Evo i Shaq ga pohvali na poluvremenu
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Protiv Netsasoccerfan je napisao/la:Kad opet igraju ?COYS je napisao/la:ZNACI KANTERA I ADAMSA STAVIO U PADZE!![]()
![]()
![]()
![]()
prekucao!![]()
![]()
Ne mogu sad bas da se sjetim ranijih partija, ali je ova po meni mozda i njegova najbolja otkako je u nba uopste. Bio je raznovrsniji nego ikad i haman pa savrsen na obje strane parketa. Pun je samopouzdanja, trener i saigraci mu maksimalno vjeruju, hemija u ekipi je na visokom nivou i nema razloga da ne nastavi u ovom ritmu.mirzatele je napisao/la:Vjerojatno najbolja utakmica sezone, bravo Juka..
18 poena 12 skokova 6 asista 5 blokada![]()
kobe24 je napisao/la:Ne mogu sad bas da se sjetim ranijih partija, ali je ova po meni mozda i njegova najbolja otkako je u nba uopste. Bio je raznovrsniji nego ikad i haman pa savrsen na obje strane parketa. Pun je samopouzdanja, trener i saigraci mu maksimalno vjeruju, hemija u ekipi je na visokom nivou i nema razloga da ne nastavi u ovom ritmu.mirzatele je napisao/la:Vjerojatno najbolja utakmica sezone, bravo Juka..
Koji li je ono kralj sto je pozirao i plesao u njegovom dresu na tribinama. Bosnjo neki sto posto.
Pa brat bratu, tu je i poceo pad Nurka u Denveru. Slusanje Baje = propast kariere.rio_Ferdy88 je napisao/la:Samo da ne krenu puštat Baju u Portlandu![]()
Koji je ono suigrac sto na svaki Nurkov horuk ili blokadu isto radi na klupi...kobe24 je napisao/la:Ne mogu sad bas da se sjetim ranijih partija, ali je ova po meni mozda i njegova najbolja otkako je u nba uopste. Bio je raznovrsniji nego ikad i haman pa savrsen na obje strane parketa. Pun je samopouzdanja, trener i saigraci mu maksimalno vjeruju, hemija u ekipi je na visokom nivou i nema razloga da ne nastavi u ovom ritmu.mirzatele je napisao/la:Vjerojatno najbolja utakmica sezone, bravo Juka..
Koji li je ono kralj sto je pozirao i plesao u njegovom dresu na tribinama. Bosnjo neki sto posto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.