FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

RagazziDelSud
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la RagazziDelSud » 05 avg 2010, 18:27

AdisManiacZ je napisao/la:Bit če 2:0 za zelju na grbavici protiv zvijezde.
malo je 2:0 :mrgreen: salim se ;) uglavnom samo pobjeda...
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

milkačokolada
Kontakt:

Post Postao/la milkačokolada » 05 avg 2010, 18:28

pet komada pet komada to je naša nada zeljeznicar za zivot cijeli :lol: 8-)
ko drugom jamu kopa nos.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 05 avg 2010, 18:40

RagazziDelSud je napisao/la:
malo je 2:0 :mrgreen: salim se ;) uglavnom samo pobjeda...
Bilo kaka ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 05 avg 2010, 20:32

Željovac je napisao/la:Koliko samo tih naših igrača duguje Amaru Osimu. Stvorio ih je doslovno. Šehić, Čolić, Radovanović, Stanić, Svraka i Bučan. Ne bi bili ni pola ovoga što su sada da nisu naletili na Amara. Ni Mešanović se ne bi trofejem okitio pod stare dane i to uz ekstra doprinos. Vjerovatno ni Višća ne bi odmah tako eksplodirao. I Kerla bi sigurno bio među najboljima da nije zgriješio, ali vjerujem da će se izvaditi i ponovo dokazati.
stvorio bučana hahahaha kakve nabuloze dečko izgovaraš.Bučan došao na grbavicu u 27 god života i Amar ga preporodio,prije toga igrao u olimpiku,Kini,FK SARAJEVU gdje je osvojio titulu prvaka BIH i bio jedan od najboljih igrača ;)

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 05 avg 2010, 21:21

Bukvalni dečko, stvorio je ovog današnjeg Bučana, mozgu! Do saradnje sa Osimom je bio obični atletičar!
Tu titulu znam kako je Sarajevo osvojilo, a ako je bio među najboljim, to samo govori o snazi tog "šampionskog" tima :P

Prije 6 minuta počeo snimak na Vogošći.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 05 avg 2010, 22:21

samo mi je to na pameti
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 05 avg 2010, 22:31

Bolan Zeljo dragi, sto si to bolan toliki da ti se svi tackaju?
Sto si to bolan heben tako, sto te mrzim , a volim te, sto mi ciljeve u zivotu postavljas, sto me bolan oblacis kad nemam sta da obucemm sto mi to radis kad te volim.Moj ZELJO volim te, a zivot dajem za tebe.Volim te KLUBU moj, volim te da te volim, ili sto nekad neko rece, volim da te volim, KLUBU moj
Zadnja izmjena: blueman-TM87, dana/u 05 avg 2010, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 05 avg 2010, 23:11

uz svaki respekt prema zvijezdi, ali zaista je smjesno reci da mozete uzete bod, a ne sva tri zelji na grbavici

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 avg 2010, 00:01

boccaccio je napisao/la:Vazno je da smo uzeli bodove...nazalost vidi se da kvalitet nase lige nije cemu iz prostog razloga sto je za mene ovakav danasnji zeljo opet favorit za najvise mjesto...i to je nekada dobro,da se igra lose a da se pobjedjuje,medjutim to nas uljuljka za evropske utakmice.
Nije mi bilo nesto svjezine u nasoj ekipi,nismo bili rastrcani,ali smo bili pametni...imali smo dobru logiku i drzali se svojih standarda,sto je bilo sasvim dovoljno za pobjedu protiv loseg olimpika...ocekivao sam vise od ove utakmice,ali sam jako zadovoljan pobjedom...svjezina ce doci kako budu odmicale utakmice..
Sehic dobar aliiiiiiii,ono standardno njegovo se i dalje desava,medjutim nije primio gol,imao je dobre reakcije kada je trebalo,a svoje mane je iskazao i veceras u par navrata,ipak prolazna ocjena za naseg kapitena...Colic solidan,mozda mu fali koja utakmica vise,ali eto odigrao i to je to,ja bi ga forsirao,moze jako napredovati,ne znam kakav je ovaj markovic i nemam pojma kakve amar ima planove sa colicem ukoliko ovaj drugi zaigra...Radovanovic jak,dobar,meni je on fizicki mnogo napredovao nego kad je tek dosao,dao je prelijep gol i cini mi se da je i u defanzivi danas bio sasvim dobar...od stoperskog tandema definitivno mi je bolji bio Bogicevic,taj je sve cistio ispred sebe,imao jednu malu gresku,ostalo bez filozofije i sjajno odradjeno,Mesic losiji,znao je da ispadne,ali dobro,njih dvojica sasvim dobro funkcionisu...Svraka odlican zaista,rastrcan,zeljan igre,mozda i igrac utakmice za mene...Savic jako dobro pokriva prostor,olimpikove akcije su najcesce bile odmah zavrsavane mahom zbog njega,jako mi se dopalo ono sto sam vidio,Savic nije umjetnik,ali je mnogo pouzdan danas...Beslija najlosiji,i to ubjedljivo,nadam se da je samo losa noc,i da mu ne treba opet puno vremena kao prosle sezone da udje u formu,prizeljkujem njegove bolje nastupe...Zeba hmmmmm,na trenutke maestralan,cak i borben,na trenutak mu fali nesto,kao da jos nije u punoj snazi,bar takav ja dojam imam...ali njegov potez zna biti fascinantan...onaj lob i stativa,pa to je bilo ludilo cisto...ima dobru igru,zna sve sa loptom,mozda jos treba neki raspolozen igrac uz njega pogotovo na krilnim pozicijama sto danas nije bio slucaj...Visca los,mozda i njegova najgora utakmica,cesto je bio predmet kritike kod Amara...Popovic,po meni standardno,e sad je li standardno dobar ili standardno los,ne mogu da se odlucim,ja imam u svojoj glavi verziju njegove igre koju opravdavam,a ima i druga strana,nisam vise pametan...Rovcanin zabio iz penala i drago mi je da je uzeo loptu i opalio,to je hrabro bilo,pogotovo za njega i jako je vazno da nastavi da bude tako odlucan,to je recept za uspjeh...
Pobjeda je bitna i ovo je dobar pocetak...svaka cast
Hvala, s obzirom da nisam gledao tekmu a tvoje i moje misljenje se otprilike poklopi u medjuvremenu sam se raspitao kod nekih ljudi o nasoj igri cije misljenje jako cijenim i bilo je otprilke ovo:rutinska pobjeda, igrali smo onoliko koliko treba tri boda na startu najvaznija.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Samo je jedan
Kontakt:

Post Postao/la Samo je jedan » 06 avg 2010, 00:43

Željovac je napisao/la:Svraka je bio igrač utakmice u zadnjem derbiju, pa je onda protiv Laktaša imao perverznu asistenciju, pa onda Leotaru zabio perverzan gol. Samo nastavlja kako je igrao kraj prošle sezone. Protiv Hapoela je pokazao da je apsolutni mangup i sinoć ponovo sigurno igrač utakmice! Svaka mu čast! Uvijek je znao, a sada jednostavno ima i samopouzdanja da to pokaže. Dobro mu je došlo i kaljenje u Travniku. Za njih je zabio eurogol u Modriči i nama na Grbavici, za koji se odmah "izvinuo" Jugu. 8-)
Još da znamo dokad ima ugovor... :mrgreen:
Svraka ima ugovor do kraja sezone. Nadam se da će ga produžiti, jer je mlad, a dobar igrač.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 06 avg 2010, 08:40

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 avg 2010, 11:45

Prva tekma apslovirana tacnije olimpik, mnogo mediski ekponiran najavljivan susret je protekao u u znaku Zelje e mnogima je ostala nejasnoca dali smo mi jaki ili je olimpik toliko slab mada ja nisam gledao utakmicu ali dovoljno poznajem igrace olimpika dovoljno je reci da imaju Subasica i Jesea koji su vise nego dobri igraci za nasu ligu uz jos par solidnih igraca za nase uslove.Imaju sigurno jednu od boljih zadnjih linija u ligi a mi smo stvorili solidan broj sansi dakako nase mogucnosti ce nam biti jasnije nakon utakmice sa zvijezdom.
E sad sto se tice zvijezde rijece je o stabilnom klubu iz sredine tabele, meni jako simpaticnom klubu koji uvijek dodje da se nadigrava, ove sezone dolaze sa promjenjenim igrackim sastavom tacnije nakon borbe za opstanak doveli su pojacanja koja tek treba da opravdaju svoj epitet.
Sto se tice dosadasnjih susreta zvijeda je uspjesnija pobjedlili su nas svaki put kuci dok na Grbavici imaju jednu nerjesenu i poraz, dobro se sjecam utakmice protiv zvijezde koja je zavrsila nerjeseno tada su prikazali jednu dopadljivu igru i jednostavno nadigrali nasu ekipu veci dio utakmice, danas stvari stoje drukcije kako kod nas tako i kod njih tako da ocekujemo pobjedu Zelje koja nece ni u jednom trenutku doci u pitanje.
Ono sto jos vrijedi istaci je da je zvijeda ostala i bez par prvotimaca od kojih su dvojica sada kod nas, rijec je o Savicu i Karicu.
Od nas ocekujem prepun stadion, bezuslovnu podrsku, dobru postavku igraca na terenu te prvu utakmicu u dolini u kojoj ce se nas Zeljo pokazati u dobrom izdanju! Termin odigravanja utakmice je jako dobar a utamice na pocetku seznone diktiraju jako puno toga nama su bodovi neophodni samim tim sampion treba nasu podrsku u odbrani titule zato svi u dolinu...
VOLIM TE ZELJO
I kao sto jedan kolega na drugom forumu rece:
AVE CAESAR!
slika
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 06 avg 2010, 11:56, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 avg 2010, 11:55

slika
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

esad.DBR
Kontakt:

Post Postao/la esad.DBR » 06 avg 2010, 15:04

DA NEKO SLUČAJNO NEZNA ŠTA JE SA OVIM NOVIM BAR ŠALOVIMA I HOĆEL IH JOŠ BIT U PRODAJI :?: :?: :?:
Kad odu šminkeri,furači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i odani!

VOLIM ŽELJEZNIČAR !

Mashke

Post Postao/la Mashke » 06 avg 2010, 15:32

Stvarno je sramota ono sto rade odnosno sto ne rade nasi sa prodajom godsnjih karata,ja sam jos jedan koji je poljubio vrata danas oko 2 sata,na kojim pise prodaja sezonskuh karata od 9 do 16,sramota,dva dana pred tekmu,bez ikakvog marketinga,i opet ne mozes kupiti kartu u terminu koji su oni odredili da im je radni,jos vidim u u novinama najavljuju prodaju karata :oops: :oops: SAMPION DRZAVE!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
SVASTA :cry: :cry: :cry:
Ko ne voli Želju,ne voli ni ljude

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 avg 2010, 15:38

Mashke je napisao/la:Stvarno je sramota ono sto rade odnosno sto ne rade nasi sa prodajom godsnjih karata,ja sam jos jedan koji je poljubio vrata danas oko 2 sata,na kojim pise prodaja sezonskuh karata od 9 do 16,sramota,dva dana pred tekmu,bez ikakvog marketinga,i opet ne mozes kupiti kartu u terminu koji su oni odredili da im je radni,jos vidim u u novinama najavljuju prodaju karata :oops: :oops: SAMPION DRZAVE!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
Ja kupih ocu u 14.10h cak i Dzelo sjedio,koja li si ti vrata ljubio da mi je znat'...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Faruk TM´87
Kontakt:

Post Postao/la Faruk TM´87 » 06 avg 2010, 15:56

bistrikboy je napisao/la:
Mashke je napisao/la:Stvarno je sramota ono sto rade odnosno sto ne rade nasi sa prodajom godsnjih karata,ja sam jos jedan koji je poljubio vrata danas oko 2 sata,na kojim pise prodaja sezonskuh karata od 9 do 16,sramota,dva dana pred tekmu,bez ikakvog marketinga,i opet ne mozes kupiti kartu u terminu koji su oni odredili da im je radni,jos vidim u u novinama najavljuju prodaju karata :oops: :oops: SAMPION DRZAVE!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
Ja kupih ocu u 14.10h cak i Dzelo sjedio,koja li si ti vrata ljubio da mi je znat'...
kako ide prodaja???znal se kolko je prodato otprilike...

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 06 avg 2010, 16:00

esad.DBR je napisao/la:DA NEKO SLUČAJNO NEZNA ŠTA JE SA OVIM NOVIM BAR ŠALOVIMA I HOĆEL IH JOŠ BIT U PRODAJI :?: :?: :?:
:?: ??? fakat ima li neko tacnu informaciju?
P.S. samo caps lock iskljuci kada pises na forumu,jer se to podrazumijeva kao vikanje ;)
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

Mashke

Post Postao/la Mashke » 06 avg 2010, 16:50

bistrikboy je napisao/la:
ona na kojim pise da se prodaju sezonske karte,plavi salon,neces vjerovat bas sam u to vrijeme bio tamo,mozda je neko otiso da piski,al fazon je sto nisam prvi koji je nasao zakljucana vrata!
Ko ne voli Želju,ne voli ni ljude

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 06 avg 2010, 17:12

I ja sam isto prvi dan otisao oko 3 sata po onoj vrelini da uzmem godisnju i nigdje nikog nije bilo, sad je pitanje hoce li biti prije tekme sa Zvijezdom, stvarno sramota !!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pushko92 i 20 gostiju.