne moze da je osvoji 20 godina, zovemo ga SLOBODAn
Počeli ste i mudrolije sa twitera ubacivat? Fino, fino. Amdiža is proud on you
jbg mislio sam da u tz nema twiter
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, mamonelafo, PiazzaGrande, rishovski, Rule_hz, Skojevska i 49 gostiju.