Ona "Hz p icke" antena je vec rezervisana. Bice 1/1 u vlasnistvu FK Sarajevo a bice upriliceno i svecano poklanjanje antene odnosno prve stvari koje FK Sarajevo ima u svom vlasnistvu.Neandertalac je napisao/la:Zašto te antene interesuju? Hoćeš da ti ih pošaljemo pa glođi do besvjestiSariel je napisao/la:a dje su antene???
jesul ostale u ovom procjepu skroz lijevo il su posjecene?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Životni saputnik! 1921
HRASNOOOOOOO
POSELAMIO TE KOSTIĆ OD NIŠŠŠŠŠ AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
DRŽAVA TUZLA!!
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Skupio raju i hajte kolektivno na temu da se selamimo sa vama... U neku ruku ce nam ta vasa stoljetna nevinost i postojanje 'nako i nedostajati.NjonjoVam je napisao/la:HRASNOOOOOOO
SIMBOL OTPORA TROFEJU !
Životni saputnik! 1921
Eisenbahner1921 je napisao/la:Skupio raju i hajte kolektivno na temu da se selamimo sa vama... U neku ruku ce nam ta vasa stoljetna nevinost i postojanje 'nako i nedostajati.NjonjoVam je napisao/la:HRASNOOOOOOO
SIMBOL OTPORA TROFEJU !
DRŽAVA TUZLA!!
- Neandertalac
- Kontakt:
Ko kakav igrač taj Kostić. Navalili na njega kao da ste ga vi nama oteli a ne mi vama shebali bitnog igrača.
Kakvi tupani
Izađeš sa "svojom" djevojkom i ja ti je otmem pred očima javnosti. Ubijem je od qurca i na kraju se raziđemo i ti mene zahebaješ jer se ne zabavljam sa njom.
Tuzlaci i pamet
Kakvi tupani
Izađeš sa "svojom" djevojkom i ja ti je otmem pred očima javnosti. Ubijem je od qurca i na kraju se raziđemo i ti mene zahebaješ jer se ne zabavljam sa njom.
Tuzlaci i pamet
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 03 mar 2017, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Izuzetno bitan igrac nam je bio.
A nacin na koji ste sjebali igraca koji je trenirao s juniorima je ciganski, i volio bi da to moj klub nikada ne uradi bilo kome, ukljucujuci rivale
A nacin na koji ste sjebali igraca koji je trenirao s juniorima je ciganski, i volio bi da to moj klub nikada ne uradi bilo kome, ukljucujuci rivale
Nad tobom sunce najljepše sja
jes se pohasio neandertalko,a na prvom kiksu puca ko kokica..
- Neandertalac
- Kontakt:
"Đe" vam je Kostić levatiSariel je napisao/la:jes se pohasio neandertalko,a na prvom kiksu puca ko kokica..
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
eno ga bjezi za hervasom glavom bez obzira kaje kucanija grize ne pusca...Neandertalac je napisao/la:"Đe" vam je Kostić levatiSariel je napisao/la:jes se pohasio neandertalko,a na prvom kiksu puca ko kokica..
al dobro je proso platio zelji samo 15 miljki...za pirpreme...
poselamijo vas amar kaje ne kupuju se streberi jedni tako titule..
Neandertalac je napisao/la:Ko kakav igrač taj Kostić. Navalili na njega kao da ste ga vi nama oteli a ne mi vama shebali bitnog igrača.
Kakvi tupani
Tuzlaci i pamet
Pa kao ćes ti izaći sa mojom djevojkom kad si gay??
DRŽAVA TUZLA!!
NjonjoVam je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Ko kakav igrač taj Kostić. Navalili na njega kao da ste ga vi nama oteli a ne mi vama shebali bitnog igrača.
Kakvi tupani
Tuzlaci i pamet
Pa kao ćes ti izaći sa mojom djevojkom kad si gay??![]()
![]()
![]()
- Neandertalac
- Kontakt:
Iskreno, odlaskom Krpića i povredom Subića vama predstoje crni dani na koje ste svakako navikli ali u odnosu na zadnje dvije sezone to je bolna činjenica. Dodajmo tome kako trenutno ne znate ko u klubu pije a ko plaća i sreća vaša pa imate bodova da ne možete ispast. Ali svakako idete na mjesto koje čvrsto držite već 100 godina. Prosječan klub.
Bravo za šalu

Bravo za šalu
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Nastavljamo sa hitovima sa bordo radija. Nakon mega hita "Sve je na prodaju" slijedi skladba Miljane Ralević "Prodao si me".
"Obriši suze i molim te idi što pre, jasno je da se kaješ, prodao si me."
"Obriši suze i molim te idi što pre, jasno je da se kaješ, prodao si me."
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
istini za volju imo si i ti provala i izvala...Neandertalac je napisao/la:Iskreno, odlaskom Krpića i povredom Subića vama predstoje crni dani na koje ste svakako navikli ali u odnosu na zadnje dvije sezone to je bolna činjenica. Dodajmo tome kako trenutno ne znate ko u klubu pije a ko plaća i sreća vaša pa imate bodova da ne možete ispast. Ali svakako idete na mjesto koje čvrsto držite već 100 godina. Prosječan klub.
Bravo za šalu![]()
kad bi se krenulo od dovodjenja igraca,preko nikad nesposobnije uprave misketovaca,do iha haaa sreca pa papir oliti ga drustvene mreze sve trpe...
Kad se samo sjetim Tuzlaka prije godinu dana, Sloboda je sada IN, mogli bi proći drugo pretkolo Lige prvaka samo da se pojačaju na ljeto malo... 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Takvi su sad najgori i jos nisu izasli iz depresije od odlaska AzmiraRaonffa je napisao/la:Kad se samo sjetim Tuzlaka prije godinu dana, Sloboda je sada IN, mogli bi proći drugo pretkolo Lige prvaka samo da se pojačaju na ljeto malo...
kad se sjetim neandertalka pred kraj godine, nista ne valja goli lopov,placenik i misketovac...
kako ono neandertalko goni sve u .... ...... pa na kraju boga
kako ono neandertalko goni sve u .... ...... pa na kraju boga
Džaba sve to, kad će jedan igrač poništiti sve loše transfere u cijeloj ligi. Došao je u junu prošle godine, daleko je najplaćeniji igrač lige, a odigrao je 115 minuta i pogodio prečku na pripremama. Pomnoži devet mjeseci sa platom koja ti padne na pamet i na to dodaj lovu koju je dobio na ruke i tu lupi cifru pa ćeš vidjeti šta je promašaj u pravom smislu te riječi.Sariel je napisao/la:kad bi se krenulo od dovodjenja igraca,preko nikad nesposobnije uprave misketovaca,do iha haaa sreca pa papir oliti ga drustvene mreze sve trpe...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Al' realno sa odlaskom Husića ste se vratili u našu domaću realnost, ne znam na čemu ti konkretno temeljiš optimizam u budućnosti?pinoglavi je napisao/la:Takvi su sad najgori i jos nisu izasli iz depresije od odlaska AzmiraRaonffa je napisao/la:Kad se samo sjetim Tuzlaka prije godinu dana, Sloboda je sada IN, mogli bi proći drugo pretkolo Lige prvaka samo da se pojačaju na ljeto malo...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
stoji i to,al oni ne zajebaju nego sute i cekaju...Virtu4l je napisao/la:Džaba sve to, kad će jedan igrač poništiti sve loše transfere u cijeloj ligi. Došao je u junu prošle godine, daleko je najplaćeniji igrač lige, a odigrao je 115 minuta i pogodio prečku na pripremama. Pomnoži devet mjeseci sa platom koja ti padne na pamet i na to dodaj lovu koju je dobio na ruke i tu lupi cifru pa ćeš vidjeti šta je promašaj u pravom smislu te riječi.Sariel je napisao/la:kad bi se krenulo od dovodjenja igraca,preko nikad nesposobnije uprave misketovaca,do iha haaa sreca pa papir oliti ga drustvene mreze sve trpe...
a neandertalko, ko da ste vec oba pehar u vitrinu pospremili...a sta je sve prico i koliko puta promijenio pricu...hehehe
znaci plodno tlo za trenutnu i buducu zajebanciju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.