PS:Zimska garderoba
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
sinergija2017
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
U Bijeljini vrijeme bezveze,evo kisa prestala,ali ce uslovi za igru biti veoma teski,teren natopljen maksimalno,od nekog fudbala tesko sta da ce da bude,pogotovo sto je Petrovic takticar,bitno je samo da ne bude povreda.
Ne možemo danas po ovako lošem i teškom terenu očekivati neku lijepu igru. Očekujem borbenost i disciplinu. Da prođemo bez povreda, i očekujem pozitivan rezultat u svakom slučaju. Moramo dati najmanje jedan gol. Bilo bi sjajno nastaviti proljetnu statistiku, i završili tekmu bez primljenog gola. Kada je težak teren tekma može otići u pravcu mnogo golova, grešaka, kikseva, ili može završiti i sa malo golova, što je rijeđe slučaj. Ja nekako očekujem da će biti golova.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:Bit će jedan naš navijač, mLogo jak
VTŽ do prolaska u polufinale
- Neandertalac
- Kontakt:
Nisam ja haveru, ovaj je dosta jači. Obaveze a sada sam mogao ode mi ova neka raja.narodniheroj je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Bit će jedan naš navijač, mLogo jak![]()
utopli se, vidiš šta pišu o uslovima i vremenu. A ponešto nam i napiši ovdje.
VTŽ do prolaska u polufinale![]()
Slažem se Monci, prva je tekma oa čak i sa porazom iz dati go je ok.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Idemoplavi
- Kontakt:
Samo da zabijemo gol, sve ce biti lakse, mislim da cemo danas dobro proci. Očekujem pobjedu
! ZELJOOOOOOOO
Ustvari iako igramo ko mlohav kuraz mislim da cemo do kraja sezone biti neporaženi.
@Neandertalac Nek ti haveri tebi jave a ti nama
. P.S. jel jos mislis za mene da sam plaćenik?
Ustvari iako igramo ko mlohav kuraz mislim da cemo do kraja sezone biti neporaženi.
@Neandertalac Nek ti haveri tebi jave a ti nama
1921
- Idemoplavi
- Kontakt:
"U prvom poluvremenu nismo igrali kako treba, Napoli je bio sjajan. Preuzeli su incijativu na početku meča, ali mi smo se poboljšali u nastavku. Ne možemo svaki ptu igrati dobro, no imali smo večeras sjajno drugo poluvrijeme", rekao je Zidane, pa je dodao: "Ne mislim da smo imali sreće, sreća u nogometu ne postoji. Ovaj rezultat od 3:1 sve jasno govori. Načinjena je razlika u kvaliteti, čak i ako smo se patili s vremena na vrijeme".
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/zidane- ... eca/227728
Zamisljam nas da u ekipi imamo Ronalda i kompaniju i da nam ovo trener izjavi, ne bi ga spasile 4 hitne i 7 vatrogansih kola
Ako ste gledfali tekmu Real je bio užasan s loptom se nisu mogli sastaviti
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/zidane- ... eca/227728
Zamisljam nas da u ekipi imamo Ronalda i kompaniju i da nam ovo trener izjavi, ne bi ga spasile 4 hitne i 7 vatrogansih kola
Ako ste gledfali tekmu Real je bio užasan s loptom se nisu mogli sastaviti
1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Ti najvjerovatnije imaš "korijene"Idemoplavi je napisao/la:Samo da zabijemo gol, sve ce biti lakse, mislim da cemo danas dobro proci. Očekujem pobjedu! ZELJOOOOOOOO
@Neandertalac Nek ti haveri tebi jave a ti nama. P.S. jel jos mislis za mene da sam plaćenik?
Samo osvrt na ovaj meč Reala i Napolija. Nemojte tih poređenja sa svemirskim brodovima, pusti to
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Idemoplavi
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:Ti najvjerovatnije imaš "korijene"Idemoplavi je napisao/la:Samo da zabijemo gol, sve ce biti lakse, mislim da cemo danas dobro proci. Očekujem pobjedu! ZELJOOOOOOOO
@Neandertalac Nek ti haveri tebi jave a ti nama. P.S. jel jos mislis za mene da sam plaćenik?
Samo osvrt na ovaj meč Reala i Napolija. Nemojte tih poređenja sa svemirskim brodovima, pusti to
Pa haveru s kim da se poredimo, odnos je isti Real npr Željo a Napoli Mladost, da se vidi da se može desiti bilo kome. U tome je bit, znam i ja da je ovo drugi sport, ali valjda sav ovaj nas trud ide ka tome da se nekad domognes evrope? ili grijesim? Ebo me vise ta priča kad god hoću da se poredim s nekim hocu s najboljim a ne sa bezveznjakovicima.
P.S. ako je redovan kupovina članskih i karata korijen nečega onda ok....
1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Šalim se ja malo care, nemoj se ljutiti.
Gdje ćeš nas u taj vrh svjetskog fudbala, tu su male razlike ali dovoljne, evo vidiš kako kaže da je kvalitet napravio prevagu. Zamisli da je rekao bio nam pritisak, igrači igraju u grču, Napoli me iznenadio itd. Nebitno na kraju krajeva, da se ne peglamo nanovo a naravno samo ti poredi, to ti niko zabraniti ne može.
Gdje ćeš nas u taj vrh svjetskog fudbala, tu su male razlike ali dovoljne, evo vidiš kako kaže da je kvalitet napravio prevagu. Zamisli da je rekao bio nam pritisak, igrači igraju u grču, Napoli me iznenadio itd. Nebitno na kraju krajeva, da se ne peglamo nanovo a naravno samo ti poredi, to ti niko zabraniti ne može.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ubacit bekriju umjesto zebe danas, on zna igrat po ovom blatu, najbolji igrac ove lige u blatu cak bih rekao
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Idemoplavi
- Kontakt:
ma ok
, može se sa tobom i lijepo diskutovati
mogo bi danas neko skroz treci biti strijelac, neka mi suhva
1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Mogle bi nas sudije malo danas qarat, rijetko ko u ligi ima "leđa" kao što to ima Radnik. 
P.S. Snalazit ćemo se nekako za komentre, kako neko dobije info neka odmah lijepi i ostalima.
P.S. Snalazit ćemo se nekako za komentre, kako neko dobije info neka odmah lijepi i ostalima.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Vidim juce Markovica, vozi nekog mercedesa sa crnogorskim tablicama, mogo ga je kod nas registrovat do sad 
- plavousrcu
- Kontakt:
Hocemo li moci negdje gledati utakmicu?
samo radio i tekstualniplavousrcu je napisao/la:Hocemo li moci negdje gledati utakmicu?
-
ZivimZeljeznicar1921
- Kontakt:
Pozdrav svima novi sam ... Ni jedna utakmica nece biti prenosena ako sam dobro razumio
- plavousrcu
- Kontakt:
Ako nisi navikao na pljuvanje odjavi se odmahZivimZeljeznicar1921 je napisao/la:Pozdrav svima novi sam ... Ni jedna utakmica nece biti prenosena ako sam dobro razumio
Najbolji smo u takvim uslovima, sjeti se zrinjskogplavousrcu je napisao/la:Ako nisi navikao na pljuvanje odjavi se odmahZivimZeljeznicar1921 je napisao/la:Pozdrav svima novi sam ... Ni jedna utakmica nece biti prenosena ako sam dobro razumio![]()
![]()
. Dobro ti nama dosao, a rayocarali ste me za prenos iako se nece imati sta ni vidjeti. Teren sigurno katastrofa, vrijeme bljak. Nema tu fudbala.
- amazon
- Kontakt:
Ti ko da si poceo radit u upravi. Opet neke teorije zavjere, sudije. Nemoj molim te ozbiljan si decko.Neandertalac je napisao/la:Mogle bi nas sudije malo danas qarat, rijetko ko u ligi ima "leđa" kao što to ima Radnik.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Neandertalac
- Kontakt:
Realno pričam. Ozbiljan pravo.amazon je napisao/la:Ti ko da si poceo radit u upravi. Opet neke teorije zavjere, sudije. Nemoj molim te ozbiljan si decko.Neandertalac je napisao/la:Mogle bi nas sudije malo danas qarat, rijetko ko u ligi ima "leđa" kao što to ima Radnik.
Takođe me strah umora naših igrača.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!