PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Eisenbahner1921
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 03 mar 2017, 10:28

Neandertalac je napisao/la:
Sariel je napisao/la:a dje su antene???
jesul ostale u ovom procjepu skroz lijevo il su posjecene?
Zašto te antene interesuju? Hoćeš da ti ih pošaljemo pa glođi do besvjesti :lol:
Ona "Hz p icke" antena je vec rezervisana. Bice 1/1 u vlasnistvu FK Sarajevo a bice upriliceno i svecano poklanjanje antene odnosno prve stvari koje FK Sarajevo ima u svom vlasnistvu.
Životni saputnik! 1921

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 03 mar 2017, 10:36

HRASNOOOOOOO

POSELAMIO TE KOSTIĆ OD NIŠŠŠŠŠ AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
DRŽAVA TUZLA!!

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 03 mar 2017, 10:38

NjonjoVam je napisao/la:HRASNOOOOOOO

Skupio raju i hajte kolektivno na temu da se selamimo sa vama... U neku ruku ce nam ta vasa stoljetna nevinost i postojanje 'nako i nedostajati.

SIMBOL OTPORA TROFEJU !
Životni saputnik! 1921

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 03 mar 2017, 10:41

Eisenbahner1921 je napisao/la:
NjonjoVam je napisao/la:HRASNOOOOOOO

Skupio raju i hajte kolektivno na temu da se selamimo sa vama... U neku ruku ce nam ta vasa stoljetna nevinost i postojanje 'nako i nedostajati.

SIMBOL OTPORA TROFEJU !
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala:
DRŽAVA TUZLA!!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 mar 2017, 11:07

Ko kakav igrač taj Kostić. Navalili na njega kao da ste ga vi nama oteli a ne mi vama shebali bitnog igrača.

Kakvi tupani :lol:

Izađeš sa "svojom" djevojkom i ja ti je otmem pred očima javnosti. Ubijem je od qurca i na kraju se raziđemo i ti mene zahebaješ jer se ne zabavljam sa njom.

Tuzlaci i pamet :lol:
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 03 mar 2017, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 mar 2017, 11:09

Izuzetno bitan igrac nam je bio. :urnebes:
A nacin na koji ste sjebali igraca koji je trenirao s juniorima je ciganski, i volio bi da to moj klub nikada ne uradi bilo kome, ukljucujuci rivale :salut:
Nad tobom sunce najljepše sja

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 03 mar 2017, 11:12

jes se pohasio neandertalko,a na prvom kiksu puca ko kokica..

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 mar 2017, 11:29

Sariel je napisao/la:jes se pohasio neandertalko,a na prvom kiksu puca ko kokica..
"Đe" vam je Kostić levati :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 03 mar 2017, 11:31

Neandertalac je napisao/la:
Sariel je napisao/la:jes se pohasio neandertalko,a na prvom kiksu puca ko kokica..
"Đe" vam je Kostić levati :lol:
eno ga bjezi za hervasom glavom bez obzira kaje kucanija grize ne pusca...
al dobro je proso platio zelji samo 15 miljki...za pirpreme... :oops:
poselamijo vas amar kaje ne kupuju se streberi jedni tako titule..

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 03 mar 2017, 11:38

Neandertalac je napisao/la:Ko kakav igrač taj Kostić. Navalili na njega kao da ste ga vi nama oteli a ne mi vama shebali bitnog igrača.

Izađeš sa "svojom" djevojkom i ja ti je otmem pred očima javnosti. Ubijem je od qurca i na kraju se raziđemo i ti mene zahebaješ jer se ne zabavljam sa njom.

Pa kao ćes ti izaći sa mojom djevojkom kad si gay?? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 mar 2017, 11:41

NjonjoVam je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Ko kakav igrač taj Kostić. Navalili na njega kao da ste ga vi nama oteli a ne mi vama shebali bitnog igrača.

Pa kao ćes ti izaći sa mojom djevojkom kad si gay?? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:lol: :lol:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 mar 2017, 11:43

Iskreno, odlaskom Krpića i povredom Subića vama predstoje crni dani na koje ste svakako navikli ali u odnosu na zadnje dvije sezone to je bolna činjenica. Dodajmo tome kako trenutno ne znate ko u klubu pije a ko plaća i sreća vaša pa imate bodova da ne možete ispast. Ali svakako idete na mjesto koje čvrsto držite već 100 godina. Prosječan klub.

Bravo za šalu :clap: :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 mar 2017, 12:11

Nastavljamo sa hitovima sa bordo radija. Nakon mega hita "Sve je na prodaju" slijedi skladba Miljane Ralević "Prodao si me".

"Obriši suze i molim te idi što pre, jasno je da se kaješ, prodao si me." :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 03 mar 2017, 12:25

Neandertalac je napisao/la:Iskreno, odlaskom Krpića i povredom Subića vama predstoje crni dani na koje ste svakako navikli ali u odnosu na zadnje dvije sezone to je bolna činjenica. Dodajmo tome kako trenutno ne znate ko u klubu pije a ko plaća i sreća vaša pa imate bodova da ne možete ispast. Ali svakako idete na mjesto koje čvrsto držite već 100 godina. Prosječan klub.

Bravo za šalu :clap: :lol:
istini za volju imo si i ti provala i izvala...
kad bi se krenulo od dovodjenja igraca,preko nikad nesposobnije uprave misketovaca,do iha haaa sreca pa papir oliti ga drustvene mreze sve trpe... :mrgreen:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 mar 2017, 12:31

Kad se samo sjetim Tuzlaka prije godinu dana, Sloboda je sada IN, mogli bi proći drugo pretkolo Lige prvaka samo da se pojačaju na ljeto malo... :lol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 mar 2017, 12:32

Raonffa je napisao/la:Kad se samo sjetim Tuzlaka prije godinu dana, Sloboda je sada IN, mogli bi proći drugo pretkolo Lige prvaka samo da se pojačaju na ljeto malo... :lol:
Takvi su sad najgori i jos nisu izasli iz depresije od odlaska Azmira

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 03 mar 2017, 12:33

kad se sjetim neandertalka pred kraj godine, nista ne valja goli lopov,placenik i misketovac...
kako ono neandertalko goni sve u .... ...... pa na kraju boga :urnebes:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 mar 2017, 12:33

Sariel je napisao/la:kad bi se krenulo od dovodjenja igraca,preko nikad nesposobnije uprave misketovaca,do iha haaa sreca pa papir oliti ga drustvene mreze sve trpe... :mrgreen:
Džaba sve to, kad će jedan igrač poništiti sve loše transfere u cijeloj ligi. Došao je u junu prošle godine, daleko je najplaćeniji igrač lige, a odigrao je 115 minuta i pogodio prečku na pripremama. Pomnoži devet mjeseci sa platom koja ti padne na pamet i na to dodaj lovu koju je dobio na ruke i tu lupi cifru pa ćeš vidjeti šta je promašaj u pravom smislu te riječi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 mar 2017, 12:35

pinoglavi je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Kad se samo sjetim Tuzlaka prije godinu dana, Sloboda je sada IN, mogli bi proći drugo pretkolo Lige prvaka samo da se pojačaju na ljeto malo... :lol:
Takvi su sad najgori i jos nisu izasli iz depresije od odlaska Azmira
Al' realno sa odlaskom Husića ste se vratili u našu domaću realnost, ne znam na čemu ti konkretno temeljiš optimizam u budućnosti?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 03 mar 2017, 12:36

Virtu4l je napisao/la:
Sariel je napisao/la:kad bi se krenulo od dovodjenja igraca,preko nikad nesposobnije uprave misketovaca,do iha haaa sreca pa papir oliti ga drustvene mreze sve trpe... :mrgreen:
Džaba sve to, kad će jedan igrač poništiti sve loše transfere u cijeloj ligi. Došao je u junu prošle godine, daleko je najplaćeniji igrač lige, a odigrao je 115 minuta i pogodio prečku na pripremama. Pomnoži devet mjeseci sa platom koja ti padne na pamet i na to dodaj lovu koju je dobio na ruke i tu lupi cifru pa ćeš vidjeti šta je promašaj u pravom smislu te riječi.
stoji i to,al oni ne zajebaju nego sute i cekaju...
a neandertalko, ko da ste vec oba pehar u vitrinu pospremili...a sta je sve prico i koliko puta promijenio pricu...hehehe
znaci plodno tlo za trenutnu i buducu zajebanciju... :oops: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []