1.PAR
S. CURRY ( 29,5 ) OVER @ 1,85
GSW ocekuje teska utkamica veceras s bullsima koji igraju solidno u zadnje vrijeme, kao sto znamo i mi i cijeli svjet durent se ozljedio i steph ce morati da povuce ekipu. Svi takodjer znamo da on to moze, za vecerasnju utakmicu do sadasnje brojke nista ne znace jer ce velika vecina durantovih suteva spasti na stepha. U dobroj utkamici i njegovoj standarnoj predstavi on bi trebao da ide na 30 + veceras.
2. PAR
D.BOOKER ( 21,5 ) OVER @ 1,85
Spala je malo granica koja je bila i 23,5 i zato veceras ovo moram pokupit. Ne igraju charlote neku odbranu i cesot na njihovim mecevima pada jako puno poena i tu vidim priliku da se booker razmase i prebaci ovu granicu. Kuci daje prosjecno poen vise nego u gostima 21,3 i ocekujemd a veceras povuce svoj tim ka dobrom rezultatu, posebno sto je posljednje dvije podbacio sa 15 i 9 poena ali na gostujucim parketima
3.par
j BUTLER ( 24,5 ) UNDER @ 1,85
Bulsi kao sto sam vec rekao docekuje wariorse i ovdje cu ici na under zbog uzasne forme u kojoj se jimmy nalazi. zadnje 4 je dao 6, 22, 18 i 8 poena uz sve gore procente suta. 38, 36 pa katastrofalih 23 posto. cuvat ce ga vjerovatno klay veci dio meca i vjerujem dovoljno zatvoriti da z uzasnu formu u kojoj igra jimmy ne predje 25 poena.
4. par
J. NURKIC ( 11,5 ) OVER @ 1,85
Juka od dolaska u portland pocine da pokazuje sve ono sto zna i igra zaista sve bolje i bolje. u 4 utkamice ii dresu blazersa je rpesao ovu granicu 3 puta a u zadnjem mecu ubacio sjajnih 19 i ocekujemd a tako i nastavi. Ni ovde brojke nisu bitne jer znamo st ase u denveru s njim desavalo tako da je moj zadnji tip dana juka preko ove granice. Njihov protivnik oklahoma i nije neki bauk u branjenju reketa, posebno kada u matchupu s jukom bude kanter koji curi na sve strane u odbrani. dovoljno da tipujem naseg Juku