inace najdrazi igrac poslije titija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Svaka čast, zasluženo, pravi nasljednik velikog BergkampaVan Persie emerged from the players' tunnel for the annual photocall on Thursday with a new number on his back - he has taken the No 10 shirt which was recently vacated by William Gallas. At the Q&A Van Persie explained the reason for his switch.
"I am looking forward to wearing the No 10, very much," he said. "I always played No 10 when I was younger but I never did since I turned professional so I am looking forward to it and for me it's a special number because Dennis Bergkamp had it for 11 years.
"I am very pleased to wear that number, it should be worn by a striker or a midfielder."
Slobodno nek ga Barca sebi kupi. Svaka čast Spahi al mislim da nije kvalitet za ArsenalRomariooo je napisao/la:Spaha bi vam bio extra pojacanje, al eto ovi iz Montpeljea zahebavaju, hoce parustine velike, i garant nece biti nista od transfera nazalost.
GunnerS je napisao/la:Slobodno nek ga Barca sebi kupi. Svaka čast Spahi al mislim da nije kvalitet za ArsenalRomariooo je napisao/la:Spaha bi vam bio extra pojacanje, al eto ovi iz Montpeljea zahebavaju, hoce parustine velike, i garant nece biti nista od transfera nazalost.
A kvalitet je Campbell u poznim godinama? Kvalitet je Silvestre koji u Manchesteru nije zaigrao 2 godine? Kvalitet je Koscielny?GunnerS je napisao/la: Slobodno nek ga Barca sebi kupi. Svaka čast Spahi al mislim da nije kvalitet za Arsenal
Pa iskreno ne bi ga ni ja dao ispod 20 mill,ne zato sto je Bosanac,nego sto vrijedi toliko. Za Gallasa i Silvestrea je izmislio nogomet.Romariooo je napisao/la:Valjda Arsenal bude imo srece s povredama ove sezone, mada, opet tesko da mozete do titule bez jos dva-tri jaka pojacanja, nekako u velikim utakmicama se djeca pogube ko džiha u grahu i pokazu svu nezrelost. Spaha bi vam bio extra pojacanje, al eto ovi iz Montpeljea zahebavaju, hoce parustine velike, i garant nece biti nista od transfera nazalost.
Jel ti toliko tesko bilo promuckati glavom i ne napisati ovu glupost koju si napisao.Monolog je napisao/la:A kvalitet je Campbell u poznim godinama? Kvalitet je Silvestre koji u Manchesteru nije zaigrao 2 godine? Kvalitet je Koscielny?GunnerS je napisao/la: Slobodno nek ga Barca sebi kupi. Svaka čast Spahi al mislim da nije kvalitet za Arsenal
Btw, Pique i Puyol su bolji od bilo kojih štopera u Arsenalu, zar ne? Sasvim je logično da će "topnici" onda tražiti pojačanja u zadnjoj liniji(ipak su Vermaelen i Silvestre igrali kada su primili 4 gola), a ne Barca.
A Djuru će igrati u prvoj postavi? Je li? Ili možda Nordweit ili tako nešto?niccolo je napisao/la:
Jel ti toliko tesko bilo promuckati glavom i ne napisati ovu glupost koju si napisao.
razmisljaj malo, ako su ti igraci otisli valjda ce se traziti bolji od njih, a ne dovoditi isto sranje. I koscielny po meni je doveden da bude na klupi, tako da arsenalu treba vrhunski stoper za prve postave, a ruku na srce to spaha nije. Jos se preseravaju s cijenom.
Pusti ga monolog,njegovi neuroni nisu sposobni da razmisljajuMonolog je napisao/la:A Djuru će igrati u prvoj postavi? Je li? Ili možda Nordweit ili tako nešto?niccolo je napisao/la:
Jel ti toliko tesko bilo promuckati glavom i ne napisati ovu glupost koju si napisao.
razmisljaj malo, ako su ti igraci otisli valjda ce se traziti bolji od njih, a ne dovoditi isto sranje. I koscielny po meni je doveden da bude na klupi, tako da arsenalu treba vrhunski stoper za prve postave, a ruku na srce to spaha nije. Jos se preseravaju s cijenom.
Pazi, on govori da nije kvalitet za Arsenala, a ja nigdje ne napisah da bi on automatski trebao biti u prvoj postavi, zar ne? To što ti ne možeš razumjeti obični post, to nije moja krivica. Povučena je paralela između vremešnih Campbella i Silvestre-a sa Spahićem. Ako su oni bili "materijal" za Arsenal, onda je i Spaha. Kratko i jasno.
Opet isto, zapitacu si imas li mozga uopste.Monolog je napisao/la:A Djuru će igrati u prvoj postavi? Je li? Ili možda Nordweit ili tako nešto?niccolo je napisao/la:
Pazi, on govori da nije kvalitet za Arsenala, a ja nigdje ne napisah da bi on automatski trebao biti u prvoj postavi, zar ne? To što ti ne možeš razumjeti obični post, to nije moja krivica. Povučena je paralela između vremešnih Campbella i Silvestre-a sa Spahićem. Ako su oni bili "materijal" za Arsenal, onda je i Spaha. Kratko i jasno.
Majstore nisi me shvatio, ne kažem ja da ti ne pratiš Arsenal, i ne znam za koga navijaš, ali npr. ovi forumaši gore navijaju za druge klubove i većina njih ne prati Arsenal koliko ja i onda dođu tu pisatda je Vermaelen rupa.Mislim halo, ne idem ni ja na njihove teme i govorim da je Milito ili Terry, lupam sad, da su kuurčine. Malo poštovanja treba pokazat.Hairlija je napisao/la:@Bosco
samo da znas da pratim Arsenal odavno
Wiltord,Pires,Henry,Parlour i ostala kompanija kada je harala
mozda nepisem puno na temi ali to neznaci da ja nepratim arsenal
Pozz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.