malo je 2:0AdisManiacZ je napisao/la:Bit če 2:0 za zelju na grbavici protiv zvijezde.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
malo je 2:0AdisManiacZ je napisao/la:Bit če 2:0 za zelju na grbavici protiv zvijezde.
pet komada pet komada to je naša nada zeljeznicar za zivot cijeliAdisManiacZ je napisao/la:Bit če 2:0 za zelju na grbavici protiv zvijezde.
Bilo kakaRagazziDelSud je napisao/la:malo je 2:0AdisManiacZ je napisao/la:Bit če 2:0 za zelju na grbavici protiv zvijezde.salim se
uglavnom samo pobjeda...
stvorio bučana hahahaha kakve nabuloze dečko izgovaraš.Bučan došao na grbavicu u 27 god života i Amar ga preporodio,prije toga igrao u olimpiku,Kini,FK SARAJEVU gdje je osvojio titulu prvaka BIH i bio jedan od najboljih igračaŽeljovac je napisao/la:Koliko samo tih naših igrača duguje Amaru Osimu. Stvorio ih je doslovno. Šehić, Čolić, Radovanović, Stanić, Svraka i Bučan. Ne bi bili ni pola ovoga što su sada da nisu naletili na Amara. Ni Mešanović se ne bi trofejem okitio pod stare dane i to uz ekstra doprinos. Vjerovatno ni Višća ne bi odmah tako eksplodirao. I Kerla bi sigurno bio među najboljima da nije zgriješio, ali vjerujem da će se izvaditi i ponovo dokazati.
Hvala, s obzirom da nisam gledao tekmu a tvoje i moje misljenje se otprilike poklopi u medjuvremenu sam se raspitao kod nekih ljudi o nasoj igri cije misljenje jako cijenim i bilo je otprilke ovo:rutinska pobjeda, igrali smo onoliko koliko treba tri boda na startu najvaznija.boccaccio je napisao/la:Vazno je da smo uzeli bodove...nazalost vidi se da kvalitet nase lige nije cemu iz prostog razloga sto je za mene ovakav danasnji zeljo opet favorit za najvise mjesto...i to je nekada dobro,da se igra lose a da se pobjedjuje,medjutim to nas uljuljka za evropske utakmice.
Nije mi bilo nesto svjezine u nasoj ekipi,nismo bili rastrcani,ali smo bili pametni...imali smo dobru logiku i drzali se svojih standarda,sto je bilo sasvim dovoljno za pobjedu protiv loseg olimpika...ocekivao sam vise od ove utakmice,ali sam jako zadovoljan pobjedom...svjezina ce doci kako budu odmicale utakmice..
Sehic dobar aliiiiiiii,ono standardno njegovo se i dalje desava,medjutim nije primio gol,imao je dobre reakcije kada je trebalo,a svoje mane je iskazao i veceras u par navrata,ipak prolazna ocjena za naseg kapitena...Colic solidan,mozda mu fali koja utakmica vise,ali eto odigrao i to je to,ja bi ga forsirao,moze jako napredovati,ne znam kakav je ovaj markovic i nemam pojma kakve amar ima planove sa colicem ukoliko ovaj drugi zaigra...Radovanovic jak,dobar,meni je on fizicki mnogo napredovao nego kad je tek dosao,dao je prelijep gol i cini mi se da je i u defanzivi danas bio sasvim dobar...od stoperskog tandema definitivno mi je bolji bio Bogicevic,taj je sve cistio ispred sebe,imao jednu malu gresku,ostalo bez filozofije i sjajno odradjeno,Mesic losiji,znao je da ispadne,ali dobro,njih dvojica sasvim dobro funkcionisu...Svraka odlican zaista,rastrcan,zeljan igre,mozda i igrac utakmice za mene...Savic jako dobro pokriva prostor,olimpikove akcije su najcesce bile odmah zavrsavane mahom zbog njega,jako mi se dopalo ono sto sam vidio,Savic nije umjetnik,ali je mnogo pouzdan danas...Beslija najlosiji,i to ubjedljivo,nadam se da je samo losa noc,i da mu ne treba opet puno vremena kao prosle sezone da udje u formu,prizeljkujem njegove bolje nastupe...Zeba hmmmmm,na trenutke maestralan,cak i borben,na trenutak mu fali nesto,kao da jos nije u punoj snazi,bar takav ja dojam imam...ali njegov potez zna biti fascinantan...onaj lob i stativa,pa to je bilo ludilo cisto...ima dobru igru,zna sve sa loptom,mozda jos treba neki raspolozen igrac uz njega pogotovo na krilnim pozicijama sto danas nije bio slucaj...Visca los,mozda i njegova najgora utakmica,cesto je bio predmet kritike kod Amara...Popovic,po meni standardno,e sad je li standardno dobar ili standardno los,ne mogu da se odlucim,ja imam u svojoj glavi verziju njegove igre koju opravdavam,a ima i druga strana,nisam vise pametan...Rovcanin zabio iz penala i drago mi je da je uzeo loptu i opalio,to je hrabro bilo,pogotovo za njega i jako je vazno da nastavi da bude tako odlucan,to je recept za uspjeh...
Pobjeda je bitna i ovo je dobar pocetak...svaka cast
Svraka ima ugovor do kraja sezone. Nadam se da će ga produžiti, jer je mlad, a dobar igrač.Željovac je napisao/la:Svraka je bio igrač utakmice u zadnjem derbiju, pa je onda protiv Laktaša imao perverznu asistenciju, pa onda Leotaru zabio perverzan gol. Samo nastavlja kako je igrao kraj prošle sezone. Protiv Hapoela je pokazao da je apsolutni mangup i sinoć ponovo sigurno igrač utakmice! Svaka mu čast! Uvijek je znao, a sada jednostavno ima i samopouzdanja da to pokaže. Dobro mu je došlo i kaljenje u Travniku. Za njih je zabio eurogol u Modriči i nama na Grbavici, za koji se odmah "izvinuo" Jugu.![]()
Još da znamo dokad ima ugovor...
Ja kupih ocu u 14.10h cak i Dzelo sjedio,koja li si ti vrata ljubio da mi je znat'...Mashke je napisao/la:Stvarno je sramota ono sto rade odnosno sto ne rade nasi sa prodajom godsnjih karata,ja sam jos jedan koji je poljubio vrata danas oko 2 sata,na kojim pise prodaja sezonskuh karata od 9 do 16,sramota,dva dana pred tekmu,bez ikakvog marketinga,i opet ne mozes kupiti kartu u terminu koji su oni odredili da im je radni,jos vidim u u novinama najavljuju prodaju karata![]()
SAMPION DRZAVE!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
SVASTA![]()
![]()
kako ide prodaja???znal se kolko je prodato otprilike...bistrikboy je napisao/la:Ja kupih ocu u 14.10h cak i Dzelo sjedio,koja li si ti vrata ljubio da mi je znat'...Mashke je napisao/la:Stvarno je sramota ono sto rade odnosno sto ne rade nasi sa prodajom godsnjih karata,ja sam jos jedan koji je poljubio vrata danas oko 2 sata,na kojim pise prodaja sezonskuh karata od 9 do 16,sramota,dva dana pred tekmu,bez ikakvog marketinga,i opet ne mozes kupiti kartu u terminu koji su oni odredili da im je radni,jos vidim u u novinama najavljuju prodaju karata![]()
SAMPION DRZAVE!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
SVASTA![]()
![]()
esad.DBR je napisao/la:DA NEKO SLUČAJNO NEZNA ŠTA JE SA OVIM NOVIM BAR ŠALOVIMA I HOĆEL IH JOŠ BIT U PRODAJI![]()
![]()
ona na kojim pise da se prodaju sezonske karte,plavi salon,neces vjerovat bas sam u to vrijeme bio tamo,mozda je neko otiso da piski,al fazon je sto nisam prvi koji je nasao zakljucana vrata!bistrikboy je napisao/la:Ja kupih ocu u 14.10h cak i Dzelo sjedio,koja li si ti vrata ljubio da mi je znat'...Mashke je napisao/la:Stvarno je sramota ono sto rade odnosno sto ne rade nasi sa prodajom godsnjih karata,ja sam jos jedan koji je poljubio vrata danas oko 2 sata,na kojim pise prodaja sezonskuh karata od 9 do 16,sramota,dva dana pred tekmu,bez ikakvog marketinga,i opet ne mozes kupiti kartu u terminu koji su oni odredili da im je radni,jos vidim u u novinama najavljuju prodaju karata![]()
SAMPION DRZAVE!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
SVASTA![]()
![]()