Joj i vi tajni imate, da nas sve glava zajedno moze zabolitiNeandertalac je napisao/la:Pa nije baš tako ali ako će ti biti lakše misli šta hoćeš. Mislim imaš ove informacije na netu, lako provjerljive i nikakva tajna. Kao što je kod vas tajna, znaš već štaEvander je napisao/la: Sve u svemu, duzni ste i Bogu i narodu. A ovo je samo ono sto je javno i sto se zna
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
- TobeYarabi
 - Kontakt:

Re: PL prepucavanja
nije tajna da mi nemamo duga. a je li tajna koliko je meljo duzan kamatarima i zasto je o tome zabranjeno pricati?  

- KrajisnikBosnjak
 - Kontakt:

Da li će Zrinjski ostati bez titule? Koliko je to realno? Vaše mišljenje?

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
						- Neandertalac
 - Kontakt:

Kakvih tajni?Evander je napisao/la:Joj i vi tajni imate, da nas sve glava zajedno moze zabolitiNeandertalac je napisao/la:Pa nije baš tako ali ako će ti biti lakše misli šta hoćeš. Mislim imaš ove informacije na netu, lako provjerljive i nikakva tajna. Kao što je kod vas tajna, znaš već štaEvander je napisao/la: Sve u svemu, duzni ste i Bogu i narodu. A ovo je samo ono sto je javno i sto se zna
Vidi, pošto si fin momak. Ja prvi, ako si bar malo pratio ne tvrdim da je kod nas sve bajno i krasno i da nije bilo grešaka. Svaku od njih sam kritikovao. Međutim, ako pogledaš procese koji se vode u našem klubu, svu pozitivnu priču, odaziv navijača na svaku akciju i pored lošijih sportskih rezultata bit če ti jasno da Željo ide naprijed. To će vam još jasnije biti u rezultatski dijelu gdje tvrdim da ćemo bitii jako bitan faktor u igri za trofej. Gledalaca će biti oko 8 milja min po utakmici što je samo po sebi rekord i stvar vrijedna poštovanja a nakon završetka istoka i malo više. A ne zaboravi da se ove sezone Željo iščupao iz jedne ogromne krize koja bi za mnoge bila pogubna.
Eh sada usporedi vašu priču sa našom. Kod vas se tek očekuju turbulencije, veće nego sa početka sezone. Budžet je strašno srezan a duhovi prošlosti ne daju mira. Ono što se nama dešavalo, vas tek čeka i vidjet ćemo kako ćete se sa tim izboriti. Svaki vaš kiks nas diže, u sportskom dijelu naravno.
Svjesni ste vi svega ovoga, snage vašeg tima i Želje koji se zahuktao. Koliko god pokušavali da verbalno promijnite stanje u vašu korist, samo zabluda i ništa više.
Pa vi ne smijete pitati šta jedna dama bez ikakvog iskustva radi ma čelu vašeg kolektiva. A nije da je niste napadali, one slike su pustili vaši ljudi pa dobili po prstima.
Elem neise, jedna atraktivna i interesantna polusezona je pred nama
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
						UPRAVA NAPOLJE!
- 
				narodniheroj
 - Kontakt:

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Da li će Zrinjski ostati bez titule? Koliko je to realno? Vaše mišljenje?
Šta su im to našli pa da im oduzmu titulu ?
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Prvo skoci pa reci hop. Sve cemo vidjeti uskoro. Znas kako je ovdje? Momentum se mijenja jako brzo. Cudna je ovo zemlja, cudni su ljudi ovdje.Neandertalac je napisao/la:Kakvih tajni?Evander je napisao/la:Joj i vi tajni imate, da nas sve glava zajedno moze zabolitiNeandertalac je napisao/la: Pa nije baš tako ali ako će ti biti lakše misli šta hoćeš. Mislim imaš ove informacije na netu, lako provjerljive i nikakva tajna. Kao što je kod vas tajna, znaš već šta
Vidi, pošto si fin momak. Ja prvi, ako si bar malo pratio ne tvrdim da je kod nas sve bajno i krasno i da nije bilo grešaka. Svaku od njih sam kritikovao. Međutim, ako pogledaš procese koji se vode u našem klubu, svu pozitivnu priču, odaziv navijača na svaku akciju i pored lošijih sportskih rezultata bit če ti jasno da Željo ide naprijed. To će vam još jasnije biti u rezultatski dijelu gdje tvrdim da ćemo bitii jako bitan faktor u igri za trofej. Gledalaca će biti oko 8 milja min po utakmici što je samo po sebi rekord i stvar vrijedna poštovanja a nakon završetka istoka i malo više. A ne zaboravi da se ove sezone Željo iščupao iz jedne ogromne krize koja bi za mnoge bila pogubna.
Eh sada usporedi vašu priču sa našom. Kod vas se tek očekuju turbulencije, veće nego sa početka sezone. Budžet je strašno srezan a duhovi prošlosti ne daju mira. Ono što se nama dešavalo, vas tek čeka i vidjet ćemo kako ćete se sa tim izboriti. Svaki vaš kiks nas diže, u sportskom dijelu naravno.
Svjesni ste vi svega ovoga, snage vašeg tima i Želje koji se zahuktao. Koliko god pokušavali da verbalno promijnite stanje u vašu korist, samo zabluda i ništa više.
Pa vi ne smijete pitati šta jedna dama bez ikakvog iskustva radi ma čelu vašeg kolektiva. A nije da je niste napadali, one slike su pustili vaši ljudi pa dobili po prstima.
Za sad, vi ste iza nas na tabeli
narodniheroj je napisao/la:KrajisnikBosnjak je napisao/la:Da li će Zrinjski ostati bez titule? Koliko je to realno? Vaše mišljenje?![]()
![]()
![]()
Šta su im to našli pa da im oduzmu titulu ?
Amidzu punca ibraku smsove
- Neandertalac
 - Kontakt:

Primijetio sam puno raje pita za tribinu i na ovoj temi pa da podijelim ovo sa vama.  

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
						UPRAVA NAPOLJE!
- prisonbreak
 - Kontakt:

Fino izgleda.Neandertalac je napisao/la:Primijetio sam puno raje pita za tribinu i na ovoj temi pa da podijelim ovo sa vama.![]()
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
						Samo godine bola i nadanja..
- escobarpablo
 - Kontakt:

Pa nije baš tako ali ako će ti biti lakše misli šta hoćeš. Mislim imaš ove informacije na netu, lako provjerljive i nikakva tajna. Kao što je kod vas tajna, znaš već šta 
[/quote]
Joj i vi tajni imate, da nas sve glava zajedno moze zaboliti
[/quote]
Kakvih tajni?
[/quote]
Niste ni svjesni šta vas čeka nakon izbora 2018.

Joj i vi tajni imate, da nas sve glava zajedno moze zaboliti
Kakvih tajni?
Niste ni svjesni šta vas čeka nakon izbora 2018.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
						Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- 
				belosevic28
 - Kontakt:

Otisao da namjesti izbore ili da isprosi sta kod starog El Baketa
http://****/nogometna-legenda-na ... istvu-bih/

http://****/nogometna-legenda-na ... istvu-bih/
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
						Re: RE: Re: PL prepucavanja
Fina tribina. Slicna onoj na stadionu u Lukavici.Neandertalac je napisao/la:Primijetio sam puno raje pita za tribinu i na ovoj temi pa da podijelim ovo sa vama.![]()
- MortemHz
 - Interni moderator
 - Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja
Evander je napisao/la:Fina tribina. Slicna onoj na stadionu u Lukavici.Neandertalac je napisao/la:Primijetio sam puno raje pita za tribinu i na ovoj temi pa da podijelim ovo sa vama.![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
						Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja nmg da vjerujem da maleni nekog ismijavaju kad je stadion u pitanju?

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
						THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- MocMahale444

Hvala, bice to cakum pakum.prisonbreak je napisao/la:Fino izgleda.Neandertalac je napisao/la:Primijetio sam puno raje pita za tribinu i na ovoj temi pa da podijelim ovo sa vama.![]()
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
						- kupus army
 - Kontakt:

Pohvale za tribinu!Ne znam koga da pitam i gdje pitanje da postavim za Kostica,sta je sad konkretno s tim momkom,nije hajcanje da se razumijemo?Neandertalac je napisao/la:Primijetio sam puno raje pita za tribinu i na ovoj temi pa da podijelim ovo sa vama.![]()
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
						- MocMahale444

Hrasno1921 javi se odg ljudima za Kostu  
 nisi banovan.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Imam jednog druga i iz vrtića mu se svidja jedna cura, al ne moze da je osvoji 20 godina, zovemo ga SLOBODAn

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Počeli ste i mudrolije sa twitera ubacivat? Fino, fino. Amdiža is proud on youzlo87 je napisao/la:Imam jednog druga i iz vrtića mu se svidja jedna cura, al ne moze da je osvoji 20 godina, zovemo ga SLOBODAn
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
						FK Sloboda Tuzla since 1919
jbg mislio sam da u tz nema twiterMejdanTz je napisao/la:Počeli ste i mudrolije sa twitera ubacivat? Fino, fino. Amdiža is proud on youzlo87 je napisao/la:Imam jednog druga i iz vrtića mu se svidja jedna cura, al ne moze da je osvoji 20 godina, zovemo ga SLOBODAn
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.