Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

zenicanin
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la zenicanin » 10 mar 2017, 16:48

nerminh74 je napisao/la:
zenicanin je napisao/la:Ne mogu vjerovati da je bilo i tad,a eto i sad ljudi koji smatraju da je harun upravu bio.Covjek koji svoju licnu nesposobnost i nekompetentnost pokusava sakriti plakanjem pred medijima i izgovorima ''nema pomoci' i sl.Pa ljudino ti si na mjestu da upravljas,ne da ti s nebesa pada.
Bravo Juka,samo naprijed!
čuj bilo, pa malo nedostajalo da me protjeraju iz bosne jer nisam bio uz haruna veličanstvenog
što više dadoše mi epitet enesovog plačenika
samo što sam ja i tada znao da je jusufov potencijal ogroman i hvala bogu evo ga je dokazao i naravno da je reprezentaciji jedan ovakav igrač potrebniji od tonu zaposlenika (još debelo plaćenih) u savezu
Upravu si druze.Jbga,ljudi tipa harun,to su klasicni muljatori,politicki vezani i nauceni biti na funkcijama,ne raditi nista,kukati i na kraju ono najbitnije zavarati narod tako da okrivis druge za licni neuspjeh i jos genijalnije plakati a primati platu.Puna drzava takvih,pogotovo u sportovima.
Jos kada se sjetim da je bilo ljudi koji su bili ubijedjeni da ce igrati za Hrvate ili Slovence :rol:

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 10 mar 2017, 17:05

Kad ce Juka da se vrati u europu,nije on za nba :D :D :D
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 10 mar 2017, 17:07

Pirke je napisao/la:
save je napisao/la:
Dex je napisao/la: Nisam neki ekspert u engleskom, ali Juka mumlja, ne znam šta je ono ..ono je neki engleski iz nekog crnačkog geta
Jesi li cuo kako Gortat i Nowitzki pricaju engleski? Vecinom su naucili engleski od djece iz geta, dakle...
Nisam čuo kako Novitzcki priča engleski, ali ovo kad Juka priča je bolno slušati i stalno ponavlja jednu te istu mantru i priču.

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 10 mar 2017, 17:18

Bassha je napisao/la:Kad ce Juka da se vrati u europu,nije on za nba :D :D :D
Haha evo me prvi koji sam to pisao. :D

Preiznenađen! :mrgreen: Ova igra i ona iz Denvera nebo i zemlja. Sada uopšte nema ni onih grimasa, ni one sprdnje, brzopletosti... samo nebo je granica. :)

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 10 mar 2017, 17:35

Respect, vec drugi hajmo rec upis. Neki dan ona stavka sa 15, 10, 5 i 5+ sto nije mnogo igraca napravilo ove sezone, a sada ovo sto su samo barkli i shak napravili. Golemo.
Ok,jeste to phila al nesto ne vidim da drugi centri to isto naprave kontra phile :).

Ipak treba spustit loptu na zemlju, evo vec mislim 7-ma dobra tekma u kontinuitetu i nadat se da ovako nastavi do kraja sezone a onda mozemo bez zadrske reci da je vrh.
I da, nema tog igraca koji ne odigra losu tekmu prije ili kasnije ja se samo nadam (a juka nekim stvarima i pokazuje) da ta losa tekma koja dodje ga nece omesti da nastavi ovim tempom.

Disse27
Kontakt:

Post Postao/la Disse27 » 10 mar 2017, 17:40

Pozdrav svima, praatim dugo vase komentare kao i Nurkica i Mirzu, gledam skoro svaku utakmicu. Pa eto da se ukljucim u ovo zajednicko pracenje Juke prije svega. :D Nadam se da ce nastaviti u ovom ritmu. :D

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 mar 2017, 17:48

remA1 je napisao/la:
Bassha je napisao/la:Kad ce Juka da se vrati u europu,nije on za nba :D :D :D
Haha evo me prvi koji sam to pisao. :D

Preiznenađen! :mrgreen: Ova igra i ona iz Denvera nebo i zemlja. Sada uopšte nema ni onih grimasa, ni one sprdnje, brzopletosti... samo nebo je granica. :)
ovo je inat...... inat odlično kanalisan
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 10 mar 2017, 17:53

U historiji NBA lige (ukljucujici i PO) je bilo samo 14 utakmica u kojoj je neki igrac ostvario bar 25 poena, 20 skokova, 5 asistencija i 5 blokada. To su ostvarili "neki tamo" Duncan, Garnett, Hakeem, Shaq, Robinson, Barkley i Juka. Jbt kakva partija, strasno :bow:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 mar 2017, 17:57

Epidaurus je napisao/la:U historiji NBA lige (ukljucujici i PO) je bilo samo 14 utakmica u kojoj je neki igrac ostvario bar 25 poena, 20 skokova, 5 asistencija i 5 blokada. To su ostvarili "neki tamo" Duncan, Garnett, Hakeem, Shaq, Robinson, Barkley i Juka. Jbt kakva partija, strasno :bow:
vidiš da baja nije kriv :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 10 mar 2017, 18:30

Epidaurus je napisao/la:U historiji NBA lige (ukljucujici i PO) je bilo samo 14 utakmica u kojoj je neki igrac ostvario bar 25 poena, 20 skokova, 5 asistencija i 5 blokada. To su ostvarili "neki tamo" Duncan, Garnett, Hakeem, Shaq, Robinson, Barkley i Juka. Jbt kakva partija, strasno :bow:
Najjace od svega sto Jusuf to uradio sa 22 god i sa dosta rezerve, mogao je lako preko 30pts i 10as :)
Don't believe the hype.

karajlo
Kontakt:

Post Postao/la karajlo » 10 mar 2017, 19:26

bla bla bla kuknjava ...jokić bolji od nurkica ...i sve to pise neki nas kompleksas....ne znam cemu ova potreba da se stalno ulizuje bilo srbima bilo hrvatima pljujuci po nasim ljudima

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 10 mar 2017, 21:02

karajlo je napisao/la:
bla bla bla kuknjava ...jokić bolji od nurkica ...i sve to pise neki nas kompleksas....ne znam cemu ova potreba da se stalno ulizuje bilo srbima bilo hrvatima pljujuci po nasim ljudima
Ne znam koji ti je qrac, gdje ti vidiš tu pljuvanje po Juki, čovjek napisao dobar i objektivan text a o Juki sve pohvale kako i zaslužuje.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 10 mar 2017, 21:09

A navodno su se igrači Portlanda žalili kad su čuli da Plumleeja mijenjaju za Nurka :urnebes:
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Goalgetter » 10 mar 2017, 21:54

Biscione je napisao/la:A navodno su se igrači Portlanda žalili kad su čuli da Plumleeja mijenjaju za Nurka :urnebes:
Malo je ko ocekivao ovakvu eksploziju Nurkica, i to odmah u startu sto je jos impresivnije. Plumlee je brzo zaboravljen :D

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 11 mar 2017, 09:26

slika
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 11 mar 2017, 09:55

Biscione je napisao/la:A navodno su se igrači Portlanda žalili kad su čuli da Plumleeja mijenjaju za Nurka :urnebes:
znas kako, portland je dosta mlada ekipa u kojoj onako bas vlada to neko bratstvo i jedinstvo koje pogotovo potenciraju njihove dvije glavne zvijezde (dame i cj) tako da je svaka promjena odnosno odlazak nekoga iz tog kruga igraca popracena nekim srceparajucim objavama na instagramu i slicno. shodno tome i odlazak plumleeja nije prosao nista drugacije. mislim, ne da su se zalili sto im tamo neki nurkic dolazi nego jednostavno su zalili za tim sto im kolega i dobar prijatelj napusta ekipu. nije mala stvar provesti s nekim skoro dvije godine po salama, teretanama, hotelima i avionima i onda dodjes jedan dan i saznas kako taj neko vise nece biti tu.

ista stvar je bila prosle godine kada je tim frazier otpusten. inace, ispostavice se, nebitan igrac, ali lillardov ponajbolji prijatelj.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 11 mar 2017, 11:51

Malo je rec da je navijace portlanda uhvatila nurkomanija , ne ispustaju ga iz usta , odes na portlandovu stranicu samo o Jusufu , cak ako je vijest o drugom igracu u komentarima jusufa spominju , odes na denverovu stranicu i tamo nadjes portlandove kako prcaju denverove oko jusufa , ovo me podsjeca na vrijeme kad pojavio jeremy lin u new yorka , a ameri to sve poprate i show prave :D

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 11 mar 2017, 12:14

Hahaha ko se to još ne sjeća Linsanity-a? Frajer odigrao 7-8 utakmica i na osnovu njih i dan danas zgrće milione.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 11 mar 2017, 12:30

E sada im dolazi "prava" tekma protiv odlicnog tima, ovo ako dobiju po mom misljenju u PO su 90%.
Juki prilicno tezak matchup, al aBd ocekujem lijepu statistiku, recimo nesto tipa 15 10 bi bilo vise nego odlicno izdanje.
Zadnja izmjena: edin139, dana/u 11 mar 2017, 12:54, ukupno mijenjano 3 puta.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Febo123, TripleThreat, Vaya i 26 gostiju.