Evo i Shaq ga pohvali na poluvremenu
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Jusuf Nurkić
Sjajna partija Juke
18 pts, 12 reb, 6 ast, 2 stl i 5 blk
Protiv Netsasoccerfan je napisao/la:Kad opet igraju ?COYS je napisao/la:ZNACI KANTERA I ADAMSA STAVIO U PADZE!![]()
![]()
![]()
![]()
prekucao!![]()
![]()
Vjerojatno najbolja utakmica sezone, bravo Juka..
18 poena 12 skokova 6 asista 5 blokada

18 poena 12 skokova 6 asista 5 blokada
- firefirefirely
- Kontakt:
Jusuf Nurkic is the first Trail Blazer with 15+ points, 10+ rebounds, 5+ assists and 5+ blocks since Cliff Robinson (12/8/92 vs. MIL).
Jusuf Nurkic is the 3rd NBA player with 15+ points, 10+ rebounds, 5+ assists and 5+ blocks in a game this year (Antetokounmpo, Durant-2).

Jusuf Nurkic is the 3rd NBA player with 15+ points, 10+ rebounds, 5+ assists and 5+ blocks in a game this year (Antetokounmpo, Durant-2).
Nurkic>Hakeem
Pocelo je

Ala je napravio djecu Kanteru i Aadamsu !

Pocelo je
Ala je napravio djecu Kanteru i Aadamsu !
Ne mogu sad bas da se sjetim ranijih partija, ali je ova po meni mozda i njegova najbolja otkako je u nba uopste. Bio je raznovrsniji nego ikad i haman pa savrsen na obje strane parketa. Pun je samopouzdanja, trener i saigraci mu maksimalno vjeruju, hemija u ekipi je na visokom nivou i nema razloga da ne nastavi u ovom ritmu.mirzatele je napisao/la:Vjerojatno najbolja utakmica sezone, bravo Juka..
18 poena 12 skokova 6 asista 5 blokada![]()
Koji li je ono kralj sto je pozirao i plesao u njegovom dresu na tribinama. Bosnjo neki sto posto.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Koga bol kura,,,za statistikom!
braćala je oplodio Adamsa i Kantera samo tako!

braćala je oplodio Adamsa i Kantera samo tako!
Zadnja izmjena: COYS, dana/u 03 mar 2017, 07:47, ukupno mijenjano 1 put.
DAME I NURK

kobe24 je napisao/la:Ne mogu sad bas da se sjetim ranijih partija, ali je ova po meni mozda i njegova najbolja otkako je u nba uopste. Bio je raznovrsniji nego ikad i haman pa savrsen na obje strane parketa. Pun je samopouzdanja, trener i saigraci mu maksimalno vjeruju, hemija u ekipi je na visokom nivou i nema razloga da ne nastavi u ovom ritmu.mirzatele je napisao/la:Vjerojatno najbolja utakmica sezone, bravo Juka..
Koji li je ono kralj sto je pozirao i plesao u njegovom dresu na tribinama. Bosnjo neki sto posto.
samo neka se cuva povreda..Minutaza u zadnjih 5 tekmi 30 min,14 ppg,8,6 reb,3,8ass,1,8 blk
- firefirefirely
- Kontakt:
Jusuf Nurkić (@bosnianbeast27) is the only Trail Blazers player since 1983 with 18 pts, 12 rbs, 6 ast, 5 blk, and 2 stl,
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
"(Nurkic) gives us something we haven't had the past 2 years... Hitting guys on the cut...1-on-1, he's scoring." -Lillard from locker room

#Ynwa
LOCKDOWN DEFENSE
KAKAV OTAC!
KAKAV OTAC!
Samo da poselamim denver i njihovog stručnjaka na.klupi.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Samo da ne krenu puštat Baju u Portlandu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa brat bratu, tu je i poceo pad Nurka u Denveru. Slusanje Baje = propast kariere.rio_Ferdy88 je napisao/la:Samo da ne krenu puštat Baju u Portlandu![]()
dobre guzove ima Belma
Koji je ono suigrac sto na svaki Nurkov horuk ili blokadu isto radi na klupi...kobe24 je napisao/la:Ne mogu sad bas da se sjetim ranijih partija, ali je ova po meni mozda i njegova najbolja otkako je u nba uopste. Bio je raznovrsniji nego ikad i haman pa savrsen na obje strane parketa. Pun je samopouzdanja, trener i saigraci mu maksimalno vjeruju, hemija u ekipi je na visokom nivou i nema razloga da ne nastavi u ovom ritmu.mirzatele je napisao/la:Vjerojatno najbolja utakmica sezone, bravo Juka..
dobre guzove ima Belma
- Goalgetter
- Kontakt:
Baja je pokidao protiv Oklahome. Aferim 
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.