ali je zato nabildanUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ekrem nit zna pjevat, nije ni lijep, ne zna dobro ni engleski ni naš......
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
ja bi joj poremetio unutrasnje organe

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Samo nisam od megazvijezde ocekivao da sudjeluje u plagijatorskom projektu
Ekreme, novci ce te sjebati, vrati se vlastitim tekstovima i muzici naravno 
Support Velez, It's logical! ★
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
CeMa je napisao/la:ali je zato nabildanUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ekrem nit zna pjevat, nije ni lijep, ne zna dobro ni engleski ni naš......
Ma jašta
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sta to fali ekremu, do juce je bio zvijezda a sad svi kontra, ljudi smo nismo zivotinjeButmiran je napisao/la:Sta ste zabalili za Adelom?Svakako i jeste toliko pametna da snima spot s Ekremom.
cura je dobila pare za to
- reds_forever
- Kontakt:
Zna li neko koliko kosta otkljucavanje Sony Ericsson mobitela nakon updatea softvera ?
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jesili ga flashovao/flashovalareds_forever je napisao/la:Zna li neko koliko kosta otkljucavanje Sony Ericsson mobitela nakon updatea softvera ?
nevjerujem da je "puno" 10-20 km, al ja mislim daj toliko
Ama preserava se.QUARESMA 18<<< je napisao/la:sta to fali ekremu, do juce je bio zvijezda a sad svi kontra, ljudi smo nismo zivotinjeButmiran je napisao/la:Sta ste zabalili za Adelom?Svakako i jeste toliko pametna da snima spot s Ekremom.![]()
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
mozda u buducnosti bude njegova plesacicaButmiran je napisao/la:Ama preserava se.QUARESMA 18<<< je napisao/la:sta to fali ekremu, do juce je bio zvijezda a sad svi kontra, ljudi smo nismo zivotinjeButmiran je napisao/la:Sta ste zabalili za Adelom?Svakako i jeste toliko pametna da snima spot s Ekremom.![]()
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koristim ja. Al' nikom ne govori.Thunderstruck je napisao/la:Koristi li neko digitalni resiver, onaj za piratsku upotrebu, bez placanja?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Istukli pogrešnog Dominkovića u Trebinju

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
dzaba ti, culi su te sviOmerbavarac je napisao/la:Koristim ja. Al' nikom ne govori.Thunderstruck je napisao/la:Koristi li neko digitalni resiver, onaj za piratsku upotrebu, bez placanja?![]()
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Omerbavarac
- Kontakt:
To vecina koristi, samo ne smiju da kazu.CeMa je napisao/la:dzaba ti, culi su te sviOmerbavarac je napisao/la:Koristim ja. Al' nikom ne govori.Thunderstruck je napisao/la:Koristi li neko digitalni resiver, onaj za piratsku upotrebu, bez placanja?![]()
![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Thunderstruck
- Kontakt:
Posto je ovaj Thor definitivno umro, znas li neke kanale na drugim satelitima da ce uzivo prenositi englesku pl.Omerbavarac je napisao/la:Koristim ja. Al' nikom ne govori.Thunderstruck je napisao/la:Koristi li neko digitalni resiver, onaj za piratsku upotrebu, bez placanja?![]()
Ja sam vidio da neki kanali na Hotbirdu, mislim Dubai sports, Abu-Dabi sports, reklamiraju ono kao djing engl.pl ali na kraju ne mogu nista da procitam jer ne znam arapski
Cak i dane odbrojavaju, ali ne znam hoce li to biti uzivo ili...
Ili svejedno bili koji drugi kanal i satelit?
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vjeruj da nemam blage. Sad za sad trenutno nista ne znam. Ponadao sam se da ce na Hellasu prenositi ali kodirase i te programe. Na tom satelitu ima neka NOVA sport, i po cijeli dan vrte utakmice EPL iz proslih sezona, pa sam pretpostavljao da ce biti tu.... Trenutno je kodiran, a da li ce razbiti kod to samo ptice znaju.Thunderstruck je napisao/la: Posto je ovaj Thor definitivno umro, znas li neke kanale na drugim satelitima da ce uzivo prenositi englesku pl.
Ja sam vidio da neki kanali na Hotbirdu, mislim Dubai sports, Abu-Dabi sports, reklamiraju ono kao djing engl.pl ali na kraju ne mogu nista da procitam jer ne znam arapski![]()
Imas na RTS 1, on nije zakljucan, tu ce sedmicno biti dvije utakmice, barem je tako prosle sezone bilo.
Ako sta saznam, javim ti, a i ti isto.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Oki-doki.Omerbavarac je napisao/la:Vjeruj da nemam blage. Sad za sad trenutno nista ne znam. Ponadao sam se da ce na Hellasu prenositi ali kodirase i te programe. Na tom satelitu ima neka NOVA sport, i po cijeli dan vrte utakmice EPL iz proslih sezona, pa sam pretpostavljao da ce biti tu.... Trenutno je kodiran, a da li ce razbiti kod to samo ptice znaju.Thunderstruck je napisao/la: Posto je ovaj Thor definitivno umro, znas li neke kanale na drugim satelitima da ce uzivo prenositi englesku pl.
Ja sam vidio da neki kanali na Hotbirdu, mislim Dubai sports, Abu-Dabi sports, reklamiraju ono kao djing engl.pl ali na kraju ne mogu nista da procitam jer ne znam arapski![]()
Imas na RTS 1, on nije zakljucan, tu ce sedmicno biti dvije utakmice, barem je tako prosle sezone bilo.
Ako sta saznam, javim ti, a i ti isto.
Moramo nesto skontati.
Ima RTS sat na Hotbirdu, tu sam gledao Zvezdu neki dan.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sjetih se sad. Jest da nije EPL, ali je zato Francuska.
Na sportitalia je bio prijenos Lyona, pa eto ako ti i to moze pomoci, taman. Uglavnom, mora negdje nesto biti. Toliko programa, a da nema utakmica, ma nema sanse.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ma bice valjda.Omerbavarac je napisao/la:Sjetih se sad. Jest da nije EPL, ali je zato Francuska.Na sportitalia je bio prijenos Lyona, pa eto ako ti i to moze pomoci, taman. Uglavnom, mora negdje nesto biti. Toliko programa, a da nema utakmica, ma nema sanse.
A na kojem je satelitu sportitalia?
Citam pola miliona bilo na gay paradi u Amsterdamu
U Holandiji ima blizu milion homoseksualaca, a inače, to je prva zemlja koja je još 2001. godine odobrila istospolne brakove.
ccc...
U Holandiji ima blizu milion homoseksualaca, a inače, to je prva zemlja koja je još 2001. godine odobrila istospolne brakove.
ccc...
samo nek gamad ne dolazi vamo...Sofrudony je napisao/la:Citam pola miliona bilo na gay paradi u Amsterdamu![]()
ccc...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Trenutno korisnika/ca: Jabroni, kraljttbvb, samoposmatram i 18 gostiju.