Upravu si druze.Jbga,ljudi tipa harun,to su klasicni muljatori,politicki vezani i nauceni biti na funkcijama,ne raditi nista,kukati i na kraju ono najbitnije zavarati narod tako da okrivis druge za licni neuspjeh i jos genijalnije plakati a primati platu.Puna drzava takvih,pogotovo u sportovima.nerminh74 je napisao/la:čuj bilo, pa malo nedostajalo da me protjeraju iz bosne jer nisam bio uz haruna veličanstvenogzenicanin je napisao/la:Ne mogu vjerovati da je bilo i tad,a eto i sad ljudi koji smatraju da je harun upravu bio.Covjek koji svoju licnu nesposobnost i nekompetentnost pokusava sakriti plakanjem pred medijima i izgovorima ''nema pomoci' i sl.Pa ljudino ti si na mjestu da upravljas,ne da ti s nebesa pada.
Bravo Juka,samo naprijed!
što više dadoše mi epitet enesovog plačenika
samo što sam ja i tada znao da je jusufov potencijal ogroman i hvala bogu evo ga je dokazao i naravno da je reprezentaciji jedan ovakav igrač potrebniji od tonu zaposlenika (još debelo plaćenih) u savezu
Jos kada se sjetim da je bilo ljudi koji su bili ubijedjeni da ce igrati za Hrvate ili Slovence