Chicago Bulls

Where amazing happens.

Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha

Edo_Majka
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la Edo_Majka » 05 avg 2010, 13:21

Ja necu nikad razumjeti ove transfere, kad se o njima prica to onda potraje i po 2 mjeseca, a kad niko nista ne sazna prije to se sve zavrsi za par dan, sad mi krivo sto su uopste objavljivali ovu vijest da bi mogao doci T-Mac, sad svaki dan gledam po 10 puta ima li sta novo i nikad nista. :x da hoce neko bilo sta reci da znam dokle su stigli, jer pozelio sam da ga opet vidim na djelu.
Tracy McGrady!!!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 05 avg 2010, 14:23

Brate i meni to vadi zivce,trebaju ga uzet i gotovo.I ja pratim i mogao bi bit u dobroj ekipi jos ako bude zdrav da mnogi zazale sto ga nisu uzeli.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 05 avg 2010, 20:15

Carmelo nije jos potpisao produljenje ugovora! U Denveru kazu da ce ga trade da dobiju nesto zauzvrat.Ne znam do kad ce cekat ali Bullsi bi ga rado vidjeli u svom dresu. Ako ga Denver trade Bullsi bi dali denga i Gibsona za njeg.
Neki opet tvrde da je plan da on i CP3 formiraju veliku trojku u New Yorku.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 05 avg 2010, 20:57

i da ga pokusaju tradeat budi siguran da nece uzet dengov ugovor.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 06 avg 2010, 00:46

Ma kazem samo sto se prica a sad oce li ga dobit Knicksi ili Bulllsi ili neko treci to cemo vidjet.
Larry Johnson kandidat za asistenta u Bullsima, navodno je dobar s Thibsom iz vreme kad je radio u Knicksima.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 avg 2010, 04:49

Wolverine je napisao/la:i da ga pokusaju tradeat budi siguran da nece uzet dengov ugovor.

upravu si :).... tesko je Deng ai trade, jer napravili su veliku gresku ebiga...on jeste vrijediom para, ali s obzirom d aje bio povredjen vec nekoliko puta i propustio je dobar dio sezone nekoliko puta, onda moze se reci da je on super preplacen.

Volio bi ja da Anthony dodje vamo, eh tako bi dao Denga i Gibsona :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 06 avg 2010, 05:47

Posto sam trenutno u Chicago-u, mogu vam koju ja napisati... Od T-mac-a vjerovatno nema nista. Navodno je odradio trening sa Bulls-ima, i odgovorni iz Bulls-a, nisu bili imresionirani njegovom fizickom spremom. Mada mislim, da se on nebi bas nesto ni uklopio u Bulls-e. Jer trener je defanzivno orijentisan, a znamo da to nije njegova jaca strana.

Trenutno je aktuelan trade Spanskog, reprezentativca Rudy Fernandeza, u Bulls-e, iz Portlanda. Njima bi Bulls-i, navodno trebali dati James Jonsona, i Portland, trazi jos i draft pick...

uglavnom to je to trenutno sto se oko Bulls-a, dogadja.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 avg 2010, 07:53

kad_kako je napisao/la:Posto sam trenutno u Chicago-u, mogu vam koju ja napisati... Od T-mac-a vjerovatno nema nista. Navodno je odradio trening sa Bulls-ima, i odgovorni iz Bulls-a, nisu bili imresionirani njegovom fizickom spremom. Mada mislim, da se on nebi bas nesto ni uklopio u Bulls-e. Jer trener je defanzivno orijentisan, a znamo da to nije njegova jaca strana.

Trenutno je aktuelan trade Spanskog, reprezentativca Rudy Fernandeza, u Bulls-e, iz Portlanda. Njima bi Bulls-i, navodno trebali dati James Jonsona, i Portland, trazi jos i draft pick...

gdje si u Chicagu?...jeli ovdje zivis ili si u posjeti?..pa eto javi se ako gdje ovdje izlazis ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 06 avg 2010, 11:29

kad_kako je napisao/la:Posto sam trenutno u Chicago-u, mogu vam koju ja napisati... Od T-mac-a vjerovatno nema nista. Navodno je odradio trening sa Bulls-ima, i odgovorni iz Bulls-a, nisu bili imresionirani njegovom fizickom spremom. Mada mislim, da se on nebi bas nesto ni uklopio u Bulls-e. Jer trener je defanzivno orijentisan, a znamo da to nije njegova jaca strana.

E super evo vec 2 nasih iz Chicaga, jesi inece iz Zenice? Pa dobro nam dosao samo pisi a Salt je dugo ovdje ko zna mozda se i nadete tamo pa i na utakmici. Akobogda kad nekad dodem tamo obavezno cu doc u Chicago da idemo na utakmicu.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 avg 2010, 12:20

ma ja idem na utakmice i imam ujek ulaznice od ljudi koji imaju te godisnje ulanzice.Oni ne idu svaku utkamicu pa dobijem od njih.Ebiga ja ih cesto vozim sa limo i onda me tako pripaze,ali to uglavnom budu neke utkamice koji nisu bas znaimljive, jer naranvo oni idu protiv ovih velikih Bostona,Cavsa, i td :)....bez obzira na to moze se i uzeti karta niej nesto bog zna cijena , sve zavisno gdje sjedis.Pa eto prvu protiv Portlanda na otvorenju sezone, ja cu ici 100%
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 06 avg 2010, 19:11

SaltCityAttack je napisao/la:

gdje si u Chicagu?...jeli ovdje zivis ili si u posjeti?..pa eto javi se ako gdje ovdje izlazis ebiga

Sjeverni dio grada (trenutno van grada u Indiani (Michigen City (malo plaza, ovo, ono)), blizu krizanja N. Westerna i Touhy ave. U posjeti kod brata. Idem nazad za Bosnu (Zenica), u nedjelju. Slabo sam izlazio. Uglavnom ono familijarno...

Mozda iduci put (aBd) kad budem dolazio se nadjemo...

puno pozzzzz
Zadnja izmjena: kad_kako, dana/u 06 avg 2010, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 06 avg 2010, 19:20

dema je napisao/la: E super evo vec 2 nasih iz Chicaga, jesi inece iz Zenice? Pa dobro nam dosao samo pisi a Salt je dugo ovdje ko zna mozda se i nadete tamo pa i na utakmici. Akobogda kad nekad dodem tamo obavezno cu doc u Chicago da idemo na utakmicu.
Iz Zenice, iz Zenice :) Clan sam i ja foruma ima 2-3 godine, samo nisam nesto aktivan ovih dana. A nikad neznas to oko utakmice... sve je moguce ;) hehehe
SaltCityAttack je napisao/la:ma ja idem na utakmice i imam ujek ulaznice od ljudi koji imaju te godisnje ulanzice.Oni ne idu svaku utkamicu pa dobijem od njih.Ebiga ja ih cesto vozim sa limo i onda me tako pripaze,ali to uglavnom budu neke utkamice koji nisu bas znaimljive, jer naranvo oni idu protiv ovih velikih Bostona,Cavsa, i td :)....bez obzira na to moze se i uzeti karta niej nesto bog zna cijena , sve zavisno gdje sjedis.Pa eto prvu protiv Portlanda na otvorenju sezone, ja cu ici 100%
Ja bio jednom na Bulls, utakmici, i to protiv Bostona, sezonu prije nego su se pojacali (Garnet, Alen). Tu smo ih utakmicu pobjedili sa +40 poena razlike... uuuu. hehehe. Na zalost, za pocetak sezone, sigurno necu biti u gradu... Uglavnom se zadesim u Chi. Town, kad je Baseball, sezona, pa se uglavnom ide na White Sox, utakmice ($10 karta, ono Bogu, iza nogu, sto bi se reklo, ali se opet isplati hehehe). Bas neki dan bio na tekmi protiv Seattle-a. Tailgatin rules!!! hahahahaha :)

pozzzz

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 avg 2010, 20:17

hahah bizi ba ebo White Sox :)... goo Cubs :)....pa zna se ko ima vise navijaca i koji su najvjerni .....Cubsi igraju lose, ali vazda pun stadion, a to Soxi nemaju i kada pobjedjuju kao sad....kada Cubse gledas na Wrigley isto koda si na partiyu :)

Kad sam ja prvi put otisao na utakmicu bilo je fenomenalno... ja sam dosao ovdje prvi put u posjetu na 1 mjecec kod starog 12 Decembra 2003, a na utakmicu su me odveli u oci nove godine 31 decembra 2003,kada su Bullsi igrali sa Bucksima..... Bullsi su tada dobili i to je bilo cudo, s obzirom da su imali dugi niz bez pobjede :).... tada su za njih igrlai mogu se sjetiti Chandler,Curry,Antonio Davis,Marcus Fizer,Marshall,Scottie Pippen,Edie Robinson(bio mi je drag, jer je dobro zakucavao mozda jedan od najboljih u NBA tada ),Jalen Rose (ne treba ga prestavljati :) ),Jamal Crawford,Kendall Gill,Roger Mason(igrac kojeg smo draftali i eto ove smo ga sezone zeljeli i vratiti iz Spursa :) )..ovo je ono oprilike sto su igrali tada....sada gledajuci volio bi ja imati neke od ovih igraca :)

To je bila moja prva utkamica koju sam pri mom dolasku u Chicago pogledao
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 06 avg 2010, 20:28

SaltCityAttack je napisao/la:hahah bizi ba ebo White Sox :)... goo Cubs :)....pa zna se ko ima vise navijaca i koji su najvjerni .....Cubsi igraju lose, ali vazda pun stadion, a to Soxi nemaju i kada pobjedjuju kao sad....kada Cubse gledas na Wrigley isto koda si na partiyu :)

Kad sam ja prvi put otisao na utakmicu bilo je fenomenalno... ja sam dosao ovdje prvi put u posjetu na 1 mjecec kod starog 12 Decembra 2003, a na utakmicu su me odveli u oci nove godine 31 decembra 2003,kada su Bullsi igrali sa Bucksima..... Bullsi su tada dobili i to je bilo cudo, s obzirom da su imali dugi niz bez pobjede :).... tada su za njih igrlai mogu se sjetiti Chandler,Curry,Antonio Davis,Marcus Fizer,Marshall,Scottie Pippen,Edie Robinson(bio mi je drag, jer je dobro zakucavao mozda jedan od najboljih u NBA tada ),Jalen Rose (ne treba ga prestavljati :) ),Jamal Crawford,Kendall Gill,Roger Mason(igrac kojeg smo draftali i eto ove smo ga sezone zeljeli i vratiti iz Spursa :) )..ovo je ono oprilike sto su igrali tada....sada gledajuci volio bi ja imati neke od ovih igraca :)

Sto li sam ubijedjen da mislis na Pippena, i to iz onih najboljih dana :D :lol: :mrgreen: :mrgreen:

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 06 avg 2010, 20:43

SaltCityAttack je napisao/la:hahah bizi ba ebo White Sox :)... goo Cubs :)....pa zna se ko ima vise navijaca i koji su najvjerni .....Cubsi igraju lose, ali vazda pun stadion, a to Soxi nemaju i kada pobjedjuju kao sad....kada Cubse gledas na Wrigley isto koda si na partiyu :)

Evo bas gledam tvoje Cubs-e, protiv Reds-a (na CSN). Tanki ste ko lizalo. Salim se. Volim i ja Cubs-e (i sve ostale Chi. clubove: hokej, kosarka, Am. Fudbal, Socer (hahahaha socer), samo su mi ove sezone, zivci namjenjeni za Cubs-e, davno potroseni. hahhaha. Eto vec su pocele promjene. Otisao Theriot, Lilly... iduce godine cemo se kotarisat i metuzalema, a.k.a. Lou Pinella-e. :) Trebaju Cubs-i, vise koncentrisati na mlade igrace: Colvin, Castro... Nema govora Cubs-i, imaju najvjernije navijace u ligi... vjerovatno imaju i najvise navijaca u ligi, jer gdje god igraju, bude puno Cubs, navijaca.

bdw: go Blackhawks!!! sezona za pamcenje (a parada je bila off the hook) :)

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 07 avg 2010, 03:58

Stigao Keith Bogans 2.5m zagarantovana samo 1 godina,dobar odbrambeni igrac koji moze ponekad i tricu ubost.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 07 avg 2010, 04:07

Nisu jos odustali od Rudy-a do ponedjeljka bi se i to trebalo znati.Zapelo je oko prvog picka koji traze Blazersi uz Jamesa Johnsona.Bullsi nedaju taj prvi pick jer trebaju produzit Rosa i Noah-a a tad ce pocet placat porez na lukzus jer ce preci tih 58m. Tako da bi im taj prvi pick bio jedina prilika da jos unaprede ekipu. A jos se spominje da ako se Carmelo bude trade da s tim pickom i ostalim Deng,Gibson pokusaju eventualno i to,tj da bar budu spremni za to. Naravno ako bi Denver pristao na to.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 avg 2010, 05:45

kad_kako je napisao/la:

Evo bas gledam tvoje Cubs-e, protiv Reds-a (na CSN). Tanki ste ko lizalo. Salim se. Volim i ja Cubs-e (i sve ostale Chi. clubove: hokej, kosarka, Am. Fudbal, Socer (hahahaha socer), samo su mi ove sezone, zivci namjenjeni za Cubs-e, davno potroseni. hahhaha. Eto vec su pocele promjene. Otisao Theriot, Lilly... iduce godine cemo se kotarisat i metuzalema, a.k.a. Lou Pinella-e. :) Trebaju Cubs-i, vise koncentrisati na mlade igrace: Colvin, Castro... Nema govora Cubs-i, imaju najvjernije navijace u ligi... vjerovatno imaju i najvise navijaca u ligi, jer gdje god igraju, bude puno Cubs, navijaca.

bdw: go Blackhawks!!! sezona za pamcenje (a parada je bila off the hook) :)

ma Castro i Colvin su buducnost Cubsa.... nije ni onaj Baker los.Trebaju oni dovesti relivera, jer vidio si nema niko vise da je dobar izuzev Marshala i Marmola .
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 07 avg 2010, 10:26

SaltCityAttack je napisao/la:

I ja cu vam se uskoro pridruziti :mrgreen: :mrgreen: Ne u Chicagu,al nije ni puno daleko-St.louis. Posto necu imati kosarku u svom gradu mogu birati izmedju Chicaga,Memphisa i OC jer su gotovo sva tri grada isto udaljena od mene.

Mogli bi organizirati ss.ba druzenje preko oceana :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 avg 2010, 10:57

care ja sam u STL redovno u posjeti i imam tamo neke raje...to ti je neka 3,5 sata udaljeno od Chicaga....samo brate STL je zandji grad gdje bi zivio... prvo u samoj USA zivi najveci broj primitivnog naroda, sto ces se i uvjeriti, ali STL je daleko ispred drugih gradova u tome :).....ja kad ovdje vidim da se ljudi iz Kozarca i Prijedora ne vole i kada s eigrjau nogometni turniri i kada se medjusobno tuku onda sv emi bude jasno ebiga.

Nego svakako kada dodjes tu javi se i ja tamo kada budem dolazio javit cu se, a naravno mozes brate i do Chicaga bujruma ima, pa cemo te odvesti i na utakmicu Bullsa :)...s obzirom da ces biti novi ovdje i ako se ne mozes usuditi da vozis, onda uzmes voz koji te kost anekih 30 dolara do Chicaga.Ja cu te svakako pokupiti na stanici koja je u downtownu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 9 gostiju.