FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja jos ne mogu da dodjem sebi kako smo odigrali. Mislim da nema nikakvog razloga da popustimo Slobodi, nego da ih zgazimo i vratimo im za proslu sezonu. 11/11
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Današanja utakmica treba da bude uputnica svima da posjeta mora biti 10 000 i više.
SRETAN BROJ - 1725
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ova ekipa nema neki poseban individualni kvalitet, nemamo imena poput Benke i slicnih, nemamo nekog posebnog koji odskace od tima ili od lige, ali ova ekipa ima takvo srce da je to nevjerovatno.
Ovi momci nisu glumci i pozeri poput onih od prije godinu dvije, nemaju misice poput tih od prije dvije godine, al imaju takvo srce i zajednistvo koje se osjeti pri svakom dodiru s loptom. O Cali i njegovom timu ne zelim vise trosit rijeci. Cala mi postaje drazi od Musemica!
Kakve samo aplauze dobise Hebibovic i Crnkic, koliko im bi drago zbog toga.. Ali zasluzili su. Nevjerovatna borbenost kod svih, ama bas svih danas. Jedino koga zelim ppsebno izdvojit je Pavlovic!
tu macku je prioritet sacuvat veci nego Duljevic. Sta je danas skidao ja sam se ibretio ljudi moji.
Nozne prste ni sad ne osjecam al bice bolje vec na sljedecoj domacoj
Pohvalu zasluzuju i sjever i istok i zapad, svaka cast svima.
Gazi sve do titule!
Ovi momci nisu glumci i pozeri poput onih od prije godinu dvije, nemaju misice poput tih od prije dvije godine, al imaju takvo srce i zajednistvo koje se osjeti pri svakom dodiru s loptom. O Cali i njegovom timu ne zelim vise trosit rijeci. Cala mi postaje drazi od Musemica!
Kakve samo aplauze dobise Hebibovic i Crnkic, koliko im bi drago zbog toga.. Ali zasluzili su. Nevjerovatna borbenost kod svih, ama bas svih danas. Jedino koga zelim ppsebno izdvojit je Pavlovic!
Nozne prste ni sad ne osjecam al bice bolje vec na sljedecoj domacoj
Pohvalu zasluzuju i sjever i istok i zapad, svaka cast svima.
Gazi sve do titule!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ali stvarno koja razlika kada njega nema da koči sve, i to DRASTIČNA razlika!moj uzor-S.G je napisao/la:Ja ne znam jel ovdje ima neko ko je rod/komsija Cali. Pa taj covjek je melek, volim ga vise od rodjenog amidze Allaha mi. Mi kao navijači smo uvijek prizeljkivali borbu i htijenje, i upravo to je ovaj maestro usadio kod ovih igraca.![]()
Zelio bih da istaknem danas fenomenalnog Pavlovica. Tri zaista brutalne intervencije, jedina zamjerka kod njega mi je ta što mi nekako neubjedljivo izbija povratne lopte.
Ostatak ekipe na nivou, osjeti se neigranje Rustem-paše
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
SAŠA NOVAKOVIĆMemara je napisao/la:
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Prvo ide Travnik u srijeduAmca007 je napisao/la:Ja jos ne mogu da dodjem sebi kako smo odigrali. Mislim da nema nikakvog razloga da popustimo Slobodi, nego da ih zgazimo i vratimo im za proslu sezonu. 11/11
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Bravo sjever
Dimna odlicna, bakljada isto tako, onda oni topovski tokom skandiranja i sjecanja na Vedrana.

Dimna odlicna, bakljada isto tako, onda oni topovski tokom skandiranja i sjecanja na Vedrana.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako smo dominantno izgledali.BordoArmy88 je napisao/la:Ali stvarno koja razlika kada njega nema da koči sve, i to DRASTIČNA razlika!moj uzor-S.G je napisao/la:Ja ne znam jel ovdje ima neko ko je rod/komsija Cali. Pa taj covjek je melek, volim ga vise od rodjenog amidze Allaha mi. Mi kao navijači smo uvijek prizeljkivali borbu i htijenje, i upravo to je ovaj maestro usadio kod ovih igraca.![]()
Zelio bih da istaknem danas fenomenalnog Pavlovica. Tri zaista brutalne intervencije, jedina zamjerka kod njega mi je ta što mi nekako neubjedljivo izbija povratne lopte.
Ostatak ekipe na nivou, osjeti se neigranje Rustem-paše
Bravo,bravo,bravo,samo to mogu reći poslije današnje igre.Ne može se nikome ništa prigovoriti za utakmicu.Svi su odlični bili od golmana do Ahmeta.Dulja neka igra do kraja kao danas nema mu ko šta reći potpisao ili ne.Čovjek ih je miješao kao kajganu,definitivno najbolji igrač lige.Idemo dalje,stepenicu po stepenicu.
ČALA
Ne pamtim bolju utakmicu ove jadne lige! Bas dobra utakmica, dosta prilika! Svaka cast ovako se igra za Bordo dres! 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve je bilo perfektno danas stvarno, presretan sam.Lakoste je napisao/la:Bravo sjever![]()
Dimna odlicna, bakljada isto tako, onda oni topovski tokom skandiranja i sjecanja na Vedrana.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SJEVER PAMTI TE!
Nas je Cala bolji od Van Gala!
ŠPICA SJEVERA
ŠPICA SJEVERA
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Odlična tekma, zaslužena pobjeda! Mogli smo još ih natrpati, ali ruku na srce, moglo je i nama uletiti dole par komada! Posjeta je morala biti bolja, Ćala i igrači svoje odradili za 10!
Istok pun forumaša bio. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
edRed je napisao/la:SJEVER PAMTI TE!
Pozdrav Bordo nacijo! Nakon dugo vremena ne vidjeh ovakvu želju za pobjedom. Svaka čast momcima i Cali.
Merak je veći sto smo Lišticu hladno poslali u donji dom " parlamenta ":-D
Merak je veći sto smo Lišticu hladno poslali u donji dom " parlamenta ":-D
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel me to Damir nije skontao?joker90 je napisao/la:Odlična tekma, zaslužena pobjeda! Mogli smo još ih natrpati, ali ruku na srce, moglo je i nama uletiti dole par komada! Posjeta je morala biti bolja, Ćala i igrači svoje odradili za 10!Istok pun forumaša bio.
BordoArmy88 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/janjos-c ... slu/228231
I mi tebi šefe čestitamo na REKORDIMA:
Jedan rekord oboren, drugi izjednačen, treći poboljšan
Današnja pobjeda nad NK Široki Brijeg bila je od trostrukog značaja za FK Sarajevo.
- Ostvarena je osma uzastopna pobjeda u Premijer ligi, čime je postavljen novi klupski rekord po broju pobjeda u najvišem rangu takmičenja u Jugoslaviji i BiH. Dosadašnji rekord je iznosio sedam pobjeda (u sezonama 1984/85., 2000/01. i 2012/13.)
- Izjednačen je rekord po broju uzastopnih pobjeda u svim zvaničnim utakmicama. Ovo je bila deseta uzastopna pobjeda Sarajeva, čime je izjednačen rekord iz 1957. godine kada je Sarajevo nanizalo deset pobjeda u utakmicama Zonske lige.
- Povećan je rekord po broju uzastopnih prvoligaških i kup utakmica, koji je ova generacija bordo momaka postavila još u srijedu pobjedom nad Travnikom.
![]()
![]()
I sve to napravi najgore Sarajevo poslije rata, kako neki kazu
-
streetstyle
- Kontakt:
Ne pamtim da je nasa ekipa nametnula onakav brutalan tempo od prve min. Odigrali za 10....nema se sta vise reci
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
streetstyle je napisao/la:Ne pamtim da je nasa ekipa nametnula onakav brutalan tempo od prve min. Odigrali za 10....nema se sta vise reci
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], Fouzi1, klasik, OzmoodPinglewood, skoJaa i 47 gostiju.