Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 05 avg 2010, 23:00

[youtube][/youtube]
inace najdrazi igrac poslije titija :D aBd ove sezone bez povreda
Rođen s tobom da budem

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 05 avg 2010, 23:04

Robin van Persie - zvani Babo ili Babuka !!! Nažalost povrede su ga spriječile da postane bolji od većine današnjih najboljih napadača tipa Torresa,Ville,Milita, Et'oa itd. Mogo je bit bolji od svih njih, ali jednostavno nije se rodio pod sretnom zvijezdom. Ali definitivno među Top 10 napadača svijeta kad je zdrav.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 06 avg 2010, 01:29

slika

:twisted: :twisted: :twisted:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 06 avg 2010, 02:48

Hehe, dobra slika. :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 06 avg 2010, 17:01

Cesc Fabregas Statement
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... -statement

Ne mogu da vjerujem da je nasjeo na Barcinu igru. Uglavnom ja bi ga sad prodao, jer je pokazao jednu veliku nezahvalnost prema Wengeru, a što je još gore prema navijačima. Klub mu je sve dao u životu što ima, a on na ovaj načim iskazuje svoju zahvalnost. Nek ide u 3 lijepe ..........

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 06 avg 2010, 17:32

eto vam ga do kraja ugovora - moze Barsa i bez njega - dojadila sapunica svima normalnima ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 avg 2010, 18:27

Valjda Arsenal bude imo srece s povredama ove sezone, mada, opet tesko da mozete do titule bez jos dva-tri jaka pojacanja, nekako u velikim utakmicama se djeca pogube ko džiha u grahu i pokazu svu nezrelost. Spaha bi vam bio extra pojacanje, al eto ovi iz Montpeljea zahebavaju, hoce parustine velike, i garant nece biti nista od transfera nazalost.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 avg 2010, 20:02

Sretan rođendan RVP. 8-)

belafonte
Kontakt:

Post Postao/la belafonte » 06 avg 2010, 20:47

Van Persie emerged from the players' tunnel for the annual photocall on Thursday with a new number on his back - he has taken the No 10 shirt which was recently vacated by William Gallas. At the Q&A Van Persie explained the reason for his switch.

"I am looking forward to wearing the No 10, very much," he said. "I always played No 10 when I was younger but I never did since I turned professional so I am looking forward to it and for me it's a special number because Dennis Bergkamp had it for 11 years.

"I am very pleased to wear that number, it should be worn by a striker or a midfielder."
Svaka čast, zasluženo, pravi nasljednik velikog Bergkampa

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 avg 2010, 07:31

Romariooo je napisao/la:Spaha bi vam bio extra pojacanje, al eto ovi iz Montpeljea zahebavaju, hoce parustine velike, i garant nece biti nista od transfera nazalost.
Slobodno nek ga Barca sebi kupi. Svaka čast Spahi al mislim da nije kvalitet za Arsenal ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 avg 2010, 09:29

GunnerS je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Spaha bi vam bio extra pojacanje, al eto ovi iz Montpeljea zahebavaju, hoce parustine velike, i garant nece biti nista od transfera nazalost.
Slobodno nek ga Barca sebi kupi. Svaka čast Spahi al mislim da nije kvalitet za Arsenal ;)

E sta ti izvali Boze sacuvaj. :) Uvijek se komim od smijeh akad se sjetim kako se Miske igrao s onom vasom rupom Vermalenom kad smo igrali s Belgijom. I ne samo Miske :) A sto se to tad Belgijanci ne naigrase. Spaha je bolji 10x a i vrijeme ce to pokazat. Dobro bi on vama dosao u toj vasoj supljoj odbrani. Vjeruj ni Messi sigurno nebi dao 4 kom. Vermalen je forsirana nula.

p.s. to je pokazao na te dvije utakmice. Ostalo i ne gledam.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 avg 2010, 09:35

GunnerS je napisao/la: Slobodno nek ga Barca sebi kupi. Svaka čast Spahi al mislim da nije kvalitet za Arsenal
A kvalitet je Campbell u poznim godinama? Kvalitet je Silvestre koji u Manchesteru nije zaigrao 2 godine? Kvalitet je Koscielny?
Btw, Pique i Puyol su bolji od bilo kojih štopera u Arsenalu, zar ne? Sasvim je logično da će "topnici" onda tražiti pojačanja u zadnjoj liniji(ipak su Vermaelen i Silvestre igrali kada su primili 4 gola), a ne Barca. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 07 avg 2010, 09:42

Romariooo je napisao/la:Valjda Arsenal bude imo srece s povredama ove sezone, mada, opet tesko da mozete do titule bez jos dva-tri jaka pojacanja, nekako u velikim utakmicama se djeca pogube ko džiha u grahu i pokazu svu nezrelost. Spaha bi vam bio extra pojacanje, al eto ovi iz Montpeljea zahebavaju, hoce parustine velike, i garant nece biti nista od transfera nazalost.
Pa iskreno ne bi ga ni ja dao ispod 20 mill,ne zato sto je Bosanac,nego sto vrijedi toliko. Za Gallasa i Silvestrea je izmislio nogomet.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 07 avg 2010, 10:53

Monolog je napisao/la:
GunnerS je napisao/la: Slobodno nek ga Barca sebi kupi. Svaka čast Spahi al mislim da nije kvalitet za Arsenal
A kvalitet je Campbell u poznim godinama? Kvalitet je Silvestre koji u Manchesteru nije zaigrao 2 godine? Kvalitet je Koscielny?
Btw, Pique i Puyol su bolji od bilo kojih štopera u Arsenalu, zar ne? Sasvim je logično da će "topnici" onda tražiti pojačanja u zadnjoj liniji(ipak su Vermaelen i Silvestre igrali kada su primili 4 gola), a ne Barca. :D
Jel ti toliko tesko bilo promuckati glavom i ne napisati ovu glupost koju si napisao.
razmisljaj malo, ako su ti igraci otisli valjda ce se traziti bolji od njih, a ne dovoditi isto sranje. I koscielny po meni je doveden da bude na klupi, tako da arsenalu treba vrhunski stoper za prve postave, a ruku na srce to spaha nije. Jos se preseravaju s cijenom.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 avg 2010, 10:58

niccolo je napisao/la:
Jel ti toliko tesko bilo promuckati glavom i ne napisati ovu glupost koju si napisao.
razmisljaj malo, ako su ti igraci otisli valjda ce se traziti bolji od njih, a ne dovoditi isto sranje. I koscielny po meni je doveden da bude na klupi, tako da arsenalu treba vrhunski stoper za prve postave, a ruku na srce to spaha nije. Jos se preseravaju s cijenom.
A Djuru će igrati u prvoj postavi? Je li? Ili možda Nordweit ili tako nešto?
Pazi, on govori da nije kvalitet za Arsenala, a ja nigdje ne napisah da bi on automatski trebao biti u prvoj postavi, zar ne? To što ti ne možeš razumjeti obični post, to nije moja krivica. Povučena je paralela između vremešnih Campbella i Silvestre-a sa Spahićem. Ako su oni bili "materijal" za Arsenal, onda je i Spaha. Kratko i jasno. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 07 avg 2010, 11:11

Monolog je napisao/la:
niccolo je napisao/la:
Pazi, on govori da nije kvalitet za Arsenala, a ja nigdje ne napisah da bi on automatski trebao biti u prvoj postavi, zar ne? To što ti ne možeš razumjeti obični post, to nije moja krivica. Povučena je paralela između vremešnih Campbella i Silvestre-a sa Spahićem. Ako su oni bili "materijal" za Arsenal, onda je i Spaha. Kratko i jasno. :D
Pusti ga monolog,njegovi neuroni nisu sposobni da razmisljaju

Spahic je u istoj klasi sa Vidicem,Ferdinandom i ostalim..
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 07 avg 2010, 11:27

Zamolio bih vas da se ne izvaljujete jer ne navijate za Arsenal i samim tim ne poznajete situaciju dovoljno i onda dođete na temu i pravite se da znate bolje npr. od mene koji Arsenal pratim preko 10 godina i kojem svakodnevno posvetim nemali dio svog slobodnog vremena. Stvari su sljedeće:
Campbell je trenirao sa Arsenalom i u to vrijeme je zafalio štoper i doveden je Sol. Svoj dio je odigrao do te mjere dobro da mu je bio ponuđen novi ugovor sljedeće sezone, ali mu nije bila obećana minutaža i on se odlučio za Newcastle.
Gallas je svoj dio posla odigrao također maksimalno dobro, kao karakter bio je nula, ali na terenu je bio pravi profesionalac i uvijek je davao sve od sebe. Odličan štoper.
Vermaelen - pa ja ne mogu da vjerujem kakve vi gluposti pišete vezane za njega.Čovjek je među 10 najboljih štopera svijeta i toliko je dobar da je to strahota. Ako ćete ga samo suditi po utakmici BiH-Belgija onda ste bez uvrede debili.Onda je i Rahimić bolji od Fellainija,Zec od Soncka, Jahić od Hazarda
Koscielny - totalna nepoznanica (baš kao i većina Wengerovih igrača) ali sudeći po igrama iz prijateljskih i sudeći po Emirates cupu momak će biti fantastično pojačanje u odbrani. ali sačekajmo još sa prognozama.
Silvestre - doveden kao rotacijski igrač da uskoči kad se svi povrede i bio je toliko loš da navijači slave onaj dan kad je otišao.Najgori odbrambeni igrač Arsenala u zadnjih 100 godina. :D
Spahić - došao bi nam kao melem na ranu, dovoljno je kvalitetan za Arsenal i definitivno bi izbacio Kosa iz prve postave ako bi dobio priliku. Međutim brate budimo realni, nikad nije dosad igrao u velikom klubu,ulazi u tridesete nije se bogzna šta naosvajao i relativno je nepoznat.Tražiti za njega više od 10 miliona eura je ludost i ucjena i nijedan klub na svijetu neće pristati na to.

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 07 avg 2010, 11:33

Monolog je napisao/la:
niccolo je napisao/la:
Opet isto, zapitacu si imas li mozga uopste.
Zamisli kad bi ja tebi govorio, brate ba stos prelaziti u drugu firmu ( tamo bi ti mjesecna plata bila recimo 1200 KM) kad solidno zivis sa 7 glava mjesecno vec 5 godina.

Pa naravno da je i spaha materijal za ovaj Arsenal, koji zavrsava na 3 ili 4 mjestu koji ne moze ni u jednom takmicenju do samog kraja otici. gunners je sigurno mislio da spaha nije ono sto bi arsenal ucinilo jacim i konkurentnijim. Ocigledno je da ti nisi shvatio njegov post, vec si jednostavno uletio tu da iskoristis priliku da pametujes. Kad nemas nista pametno i konstruktivno reci bolje ti je da sutis.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 07 avg 2010, 11:33

@Bosco
samo da znas da pratim Arsenal odavno

Wiltord,Pires,Henry,Parlour i ostala kompanija kada je harala
mozda nepisem puno na temi ali to neznaci da ja nepratim arsenal

Pozz
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 07 avg 2010, 11:37

Hairlija je napisao/la:@Bosco
samo da znas da pratim Arsenal odavno

Wiltord,Pires,Henry,Parlour i ostala kompanija kada je harala
mozda nepisem puno na temi ali to neznaci da ja nepratim arsenal

Pozz
Majstore nisi me shvatio, ne kažem ja da ti ne pratiš Arsenal, i ne znam za koga navijaš, ali npr. ovi forumaši gore navijaju za druge klubove i većina njih ne prati Arsenal koliko ja i onda dođu tu pisatda je Vermaelen rupa.Mislim halo, ne idem ni ja na njihove teme i govorim da je Milito ili Terry, lupam sad, da su kuurčine. Malo poštovanja treba pokazat.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.