Chicago Bulls
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Re: Chicago Bulls
Ja necu nikad razumjeti ove transfere, kad se o njima prica to onda potraje i po 2 mjeseca, a kad niko nista ne sazna prije to se sve zavrsi za par dan, sad mi krivo sto su uopste objavljivali ovu vijest da bi mogao doci T-Mac, sad svaki dan gledam po 10 puta ima li sta novo i nikad nista.
da hoce neko bilo sta reci da znam dokle su stigli, jer pozelio sam da ga opet vidim na djelu.
Tracy McGrady!!!
Brate i meni to vadi zivce,trebaju ga uzet i gotovo.I ja pratim i mogao bi bit u dobroj ekipi jos ako bude zdrav da mnogi zazale sto ga nisu uzeli.
Carmelo nije jos potpisao produljenje ugovora! U Denveru kazu da ce ga trade da dobiju nesto zauzvrat.Ne znam do kad ce cekat ali Bullsi bi ga rado vidjeli u svom dresu. Ako ga Denver trade Bullsi bi dali denga i Gibsona za njeg.
Neki opet tvrde da je plan da on i CP3 formiraju veliku trojku u New Yorku.
Neki opet tvrde da je plan da on i CP3 formiraju veliku trojku u New Yorku.
i da ga pokusaju tradeat budi siguran da nece uzet dengov ugovor.
Ma kazem samo sto se prica a sad oce li ga dobit Knicksi ili Bulllsi ili neko treci to cemo vidjet.
Larry Johnson kandidat za asistenta u Bullsima, navodno je dobar s Thibsom iz vreme kad je radio u Knicksima.
Larry Johnson kandidat za asistenta u Bullsima, navodno je dobar s Thibsom iz vreme kad je radio u Knicksima.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:i da ga pokusaju tradeat budi siguran da nece uzet dengov ugovor.
upravu si
Volio bi ja da Anthony dodje vamo, eh tako bi dao Denga i Gibsona
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Posto sam trenutno u Chicago-u, mogu vam koju ja napisati... Od T-mac-a vjerovatno nema nista. Navodno je odradio trening sa Bulls-ima, i odgovorni iz Bulls-a, nisu bili imresionirani njegovom fizickom spremom. Mada mislim, da se on nebi bas nesto ni uklopio u Bulls-e. Jer trener je defanzivno orijentisan, a znamo da to nije njegova jaca strana.
Trenutno je aktuelan trade Spanskog, reprezentativca Rudy Fernandeza, u Bulls-e, iz Portlanda. Njima bi Bulls-i, navodno trebali dati James Jonsona, i Portland, trazi jos i draft pick...
uglavnom to je to trenutno sto se oko Bulls-a, dogadja.
Trenutno je aktuelan trade Spanskog, reprezentativca Rudy Fernandeza, u Bulls-e, iz Portlanda. Njima bi Bulls-i, navodno trebali dati James Jonsona, i Portland, trazi jos i draft pick...
Postovanje treba zaraditi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kad_kako je napisao/la:Posto sam trenutno u Chicago-u, mogu vam koju ja napisati... Od T-mac-a vjerovatno nema nista. Navodno je odradio trening sa Bulls-ima, i odgovorni iz Bulls-a, nisu bili imresionirani njegovom fizickom spremom. Mada mislim, da se on nebi bas nesto ni uklopio u Bulls-e. Jer trener je defanzivno orijentisan, a znamo da to nije njegova jaca strana.
gdje si u Chicagu?...jeli ovdje zivis ili si u posjeti?..pa eto javi se ako gdje ovdje izlazis ebiga
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
E super evo vec 2 nasih iz Chicaga, jesi inece iz Zenice? Pa dobro nam dosao samo pisi a Salt je dugo ovdje ko zna mozda se i nadete tamo pa i na utakmici. Akobogda kad nekad dodem tamo obavezno cu doc u Chicago da idemo na utakmicu.kad_kako je napisao/la:Posto sam trenutno u Chicago-u, mogu vam koju ja napisati... Od T-mac-a vjerovatno nema nista. Navodno je odradio trening sa Bulls-ima, i odgovorni iz Bulls-a, nisu bili imresionirani njegovom fizickom spremom. Mada mislim, da se on nebi bas nesto ni uklopio u Bulls-e. Jer trener je defanzivno orijentisan, a znamo da to nije njegova jaca strana.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma ja idem na utakmice i imam ujek ulaznice od ljudi koji imaju te godisnje ulanzice.Oni ne idu svaku utkamicu pa dobijem od njih.Ebiga ja ih cesto vozim sa limo i onda me tako pripaze,ali to uglavnom budu neke utkamice koji nisu bas znaimljive, jer naranvo oni idu protiv ovih velikih Bostona,Cavsa, i td
....bez obzira na to moze se i uzeti karta niej nesto bog zna cijena , sve zavisno gdje sjedis.Pa eto prvu protiv Portlanda na otvorenju sezone, ja cu ici 100%
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:kad_kako je napisao/la:Posto sam trenutno u Chicago-u, mogu vam koju ja napisati... Od T-mac-a vjerovatno nema nista. Navodno je odradio trening sa Bulls-ima, i odgovorni iz Bulls-a, nisu bili imresionirani njegovom fizickom spremom. Mada mislim, da se on nebi bas nesto ni uklopio u Bulls-e. Jer trener je defanzivno orijentisan, a znamo da to nije njegova jaca strana.
gdje si u Chicagu?...jeli ovdje zivis ili si u posjeti?..pa eto javi se ako gdje ovdje izlazis ebiga
Sjeverni dio grada (trenutno van grada u Indiani (Michigen City (malo plaza, ovo, ono)), blizu krizanja N. Westerna i Touhy ave. U posjeti kod brata. Idem nazad za Bosnu (Zenica), u nedjelju. Slabo sam izlazio. Uglavnom ono familijarno...
Mozda iduci put (aBd) kad budem dolazio se nadjemo...
puno pozzzzz
Zadnja izmjena: kad_kako, dana/u 06 avg 2010, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Iz Zenice, iz Zenicedema je napisao/la: E super evo vec 2 nasih iz Chicaga, jesi inece iz Zenice? Pa dobro nam dosao samo pisi a Salt je dugo ovdje ko zna mozda se i nadete tamo pa i na utakmici. Akobogda kad nekad dodem tamo obavezno cu doc u Chicago da idemo na utakmicu.
Ja bio jednom na Bulls, utakmici, i to protiv Bostona, sezonu prije nego su se pojacali (Garnet, Alen). Tu smo ih utakmicu pobjedili sa +40 poena razlike... uuuu. hehehe. Na zalost, za pocetak sezone, sigurno necu biti u gradu... Uglavnom se zadesim u Chi. Town, kad je Baseball, sezona, pa se uglavnom ide na White Sox, utakmice ($10 karta, ono Bogu, iza nogu, sto bi se reklo, ali se opet isplati hehehe). Bas neki dan bio na tekmi protiv Seattle-a. Tailgatin rules!!! hahahahahaSaltCityAttack je napisao/la:ma ja idem na utakmice i imam ujek ulaznice od ljudi koji imaju te godisnje ulanzice.Oni ne idu svaku utkamicu pa dobijem od njih.Ebiga ja ih cesto vozim sa limo i onda me tako pripaze,ali to uglavnom budu neke utkamice koji nisu bas znaimljive, jer naranvo oni idu protiv ovih velikih Bostona,Cavsa, i td....bez obzira na to moze se i uzeti karta niej nesto bog zna cijena , sve zavisno gdje sjedis.Pa eto prvu protiv Portlanda na otvorenju sezone, ja cu ici 100%
pozzzz
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hahah bizi ba ebo White Sox
... goo Cubs
....pa zna se ko ima vise navijaca i koji su najvjerni .....Cubsi igraju lose, ali vazda pun stadion, a to Soxi nemaju i kada pobjedjuju kao sad....kada Cubse gledas na Wrigley isto koda si na partiyu 
Kad sam ja prvi put otisao na utakmicu bilo je fenomenalno... ja sam dosao ovdje prvi put u posjetu na 1 mjecec kod starog 12 Decembra 2003, a na utakmicu su me odveli u oci nove godine 31 decembra 2003,kada su Bullsi igrali sa Bucksima..... Bullsi su tada dobili i to je bilo cudo, s obzirom da su imali dugi niz bez pobjede
.... tada su za njih igrlai mogu se sjetiti Chandler,Curry,Antonio Davis,Marcus Fizer,Marshall,Scottie Pippen,Edie Robinson(bio mi je drag, jer je dobro zakucavao mozda jedan od najboljih u NBA tada ),Jalen Rose (ne treba ga prestavljati
),Jamal Crawford,Kendall Gill,Roger Mason(igrac kojeg smo draftali i eto ove smo ga sezone zeljeli i vratiti iz Spursa
)..ovo je ono oprilike sto su igrali tada....sada gledajuci volio bi ja imati neke od ovih igraca 
To je bila moja prva utkamica koju sam pri mom dolasku u Chicago pogledao
Kad sam ja prvi put otisao na utakmicu bilo je fenomenalno... ja sam dosao ovdje prvi put u posjetu na 1 mjecec kod starog 12 Decembra 2003, a na utakmicu su me odveli u oci nove godine 31 decembra 2003,kada su Bullsi igrali sa Bucksima..... Bullsi su tada dobili i to je bilo cudo, s obzirom da su imali dugi niz bez pobjede
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sto li sam ubijedjen da mislis na Pippena, i to iz onih najboljih danaSaltCityAttack je napisao/la:hahah bizi ba ebo White Sox... goo Cubs
....pa zna se ko ima vise navijaca i koji su najvjerni .....Cubsi igraju lose, ali vazda pun stadion, a to Soxi nemaju i kada pobjedjuju kao sad....kada Cubse gledas na Wrigley isto koda si na partiyu
Kad sam ja prvi put otisao na utakmicu bilo je fenomenalno... ja sam dosao ovdje prvi put u posjetu na 1 mjecec kod starog 12 Decembra 2003, a na utakmicu su me odveli u oci nove godine 31 decembra 2003,kada su Bullsi igrali sa Bucksima..... Bullsi su tada dobili i to je bilo cudo, s obzirom da su imali dugi niz bez pobjede.... tada su za njih igrlai mogu se sjetiti Chandler,Curry,Antonio Davis,Marcus Fizer,Marshall,Scottie Pippen,Edie Robinson(bio mi je drag, jer je dobro zakucavao mozda jedan od najboljih u NBA tada ),Jalen Rose (ne treba ga prestavljati
),Jamal Crawford,Kendall Gill,Roger Mason(igrac kojeg smo draftali i eto ove smo ga sezone zeljeli i vratiti iz Spursa
)..ovo je ono oprilike sto su igrali tada....sada gledajuci volio bi ja imati neke od ovih igraca
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Evo bas gledam tvoje Cubs-e, protiv Reds-a (na CSN). Tanki ste ko lizalo. Salim se. Volim i ja Cubs-e (i sve ostale Chi. clubove: hokej, kosarka, Am. Fudbal, Socer (hahahaha socer), samo su mi ove sezone, zivci namjenjeni za Cubs-e, davno potroseni. hahhaha. Eto vec su pocele promjene. Otisao Theriot, Lilly... iduce godine cemo se kotarisat i metuzalema, a.k.a. Lou Pinella-e.SaltCityAttack je napisao/la:hahah bizi ba ebo White Sox... goo Cubs
Kad sam ja prvi put otisao na utakmicu bilo je fenomenalno... ja sam dosao ovdje prvi put u posjetu na 1 mjecec kod starog 12 Decembra 2003, a na utakmicu su me odveli u oci nove godine 31 decembra 2003,kada su Bullsi igrali sa Bucksima..... Bullsi su tada dobili i to je bilo cudo, s obzirom da su imali dugi niz bez pobjede.... tada su za njih igrlai mogu se sjetiti Chandler,Curry,Antonio Davis,Marcus Fizer,Marshall,Scottie Pippen,Edie Robinson(bio mi je drag, jer je dobro zakucavao mozda jedan od najboljih u NBA tada ),Jalen Rose (ne treba ga prestavljati
bdw: go Blackhawks!!! sezona za pamcenje (a parada je bila off the hook)
Stigao Keith Bogans 2.5m zagarantovana samo 1 godina,dobar odbrambeni igrac koji moze ponekad i tricu ubost.
Nisu jos odustali od Rudy-a do ponedjeljka bi se i to trebalo znati.Zapelo je oko prvog picka koji traze Blazersi uz Jamesa Johnsona.Bullsi nedaju taj prvi pick jer trebaju produzit Rosa i Noah-a a tad ce pocet placat porez na lukzus jer ce preci tih 58m. Tako da bi im taj prvi pick bio jedina prilika da jos unaprede ekipu. A jos se spominje da ako se Carmelo bude trade da s tim pickom i ostalim Deng,Gibson pokusaju eventualno i to,tj da bar budu spremni za to. Naravno ako bi Denver pristao na to.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kad_kako je napisao/la:Evo bas gledam tvoje Cubs-e, protiv Reds-a (na CSN). Tanki ste ko lizalo. Salim se. Volim i ja Cubs-e (i sve ostale Chi. clubove: hokej, kosarka, Am. Fudbal, Socer (hahahaha socer), samo su mi ove sezone, zivci namjenjeni za Cubs-e, davno potroseni. hahhaha. Eto vec su pocele promjene. Otisao Theriot, Lilly... iduce godine cemo se kotarisat i metuzalema, a.k.a. Lou Pinella-e.SaltCityAttack je napisao/la:hahah bizi ba ebo White Sox... goo Cubs
To je bila moja prva utkamica koju sam pri mom dolasku u Chicago pogledaoTrebaju Cubs-i, vise koncentrisati na mlade igrace: Colvin, Castro... Nema govora Cubs-i, imaju najvjernije navijace u ligi... vjerovatno imaju i najvise navijaca u ligi, jer gdje god igraju, bude puno Cubs, navijaca.
bdw: go Blackhawks!!! sezona za pamcenje (a parada je bila off the hook)
ma Castro i Colvin su buducnost Cubsa.... nije ni onaj Baker los.Trebaju oni dovesti relivera, jer vidio si nema niko vise da je dobar izuzev Marshala i Marmola .
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- majestic24
- Kontakt:
I ja cu vam se uskoro pridruzitiSaltCityAttack je napisao/la:kad_kako je napisao/la:Posto sam trenutno u Chicago-u, mogu vam koju ja napisati... Od T-mac-a vjerovatno nema nista. Navodno je odradio trening sa Bulls-ima, i odgovorni iz Bulls-a, nisu bili imresionirani njegovom fizickom spremom. Mada mislim, da se on nebi bas nesto ni uklopio u Bulls-e. Jer trener je defanzivno orijentisan, a znamo da to nije njegova jaca strana.
Mogli bi organizirati ss.ba druzenje preko oceana
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
care ja sam u STL redovno u posjeti i imam tamo neke raje...to ti je neka 3,5 sata udaljeno od Chicaga....samo brate STL je zandji grad gdje bi zivio... prvo u samoj USA zivi najveci broj primitivnog naroda, sto ces se i uvjeriti, ali STL je daleko ispred drugih gradova u tome
.....ja kad ovdje vidim da se ljudi iz Kozarca i Prijedora ne vole i kada s eigrjau nogometni turniri i kada se medjusobno tuku onda sv emi bude jasno ebiga.
Nego svakako kada dodjes tu javi se i ja tamo kada budem dolazio javit cu se, a naravno mozes brate i do Chicaga bujruma ima, pa cemo te odvesti i na utakmicu Bullsa
...s obzirom da ces biti novi ovdje i ako se ne mozes usuditi da vozis, onda uzmes voz koji te kost anekih 30 dolara do Chicaga.Ja cu te svakako pokupiti na stanici koja je u downtownu
Nego svakako kada dodjes tu javi se i ja tamo kada budem dolazio javit cu se, a naravno mozes brate i do Chicaga bujruma ima, pa cemo te odvesti i na utakmicu Bullsa
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.