Neandertalac je napisao/la:Bit će jedan naš navijač, mLogo jak
VTŽ do prolaska u polufinale
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Neandertalac je napisao/la:Bit će jedan naš navijač, mLogo jak
Nisam ja haveru, ovaj je dosta jači. Obaveze a sada sam mogao ode mi ova neka raja.narodniheroj je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Bit će jedan naš navijač, mLogo jak![]()
utopli se, vidiš šta pišu o uslovima i vremenu. A ponešto nam i napiši ovdje.
VTŽ do prolaska u polufinale![]()
Ti najvjerovatnije imaš "korijene"Idemoplavi je napisao/la:Samo da zabijemo gol, sve ce biti lakse, mislim da cemo danas dobro proci. Očekujem pobjedu! ZELJOOOOOOOO
Ustvari iako igramo ko mlohav kuraz mislim da cemo do kraja sezone biti neporaženi.
@Neandertalac Nek ti haveri tebi jave a ti nama. P.S. jel jos mislis za mene da sam plaćenik?
Neandertalac je napisao/la:Ti najvjerovatnije imaš "korijene"Idemoplavi je napisao/la:Samo da zabijemo gol, sve ce biti lakse, mislim da cemo danas dobro proci. Očekujem pobjedu! ZELJOOOOOOOO
Ustvari iako igramo ko mlohav kuraz mislim da cemo do kraja sezone biti neporaženi.
@Neandertalac Nek ti haveri tebi jave a ti nama. P.S. jel jos mislis za mene da sam plaćenik?
Samo osvrt na ovaj meč Reala i Napolija. Nemojte tih poređenja sa svemirskim brodovima, pusti to
samo radio i tekstualniplavousrcu je napisao/la:Hocemo li moci negdje gledati utakmicu?
Ako nisi navikao na pljuvanje odjavi se odmahZivimZeljeznicar1921 je napisao/la:Pozdrav svima novi sam ... Ni jedna utakmica nece biti prenosena ako sam dobro razumio
Najbolji smo u takvim uslovima, sjeti se zrinjskogplavousrcu je napisao/la:Ako nisi navikao na pljuvanje odjavi se odmahZivimZeljeznicar1921 je napisao/la:Pozdrav svima novi sam ... Ni jedna utakmica nece biti prenosena ako sam dobro razumio![]()
![]()
. Dobro ti nama dosao, a rayocarali ste me za prenos iako se nece imati sta ni vidjeti. Teren sigurno katastrofa, vrijeme bljak. Nema tu fudbala.
Ti ko da si poceo radit u upravi. Opet neke teorije zavjere, sudije. Nemoj molim te ozbiljan si decko.Neandertalac je napisao/la:Mogle bi nas sudije malo danas qarat, rijetko ko u ligi ima "leđa" kao što to ima Radnik.
P.S. Snalazit ćemo se nekako za komentre, kako neko dobije info neka odmah lijepi i ostalima.
Realno pričam. Ozbiljan pravo.amazon je napisao/la:Ti ko da si poceo radit u upravi. Opet neke teorije zavjere, sudije. Nemoj molim te ozbiljan si decko.Neandertalac je napisao/la:Mogle bi nas sudije malo danas qarat, rijetko ko u ligi ima "leđa" kao što to ima Radnik.
P.S. Snalazit ćemo se nekako za komentre, kako neko dobije info neka odmah lijepi i ostalima.
Nije valjao omladinski, roštiljdžije.irfo je napisao/la:Sehic,
Zukanovic,
Cocalic,
Stevanovic,
Visca,
Gojak,
Hodzic,
Bajic,
Dzeko
![]()
Nema na cemu reprezentacijo
Trenutno korisnika/ca: Stanceski, WeekendOffender i 24 gosta.