FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SaboBabo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SaboBabo » 04 mar 2017, 20:53

irfo je napisao/la:Cini mi se da idete na utakmicu sa prevelikim ocekivanjima, ja npr nisam razocaran jer nisam ni ocekivo da cemo ih izdominirat, neki dan napisah 1:0 uz puno muke i tako je i bilo.
irfo je napisao/la:Mladost nije svjesna sta im se sprema
Ide jedna pobjeda od 1:0 uz puno muke, a bgm ako budemo raspolozeni ni 2:1 nije nemoguce :kafa:
Nije brate poenta ocekivanja,ni poenta sto smo dobili 1 : 0, poenta je sto nismo imali igre i sto su nas ljudi razbili a mi pretendiramo za titulu i kup.

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 04 mar 2017, 20:55

Da je bilo leprsavo i lahko - nije, ali brate zasluzena pobjeda. Niko ne voli gledati da se mi branimo, ali imas rezultat 1-0, protivnika nezgodnog i logicno da ces zadnjih 20 min vise paziti da ne primis gol. Da je sudija svirao penal koji je bio cist, bila bi ovo lagana pobjeda i opet bi na forumu vladala velika euforija. Ne kazme da trebamo biti zadovoljni ovom predstavom, ali ne treba sad bas biti ni nezadovoljan. Imali smo par dobri sansi, poslije gola malo sigurnije odigrali i oni nam poslije naseg gola samo jednom opasno zaprijetili i to kad nasi nisu znali izbiti loptu. Individualno su nasi danas losi bili, pojedinci su podbacili i ne moze tu Slavko snositi krivicu. Izveo je najjaci sastav, prvo poluvrijeme smo bili bolji i zabili gol. Zasto se desio pad u igri je upitno, ali po meni zbog podbacaja Jovana, Gorana, i Mire. Previse individualnih greski je dovelo da smo u drugom pol cesto gubili lopte i onda to nije dobro izgledalo. Sve u svemu po meni je to okej, idemo dalje!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 mar 2017, 20:57

Ako cemo iskreno malo se pretjeruje kad se kaze razvalili nas. Po cemu ? Imali su dvije sjajne sanse kao i mi. U prvom smo mi njih razvalili,a drugom su oni bili na nasoj polovici bez nekog efekta osim one sanse kad je Veca odbranio. I to se ne bi desilo da nasi bukvalno njima nisu dodavali loptu. Sinisa umjesto Miroslavu doda Lazicu,ali ni tad nisu nesto uradili jer su ovi uspjeli da ih stignu i uzmu im loptu. Jos 100 faulova jer je sudija sjeckao igru. Dotaknes ga svira faul. Lose jesmo igrali,ali brate nisu bas tako nas razvalili kako pisete.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 mar 2017, 21:06

Meni nije ok. Poredajte po imenima, klubu, renomeu, plati, Grbavici danas, pripremama pa ćete vidjeti da nije ok.
Kada ne možeš da izneseš loptu 20 minuta i kada ti Mladost ima 75/25 % posjed u jednom trenutku.

Pobijedili smo ali mojne te priče da je ovo ok ;)
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 mar 2017, 21:08

Treba postaviti pitanje svim igracima iz prvih 11 zasto su DODAVALI lopte igracima Mladosti.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 mar 2017, 21:09

Neandertalac je napisao/la:Baciš 100 sklekova, 200 trbušnih i 300 čučnjeva, zaboraviš na sve i samo tri boda pamtiš. :)

Niko penal ne komentariše a realno, ko džamija. Sudije nastavljaju gdje su stali jesenas.
nisam sa sjevera dobro vidio, a i vala se slabo sjecam te situacije, sudija inace danas bas puno sjeckao igro, mogla se pustit prednost kod barem 5 faulova, i vraco odmah loptu cim se ne izvede na njegov znak :facepalm: , bas stil sudjenja od prije 20 godina, to samo kod nas jos ima
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 04 mar 2017, 21:35

Sta je ovdje ok to niko ne zna. Ako ovako nastave da igraju mi cemo tesko u evropu. Opet ponavljam rezultat nije bitan koliko je bitno kako igramo. Ovaj trener po meni je veli.ki k. Urac. U igri se poslije priprema nista nije promjenilo i to je dovoljno.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 mar 2017, 21:38

Da je limitiran, to sam već govorio i stojim iza svojih riječi. Danas sw to najbolje vidjelo.

Da je qurac, ne slažem se ali ni u snu. 1 poraz i 4 remija ima. Sve ostalo pobijede pa kakve takve.

UPRAVA NAPOLJE!

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 04 mar 2017, 21:38

Ne cini se okej zato sto su u nekim momentima oni bolje izgledali, ali opet cu ponoviti oni su imali dvije sanse i to na nase individualne greske. Da su oni npr zabili onu kontru kod 0:0, ja sam uvjeren da bi mi pojacali gas i dali 2 gola. Jedino cu razumjeti kritike sto nakon 1:0 ne nastavljamo visok pritisak i trazimo drugi gol, ali rizikujuci da i primimo jer iza ostavljamo prazan prostor ako visoko stojimo. Medjutim, to je stil Slavke. Trazi se gol a onda se igra sigurnije, nije da smo stojali u bunkeru ali smo plice stojali i gledali da ne primimo gol.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 04 mar 2017, 21:41

Neandertalac je napisao/la:Da je limitiran, to sam već govorio i stojim iza svojih riječi. Danas sw to najbolje vidjelo.

Da je qurac, ne slažem se ali ni u snu. 1 poraz i 4 remija ima. Sve ostalo pobijede pa kakve takve.
Mene ne zanimaju ti omjeri jer svakako nikad nismo blizu trofeja vec odavno. Omjer ti okaci macku o rep kad mi igramo ko kite.
Kakav ti napredak vidis u igri iskreno u odnosu na prosle trenere? Al iskreno?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 mar 2017, 21:42

Cuj Dzenis plakao jer je Metalleghe izgubio. [emoji33] [emoji23]

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 mar 2017, 21:47

amazon je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Da je limitiran, to sam već govorio i stojim iza svojih riječi. Danas sw to najbolje vidjelo.

Mene ne zanimaju ti omjeri jer svakako nikad nismo blizu trofeja vec odavno. Omjer ti okaci macku o rep kad mi igramo ko kite.
Kakav ti napredak vidis u igri iskreno u odnosu na prosle trenere? Al iskreno?
Naravno da vidim, kakvo je to pitanje.

Vidi, može se kritikovan, ja sam prvi danas napisao kako ga je Husref bukvalno taktičkom postavkom raznio. Isto tako ne uzeti mu rezultate u obzir, a gledajući samo kako je došao mislim da smo prvi klub lige, malo mi to bezobrazno. Nemoj zahebavat, prije si iste ovakve tekme gubio a sada ih dobijaš. Ogromna razlika.

Da je limitiran, u oči ću mu reći. Ibro u Mostaru mu postavio ekipu i sada Husref, meda ne možemo. A opet dobili.
Mišići hbga ;)

Edit; Sada čitam članak na portalu o Ćali. Očekujem jedan takav i o Slavki. Na stranu sve, čovjek nas je doveo u borbu za titulu, tvrd smo protivnik, ne umiremo u ljepoti ali guramo nekako, dizelelaški ali sigurno ;)

UPRAVA NAPOLJE!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 mar 2017, 22:10

Ocekivao sam nezadovoljstvo, ali ovu kolicinu preseravanja fakat nisam... :oops: OK, igra je bila losa i igraci zasluzuju kritike, ali ovi generalni zakljucci o ekipi, a posebno o Slavku su me posebno zabolile, iskreno. Ponekad odigras lose ali uzmes tri boda, a nekad pregazis protivnika a dobijes chunu, kao mi u Sirokom.

Mladost je sve osim losa ekipa. Imaju odlicnog trenera, prosli su pripreme s njim, u proslom kolu deklasirali Slobodu. Imaju nekoliko odlicnih igraca za nase uslove. Sta ste ocekivali? Da ce doci i naguziti se kad vide novi istok na Grbavici ili pun stadion? :roll: Neko je vec pisao, u ovoj novoj ligi necete vidjeti dominaciju. Dovoljno je trcati, kao sto su danas ovi trcali, i nema sanse da dozivis debakl.

To na stranu, mi danas jesmo odigrali jednu losu utakmicu, sa dosta zujanja i nerezonskih pasova, ali ono sto je bitno jesu dvije broje: 9000 na tribina, i nova 3 na tabeli. Sve ostalo nije bitno cim krene lopta sa centra u slijedecoj tekmi.... Idemo dalje! :salut:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 mar 2017, 22:15

SlevinKelevra je napisao/la:Ocekivao sam nezadovoljstvo, ali ovu kolicinu preseravanja fakat nisam... :oops: OK, igra je bila losa i igraci zasluzuju kritike, ali ovi generalni zakljucci o ekipi, a posebno o Slavku su me posebno zabolile, iskreno.
Iskreno, ne znam šta si očekivao!? Samo preskočiš, zaobiđeš i idemo dalje. Svako ko očekuje razvaljivanja i trpanja po tri komada u prvom, nema pojma o fudbalu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 mar 2017, 22:19

Ja sam očekivao trpanje. Hvala ti Virtu :)

UPRAVA NAPOLJE!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 04 mar 2017, 22:24

Pojma nema onaj koji ne gleda utakmice. I onaj koji upali laptop i legne gleda utakmicu boli njega ki. Ta i on ne ocekujs nista samo onako da gleda.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 mar 2017, 22:30

Neandertalac je napisao/la:Ja sam očekivao trpanje. Hvala ti Virtu :)
E pa vidiš, ja nisam, i kad sam to napisao rekoše mi da sam pesimista i da predstavljam Mladost kao da je Real.

Je li Zakarić loš igrač? Nije. Zašto je danas izgledao kao amater? Je li kriv trener, publika ili on? Ja mislim da je kriv pritisak, jer nemoguće je da igrači poput Kerle ili Zakarića izgledaju ovako loše kad znamo da su odlični igrači. Boje se greške, ne mogu da se opuste, isto kao da ih Grbavica sputava a trebalo bi biti obrnuto.

Zato im je Zajko pokazao šta znači kad si rutiner i kad uživaš u dolini, ostali to moraju naučiti što prije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 04 mar 2017, 22:33

Virtu4l je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Ocekivao sam nezadovoljstvo, ali ovu kolicinu preseravanja fakat nisam... :oops: OK, igra je bila losa i igraci zasluzuju kritike, ali ovi generalni zakljucci o ekipi, a posebno o Slavku su me posebno zabolile, iskreno.
Iskreno, ne znam šta si očekivao!? Samo preskočiš, zaobiđeš i idemo dalje. Svako ko očekuje razvaljivanja i trpanja po tri komada u prvom, nema pojma o fudbalu.
Petrovicu ti nas ponizavas. Danas smo vidjeli da ti nemas pojma o fudbalu :njanjanja:. Zavarale su nas pripreme, mene jesu. Odlicno smo igrali protiv mnogo boljih ekipa od nasih i zato smo ocekivali vise od ovog. Ali, sest bodova je tu i to je najbitnije. Mozemo i moramo bolje, ne smijemo se zatvarati i cuvati gol prednosti. To me nervira najvise kod Petrovica, ali kad uzmemo njegov skor samo :tokralju: .

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 04 mar 2017, 22:39

7aprildomemoj je napisao/la:Pročitam samo nekoliko komentara i ne mogu da vjerujem da pojedinci mogu prozivati Slavka :damn: Čovjek kako je preuzeo Želju ima omjer 12 pobjeda 4 remija i jedan jedini poraz i to nesretni od Širokog. Igra na momente je bila odlična a ekipa Mladosti nije nimalo za podcjeniti. Zrinjski se danas sretno provukao protiv Krupe i to sa nikakvom igrom. Gledajući rezultat 3:1 pojednci bi pomislili da je bilo rasturanje a u stvarnosti najmanje je bilo 50:50 a i da je Krupa dobila ili izvukla remi bilo bi sasvim zasluženo. Garantujem da sutra Željo igra sa aktuelnim prvakom Zrinjskim ponovo bi bilo razbijanje kao pod BB jesenas. Nezadovljni najbolje da formiraju UG i onda se službeno obrate upravi Plavih a možda i neke demonstracije ispred uprave nek prave. Dobro je kazao Branko Ćopić: "Znam ja nas, j..o ja nas" :crazy:
:thumbup: :clap:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 mar 2017, 22:48

Virtu4l je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Ja sam očekivao trpanje. Hvala ti Virtu :)
E pa vidiš, ja nisam, i kad sam to napisao rekoše mi da sam pesimista i da predstavljam Mladost kao da je Real.

Je li Zakarić loš igrač? Nije. Zašto je danas izgledao kao amater? Je li kriv trener, publika ili on? Ja mislim da je kriv pritisak, jer nemoguće je da igrači poput Kerle ili Zakarića izgledaju ovako loše kad znamo da su odlični igrači. Boje se greške, ne mogu da se opuste, isto kao da ih Grbavica sputava a trebalo bi biti obrnuto.

Zato im je Zajko pokazao šta znači kad si rutiner i kad uživaš u dolini, ostali to moraju naučiti što prije.
Ja sam to davno govorio, fali Željine krvi u ekipi. Sve stranci, bar velika većina. Ne znaju oni šta je Željo, Grbavica, Manijaci.

A što se tiče "grča" i ostalih floskula, ne interesuje me. Kada znaju pregovarati i dizat sebi cijenu, postavljati uvjete da potpišu, za te pare hoću da vidim zvijeri na terenu a ne šetkanje.

Naravno da ću očekivat da ih pregaze a ne da igraju bunker. Van svake pameti.

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, haklamas i 37 gostiju.