FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Idemoplavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Idemoplavi » 03 mar 2017, 10:06

Ko radi sve ovo da nas je dovelo da ličimo na klub orgaziciono, prezetancijski, da smo konačno klub a ne udruzenje građna na principu Bosne, tabla i dvije plastične stolice i namastavanje odlaska na Mars. Zar ovo u klubu nisu diletanti, neznalice, smokljani, streberi?

Meni je najgore sto kod nas ljudi neki nisu prepoznali dobre namjere ovih od početka, jer boba je falila da budu otjerani a tu bi nam negdje i bio kraj. Nisam rekao da je sve top, ali digli smo se iz pepela i samo ovakvim radom bit cemo najorganizovaniji i najbolji klub u BiH.

Sutra po pobjedu!!! Mladost je tvrda ekipa sa onim gorostasima u odbrani ali sad imamo municije sa svih strana!!!! BIT ĆE ŽELJO OPET ŠAMPION!!!!
1921

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 mar 2017, 10:16

Idemoplavi je napisao/la:Ko radi sve ovo da nas je dovelo da ličimo na klub orgaziciono, prezetancijski, da smo konačno klub a ne udruzenje građna na principu Bosne, tabla i dvije plastične stolice i namastavanje odlaska na Mars. Zar ovo u klubu nisu diletanti, neznalice, smokljani, streberi?

Meni je najgore sto kod nas ljudi neki nisu prepoznali dobre namjere ovih od početka, jer boba je falila da budu otjerani a tu bi nam negdje i bio kraj. Nisam rekao da je sve top, ali digli smo se iz pepela i samo ovakvim radom bit cemo najorganizovaniji i najbolji klub u BiH.

Sutra po pobjedu!!! Mladost je tvrda ekipa sa onim gorostasima u odbrani ali sad imamo municije sa svih strana!!!! BIT ĆE ŽELJO OPET ŠAMPION!!!!
Najtrofejniji i najveći.

Nikada to nemoj zaboraviti i uvijek samo to ističi umjesto onoga "oni prije". I meni je žao radi prozivki koje su itekako bile nepotrebne. U uslovima "tabla i dvije plastične stolice" su se duple osvajale.

Kaže se: bravo, svaka čast!

Kao i za Ovo sada, bravo svaka čast!

Nadam se kako me razumiješ/te. VTŽ.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 mar 2017, 10:31

slika
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 03 mar 2017, 10:40

Neandertalac je napisao/la:
Idemoplavi je napisao/la:Ko radi sve ovo da nas je dovelo da ličimo na klub orgaziciono, prezetancijski, da smo konačno klub a ne udruzenje građna na principu Bosne, tabla i dvije plastične stolice i namastavanje odlaska na Mars. Zar ovo u klubu nisu diletanti, neznalice, smokljani, streberi?

Najtrofejniji i najveći.

Nikada to nemoj zaboraviti i uvijek samo to ističi umjesto onoga "oni prije". I meni je žao radi prozivki koje su itekako bile nepotrebne. U uslovima "tabla i dvije plastične stolice" su se duple osvajale.

Kaže se: bravo, svaka čast!

Kao i za Ovo sada, bravo svaka čast!

Nadam se kako me razumiješ/te. VTŽ.
Naravno da razumijem. Sve pet, hvala Bogu samo jednom čovjeku na tome, ali na žalost to je bilo isto kao da dobiješ Bingo i odma staviš sve na crno i izgubis, i ono sto ti je ostalo jeste uspomena da si dobi Bingo a perspektive nemas. Ali yebo sve to... IDEMO ŽELJOO JOŠ JAČE I BOLJE SVI ZAGRLJENI BEZ PODJELA MI VI ONI SVI ZAJEDNO U DOLINU CUPOVA NAJLJEPSEM HRAMU FUDBALA NA SVIJETU!!! VOLIM TE ŽELJO!!!!!!!
1921

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 03 mar 2017, 10:51

Mi smo uvijek bili klub i to cemo uvijek biti bez obzira ko u odredjenom trenutku sjedi u kancelarijama. Najtrofejniji, najbolji rezultat u Evropi i rekordi koji se dugo nece srusiti su pokazatelji da smo uvijek bili klub. Sa kakvom namjerom si dosao post da napises osim da izazoves razdor medju nama koji u ovim teskim vremenima zatvaramo i otvaramo oci misleci na Zelju. Sutra nam dolazi Mladost, atmosfera odavno nije bolja i umjesto da pricamo u utakmici ti nam dolazis otvoriti oci uporedjujuci nas sa ribolovackim drustvom. Srami se. Neandertalac svaka cast. Hajcaj, titula!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 03 mar 2017, 10:56

Malo se nekad pretjeruje s ovim : "Digli smo se iz pepela". Jeste da nije situacija bila najbolja ali smo uvijek bili najveci, najtrofejniji i ukratko predstavljali strah za sviju :cool:
MI SMO ZELJEZNICAR
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 03 mar 2017, 11:40

Izvini nisam te prepoznao, sine kad sam ja oči otvarao i zatvarao zbog ŽELJE ti vjerovatno nisi ni izasao iz majčine utrobe, tako da mojne mi te šuplje! Samo sam dao konstataciju kako lako zaboravljamo sta se do juče pricalo a sta se sad priča. MLADOST CE SUTRA POSTATI STAROST! Musemicu ima da krvni pritisak poremeti rad premosnice!!! ŽELJOOOOOO
1921

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 03 mar 2017, 11:51

Kakva argumentacija gospodina koji kaze da smo bili **** od kluba prije pet godina i predstavlja se kao bolesnik Zelje. Sacuvaj nas Boze takvih bolesnika.

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 03 mar 2017, 11:53

plavousrcu je napisao/la:Kakva argumentacija gospodina koji kaze da smo bili **** od kluba prije pet godina i predstavlja se kao bolesnik Zelje. Sacuvaj nas Boze takvih bolesnika.
Buraz ne inputiraj mi rijeci koje nisam napisao, rekao sam da smo organizacijski i prezetnacijski bili dno. Ako je tebi srusen stadion, otovren da možes doci kad god hoces na njega, nepismeni uposlenici ok, onda me i ne čudi sto nam je drzava u banani. Ostaj mi nasmijan i s viskom tlakom jer ličimo na Klub :wave:
1921

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 03 mar 2017, 11:55

Ne svadjajte se omladino :kafa:

I dalje stojim iza one konstatacije da u ligu 6 ulazimo sa prvog mjesta :kafa:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 mar 2017, 12:04

Opet IdemoPlavi@ ideš u krajnost.

Još jednom nemoj tako pisati, pokaži malo poštovanja prema ljudima koji su radili u klubu i učinili ga najvećim i najtrofejnijim na tim "ruševinama" gdje je svaki Željovac mogao doći kada poželi i sa nepismnim uposlenicima.

Nije klub postao 2015!

PlavoUSrcu@ a i ti drug, samo male lakše sa konstatacijama, molim te. Nema potrebe fakat.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 03 mar 2017, 12:16

Neandertalac je napisao/la:Opet IdemoPlavi@ ideš u krajnost.

Još jednom nemoj tako pisati, pokaži malo poštovanja prema ljudima koji su radili u klubu i učinili ga najvećim i najtrofejnijim na tim "ruševinama" gdje je svaki Željovac mogao doći kada poželi i sa nepismnim uposlenicima.

Nije klub postao 2015!

PlavoUSrcu@ a i ti drug, samo male lakše sa konstatacijama, molim te. Nema potrebe fakat.
Nije u redu brate mili. Indijanac dan prije utakmice dodje i prosipa pamet. Ubjedjiva nas da smo bili odron, a ne shvata da tako pljuje Zelju. Toliko od mene na ovu temu. Kakvo nam je vrijeme sutra?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 mar 2017, 12:22

plavousrcu je napisao/la:Kakvo nam je vrijeme sutra?
To sam prvo pitao Neandertalca jutros čim sam progledao :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 03 mar 2017, 12:23

Virtu4l je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Kakvo nam je vrijeme sutra?
To sam prvo pitao Neandertalca jutros čim sam progledao :rol:
Danas idealno, samo da ostane i sutra. Igra i vrijeme ulogu za posjetu.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 03 mar 2017, 12:26

Grmljavina sa juga sutra :kafa:

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 03 mar 2017, 12:29

izvinite.
1921

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 03 mar 2017, 12:45

Sta je sa linkom uzivo od istoka ?
Radnička klasa !

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 03 mar 2017, 13:00

Ne radi trenutno, vrti snimku od sinoc.
- Zeljeznicar -

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 mar 2017, 13:02

Došao nam baš gadan vakat kad nam je najveći problem to što ne radi stream za istok :rol:

Garant ukinuto da Husref ne bi špijunirao trening.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 03 mar 2017, 13:14

Proradit ce tokom dana.
- Zeljeznicar -

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva i 20 gostiju.