Bice naravno.EdinTM87 je napisao/la:I ja sam isto prvi dan otisao oko 3 sata po onoj vrelini da uzmem godisnju i nigdje nikog nije bilo, sad je pitanje hoce li biti prije tekme sa Zvijezdom, stvarno sramota !!!!![]()
![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ukoliko nema nikoga dole u Plavom salonu, odeš gore u Upravu, treća vrata s lijeva, prodat će ti one žene što tu rade.Mashke je napisao/la:ona na kojim pise da se prodaju sezonske karte,plavi salon,neces vjerovat bas sam u to vrijeme bio tamo,mozda je neko otiso da piski,al fazon je sto nisam prvi koji je nasao zakljucana vrata!bistrikboy je napisao/la:Ja kupih ocu u 14.10h cak i Dzelo sjedio,koja li si ti vrata ljubio da mi je znat'...Mashke je napisao/la:Stvarno je sramota ono sto rade odnosno sto ne rade nasi sa prodajom godsnjih karata,ja sam jos jedan koji je poljubio vrata danas oko 2 sata,na kojim pise prodaja sezonskuh karata od 9 do 16,sramota,dva dana pred tekmu,bez ikakvog marketinga,i opet ne mozes kupiti kartu u terminu koji su oni odredili da im je radni,jos vidim u u novinama najavljuju prodaju karata![]()
SAMPION DRZAVE!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
SVASTA![]()
![]()
"Zlatne ruke sekretarice Melike", kako jedan vrli novinar svojevremeno napisa.elSaik je napisao/la: Ukoliko nema nikoga dole u Plavom salonu, odeš gore u Upravu, treća vrata s lijeva, prodat će ti one žene što tu rade.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Kupac treba da trazi, moli, da se penje po stepenicama, da grah baca hoce li nekog biti...fuj!
To samo kod nas ima, da molis da ti uzmu pare...lagano mi se pocinju neke stvari gadit (blago receno)...
To samo kod nas ima, da molis da ti uzmu pare...lagano mi se pocinju neke stvari gadit (blago receno)...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
E jeste se raspisali ko tetke kakve. Kome li ste se zalili kad ste prije postojanja ovog foruma nailazili na zakljucana vrata?
Ko da je ovo sa zakljucanim vratima nesto sto se prvi put desava u ovoj zemlji, gradu, klubu itd?
Ko da su ljudi u Zelji do ove sezone bili super organizovani pa sad zakazali. Ko da ne znamo ko je dosao u klub i ko se nalazi od prije u njemu pa se sad treba ibretiti oko svega toga.
Pa nismo svicarci, njemci, i sl. pa da smo navikli na pedantnost i tacnost ljudi i firmi u BiH.
Cudi me da niste do sada naucili na svu aljkavost ljudi u klubu i da vas ovo uopste ne dotice. Da nekog malo iznervira ili pogodi mogu da shvatim ali da se pisu price oko toga nikako ne mogu.
Idu izbori pa mjenjajte ..
Ko da je ovo sa zakljucanim vratima nesto sto se prvi put desava u ovoj zemlji, gradu, klubu itd?
Ko da su ljudi u Zelji do ove sezone bili super organizovani pa sad zakazali. Ko da ne znamo ko je dosao u klub i ko se nalazi od prije u njemu pa se sad treba ibretiti oko svega toga.
Pa nismo svicarci, njemci, i sl. pa da smo navikli na pedantnost i tacnost ljudi i firmi u BiH.
Cudi me da niste do sada naucili na svu aljkavost ljudi u klubu i da vas ovo uopste ne dotice. Da nekog malo iznervira ili pogodi mogu da shvatim ali da se pisu price oko toga nikako ne mogu.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
ma Stole dijelom si i opravdo postojanje ovog foruma,tacno je da se prije nisi imao kome ni pozalit,pa ni preko foruma,ali zato i postoji forum valjda da se kaze i ono sto bi se moglo popravit u voljenom klubu,a ovo sto se meni danas desilo stvarno stvarno nema logike da se desava na pocetku sezone,kad se valjda trebaju i potrudit da prodaju sto vise karata,al hajde...Najcudnije je sto sam uvijek normalno kupovo karte,a iso sam na nevidjeno,a prije su klub vodili i gori od ovih sadStole iz Bora je napisao/la:E jeste se raspisali ko tetke kakve. Kome li ste se zalili kad ste prije postojanja ovog foruma nailazili na zakljucana vrata?
Ko ne voli Želju,ne voli ni ljude
a u p.m i karte, jeste dosadni vise....
cuj dosao pa ne radi ,pa dodji opet,ako toliko silno zelis da kupis...
pise radno vrijeme a tad nisu radili, samo kmecite ko ki.te kakve....

cuj dosao pa ne radi ,pa dodji opet,ako toliko silno zelis da kupis...
pise radno vrijeme a tad nisu radili, samo kmecite ko ki.te kakve....
Por que ? Por que somos los mejores...
ma sve to stoji ali umjesto svake godine da je bolje i bolje mi stagniramo sta ocekivat u buducnosti opet borbu za opstanak...dojadit ce i osimu bit i direktor i trener i uprava i kosac trave jos samo za c da polozi i da vozi bus na pripremeStole iz Bora je napisao/la:E jeste se raspisali ko tetke kakve. Kome li ste se zalili kad ste prije postojanja ovog foruma nailazili na zakljucana vrata?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Prijateljske utakmice u Kladnju:
Kadeti:Zeljeznicar-Bosna Kalesija 4:0
Juniori:Zeljeznicar-Bosna Kalesija 2:1
Kakav vam ono crnac igra stopera u juniorima
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Keni, iz bubamare dosao prosle godine...Dylan Dog je napisao/la:Prijateljske utakmice u Kladnju:
Bilo bi dobro osvjezenje, kad bi imali marketing uopstealeksandar_veliki je napisao/la:Prodaja ide kriticno, odnosno uzasno. U odnosu na prošlu godinu bice slabija za najmanje pet puta. Mislim da Zelji treba osvjezenje u marketingu.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ne budeli 5-6 milja,sramota da ne kazem sta gore.Fakat ko god ne dođe sada kada smo uzeli 3 boda vani i kada branimo titulu nek' ne dolazi nikako.Seyo_TM je napisao/la:
Željezničar - Zvijezda Gradačac, najava
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/%C ... Dac-najava
SVI U DOLINU!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ma bice uskoro promjena, bice ili ili...umjesto da se uzmu desetine hiljada, "svi" prst u uho...a i stole mi rece da je atmosfera losa...aleksandar_veliki je napisao/la:Bio sam veceras, nije dobro sto se toga tice. Amar jos nekako to drzi, ali upravo ono cega sam se bojao sto se tice Zelje. Titula i onda nema dodatka na nju. Umjesto da sad sve gori, ono nista. Ma bas sam nesto razocaran, ali tako to ide kod nas u BiH.
Realno ja ocekujem 8 hiljada na tribinama u nedelju ako ne i vise, termin odlican, nedelja 20:30 ako se ne varam ne moze bolje
Mes Que Un Club
prosle godine je bilo osvjezenje i moglo se fino kupiti i sve je bilo ok.Seyo_TM je napisao/la:Kupac treba da trazi, moli, da se penje po stepenicama, da grah baca hoce li nekog biti...fuj!
ove godine opet po starom. hodaj od kancelarije do kancelarije ko ce ti prodat kartu. jbga ne ide to tako u velikim klubovima.
svaka cast bivsim igracima, ali brate ako ne mozes organizovati da neko sjedi i prodaje karte onda jbga. na pijacu dodjes pa te pripaze, upakuju i dobijes sve kako hoces.
Ja sam siguran da ce biti 6-7 milja
protiv vukova na groblju je bilo 4-5 milja i neznam zasto opet nebi napravili jednu zadacu za ostale
mada su nas mnogi vec otpisali...
1921-2011
Ici ce karte dok se malo zakotrlja ovo sve, sad prvo treba otresti Zvijezdu i uzeti ili u Travniku ili u Tuzli 3 boda i eto euforije opet....takvi su ljudi, prošle godine je euforija vještacki napumpana putem Željo TV pa je odziv bio odlican, ove godine iz uprave se garant nadaju da su dobri rezultati tima najbolji put za euforiju.
Ukoliko uvežemo 3-4 pobjede, eto opet 10.000 u prosjeku.
Ukoliko uvežemo 3-4 pobjede, eto opet 10.000 u prosjeku.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sve je dobro dok je Amar tu. Nije mene strah nikakvih promjena u kojima se nece on dirati ali sta ako covjeku vise dopizdi i digne ruke od svega? Odosmo onda opet tamo gdje nam NIKAKO nije mjesto. A neko ce sigurno morati otici. Treba organizovati neki sastanak sa Amarom i reci mu da ima 1000000% podrsku navijaca.
90% ljudi u klubu je NESPOSOBNO da obavlja stvari za koje su zaduzeni. Marketinga nema nikako ali nije da ga nema tek sad nego ga nema NIKAKO. Nije to samo kod nas, to je u vecini klubova ali mene ne interesuju drugi nego samo Zeljo.
Kad bih gledao po sebi, marketing, emisije, najava i sve ostalo vezano za prodaju godisnjih karata nebi nikako trebalo. Meni je potrebno samo da cujem kad krece prodaja i to je sve jer znam da cu otici i kupiti ali taj marketing je potreban radi "sezonskih" navijaca. Mada, rekoh veceras i Seji, takve navijace nece privuci ni sto marketinga. Oni dolaze da gledaju Zelju samo kad ima nekih rezultata i igre. Kad toga nema j.be se njima za marketing i reklame. Njihova glavna recenica je: "ne idem na utakmice jer nemam sta vidjeti".
Iskreno, cudi me nekakvo mrtvilo u klubu i to od strane ljudi koji VOLE klub i za koje znam da je tako. Od onih za koje znam da su pismeni, normalni, odrasli medju rajom i znaju sta treba. Zar je problem, za pocetak, napraviti shop za prodaju artikala? Zar je problem napraviti malo kvalitetnije majice sa grbom i raznoraznim natpisima i uzimati pare na tome? I to samo kao pocetak? Izgleda da jeste.
Zujo je supljirao kako pravi evropskog Zelju. Jak i stabilan klub. I u tom planu nije mogao naci covjeka da vodi marketing. Sve sto je uradjeno prosle godine a vezano za promociju karata uradili su momci iz ljubavi prema klubu. Bilo jednom ali nece opet.
U klubu trenutno vlada neko mrtvilo, isto kao neka nezainteresovanost. Vjerovatno su svi ocekivali pare od Dzeke ali one nisu dosle i sad se nema rjesenja. Neki dan je podjeljena junska plata a odakle nalaze pare nemam pojma.
Svasta bi covjek jos mogao napisati ali sve to na ovom i slicnim forumima odu u bespovrat jer sumnjam da cita iko ko treba. Zato sam i napisao danas da je sve ovo pisanje uzalud.
Vratimo se fudbalu i utakmicama PL BiH i nadajmo se da ce sve ovo izaci na dobro ..
90% ljudi u klubu je NESPOSOBNO da obavlja stvari za koje su zaduzeni. Marketinga nema nikako ali nije da ga nema tek sad nego ga nema NIKAKO. Nije to samo kod nas, to je u vecini klubova ali mene ne interesuju drugi nego samo Zeljo.
Kad bih gledao po sebi, marketing, emisije, najava i sve ostalo vezano za prodaju godisnjih karata nebi nikako trebalo. Meni je potrebno samo da cujem kad krece prodaja i to je sve jer znam da cu otici i kupiti ali taj marketing je potreban radi "sezonskih" navijaca. Mada, rekoh veceras i Seji, takve navijace nece privuci ni sto marketinga. Oni dolaze da gledaju Zelju samo kad ima nekih rezultata i igre. Kad toga nema j.be se njima za marketing i reklame. Njihova glavna recenica je: "ne idem na utakmice jer nemam sta vidjeti".
Iskreno, cudi me nekakvo mrtvilo u klubu i to od strane ljudi koji VOLE klub i za koje znam da je tako. Od onih za koje znam da su pismeni, normalni, odrasli medju rajom i znaju sta treba. Zar je problem, za pocetak, napraviti shop za prodaju artikala? Zar je problem napraviti malo kvalitetnije majice sa grbom i raznoraznim natpisima i uzimati pare na tome? I to samo kao pocetak? Izgleda da jeste.
Zujo je supljirao kako pravi evropskog Zelju. Jak i stabilan klub. I u tom planu nije mogao naci covjeka da vodi marketing. Sve sto je uradjeno prosle godine a vezano za promociju karata uradili su momci iz ljubavi prema klubu. Bilo jednom ali nece opet.
U klubu trenutno vlada neko mrtvilo, isto kao neka nezainteresovanost. Vjerovatno su svi ocekivali pare od Dzeke ali one nisu dosle i sad se nema rjesenja. Neki dan je podjeljena junska plata a odakle nalaze pare nemam pojma.
Svasta bi covjek jos mogao napisati ali sve to na ovom i slicnim forumima odu u bespovrat jer sumnjam da cita iko ko treba. Zato sam i napisao danas da je sve ovo pisanje uzalud.
Vratimo se fudbalu i utakmicama PL BiH i nadajmo se da ce sve ovo izaci na dobro ..
AMAR OSIM
Svaka cast momku/momcima sto prave ove slike pred svaku (nadam se) utakmicu. Stvarno su extra! Keep up the good work guys! 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Mah, boli njih briga. Treba neko trgnut upravu koje ustvari nema. Ne znam ko uopšte išta radi u klubu. Biće valjda dobro 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.