FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 09 mar 2017, 14:09

MortemHz je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
Orangina85 je napisao/la:Ma vrijeme ce zajebati posjetu. Nekako bih volio vise da bude nekih 5-6 milja bez prevelike euforije. Obicno kada imamo neki niz, nastane euforija, skupi se raje na tekmi mi ujebemo stvar. Strah me malo ove tekme
Vrijeme,tv prenos na BHT ako bude 7 milja bit ce bajram.

Valjic sudi utakmicu.
Jel fakat hahah, mi bas o tome pricali jucer. :D
:kafa: Valjic i co. dolaze Hummer-om, ne znaju sta im ovaj put Listicani mogu pripremiti nakon utakmice.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 09 mar 2017, 14:20

Pitar6785 je napisao/la:Ovo je velka stvar za klub da imamo toliki niz pobjeda, ali utakmica protiv listice ce bit naj teza utakmica u zadnjih 9 utakmica. Oni sa remijem i matematicki bi izgubili play of za prvaka, znaci igrace 100% na pobjedu sa 100% snage mi ako pobjedimo ubice mi smo 50% pobjedili odma i slobodu koja ce se automaski opustit posto ce vec tad imat play off za prvaka obezbeden. Nadam se da se igraci nece opustat i zanosit mediskim izjavama kako su cudo uradili posto kad god mi neke rekorde obaramo pukne nas to po glavi. Ponavljam OVO CE BIT NAJTEZA UTAKMICA U OVOJ SEZONI, pobjedom abd cemo preuzet prvo mjesto dobit puno sampouzdanja i morala a slobodasi ce vec mislima bit u play offu tako da bi se mnogo lakse doslo do 3 boda nego u suprotnom, gdje nedaj boze poraza sve bi se sjebalo sto smo dosad uradili.
Kako ovaj kolega forumaš voli baratati brojevima, ciframa, procentima, uvijek šta god napiše potkrijepi statističkim podacima u vidu procenata, cifri... Al baš svaki put, pogotovo kad se spomene plata, neki transfer i slično, postalo mi je baš simpatično to čitati. :D

Nemoj šta zamjerit, nemam ništa protiv, samo nastavi svoje mišljenje iznositi. Živio.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 09 mar 2017, 14:55

Fazon naše posjete, kao i svakog kluba u ligi, je što na nju najviše utiče marketing kluba kao i trenutna euforija. Kone sad imaju veću posjetu jer su naloženi maksimalno, kao što smo mi bili u šampionskoj sezoni. Na ljeto dovedi samo jedno baš zvučno ime (levela Benke), nafuraj malo raju i eto i navijača. Ruku na srce, meni je draže kad sam na tribini sa 1000 ljudi (idem obično na sjever), nego sa 5 milja, jer ko dođe kad je hladno, klub u lošoj situaciji itd, taj voli Sarajevo i dolazi radi kluba. Ko nije s nama nakon poraza na derbiju ili onog protiv Metalaca, ne treba nam ni kad slavimo trofeje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 09 mar 2017, 14:57

Ko će dočekat subotu...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 mar 2017, 15:14

:mrgreen:
Hocemo li SVI u subotu?

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 09 mar 2017, 15:31

Lakoste je napisao/la:

i da grmi sampion je Saraj'vo. :cool: :cool: :cool: :cool:
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 09 mar 2017, 15:32

skoroalen je napisao/la:Fazon naše posjete, kao i svakog kluba u ligi, je što na nju najviše utiče marketing kluba kao i trenutna euforija. Kone sad imaju veću posjetu jer su naloženi maksimalno, kao što smo mi bili u šampionskoj sezoni. Na ljeto dovedi samo jedno baš zvučno ime (levela Benke), nafuraj malo raju i eto i navijača. Ruku na srce, meni je draže kad sam na tribini sa 1000 ljudi (idem obično na sjever), nego sa 5 milja, jer ko dođe kad je hladno, klub u lošoj situaciji itd, taj voli Sarajevo i dolazi radi kluba. Ko nije s nama nakon poraza na derbiju ili onog protiv Metalaca, ne treba nam ni kad slavimo trofeje.

Objasnio
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 09 mar 2017, 15:58

Majkl je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Fazon naše posjete, kao i svakog kluba u ligi, je što na nju najviše utiče marketing kluba kao i trenutna euforija. Kone sad imaju veću posjetu jer su naloženi maksimalno, kao što smo mi bili u šampionskoj sezoni. Na ljeto dovedi samo jedno baš zvučno ime (levela Benke), nafuraj malo raju i eto i navijača. Ruku na srce, meni je draže kad sam na tribini sa 1000 ljudi (idem obično na sjever), nego sa 5 milja, jer ko dođe kad je hladno, klub u lošoj situaciji itd, taj voli Sarajevo i dolazi radi kluba. Ko nije s nama nakon poraza na derbiju ili onog protiv Metalaca, ne treba nam ni kad slavimo trofeje.

Objasnio
Sta je bgt objasnio? Zbog ovakog stava raja i ne dolazi, eto samo je sjever tribina na kosevu.
1946~

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 09 mar 2017, 16:17

nedim hadzić strijelac gola protiv srbije

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 mar 2017, 16:18

Primorac je napisao/la:nedim hadzić strijelac gola protiv srbije
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 mar 2017, 16:20

MortemHz je napisao/la:
Ado76 je napisao/la::lol: :lol: :lol: Zaboravio bi ti raju sa foruma :tralala:
Nikad vala, jos cekam nesto vezano za Heineken.. :hmmmm:
ne mereš ti bit tester za BiH zaboravi to :D :urnebes: :urnebes: jedna ženska to već radi :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

givera
Kontakt:

Post Postao/la givera » 09 mar 2017, 16:27

Pozdrav,novi sam na forumu,nadam se da cemo zajedno fino da diskutujemo,I da ce Said da nastavi tamo gdje je stao :D

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 mar 2017, 16:27

Majkl je napisao/la:

Objasnio
Bgm puno bolje je kad je 10 hiljada nego 2 hiljade .

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 09 mar 2017, 16:34

MortemHz je napisao/la:
Primorac je napisao/la:nedim hadzić strijelac gola protiv srbije
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
porto i sporting na aparatima :kafa:

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 09 mar 2017, 16:40

ThrillerHz je napisao/la:
Majkl je napisao/la:

Objasnio
Sta je bgt objasnio? Zbog ovakog stava raja i ne dolazi, eto samo je sjever tribina na kosevu.

Ne mislim na to,nego mislim da je puno bolje kad nas dodje 2000 ili 3000 onih najvjernijih jer ti navijaci vecinom daju podrsku svakpm igracu ,ne psuju i oni su uvijek tu bez obzira na rezultat.Natavno ima nekoliko pojedinaca koji to kvare.I ja ne mislim na sjever.Naravno ja bi volio da je svaku utakmicu 10 000 ali je tako da ovih 2000 do 3000 su uvijek tu,bez obzira na sve.

I ispravka kone nisu imale vise raje na utakmici protiv Mladosti nego mi protiv Viteza ,skoro isto je bilo gledalaca,po izvjestaju kluba sa Grbavice zvanicnom.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 09 mar 2017, 16:42

DenchiNL je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Ado76 je napisao/la::lol: :lol: :lol: Zaboravio bi ti raju sa foruma :tralala:
ne mereš ti bit tester za BiH zaboravi to :D :urnebes: :urnebes: jedna ženska to već radi :D
Haloo Vegeta :mrgreen: ovo je druga dinastija, van tokova si :lol: :lol:
Kakvo testiranje ovo je naveliko roba :lol:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 mar 2017, 16:45

Ado76 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Haloo Vegeta :mrgreen: ovo je druga dinastija, van tokova si :lol: :lol:
Kakvo testiranje ovo je naveliko roba :lol:
ma zezam se :thumbup: ali ozbiljno ako treba kakvo burence izgubit s kamiona :D
ja ću bit onaj što blica farovima :urnebes: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 09 mar 2017, 16:47

:rol: :rol: :rol: :rol: Valjalo bi burence,ali vise komada
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 09 mar 2017, 16:49

Majkl je napisao/la: Ne mislim na to,nego mislim da je puno bolje kad nas dodje 2000 ili 3000 onih najvjernijih jer ti navijaci vecinom daju podrsku svakpm igracu ,ne psuju i oni su uvijek tu bez obzira na rezultat.Natavno ima nekoliko pojedinaca koji to kvare.I ja ne mislim na sjever.Naravno ja bi volio da je svaku utakmicu 10 000 ali je tako da ovih 2000 do 3000 su uvijek tu,bez obzira na sve.

I ispravka kone nisu imale vise raje na utakmici protiv Mladosti nego mi protiv Viteza ,skoro isto je bilo gledalaca,po izvjestaju kluba sa Grbavice zvanicnom.
Gdje je bolje, taman i da 10 000 dodje da suti je bolje nego 1000 na Kosevu, posebno ako se razbacaju. Plus da ne pricam da je finansijski isplativije 10 000 nego 1000 ljudi. A na Kosevu bez obzira na sve, uvijek ce biti 2000+ ljudi, tako da to ne treba diskutovati. A o konama ne zelim da diskutujem nit da ih poredim s nama, jer uopste ih ne smatram relevantnim kao ni bilo koje ostale klubove iz BH premier lige, tema je FK Sarajevo. Sto se sirokog tice, bolji marketing i poziv na tekmu od tog da Skripari dolaze na Kosevo uopste ne treba, samo molim Boga da se ne nadje neki nadrogirani inzinjer i da izazove incident kojim bi se Sirokom upisala 3 boda.
1946~

givera
Kontakt:

Post Postao/la givera » 09 mar 2017, 17:11

ThrillerHz je napisao/la:
Majkl je napisao/la: Ne mislim na to,nego mislim da je puno bolje kad nas dodje 2000 ili 3000 onih najvjernijih jer ti navijaci vecinom daju podrsku svakpm igracu ,ne psuju i oni su uvijek tu bez obzira na rezultat.Natavno ima nekoliko pojedinaca koji to kvare.I ja ne mislim na sjever.Naravno ja bi volio da je svaku utakmicu 10 000 ali je tako da ovih 2000 do 3000 su uvijek tu,bez obzira na sve.

Gdje je bolje, taman i da 10 000 dodje da suti je bolje nego 1000 na Kosevu, posebno ako se razbacaju. Plus da ne pricam da je finansijski isplativije 10 000 nego 1000 ljudi. A na Kosevu bez obzira na sve, uvijek ce biti 2000+ ljudi, tako da to ne treba diskutovati. A o konama ne zelim da diskutujem nit da ih poredim s nama, jer uopste ih ne smatram relevantnim kao ni bilo koje ostale klubove iz BH premier lige, tema je FK Sarajevo. Sto se sirokog tice, bolji marketing i poziv na tekmu od tog da Skripari dolaze na Kosevo uopste ne treba, samo molim Boga da se ne nadje neki nadrogirani inzinjer i da izazove incident kojim bi se Sirokom upisala 3 boda.
Sa Sirokim krenuti oprezno,ovu su zadnju odigrali jako kvalitetno,sad dal mogu to ponoviti tri dana nakon mislim da ne,mi smo srecom imali laksu kup utakmicu

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amkegoat i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []