FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Može ovo i mora bolje. Evo intervencija Kjosevskog..
U par navrata me je Zakarić iznervirao. Izgubi loptu, pošalje ubačaj pod oblake, dodaje napamet glavom njihovom golmanu. A i cijela ekipa nepovezano djeluje trenutno.
U par navrata me je Zakarić iznervirao. Izgubi loptu, pošalje ubačaj pod oblake, dodaje napamet glavom njihovom golmanu. A i cijela ekipa nepovezano djeluje trenutno.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Katastrofa.Zakaric Stevanovic Nula - ako postoji izmislicemo NuluMinus 0 -.
- Neandertalac
- Kontakt:
Hvala Bogu samo na tri boda u utakmici gdje ih nismo zaslužili na terenu. Zalaganje i igra kriminalni a Husref bukvicu iz nogometa očitao Slavki.
Fuj hbte, treba srce da me stefi zbog MAJMUNA!
Još jednom, hvala Bogu a ne igračima na tri boda!
VTŽ!
Fuj hbte, treba srce da me stefi zbog MAJMUNA!
Još jednom, hvala Bogu a ne igračima na tri boda!
VTŽ!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Opustili se i moglo nas kostati bodova, nadam se da ce im Slavko ocitati bukvicu.
- Zeljeznicar -
Pretanko, bas lose, u elementarnim stvarima smo grijesili, da je kakve amnezije da se zaboravi ova utakmica ...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Katastrofalano drugo poluvrijeme, neka žešća kurcobolja vladala među igračima, Zeba mi se nekako učinio najboljim, Stevanović i Zakarić loši do bola, Blagojević dosta lopti prodao, Marković nervozan, hvala Bogu na Lendriću!
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Ipak sam stigao na Grbavicu. Rekao sam da ce biti tezak mec. Prvo poluvrijeme je bilo ok,ali drugo katastrofa. Nisu znali dodati loptu jedan drugom,ali hajd sad su bitna tri boda. Pokazali su da znaju i u prvom i u Krupi,ali neka nervoza se stvorila u drugom. Ne znam sta im se desilo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Ko će Slavki bukvicu čitat? Ne mogu pravu riječ da nađem ali da ga onako izdominira trener i on ništa ne uradi već rutinske poteze povlači. Strašno, zabrinjavajuće.Zenzo je napisao/la:Opustili se i moglo nas kostati bodova, nadam se da ce im Slavko ocitati bukvicu.
Da me ne shvate raja pogrešno, fakat sam isfrustriran pristupom prije svega, postavkom, zalaganjem. Ne zna se šta je gore bilo. Da se bukvalno cijelo poluvrijeme branimo na Grbavici protiv Mladosti, sramota! U jednom trenutku smo "visili" o tankoj niti, dva pasa nismo mogli sastavit, minimalno 20 čistih lopti prodanih i još toliko izbijenih NIKOME!
Plaćnici najobičniji, puca njima ona stvar za navijačima i Željom!
Tri boda piši ali ne igru briši, ja bi ih kaznio za ovo, sve do jednog. Neka ih je stid one raje!
P. S. Ono je bio penal na Zakariću, bar za mene.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Plusevi:
Bogicevic
Zeba
Veca
Ni tamo ni vamo :
Lendric
Lose :
Sve ostalo
Al ne idite u krajnost, desi se losa tekma i barceloni i bayernu i realu, dobro je slavko reko il smo sampioni svijeta il sve ode u propast, nema nikakve sredine, najvaznije da su tri boda tu.
Bice bolje, losije tesko da moze.
Bilo bi bolje moj Zeljo da te oni na terenu vole ko mi na tribinama.
Bogicevic
Zeba
Veca
Ni tamo ni vamo :
Lendric
Lose :
Sve ostalo
Al ne idite u krajnost, desi se losa tekma i barceloni i bayernu i realu, dobro je slavko reko il smo sampioni svijeta il sve ode u propast, nema nikakve sredine, najvaznije da su tri boda tu.
Bice bolje, losije tesko da moze.
Bilo bi bolje moj Zeljo da te oni na terenu vole ko mi na tribinama.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ukratko i najjednostavnije receno,ovo danas je bio ODRON!!!Nazalost,pokazala se ogromna limitiranost mnogih igraca kao i da se trebamo fokusirati na plasman u Evropu.Price o tituli ostaviti drugima.
Mora se ovo popraviti do srijede inace se mozemo odmah poselamiti sa Kupom.
- Neandertalac
- Kontakt:
Najbitnije je da smo pobijedili. Ali fakat, onaj odnos neka zaborave, niko od nas vjerujem ne želi to da gleda.
Titula. Hajcaj
Titula. Hajcaj
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Jednostavno je, mogli smo ovo vrlo lako zijaniti da je Mladost iskoristila onu jedan na jedan situaciju.
Srećom, nisu uspjeli i trenutno vrijedi ona floskula - bodove piši, igru briši.
Trebali smo zabiti još jedan za miran nastavak, ali se to nije ostvarilo.
Mislim da je ovo nivo koji nije za jednog Želju, pretežno se braniti u drugom poluvremenu na Grbavici pred velikim brojem navijača je nešto što nikako nije dobro.
Ali, to je filozofija Slavkinog fudbala, bolje je igrati ovako, ostvariti pobjedu, nego igrati lijepo na oko i ispustiti je.
Ako sumiramo pojedinačno od igrača do igrača, Zeba je bio najbolji, kao da se naljutio i želio pokazati da još nije za staro gvožđe.
E sad, mene Lendrić nije fascinirao, imao je mnogo grešaka, Isaković ga je odlično sačuvao, a njegovu snalažljivost smo već ranije upoznali.
Veca imao par dobrih intervencija i jednu sjajnu kada je loptu izvadio iz gola.
Ostali igrači - pregršt grešaka, krenuvši od stoperskog para, preko bekova do Blagojevića, Markovića i Zakarića koji me je bukvalno razočarao.
Stevanović se trudio, ali nije to bilo to.
Sve u svemu, moramo spomenuti i to da nam je Mladost nezgodan protivnik, kao i sam Husref kao trener suparničkih ekipa i da je jako dobro posložio momčad.
Nadam se da će se popraviti igra.
IDEMOOOOOOOOO!
Srećom, nisu uspjeli i trenutno vrijedi ona floskula - bodove piši, igru briši.
Trebali smo zabiti još jedan za miran nastavak, ali se to nije ostvarilo.
Mislim da je ovo nivo koji nije za jednog Želju, pretežno se braniti u drugom poluvremenu na Grbavici pred velikim brojem navijača je nešto što nikako nije dobro.
Ali, to je filozofija Slavkinog fudbala, bolje je igrati ovako, ostvariti pobjedu, nego igrati lijepo na oko i ispustiti je.
Ako sumiramo pojedinačno od igrača do igrača, Zeba je bio najbolji, kao da se naljutio i želio pokazati da još nije za staro gvožđe.
E sad, mene Lendrić nije fascinirao, imao je mnogo grešaka, Isaković ga je odlično sačuvao, a njegovu snalažljivost smo već ranije upoznali.
Veca imao par dobrih intervencija i jednu sjajnu kada je loptu izvadio iz gola.
Ostali igrači - pregršt grešaka, krenuvši od stoperskog para, preko bekova do Blagojevića, Markovića i Zakarića koji me je bukvalno razočarao.
Stevanović se trudio, ali nije to bilo to.
Sve u svemu, moramo spomenuti i to da nam je Mladost nezgodan protivnik, kao i sam Husref kao trener suparničkih ekipa i da je jako dobro posložio momčad.
Nadam se da će se popraviti igra.
IDEMOOOOOOOOO!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Vala je sudija mogao svirati penal nad Zakaricem,ali nastavljaju sudije ono sto su zapocele u prvoj polusezoni.
Po izjavama Petrovic zadovoljan. Istina je da su sada bitna samo tri boda jer je vec krenula trka nas,Zrinjskog i Sarajeva. Otac mi kaze da ni Zrinjski nije odigrao dobro nego bas lose iako su uzeli Krupu da 3:1. Realno prva tri tima na tabeli nemaju igru,ali da se trude uzeti bodove jer je pocela ta trka za trofej. Valjda ce biti protiv Radnika bolje inace cu se zabrinuti.
Po izjavama Petrovic zadovoljan. Istina je da su sada bitna samo tri boda jer je vec krenula trka nas,Zrinjskog i Sarajeva. Otac mi kaze da ni Zrinjski nije odigrao dobro nego bas lose iako su uzeli Krupu da 3:1. Realno prva tri tima na tabeli nemaju igru,ali da se trude uzeti bodove jer je pocela ta trka za trofej. Valjda ce biti protiv Radnika bolje inace cu se zabrinuti.
Ova tekma danas je pokazatelj da ne treba dolazit vise od 38 ljudi na fudbalske utakmice. Bruka.
Zadnja izmjena: urednik, dana/u 04 mar 2017, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
- amazon
- Kontakt:
90% navijaca ocajno izaslo s utakmice, a Petrovic zadovoljan. Cuva svoju gu.zicu, a bolje mu je da se zapita sta on trenira s njim. Omogucili su mu najbolja pojacanja koja je mogao dobiti, oni ne mogu u drugom poluvremenu prici 16 metara.
Lendric i Miro dva igraca koji su jedino spremni, ovo ostalo je bruka i sramota. Pritisli nas ljudi na sredini nasi kao da su se skupili iz mahale. Bruka ziva.
Onda nekima cudno sto je posjeta ocajna. Ko ce poslije ovoga doci da gleda Zelju samo mi bolesnici.
Mene bi bilo stid da sam trener izaci u javnosti i reci ovo sto je rekao. Nadam se da ovo uprava prati i da ce ako se nastavi ovako naci vec jednom trenera da valja a da to nije Odovic.
Lendric i Miro dva igraca koji su jedino spremni, ovo ostalo je bruka i sramota. Pritisli nas ljudi na sredini nasi kao da su se skupili iz mahale. Bruka ziva.
Onda nekima cudno sto je posjeta ocajna. Ko ce poslije ovoga doci da gleda Zelju samo mi bolesnici.
Mene bi bilo stid da sam trener izaci u javnosti i reci ovo sto je rekao. Nadam se da ovo uprava prati i da ce ako se nastavi ovako naci vec jednom trenera da valja a da to nije Odovic.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 04 mar 2017, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
amazon je napisao/la:90% navijaca ocajno izaslo s utakmice, a Petrovic zadovoljan. Cuva svoju gu.zicu, a bolje mu je da se zapita sta on trenira s njim. Omogucili su mu najbolja pojacanja koja je mogao dobiti, oni ne mogu u drugom poluvremenu prici 16 metara.
Ma ti si smrad jedan koji samo pljuje kontas ba uprava radi poso prave nam tribinu novu da jos vise raje moze doc da gleda ovu bruku.
Sljedecu cemo dobit dva razlike i onda ide prica najjaci smo, bravo slavko ti si nas ancelotti, pa onda poslije toga ide mucenje pa opet kukamo i sve tako iz kola u kolo
Nema kod nas sredine nikakve
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Znači ne smiješ napisati da je igra bila loša jer mora postojati neka sredina?irfo je napisao/la:Sljedecu cemo dobit dva razlike i onda ide prica najjaci smo, bravo slavko ti si nas ancelotti, pa onda poslije toga ide mucenje pa opet kukamo i sve tako iz kola u kolo
Ovo je danas bilo za NEGATIVNU KRITIKU i to tako treba da bude, a sljedeću ako dobijemo i to poprati dobru igru onda će dobiti POHVALE.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hrasno15, RaymondRed i 48 gostiju.