mafija je to moj brate mafijatajger je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kakva kradja

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
mafija je to moj brate mafijatajger je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kakva kradja

milanist je napisao/la:Danije zalosno bilo bi smijesno.... puuuuu dabogda svipomrliu torinu. redom od diale do buffona,mater im yebemu zlesenu lopovsku....puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

USpaniji mi se zbog ovog gadi Real i Barca a ovde ovo smece od Juveta zato bi volio da ih Bajen popisa u lp jer jedini klub koji je gigant a nema tih sudiski lakrdijaKarlo je napisao/la:mafija je to moj brate mafijatajger je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kakva kradja

Tako je brate apsolutno se slazemtajger je napisao/la:USpaniji mi se zbog ovog gadi Real i Barca a ovde ovo smece od Juveta zato bi volio da ih Bajen popisa u lp jer jedini klub koji je gigant a nema tih sudiski lakrdijaKarlo je napisao/la:mafija je to moj brate mafijatajger je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kakva kradja
 .dobice  mafija svoju porciju
 .dobice  mafija svoju porciju   .**** ti klub koji je nastao i pisao svoju historiju na prevari
 .**** ti klub koji je nastao i pisao svoju historiju na prevari   ,kao sto je jube.
,kao sto je jube. 
 Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.