FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Idemoplavi
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ko radi sve ovo da nas je dovelo da ličimo na klub orgaziciono, prezetancijski, da smo konačno klub a ne udruzenje građna na principu Bosne, tabla i dvije plastične stolice i namastavanje odlaska na Mars. Zar ovo u klubu nisu diletanti, neznalice, smokljani, streberi?
Meni je najgore sto kod nas ljudi neki nisu prepoznali dobre namjere ovih od početka, jer boba je falila da budu otjerani a tu bi nam negdje i bio kraj. Nisam rekao da je sve top, ali digli smo se iz pepela i samo ovakvim radom bit cemo najorganizovaniji i najbolji klub u BiH.
Sutra po pobjedu!!! Mladost je tvrda ekipa sa onim gorostasima u odbrani ali sad imamo municije sa svih strana!!!! BIT ĆE ŽELJO OPET ŠAMPION!!!!
Meni je najgore sto kod nas ljudi neki nisu prepoznali dobre namjere ovih od početka, jer boba je falila da budu otjerani a tu bi nam negdje i bio kraj. Nisam rekao da je sve top, ali digli smo se iz pepela i samo ovakvim radom bit cemo najorganizovaniji i najbolji klub u BiH.
Sutra po pobjedu!!! Mladost je tvrda ekipa sa onim gorostasima u odbrani ali sad imamo municije sa svih strana!!!! BIT ĆE ŽELJO OPET ŠAMPION!!!!
1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Najtrofejniji i najveći.Idemoplavi je napisao/la:Ko radi sve ovo da nas je dovelo da ličimo na klub orgaziciono, prezetancijski, da smo konačno klub a ne udruzenje građna na principu Bosne, tabla i dvije plastične stolice i namastavanje odlaska na Mars. Zar ovo u klubu nisu diletanti, neznalice, smokljani, streberi?
Nikada to nemoj zaboraviti i uvijek samo to ističi umjesto onoga "oni prije". I meni je žao radi prozivki koje su itekako bile nepotrebne. U uslovima "tabla i dvije plastične stolice" su se duple osvajale.
Kaže se: bravo, svaka čast!
Kao i za Ovo sada, bravo svaka čast!
Nadam se kako me razumiješ/te. VTŽ.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Idemoplavi
- Kontakt:
Naravno da razumijem. Sve pet, hvala Bogu samo jednom čovjeku na tome, ali na žalost to je bilo isto kao da dobiješ Bingo i odma staviš sve na crno i izgubis, i ono sto ti je ostalo jeste uspomena da si dobi Bingo a perspektive nemas. Ali yebo sve to... IDEMO ŽELJOO JOŠ JAČE I BOLJE SVI ZAGRLJENI BEZ PODJELA MI VI ONI SVI ZAJEDNO U DOLINU CUPOVA NAJLJEPSEM HRAMU FUDBALA NA SVIJETU!!! VOLIM TE ŽELJO!!!!!!!Neandertalac je napisao/la:Najtrofejniji i najveći.Idemoplavi je napisao/la:Ko radi sve ovo da nas je dovelo da ličimo na klub orgaziciono, prezetancijski, da smo konačno klub a ne udruzenje građna na principu Bosne, tabla i dvije plastične stolice i namastavanje odlaska na Mars. Zar ovo u klubu nisu diletanti, neznalice, smokljani, streberi?
Nikada to nemoj zaboraviti i uvijek samo to ističi umjesto onoga "oni prije". I meni je žao radi prozivki koje su itekako bile nepotrebne. U uslovima "tabla i dvije plastične stolice" su se duple osvajale.
Kaže se: bravo, svaka čast!
Kao i za Ovo sada, bravo svaka čast!
Nadam se kako me razumiješ/te. VTŽ.
1921
- plavousrcu
- Kontakt:
Mi smo uvijek bili klub i to cemo uvijek biti bez obzira ko u odredjenom trenutku sjedi u kancelarijama. Najtrofejniji, najbolji rezultat u Evropi i rekordi koji se dugo nece srusiti su pokazatelji da smo uvijek bili klub. Sa kakvom namjerom si dosao post da napises osim da izazoves razdor medju nama koji u ovim teskim vremenima zatvaramo i otvaramo oci misleci na Zelju. Sutra nam dolazi Mladost, atmosfera odavno nije bolja i umjesto da pricamo u utakmici ti nam dolazis otvoriti oci uporedjujuci nas sa ribolovackim drustvom. Srami se. Neandertalac svaka cast. Hajcaj, titula!Idemoplavi je napisao/la:Ko radi sve ovo da nas je dovelo da ličimo na klub orgaziciono, prezetancijski, da smo konačno klub a ne udruzenje građna na principu Bosne, tabla i dvije plastične stolice i namastavanje odlaska na Mars. Zar ovo u klubu nisu diletanti, neznalice, smokljani, streberi?
Malo se nekad pretjeruje s ovim : "Digli smo se iz pepela". Jeste da nije situacija bila najbolja ali smo uvijek bili najveci, najtrofejniji i ukratko predstavljali strah za sviju
MI SMO ZELJEZNICAR
MI SMO ZELJEZNICAR
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Idemoplavi
- Kontakt:
Izvini nisam te prepoznao, sine kad sam ja oči otvarao i zatvarao zbog ŽELJE ti vjerovatno nisi ni izasao iz majčine utrobe, tako da mojne mi te šuplje! Samo sam dao konstataciju kako lako zaboravljamo sta se do juče pricalo a sta se sad priča. MLADOST CE SUTRA POSTATI STAROST! Musemicu ima da krvni pritisak poremeti rad premosnice!!! ŽELJOOOOOO
1921
- plavousrcu
- Kontakt:
Kakva argumentacija gospodina koji kaze da smo bili **** od kluba prije pet godina i predstavlja se kao bolesnik Zelje. Sacuvaj nas Boze takvih bolesnika.
- Idemoplavi
- Kontakt:
Buraz ne inputiraj mi rijeci koje nisam napisao, rekao sam da smo organizacijski i prezetnacijski bili dno. Ako je tebi srusen stadion, otovren da možes doci kad god hoces na njega, nepismeni uposlenici ok, onda me i ne čudi sto nam je drzava u banani. Ostaj mi nasmijan i s viskom tlakom jer ličimo na Klubplavousrcu je napisao/la:Kakva argumentacija gospodina koji kaze da smo bili **** od kluba prije pet godina i predstavlja se kao bolesnik Zelje. Sacuvaj nas Boze takvih bolesnika.
1921
Ne svadjajte se omladino
I dalje stojim iza one konstatacije da u ligu 6 ulazimo sa prvog mjesta
I dalje stojim iza one konstatacije da u ligu 6 ulazimo sa prvog mjesta
- Neandertalac
- Kontakt:
Opet IdemoPlavi@ ideš u krajnost.
Još jednom nemoj tako pisati, pokaži malo poštovanja prema ljudima koji su radili u klubu i učinili ga najvećim i najtrofejnijim na tim "ruševinama" gdje je svaki Željovac mogao doći kada poželi i sa nepismnim uposlenicima.
Nije klub postao 2015!
PlavoUSrcu@ a i ti drug, samo male lakše sa konstatacijama, molim te. Nema potrebe fakat.
Još jednom nemoj tako pisati, pokaži malo poštovanja prema ljudima koji su radili u klubu i učinili ga najvećim i najtrofejnijim na tim "ruševinama" gdje je svaki Željovac mogao doći kada poželi i sa nepismnim uposlenicima.
Nije klub postao 2015!
PlavoUSrcu@ a i ti drug, samo male lakše sa konstatacijama, molim te. Nema potrebe fakat.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Nije u redu brate mili. Indijanac dan prije utakmice dodje i prosipa pamet. Ubjedjiva nas da smo bili odron, a ne shvata da tako pljuje Zelju. Toliko od mene na ovu temu. Kakvo nam je vrijeme sutra?Neandertalac je napisao/la:Opet IdemoPlavi@ ideš u krajnost.
Nije klub postao 2015!
To sam prvo pitao Neandertalca jutros čim sam progledaoplavousrcu je napisao/la:Kakvo nam je vrijeme sutra?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Danas idealno, samo da ostane i sutra. Igra i vrijeme ulogu za posjetu.Virtu4l je napisao/la:To sam prvo pitao Neandertalca jutros čim sam progledaoplavousrcu je napisao/la:Kakvo nam je vrijeme sutra?
Grmljavina sa juga sutra 
- Idemoplavi
- Kontakt:
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Došao nam baš gadan vakat kad nam je najveći problem to što ne radi stream za istok 
Garant ukinuto da Husref ne bi špijunirao trening.
Garant ukinuto da Husref ne bi špijunirao trening.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.