mafija je to moj brate mafijatajger je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kakva kradja
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Danije zalosno bilo bi smijesno.... puuuuu dabogda svipomrliu torinu. redom od diale do buffona,mater im yebemu zlesenu lopovsku....puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
gambler1899
- Kontakt:
meni zastopao link kad bude neko ima snimak nek postavi da vidimo jel penal?
Stid me sta nam uradise
Sent from my iPhone using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
milanist je napisao/la:Danije zalosno bilo bi smijesno.... puuuuu dabogda svipomrliu torinu. redom od diale do buffona,mater im yebemu zlesenu lopovsku....puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
JUVENUTS JE MAFIJASKI KLUB BEZ PREMCA ,BEZ PREMCA
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
USpaniji mi se zbog ovog gadi Real i Barca a ovde ovo smece od Juveta zato bi volio da ih Bajen popisa u lp jer jedini klub koji je gigant a nema tih sudiski lakrdijaKarlo je napisao/la:mafija je to moj brate mafijatajger je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kakva kradja
- LegendKiller
- Kontakt:
Djeca se smiju sudijama u Italiji
Penal je čist samo sto ga je svirao u 95-oj a produzio 4. I nije mi krivo zbog poraza jer je Montela ispao prava pichka. Ljudi nas razbili i zasluzeno pobjedili a on nek se i dalje igra trenera i svaku utakmicu rotira igrace.
Sent from my x600 using Tapatalk
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
JUVE je MAFIJA zabarska. u italiji sve pociva na kriminalu, tako i sport (fudbal) i tu je JUVE babo.
gadi mi se vise ovakav fudbal. 4 min produzetak. u 95. na napucanu loptu (ruka uz telo) svira besramno penal.
da ne bude zabune. ne navijam ni za milan.
gadi mi se vise ovakav fudbal. 4 min produzetak. u 95. na napucanu loptu (ruka uz telo) svira besramno penal.
da ne bude zabune. ne navijam ni za milan.
-
crnobijeli21
- Kontakt:
kradja 100%
nije bio penal ni nad dibalom, ni ruka bake, ni ofsajd, a bgm ni sad ni blizu ruke, a i trebalo se svirat odma kad su istekle 4 minute bez obzira na izmjenu i crveni
nije bio penal ni nad dibalom, ni ruka bake, ni ofsajd, a bgm ni sad ni blizu ruke, a i trebalo se svirat odma kad su istekle 4 minute bez obzira na izmjenu i crveni
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
Znaci kradja nevidjena, hem sto svira ovakav penal al produzio 4 min a penal u 95
Tacno mi se gadi ovaj fudbal
Tacno mi se gadi ovaj fudbal
- nextterrain
- Kontakt:
Ma prvo ga u stomak udarilo pa u ruku, koji cigani, zajedno sa sudijama, poslije 94' se igra dalje, naravno do nekog penala, svaki kontakt i pad igrača juventusa faul za njih, ma gadi mi se čitava liga i pogotovo ljigavi klub ko što je Juventus.
Bravo momci, dali ste sve od sebe, ali ne možeš protiv sudijske krađe
Bravo momci, dali ste sve od sebe, ali ne možeš protiv sudijske krađe
E tako nam i treba kad na terenu izgledamo k'o Pescara, ne izlazimo 80. minuta utakmice iz svog šesneasterca.
Opet hvala Montella nabijem te na ****!
Rekao bih da je penal čist koliko se vidi iz onog jednog ugla, kao što rekoh baš nek' ga je svirao u 90+ yebem ti Montellu i majku i bunker
Opet hvala Montella nabijem te na ****!
Rekao bih da je penal čist koliko se vidi iz onog jednog ugla, kao što rekoh baš nek' ga je svirao u 90+ yebem ti Montellu i majku i bunker
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- JuventusTorino
- Kontakt:
Koji se k*rac branite nabijem vas sve redom
La Vecchia Signora - La Fidanzata d'Italia - I bianconeri - Le Zebre - (La) Signora Omicidi
----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------
----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------
- _forzamilan_
- Kontakt:
Predlazem da se naredne sezone fino pehar da juventusu pa da ostali klubovi mogu rahat igrati i da nam kazu da idem spavat da ne gledam ovo smece jer ustajem rano ujutro bolje da spavam.
Eto ljudi sta reci sve ste vidjeli svaki komentar je suvisan na sta je calcio spao ovo je tuzno...
FORZA MILAN!
Eto ljudi sta reci sve ste vidjeli svaki komentar je suvisan na sta je calcio spao ovo je tuzno...
FORZA MILAN!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Ma brate neutralan sam al cigan umjesto da svira kraj nakon one odbrane donarume on pusti nastavak akcije jos i penal svira gdje lik sa metar centrira i napucava cojika,zalosno i PITANJE bil nekom dr ovo svirao il pustio nastavak akcije u 95 min ZALOST
Tako je brate apsolutno se slazemtajger je napisao/la:USpaniji mi se zbog ovog gadi Real i Barca a ovde ovo smece od Juveta zato bi volio da ih Bajen popisa u lp jer jedini klub koji je gigant a nema tih sudiski lakrdijaKarlo je napisao/la:mafija je to moj brate mafijatajger je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kakva kradja
Zadnja izmjena: Karlo, dana/u 10 mar 2017, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
-
kraljlavova
- Kontakt:
sramota samo cu to reci
- nextterrain
- Kontakt:
Ali zanimljivo mi je da na svaku sudijsku odluku od početka utakmice, Juventusovi igrači kruže oko sudije i uvijek traže neku svoju pravdu
Eto napadat ćemo juventus na njihovoj areni, dajte budite normalni ljudi, bod je ko kuća uz takvo stanje na terenu.
Eto napadat ćemo juventus na njihovoj areni, dajte budite normalni ljudi, bod je ko kuća uz takvo stanje na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.