Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

ĆeMa
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la ĆeMa » 07 avg 2010, 14:47

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ekrem nit zna pjevat, nije ni lijep, ne zna dobro ni engleski ni naš......
ali je zato nabildan :D
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 07 avg 2010, 14:58

ja bi joj poremetio unutrasnje organe :twisted: :D 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 07 avg 2010, 15:02

Samo nisam od megazvijezde ocekivao da sudjeluje u plagijatorskom projektu :lol: Ekreme, novci ce te sjebati, vrati se vlastitim tekstovima i muzici naravno :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 07 avg 2010, 15:19

CeMa je napisao/la:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ekrem nit zna pjevat, nije ni lijep, ne zna dobro ni engleski ni naš......
ali je zato nabildan :D

Ma jašta :D

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 07 avg 2010, 17:16

Butmiran je napisao/la:Sta ste zabalili za Adelom?Svakako i jeste toliko pametna da snima spot s Ekremom.
sta to fali ekremu, do juce je bio zvijezda a sad svi kontra, ljudi smo nismo zivotinje :mrgreen:

cura je dobila pare za to

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 07 avg 2010, 19:53

Zna li neko koliko kosta otkljucavanje Sony Ericsson mobitela nakon updatea softvera ?
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 07 avg 2010, 21:05

reds_forever je napisao/la:Zna li neko koliko kosta otkljucavanje Sony Ericsson mobitela nakon updatea softvera ?
jesili ga flashovao/flashovala :mrgreen:

nevjerujem da je "puno" 10-20 km, al ja mislim daj toliko

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 07 avg 2010, 22:54

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
Butmiran je napisao/la:Sta ste zabalili za Adelom?Svakako i jeste toliko pametna da snima spot s Ekremom.
sta to fali ekremu, do juce je bio zvijezda a sad svi kontra, ljudi smo nismo zivotinje :mrgreen:

Ama preserava se.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 07 avg 2010, 23:31

Butmiran je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:

Ama preserava se.
mozda u buducnosti bude njegova plesacica :?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 avg 2010, 23:43

Thunderstruck je napisao/la:Koristi li neko digitalni resiver, onaj za piratsku upotrebu, bez placanja?
Koristim ja. Al' nikom ne govori. :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 07 avg 2010, 23:46

Istukli pogrešnog Dominkovića u Trebinju :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 07 avg 2010, 23:47

Omerbavarac je napisao/la:
Thunderstruck je napisao/la:Koristi li neko digitalni resiver, onaj za piratsku upotrebu, bez placanja?
dzaba ti, culi su te svi :mrgreen: :D
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 avg 2010, 23:51

CeMa je napisao/la:
dzaba ti, culi su te svi :mrgreen: :D
To vecina koristi, samo ne smiju da kazu. :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 08 avg 2010, 00:08

Posto je ovaj Thor definitivno umro, znas li neke kanale na drugim satelitima da ce uzivo prenositi englesku pl.
Ja sam vidio da neki kanali na Hotbirdu, mislim Dubai sports, Abu-Dabi sports, reklamiraju ono kao djing engl.pl ali na kraju ne mogu nista da procitam jer ne znam arapski :D
Cak i dane odbrojavaju, ali ne znam hoce li to biti uzivo ili...
Ili svejedno bili koji drugi kanal i satelit?
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 avg 2010, 00:25

Thunderstruck je napisao/la: Posto je ovaj Thor definitivno umro, znas li neke kanale na drugim satelitima da ce uzivo prenositi englesku pl.
Ja sam vidio da neki kanali na Hotbirdu, mislim Dubai sports, Abu-Dabi sports, reklamiraju ono kao djing engl.pl ali na kraju ne mogu nista da procitam jer ne znam arapski :D
Vjeruj da nemam blage. Sad za sad trenutno nista ne znam. Ponadao sam se da ce na Hellasu prenositi ali kodirase i te programe. Na tom satelitu ima neka NOVA sport, i po cijeli dan vrte utakmice EPL iz proslih sezona, pa sam pretpostavljao da ce biti tu.... Trenutno je kodiran, a da li ce razbiti kod to samo ptice znaju.
Imas na RTS 1, on nije zakljucan, tu ce sedmicno biti dvije utakmice, barem je tako prosle sezone bilo.

Ako sta saznam, javim ti, a i ti isto. ;)

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 08 avg 2010, 01:09

Thunderstruck je napisao/la: Posto je ovaj Thor definitivno umro, znas li neke kanale na drugim satelitima da ce uzivo prenositi englesku pl.
Vjeruj da nemam blage. Sad za sad trenutno nista ne znam. Ponadao sam se da ce na Hellasu prenositi ali kodirase i te programe. Na tom satelitu ima neka NOVA sport, i po cijeli dan vrte utakmice EPL iz proslih sezona, pa sam pretpostavljao da ce biti tu.... Trenutno je kodiran, a da li ce razbiti kod to samo ptice znaju.
Imas na RTS 1, on nije zakljucan, tu ce sedmicno biti dvije utakmice, barem je tako prosle sezone bilo.

Ako sta saznam, javim ti, a i ti isto. ;)
Oki-doki.
Moramo nesto skontati.
Ima RTS sat na Hotbirdu, tu sam gledao Zvezdu neki dan.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 avg 2010, 01:19

Sjetih se sad. Jest da nije EPL, ali je zato Francuska. :D Na sportitalia je bio prijenos Lyona, pa eto ako ti i to moze pomoci, taman. Uglavnom, mora negdje nesto biti. Toliko programa, a da nema utakmica, ma nema sanse.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 08 avg 2010, 01:54

Omerbavarac je napisao/la:Sjetih se sad. Jest da nije EPL, ali je zato Francuska. :D Na sportitalia je bio prijenos Lyona, pa eto ako ti i to moze pomoci, taman. Uglavnom, mora negdje nesto biti. Toliko programa, a da nema utakmica, ma nema sanse.
Ma bice valjda.
A na kojem je satelitu sportitalia?

Sofrudony
Kontakt:

Post Postao/la Sofrudony » 08 avg 2010, 11:38

Citam pola miliona bilo na gay paradi u Amsterdamu :o
U Holandiji ima blizu milion homoseksualaca, a inače, to je prva zemlja koja je još 2001. godine odobrila istospolne brakove.
ccc...

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 08 avg 2010, 12:23

Sofrudony je napisao/la:Citam pola miliona bilo na gay paradi u Amsterdamu :o
U Holandiji ima blizu milion homoseksualaca, a inače, to je prva zemlja koja je još 2001. godine odobrila istospolne brakove.
ccc...
samo nek gamad ne dolazi vamo... :evil:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: CHR, rossonero85 i 24 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []