FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma bitno da smo pobijedili, fakat jako važno. To što se nama želudac okreće nije, sutra kad se probudimo prvo ćemo reći, šuti dobro je uzeli smo tri boda.
Ali da smo pojeli gorku pilulu, jesmo.
I da se zna, ne slažem se sa Stavkom i ovom izjavom. Danas je imao sreće više nego znanja.
Ja ne želim gledati da se Željo brani očajnički na Grbavici protiv malo većeg sela!
I da se zna, ne slažem se sa Stavkom i ovom izjavom. Danas je imao sreće više nego znanja.
Ja ne želim gledati da se Željo brani očajnički na Grbavici protiv malo većeg sela!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ne razumijem zbog cega u drugom bili onako nervozni. Lendric i Stojanovic zamalo da se pobiju sa onim njihovim.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- amazon
- Kontakt:
Daj ba ljudi ne zaje.bajite se Lendric je najbolji napadac lige ubjedljivo. Extra cemo zaraditi na njemu. Ja sam bio kritican prema upravi al sad ne bi imao obraza bilo sta reci. Petrovicu su omogucili pojacanja, otjerani su igraci koje je htio, napravili atmosferu s stadionom, nalozili ljude da dodju, omogucili im sve i na kraju trener ne moze da napravi ekipu koja ce igrati fudbal. Nebitan je rezultat jel 1:0 ili 3:0 vec kako igramo. Nema ovo veze s mozgom.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ne moze se ova ponovit vise da katastrofa u istoj utakmici odigraju i zakaric i blagojevic i stevanovic, kao i zadnja linija citava osim bogija, tako da opusteno, bice bolje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Odlicno recenoNeandertalac je napisao/la:Ma bitno da smo pobijedili, fakat jako važno. To što se nama želudac okreće nije, sutra kad se probudimo prvo ćemo reći, šuti dobro je uzeli smo tri boda.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Danas dobar teren. Fino su ga usminkali.
Kerla je imo problema sa prijemom lopte cijelu tekmu, i sto rece neko gore, on je i unosio nervozu i nesigurnost.
Zakaric konstantno bjezi od gola, slab centarsut, ali nekako ga nije strah lopte sto daje bar neku nadu da nije karinas.
Cini mi se da previse rasireni stojimo po terenu. Nit znamo tako, nit nam sta dobro donosi.
Previsoko stoji vezni red....
Zakaric konstantno bjezi od gola, slab centarsut, ali nekako ga nije strah lopte sto daje bar neku nadu da nije karinas.
Cini mi se da previse rasireni stojimo po terenu. Nit znamo tako, nit nam sta dobro donosi.
Previsoko stoji vezni red....
Vezni red nije postojao danas. Kad je ubacio Radinovica malo smo zivnuli.
Registruj se, upamti ID i u Lutriju s kartom otiđi, oni ti uplate i dok dođeš kući biće na računuMerhaba je napisao/la:Zna li neko kako da uzmem onog cenera na lutriji?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Neandertalac
- Kontakt:
Da ne zaboravim.
Jadranko Bogićević. Za mene u ove dvije utakmice ubjedljivo najbolji igrač kada pogledamo sve parametre.
A "stručnjaci" ga stavljali na klupu da igra Kerla.
Svaka čast stara kajlo!
Jadranko Bogićević. Za mene u ove dvije utakmice ubjedljivo najbolji igrač kada pogledamo sve parametre.
Svaka čast stara kajlo!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Kako se Kerla izbori za loptu među trojicom i povalja ih, momak je trafika..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
I za mene isto.Neandertalac je napisao/la:Da ne zaboravim.
Svaka čast stara kajlo!
Stvarno covjek igra fantasticno, izgledo ko Maldini u odnosu na Kerlu danas, sa 33 godine je bolji nego prije 5-6 godina kad je igro
Bit ce bolje donas su svi igrali pod rucnom nekom,imam osjeaj da su previse zeljeli do pokazu pa malo izgorili u tome,nemoze se ponoviti ovako losa igra ponovo slj.utakmica bit ce puno kvalitetnija.maldini3 je napisao/la:Odlicno recenoNeandertalac je napisao/la:Ma bitno da smo pobijedili, fakat jako važno. To što se nama želudac okreće nije, sutra kad se probudimo prvo ćemo reći, šuti dobro je uzeli smo tri boda.
Vedran Veca Kjosevski - produkt najbolje golmanske skole na balkanu, kakva odbrana danas 
Popravio se Veca,ali brat se zeza sa onim loptama pred nasim golom kod ispucavanja. Nekad zadnji momenat ceka.
- Neandertalac
- Kontakt:
Baciš 100 sklekova, 200 trbušnih i 300 čučnjeva, zaboraviš na sve i samo tri boda pamtiš. 
Niko penal ne komentariše a realno, ko džamija. Sudije nastavljaju gdje su stali jesenas.
Niko penal ne komentariše a realno, ko džamija. Sudije nastavljaju gdje su stali jesenas.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ono nad Zakaricem se moralo svirati.
Blagojević mi je nevjerovatno drag igrač, ali ovo što on radi je nevjerovatno.
Znači, čovjek prođe tri - četiri igrača, fino otvori prostor, da dijagonalu, da dobru loptu u prostor, a onda pogriješi najobičniji pas i otvori kontru protivniku..
Znači, čovjek prođe tri - četiri igrača, fino otvori prostor, da dijagonalu, da dobru loptu u prostor, a onda pogriješi najobičniji pas i otvori kontru protivniku..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
igra ce doci siguran sam u to opet ponavljam,najbitnije je da mi navijaci nastavimo dolaziti u ovom broju i visem da dostignemo tu cifru od 10 000.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.