MortemHz je napisao/la:Jel fakat hahah, mi bas o tome pricali jucer.miky_hz je napisao/la:Vrijeme,tv prenos na BHT ako bude 7 milja bit ce bajram.Orangina85 je napisao/la:Ma vrijeme ce zajebati posjetu. Nekako bih volio vise da bude nekih 5-6 milja bez prevelike euforije. Obicno kada imamo neki niz, nastane euforija, skupi se raje na tekmi mi ujebemo stvar. Strah me malo ove tekme
Valjic sudi utakmicu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Kako ovaj kolega forumaš voli baratati brojevima, ciframa, procentima, uvijek šta god napiše potkrijepi statističkim podacima u vidu procenata, cifri... Al baš svaki put, pogotovo kad se spomene plata, neki transfer i slično, postalo mi je baš simpatično to čitati.Pitar6785 je napisao/la:Ovo je velka stvar za klub da imamo toliki niz pobjeda, ali utakmica protiv listice ce bit naj teza utakmica u zadnjih 9 utakmica. Oni sa remijem i matematicki bi izgubili play of za prvaka, znaci igrace 100% na pobjedu sa 100% snage mi ako pobjedimo ubice mi smo 50% pobjedili odma i slobodu koja ce se automaski opustit posto ce vec tad imat play off za prvaka obezbeden. Nadam se da se igraci nece opustat i zanosit mediskim izjavama kako su cudo uradili posto kad god mi neke rekorde obaramo pukne nas to po glavi. Ponavljam OVO CE BIT NAJTEZA UTAKMICA U OVOJ SEZONI, pobjedom abd cemo preuzet prvo mjesto dobit puno sampouzdanja i morala a slobodasi ce vec mislima bit u play offu tako da bi se mnogo lakse doslo do 3 boda nego u suprotnom, gdje nedaj boze poraza sve bi se sjebalo sto smo dosad uradili.
Nemoj šta zamjerit, nemam ništa protiv, samo nastavi svoje mišljenje iznositi. Živio.
Fazon naše posjete, kao i svakog kluba u ligi, je što na nju najviše utiče marketing kluba kao i trenutna euforija. Kone sad imaju veću posjetu jer su naloženi maksimalno, kao što smo mi bili u šampionskoj sezoni. Na ljeto dovedi samo jedno baš zvučno ime (levela Benke), nafuraj malo raju i eto i navijača. Ruku na srce, meni je draže kad sam na tribini sa 1000 ljudi (idem obično na sjever), nego sa 5 milja, jer ko dođe kad je hladno, klub u lošoj situaciji itd, taj voli Sarajevo i dolazi radi kluba. Ko nije s nama nakon poraza na derbiju ili onog protiv Metalaca, ne treba nam ni kad slavimo trofeje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Lakoste je napisao/la:
i da grmi sampion je Saraj'vo.![]()
![]()
![]()
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
skoroalen je napisao/la:Fazon naše posjete, kao i svakog kluba u ligi, je što na nju najviše utiče marketing kluba kao i trenutna euforija. Kone sad imaju veću posjetu jer su naloženi maksimalno, kao što smo mi bili u šampionskoj sezoni. Na ljeto dovedi samo jedno baš zvučno ime (levela Benke), nafuraj malo raju i eto i navijača. Ruku na srce, meni je draže kad sam na tribini sa 1000 ljudi (idem obično na sjever), nego sa 5 milja, jer ko dođe kad je hladno, klub u lošoj situaciji itd, taj voli Sarajevo i dolazi radi kluba. Ko nije s nama nakon poraza na derbiju ili onog protiv Metalaca, ne treba nam ni kad slavimo trofeje.
Objasnio
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- ThrillerHz
- Kontakt:
Sta je bgt objasnio? Zbog ovakog stava raja i ne dolazi, eto samo je sjever tribina na kosevu.Majkl je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Fazon naše posjete, kao i svakog kluba u ligi, je što na nju najviše utiče marketing kluba kao i trenutna euforija. Kone sad imaju veću posjetu jer su naloženi maksimalno, kao što smo mi bili u šampionskoj sezoni. Na ljeto dovedi samo jedno baš zvučno ime (levela Benke), nafuraj malo raju i eto i navijača. Ruku na srce, meni je draže kad sam na tribini sa 1000 ljudi (idem obično na sjever), nego sa 5 milja, jer ko dođe kad je hladno, klub u lošoj situaciji itd, taj voli Sarajevo i dolazi radi kluba. Ko nije s nama nakon poraza na derbiju ili onog protiv Metalaca, ne treba nam ni kad slavimo trofeje.
Objasnio
1946~
nedim hadzić strijelac gola protiv srbije
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Primorac je napisao/la:nedim hadzić strijelac gola protiv srbije
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ne mereš ti bit tester za BiH zaboravi toMortemHz je napisao/la:Nikad vala, jos cekam nesto vezano za Heineken..Ado76 je napisao/la:![]()
![]()
Zaboravio bi ti raju sa foruma
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pozdrav,novi sam na forumu,nadam se da cemo zajedno fino da diskutujemo,I da ce Said da nastavi tamo gdje je stao 
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bgm puno bolje je kad je 10 hiljada nego 2 hiljade .Majkl je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Fazon naše posjete, kao i svakog kluba u ligi, je što na nju najviše utiče marketing kluba kao i trenutna euforija. Kone sad imaju veću posjetu jer su naloženi maksimalno, kao što smo mi bili u šampionskoj sezoni. Na ljeto dovedi samo jedno baš zvučno ime (levela Benke), nafuraj malo raju i eto i navijača. Ruku na srce, meni je draže kad sam na tribini sa 1000 ljudi (idem obično na sjever), nego sa 5 milja, jer ko dođe kad je hladno, klub u lošoj situaciji itd, taj voli Sarajevo i dolazi radi kluba. Ko nije s nama nakon poraza na derbiju ili onog protiv Metalaca, ne treba nam ni kad slavimo trofeje.
Objasnio
- TobeYarabi
- Kontakt:
porto i sporting na aparatimaMortemHz je napisao/la:Primorac je napisao/la:nedim hadzić strijelac gola protiv srbije![]()
![]()
ThrillerHz je napisao/la:Sta je bgt objasnio? Zbog ovakog stava raja i ne dolazi, eto samo je sjever tribina na kosevu.Majkl je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Fazon naše posjete, kao i svakog kluba u ligi, je što na nju najviše utiče marketing kluba kao i trenutna euforija. Kone sad imaju veću posjetu jer su naloženi maksimalno, kao što smo mi bili u šampionskoj sezoni. Na ljeto dovedi samo jedno baš zvučno ime (levela Benke), nafuraj malo raju i eto i navijača. Ruku na srce, meni je draže kad sam na tribini sa 1000 ljudi (idem obično na sjever), nego sa 5 milja, jer ko dođe kad je hladno, klub u lošoj situaciji itd, taj voli Sarajevo i dolazi radi kluba. Ko nije s nama nakon poraza na derbiju ili onog protiv Metalaca, ne treba nam ni kad slavimo trofeje.
Objasnio
Ne mislim na to,nego mislim da je puno bolje kad nas dodje 2000 ili 3000 onih najvjernijih jer ti navijaci vecinom daju podrsku svakpm igracu ,ne psuju i oni su uvijek tu bez obzira na rezultat.Natavno ima nekoliko pojedinaca koji to kvare.I ja ne mislim na sjever.Naravno ja bi volio da je svaku utakmicu 10 000 ali je tako da ovih 2000 do 3000 su uvijek tu,bez obzira na sve.
I ispravka kone nisu imale vise raje na utakmici protiv Mladosti nego mi protiv Viteza ,skoro isto je bilo gledalaca,po izvjestaju kluba sa Grbavice zvanicnom.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Haloo VegetaDenchiNL je napisao/la:ne mereš ti bit tester za BiH zaboravi toMortemHz je napisao/la:Nikad vala, jos cekam nesto vezano za Heineken..Ado76 je napisao/la:![]()
![]()
Zaboravio bi ti raju sa foruma
![]()
![]()
jedna ženska to već radi
Kakvo testiranje ovo je naveliko roba
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
ma zezam seAdo76 je napisao/la:Haloo VegetaDenchiNL je napisao/la:ne mereš ti bit tester za BiH zaboravi toMortemHz je napisao/la:
Nikad vala, jos cekam nesto vezano za Heineken..![]()
![]()
jedna ženska to već radi
ovo je druga dinastija, van tokova si
![]()
![]()
Kakvo testiranje ovo je naveliko roba
ja ću bit onaj što blica farovima
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Svi u napad jedan je Hase!!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Gdje je bolje, taman i da 10 000 dodje da suti je bolje nego 1000 na Kosevu, posebno ako se razbacaju. Plus da ne pricam da je finansijski isplativije 10 000 nego 1000 ljudi. A na Kosevu bez obzira na sve, uvijek ce biti 2000+ ljudi, tako da to ne treba diskutovati. A o konama ne zelim da diskutujem nit da ih poredim s nama, jer uopste ih ne smatram relevantnim kao ni bilo koje ostale klubove iz BH premier lige, tema je FK Sarajevo. Sto se sirokog tice, bolji marketing i poziv na tekmu od tog da Skripari dolaze na Kosevo uopste ne treba, samo molim Boga da se ne nadje neki nadrogirani inzinjer i da izazove incident kojim bi se Sirokom upisala 3 boda.Majkl je napisao/la: Ne mislim na to,nego mislim da je puno bolje kad nas dodje 2000 ili 3000 onih najvjernijih jer ti navijaci vecinom daju podrsku svakpm igracu ,ne psuju i oni su uvijek tu bez obzira na rezultat.Natavno ima nekoliko pojedinaca koji to kvare.I ja ne mislim na sjever.Naravno ja bi volio da je svaku utakmicu 10 000 ali je tako da ovih 2000 do 3000 su uvijek tu,bez obzira na sve.
I ispravka kone nisu imale vise raje na utakmici protiv Mladosti nego mi protiv Viteza ,skoro isto je bilo gledalaca,po izvjestaju kluba sa Grbavice zvanicnom.
1946~
Sa Sirokim krenuti oprezno,ovu su zadnju odigrali jako kvalitetno,sad dal mogu to ponoviti tri dana nakon mislim da ne,mi smo srecom imali laksu kup utakmicuThrillerHz je napisao/la:Gdje je bolje, taman i da 10 000 dodje da suti je bolje nego 1000 na Kosevu, posebno ako se razbacaju. Plus da ne pricam da je finansijski isplativije 10 000 nego 1000 ljudi. A na Kosevu bez obzira na sve, uvijek ce biti 2000+ ljudi, tako da to ne treba diskutovati. A o konama ne zelim da diskutujem nit da ih poredim s nama, jer uopste ih ne smatram relevantnim kao ni bilo koje ostale klubove iz BH premier lige, tema je FK Sarajevo. Sto se sirokog tice, bolji marketing i poziv na tekmu od tog da Skripari dolaze na Kosevo uopste ne treba, samo molim Boga da se ne nadje neki nadrogirani inzinjer i da izazove incident kojim bi se Sirokom upisala 3 boda.Majkl je napisao/la: Ne mislim na to,nego mislim da je puno bolje kad nas dodje 2000 ili 3000 onih najvjernijih jer ti navijaci vecinom daju podrsku svakpm igracu ,ne psuju i oni su uvijek tu bez obzira na rezultat.Natavno ima nekoliko pojedinaca koji to kvare.I ja ne mislim na sjever.Naravno ja bi volio da je svaku utakmicu 10 000 ali je tako da ovih 2000 do 3000 su uvijek tu,bez obzira na sve.