FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 04 mar 2017, 18:27

Sa ovim danas uprava nema nista. Omogucila je treneru skoro sve. Dobio je igrace koji su vrh nase lige, dobio je pripreme a ovo danas je bio anti-fudbal. On kao trener treba da se stidi da te nadigra jedna Mladost i jedan Musemic, gdje ti protivnik u 70 minuti bolje stoji na terenu i pravi sanse. Kao da je skupio djecu iz mahale a ne da je dobio sve sto valja.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 mar 2017, 18:27

Rokoko87 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Sljedecu cemo dobit dva razlike i onda ide prica najjaci smo, bravo slavko ti si nas ancelotti, pa onda poslije toga ide mucenje pa opet kukamo i sve tako iz kola u kolo
Nema kod nas sredine nikakve
Znači ne smiješ napisati da je igra bila loša jer mora postojati neka sredina?

Ovo je danas bilo za NEGATIVNU KRITIKU i to tako treba da bude, a sljedeću ako dobijemo i to poprati dobru igru onda će dobiti POHVALE.
Kako ne smijes, pa i ja sam kritikovo igru :lol: , al kazem opet tri boda najvaznija ne treba sad biti propast svijeta sto ih nismo nadigrali, odmah idu nekakvi komentari igraci nam limitirani, slavko los trener itd.....
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 04 mar 2017, 18:28

Ne mogu da shvatim da moze neko biti nezadovoljan nakon osvojena tri boda protiv ekipe Mladosti. Ruku na srce igra nije bila leprsava i lijepa ali su bar meni bodovi najbitniji. Ista ta Mladost je rasturila Slobodu, vrlo vjerovatno ce pokazati zube i lideru na tabeli. Do prije par mjeseci i par kola zaostajail smo 12-13 bodova za liderom, sada smo u liniji, i tada da vam je neko ponudio zaostatak od 4 boda i niz pobjeda od 1-0 ili 0-1 svi bi objerucke prihvatili. Nema danas slabe ekipe, svi su se pojacali koliko su mogli i svi se fataju za zadnju slamku spasa neko za opstanak neko za ligu za prvaka. Ja sam zadovoljan, da je moglo bolje jeste sigurno, ali sam isto tako svjestan da svaka ekipa u ligi igra sa posebnim nabojem i zeljom protiv nas i komsija...
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 04 mar 2017, 18:29

Ako je ovakav Lendric prvi strijelac lige jeb.o nas fudbal i treba ugasiti ovu ligu. Njega lopta hoce i on to koristi al njegovo fudbalsko znanje je 0. Tragicno je gledati njegovo kretanje bez lopte. Dribling ne postoji kod njega i sad ne vjerujem da moram reci da je Lazo za njega majstor.

A sto se utakmice tice ne zasluzeno smo pobjedili al neka smo. Vazni su trenutno samo bodovi. Zajko danas najbolji a ovo ostalo vrlo lose. Svaka cast i Vedranu na onoj odbrani u drugom poluvremenu, sa sjevera se cinilo da je vec lopta u golu.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 04 mar 2017, 18:31

Ne da je lose nego je katastrofa, ovaj Petrovic samo nesto pametuje a taktike nigdje i igre, on prica o ljepoti kako ga ne zanima pa sto ga onda ne zanima da strepimo i da se mladost igra s nama, lose je ovo danas bilo samo tako, lijeva strana katastrofalna, Zeba najbolji uz onog malog na golu.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 04 mar 2017, 18:32

Danas se na stadionu baš nekako osjetila pozitivna atmosfera , svi smo se zaželjeli Grbavice, plus što je bilo jako lijepo vrijeme i konačno da vidimo uživo dokle je istok. Preponosan sam. A igra danas ništa novo što se tiče domaćih utakmica na Grbavici. Pa mi smo se skoro sa svakom ekipom mučili na domaćem terenu, svaku tekmu strepimo do zadnje minute. Čelika jedva 1-0, Olimpik 3-2, Metalege 2-1, Krupa 2-1, Sloboda 1-1, Vitez 0-2. Jedino smo kući fino igrali protiv Širokog kad smo dobili 2-0 i protiv Zrinjskog kad smo izgubili 0-1 do trenutka kad smo primili go. Ekipa igra u nekom strašnom grču na Grbavici, nekako na silu. Pa mi smo po meni najbolje utakmice odigrali u gostima ove sezone, recimo kad smo razbili Zrinjskog ili kad smo dosta nesretno izgubili od Širokog 1-0, a bili smo bolji ili ona pobjeda protiv Radnika. A i trenutno smo najbolja gostujuća ekipa lige.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 mar 2017, 18:32

Rokoko87 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Sljedecu cemo dobit dva razlike i onda ide prica najjaci smo, bravo slavko ti si nas ancelotti, pa onda poslije toga ide mucenje pa opet kukamo i sve tako iz kola u kolo

Ovo je danas bilo za NEGATIVNU KRITIKU i to tako treba da bude, a sljedeću ako dobijemo i to poprati dobru igru onda će dobiti POHVALE.
To je to!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 04 mar 2017, 18:33

irfo je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:

Kako ne smijes, pa i ja sam kritikovo igru :lol: , al kazem opet tri boda najvaznija ne treba sad biti propast svijeta sto ih nismo nadigrali, odmah idu nekakvi komentari igraci nam limitirani, slavko los trener itd.....
Ma ja sam se osvrnuo na ovaj post, moraš jednostavno napisati kada nešto nije uredu, kao npr Zakarić.
A te komentare što si naveo pusti, zna se ko ih piše.. :kafa:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 04 mar 2017, 18:33

maldini3 je napisao/la:Ako je ovakav Lendric prvi strijelac lige jeb.o nas fudbal i treba ugasiti ovu ligu. Njega lopta hoce i on to koristi al njegovo fudbalsko znanje je 0. Tragicno je gledati njegovo kretanje bez lopte. Dribling ne postoji kod njega i sad ne vjerujem da moram reci da je Lazo za njega majstor.

A sto se utakmice tice ne zasluzeno smo pobjedili al neka smo. Vazni su trenutno samo bodovi. Zajko danas najbolji a ovo ostalo vrlo lose. Svaka cast i Vedranu na onoj odbrani u drugom poluvremenu, sa sjevera se cinilo da je vec lopta u golu.
Naravno da je los nije dzaba Osim reko da ga lopte pogadjaju sto je istina al eto uzecemo pare za njega na ljeto sto je dobro.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 04 mar 2017, 18:34

Lijep dan, istok ce biti kao iz bajke. Igra za svaku kritiku, bez glave i repa. Moze se reci i da smo imali srece i raspolozenog Vecu. Pobjedjujemo, bodovi su najvazniji, ali Petrovic mora da vidi zbog cega smo bolje igrali u Turskoj nego sad. Raduje sto i pored lose igre osvajamo bodove, a zabrinjava ta losa igra. Mozemo i moramo mnogo bolje. Kasnije cu dati svoj sud o igri u linijima.

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 04 mar 2017, 18:36

Lose....Zbog ovoga sam uvijek govorio smanjite euforije,prekucavanja, svaka tekma i svaka ekipa igra lopte , i ovo je danas bio plod podcjenjivanja koje na nasu srecu nije kaznjeno.

VTŽ :bih:
Radnička klasa !

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 04 mar 2017, 18:37

SaboBabo je napisao/la:
maldini3 je napisao/la:Ako je ovakav Lendric prvi strijelac lige jeb.o nas fudbal i treba ugasiti ovu ligu. Njega lopta hoce i on to koristi al njegovo fudbalsko znanje je 0. Tragicno je gledati njegovo kretanje bez lopte. Dribling ne postoji kod njega i sad ne vjerujem da moram reci da je Lazo za njega majstor.

Naravno da je los nije dzaba Osim reko da ga lopte pogadjaju sto je istina al eto uzecemo pare za njega na ljeto sto je dobro.
Ku.rcu ne valja Ivan ! To je i razlog zbog kojeg ne zabija..

Hvala Bogu pa postoji i izmislja pobjede !
Životni saputnik! 1921

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 04 mar 2017, 18:38

Lendric trci 90 minuta, nudi se, pomaze odbrani, pritisce u napadu i ti se nadjes da pametujes kako je Lendric los igrac. Obrati nekad paznju na njegov doprinos ekipi, i pored tog doprinosa opet je stigao postici fin broj golova, i trenutno je prvi strijelac lige. Nagledao sam se ja igracina, napadaca koji su bili izvikani, ovakvi onakvi, predvidjali su ljudi da ce prekucati ligu, zabiti po 20-30 golova pa su isti ti prije stigli do izlaznih vrata iz Zelje nego do postignutog gola, dok Ivan igra, i trpa, sezonu po sezonu, i ako nista "CISTOG" obraza moze otici sutra iz Zelje da mu nikad niko A ne kaze, jer je hvala Bogu natrpao on golova i golova, i odlucio je da ostane, ne prvi put vec drugi put, jer je prije pocetka ove sezone imao priliku da ide i to kao slobodan igrac!!! Zato bolje suti i zahvali se Bogu pa imas Ivana u ekipi!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 04 mar 2017, 18:40

HVALA BOGU STO NAM POSLA IVANA !
Životni saputnik! 1921

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 mar 2017, 18:40

Cini mi se da idete na utakmicu sa prevelikim ocekivanjima, ja npr nisam razocaran jer nisam ni ocekivo da cemo ih izdominirat, neki dan napisah 1:0 uz puno muke i tako je i bilo.
irfo je napisao/la:Mladost nije svjesna sta im se sprema
Ide jedna pobjeda od 1:0 uz puno muke, a bgm ako budemo raspolozeni ni 2:1 nije nemoguce :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 04 mar 2017, 18:40

Da nema Lendrica mi ne bi nikome dali gola jos da se igralo 230 minuta. Njegova pobjeda jer se nadje gdje treba, trudi se i trci. Da ceka na vezni red dao bi gol za jedno 10 dana.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 04 mar 2017, 18:41

Pročitam samo nekoliko komentara i ne mogu da vjerujem da pojedinci mogu prozivati Slavka :damn: Čovjek kako je preuzeo Želju ima omjer 12 pobjeda 4 remija i jedan jedini poraz i to nesretni od Širokog. Igra na momente je bila odlična a ekipa Mladosti nije nimalo za podcjeniti. Zrinjski se danas sretno provukao protiv Krupe i to sa nikakvom igrom. Gledajući rezultat 3:1 pojednci bi pomislili da je bilo rasturanje a u stvarnosti najmanje je bilo 50:50 a i da je Krupa dobila ili izvukla remi bilo bi sasvim zasluženo. Garantujem da sutra Željo igra sa aktuelnim prvakom Zrinjskim ponovo bi bilo razbijanje kao pod BB jesenas. Nezadovljni najbolje da formiraju UG i onda se službeno obrate upravi Plavih a možda i neke demonstracije ispred uprave nek prave. Dobro je kazao Branko Ćopić: "Znam ja nas, j..o ja nas" :crazy:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 04 mar 2017, 18:41

ZeljeznicarFan je napisao/la:Lose....Zbog ovoga sam uvijek govorio smanjite euforije,prekucavanja, svaka tekma i svaka ekipa igra lopte , i ovo je danas bio plod podcjenjivanja koje na nasu srecu nije kaznjeno.

VTŽ :bih:
Nadam se da je plod podcjenjivanja. Strah me da nije do limitiranosti ili u gorem slucaju do trenera. Petrovic stalno zatvara utakmicu kad povedemo. To nas je kostalo protiv Slobode i mora on shvatiti da nismo Radnik. Ne mozemo se mi protiv Mladosti braniti 45 minuta.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 04 mar 2017, 18:43

Ovdje se ide iz krajnosti u krajnost, te Lendrić preloš, te Lendrić Bogotac, a zapravo istina je negdje na pola puta.

Danas ga je Isaković odlično čuvao što zbog svoje snage, što zbog visine i tako je Lendrić pored njega izgledao ispodprosječno i pored gola, što ne mora značiti da će tako biti i protiv drugih protivnika.

Ali ne možeš mu sporiti golove, način na koji ih postiže, snalažljivost koju pokazuje, a to što je on inferioran sa visinom i snagom među drvosječama nije razlog da ga pljujemo.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 04 mar 2017, 18:44

amazon je napisao/la:Da nema Lendrica mi ne bi nikome dali gola jos da se igralo 230 minuta. Njegova pobjeda jer se nadje gdje treba, trudi se i trci. Da ceka na vezni red dao bi gol za jedno 10 dana.
Pa ne mozes ti levatima objasnit neke stvari. Na prste se mogu izbrojati utakmice na kojima nije zabio go, a ako ga nije zabio onda je asistirao ili je ucestvovao u akciji kod postizanja gola. Svi su mi jednako dragi al momak od kako je dosao u Zelju redovno je na udaru kritika fudbalskih "ZNALACA" a ne tako davno smo upravo kuburili s tim klasicnim napadacem koji moze istrcati i kontru a i biti na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 23 gosta.